2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım dıkkat et kendıne... gecmıs olsun canım....

Soho özlemcim ya tam okuyamadım neden cevap vermiyim kuzum sana ne yazdın?

Seyma valla seninkini de görmedim nolur küsmeyin?Kız çiğdoş ne yazdılar bana özet geçsene müdür kıl kıl bakıyor

hadi yükLensin bekLiyorum valla merak ettim ;9

evet tatlım harıka olur... Ellerıne saglık şimdiden

canımcım çok teşekkürler inşallah darısı size...
evet cnm koltuk ta köşe takımının bir parçası 2 ye bölüm köşe takımını yarısını mutfağa gönderdim orada çok rahat ediyoruz bir parçasıda bebek odasında işte ama buyuk çekyat
gibi olmadığı için fena durmadı sanki.Birde ben ona giydirme kılıf koltuk örtüsü diktiricem.hem kirlenmesin diye hem de odanın rengiyle uyumlu olsun diye.lila rengi uymuyor çünkü..o da ayrı bir konu giydirme kılıf yapan biryer bulamadım şimdilik şöyle tatlı bi bebek mavisi olursa örtünün rengi süper olacak.hem orada bi koltuk olması çok iyi bence emzirmek için falan uyku sersemi pat diye atarım kendimi koltuğa çok iyi olurkaydirigubbakcemile3

Canım mükemmel olmuş dorukumun odası hele yazısına bayıldımmmmmm....Güle güle kullanın tatlım ama nevresimi filan topla daha son haftalarda serersin bence. ben halıyı perdeyi nevresimi hep topladım

canım çok sevindim hayırlı haberlerle dönmene... dikkat et kendine...

aaaaaah çiğdem ne kadar korkuttun kız bizi ben kesin doğuruyor dedim vallahi.
ilk doğuran bu olacak dedim kız valla okadar hazırlamıştm kendimi neyse geçmiş olsun.
yat-dinlen bakayım..Haaa birde bak ne diyeceğim çiğdemcim hallisna başkana herkes
tel nosunu gönderiyor.bizimkiler var zaten sen de gönder istersen yai doğum filan olunca
bilmemiz için ben geçen gün sana diyecektm ama unuttum sonra...

ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım kısmet olurda sonunda alabilirsek odamızı ben de tatlı pempe bir örtü düşünüyorum üzerine... dediğin gibi de lazım olunca kullanılabilir bişey :)))

kızlar bebek dogar dogmaz anne sutunden once bı cay kasıgı nar suyu verıyolarmıs bebegın hıc gaz problemı olmuyomus...

didem kız çok yoğunnsun anlaşıldı önceki mesajımda yazmıştm sanıyorum perdesini ve uyku setini yıkıycam diye.kaldırdım zaten hava açsın yıkcam bi güzelde ütülüycem ozaman sericem 1.5 ay sonra filan...

Kızlar kızmayın bu kıza yaaav hiçbişeyi okuyamıyo anlayamıyo zavallımmm kıyamam ben sana...

bunu demiştim ben canım...

EVEEEET sonunda yükledimm kızlar girip bakabilirsiniz şimdilik sadece 5 kişi görebiliyor...
isteyen lursa tekrar ayarlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…