2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız bizim evde boya işi var dün biraz kendimi hırpalamışım anlaşılan sabah kahvaltıyı yaptım bir sancı bir sancı anlatamam belim ayrı ağrıyor karnım ayrı ağrıyor şimdi gerçi geçti ama ben çok korktum valla birazda ağladım sancıdan şimdi iiinşallah yine gelmez (

Çok sağol canım evet ya 39u bekliycez herhalde nstde fenalaştım ben düğz yatınca yan yatırdılar hep. bebiş dönmüş canım başı aşağıdaydı kuzumun bu arada kocaman yanakları vardı:))

ay yerim ben bunu:) defne:)

Ben de yerim. Bu arada çiğdemcim oda nasıl?beğendin mi?Bir sorun oldu mu?Nişansa çok uzun kalmaz bebi,ş ya panik yaptım şimdi:=)

tünaydınlar...

*herwood
*efsanur
*soho
*_angel
*canzi3445
*esterya
*meltemcim
*defne25
*sersuma
*alyildiz
*daisy6595
*didoba
*toxicdaisy
*fotokolik
*onat
*sevilsul
*dmtumt84
*sinemyet
*aysunelmas

bu kişilerin telefon numaraları pc de kayıtlı.. doğumundan haberdar etmek isteyenler özelden atabilir.. onlarıda kaydederim..

hoşgeldin nurcanım nasılsın? Aman canım dikkat et geçen bende çok yordum kendimi sancılandım dikkat etmek lazım artık çok yorma kendini hayatım..

Rabbim vakitLi doğum nasip etsin tatLım,ama şimdikiLer biraz sabırsız sanırım günLerini tamamLamama konusunda inatçıLar

anaaaaam ne tatlıdır onun nanaklarıııı ısırmak lazım kız dideem...

Oda geldi canım sabah beri yazmaya fırsatım olmadı c.tesi geç geldiler
akşam 10 da montajı bitirdiler.Valla beğendim çok tatlı bi takım beyaz mavi.
Boyamalarına dikkat ettik ilk tabi benim o beğendiğim akvaryum modelinin
boyamaları berbattı..ama bunun kiler süper..Tam istediğimiz gibi geldi
ben 1 2 farklı şey istemiştim onlarda aynen yapılmış.şifonyeri küçülttük
biraz dana kadar bişeydi oradaki..şimdi daha kibar olmuş.isimliğine bayıldm.
simli mavi doruk yazmışlar.çok güzel.uyku setini ve perdesini yıkayıp ütüleyip
öyle takıcam.tülüm yere kadar uzundu.onu kestiricem perdenin boyunda..
Sadece rafını beğenmedim dümdüz beyaz bir raf ne bir figür koymuşlar ne
bir renk çok kötü grünüyor.onu belki götürebiliriz geri.ben seninkinin rafından
istemiştim ondan yapmamışlar.ama genel anlamda çoook güzel bir oda oldu.
Bu arada dün tüm gün bppyunca eşimle sildik bütün dolapları.Sizde sildiniz mi?
çamaşırsuyu koydum biraz.Sıcak su yaptım birde içine yumoş extradan koydum
acayipkokuyor yumoş.adam kokulu bişeyle silerseniz daha çabuk çıkar kokusu dedi.
Kocişim tek tek bütün çekmeceleri çıkardı.arkalarını yanlarını özelliklede menteşelerini
sildik inanırmısın kaç kova su değiştirdim dibinde 2 parmak beyaz boya tortusu oluşmuş
suyun biz çok iyi sildik şimdide camlar açık püfür püfür havanın yağmurlu olması süper
toz yok fazla çünkü hala kokuyor ama bakalım kaç günde çıkacak kokusu???

Güle güle kullansın canım doruk paşa....
Şu raporu aldım ya çalışmak bile zor gelmiyor her çalıştığım gün Masal'Imla geçecek 1 gün daha demek artık:)

Bu arada aysunelmas, seyma sağolun kızlar darısı başınıza işallah

ay canım masalah sana da kızına da,Allah bizlere de nasip etsin,32 haftayi sag salim gormeyi :)

Çok sağol canım evet ya 39u bekliycez herhalde nstde fenalaştım ben düğz yatınca yan yatırdılar hep. bebiş dönmüş canım başı aşağıdaydı kuzumun bu arada kocaman yanakları vardı:))

canım maşallah kuzuna allahım sağlıcakla noksansız kusursuz vaktinde kucağımıza almak nasip olsun bu kadar sabır edip yattım yeterki erken doğmasın diye ama allaha şükür ki doğsada yüce mevlamın izniyle yaşayacak duruma geldi bunuda düşününce rahatlıyorum aslında

kızlar herkese merhaba..
uaun zamandır düzenli giremiyorum işe gitmiyorum ewde boya badana işleri var.bebişimizin odası boyandı kapılar falan her yer her yerde.alışverişimizi tamamladık sadece bikaç eksikten başka bişi kalmadı..herşey yolunda çok şükür..
buarada çiğdeme takıldım inşallah birşeyi yoktur.haberlerini bekliyoruz cnm...

bir tek halı kaldı
halıyı akşam eşimle çok baktık netten bir türlü bulamadık yaa.
disney halıları var böyle spiderman li falan hiç güzel şeyler yok.
benim aklım o halıda kaldı ama tabii alamam yaa yazık günah.
ama hiç te bizim odaya uyacak modelde bişey bulamadık.
şöyle ayıcıklı falanmafoldumben

Çiğdoşcum zaten ben odayı gördüm diye sormadım aşk olsun çektin mi?Çektiysen koy bakıyım nasıl durmuş:)))

Ay çiğdoş nasıl oldu kıss göndersene foto bakalım paşamızıın odasına..ıyi günlerde kullansın inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…