didem canım maşallah masala kocaman olmuş 39. haftaya kadar beklemekte zor ya hep 38 de heves ediyorduk canım neyse doktorun dediği doğru 1 gün bile önemli bebeklerimiz için dayanmalıyız valla bende korkmuya değilim sıkıntılar başladıkça ağrılarımda var senin bebiş dönmüşmü pozisyonu nasıldı tatlım
ay yerim ben bunu:) defne:)
Çok sağol canım evet ya 39u bekliycez herhalde nstde fenalaştım ben düğz yatınca yan yatırdılar hep. bebiş dönmüş canım başı aşağıdaydı kuzumun bu arada kocaman yanakları vardı:))
Ben de yerim. Bu arada çiğdemcim oda nasıl?beğendin mi?Bir sorun oldu mu?Nişansa çok uzun kalmaz bebi,ş ya panik yaptım şimdi:=)
Çok sağol canım evet ya 39u bekliycez herhalde nstde fenalaştım ben düğz yatınca yan yatırdılar hep. bebiş dönmüş canım başı aşağıdaydı kuzumun bu arada kocaman yanakları vardı:))
Ben de yerim. Bu arada çiğdemcim oda nasıl?beğendin mi?Bir sorun oldu mu?Nişansa çok uzun kalmaz bebi,ş ya panik yaptım şimdi:=)
günaydınn tatlımmopuyorumnanaktanGünaydın Hallisnacım.. :hulya:
Güle güle kullansın canım doruk paşa....
Şu raporu aldım ya çalışmak bile zor gelmiyor her çalıştığım gün Masal'Imla geçecek 1 gün daha demek artık:)
Bu arada aysunelmas, seyma sağolun kızlar darısı başınıza işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?