Kızlar biz eşimle geldik eve. Şimdi o internete girecek, durumumu bildireyim dedim 2dk. Alttan muayene ettiler, açılma filan yok şükür ki. Hafif sancıya müdahale etmediler. Bebek aşağıda olduğu için, bir çeşit erezon olmuş, kanama ondanmış. Çok gezinme dedi, doktor hanım. Şimdi daha iyiyim... Görüşmek üzere, yanımda olduğunuz için teşekkür ederim kızlar...
didem özlem geldi mi?
fotolar çok küçük görünüyor sizde ama masaüstüne kaydedip sonradan silebilirsiniz..
face den bekleyenler yükleniyor fotoğraflar birazdan hallolur ama zor duruyorum yerimde bu sıpa
fena coştu yine..yükler yüklemez yemek yemeğe gidicem siz yorum yapın buraya canlar.
ama hem buraya yapın hem face e zaten sizden başkası görmüyor şu an
istyen olursa özel albümü ona da görünür yaparımmopuyorumnanaktan
pinar110'nun numarasıda ulaştı..
ayrıca şunu da belirteyim.. 2010 ağustos bebişleri konusunu hazırlayacağım şimdiden ,ilk bebiş geldiğinde yada haziran sonu konu açılmış olur..
sadece aktif olanları listelendireceğim.. tüm bilgiler tam olur.. doğum haftası kilosuu.. vs vs.. diğer bir konumuz da 2010 ağustos annelerinin doğum hikayeleri:)
Çiğdeemmmm tatlım oda takımın çoook güzeeel mükkemmel olmuş.. çok beğendim... Allah bize de nasip etsin en kısa sürede... çok beğendim... güle güle kullansın doruk paşa... sanırım senin oda da extra bir koltuk var.. ben de de var hiç istemiyorum onu ama atamam ki(( ooff herşeyi bozuyor...
Kızlar biz eşimle geldik eve. Şimdi o internete girecek, durumumu bildireyim dedim 2dk. Alttan muayene ettiler, açılma filan yok şükür ki. Hafif sancıya müdahale etmediler. Bebek aşağıda olduğu için, bir çeşit erezon olmuş, kanama ondanmış. Çok gezinme dedi, doktor hanım. Şimdi daha iyiyim... Görüşmek üzere, yanımda olduğunuz için teşekkür ederim kızlar...
canımcım çok teşekkürler inşallah darısı size...
evet cnm koltuk ta köşe takımının bir parçası 2 ye bölüm köşe takımını yarısını mutfağa gönderdim orada çok rahat ediyoruz bir parçasıda bebek odasında işte ama buyuk çekyat
gibi olmadığı için fena durmadı sanki.Birde ben ona giydirme kılıf koltuk örtüsü diktiricem.hem kirlenmesin diye hem de odanın rengiyle uyumlu olsun diye.lila rengi uymuyor çünkü..o da ayrı bir konu giydirme kılıf yapan biryer bulamadım şimdilik şöyle tatlı bi bebek mavisi olursa örtünün rengi süper olacak.hem orada bi koltuk olması çok iyi bence emzirmek için falan uyku sersemi pat diye atarım kendimi koltuğa çok iyi olurkaydirigubbakcemile3
Didemcim gözün aydın ben de alabilsem sonrası dediğin gibi zaten sayılı gün geçecek inş. bebeğin de dönmüş ne güzel.. bizimki ne alemde çok merak ediyorum... canım rapor için extra bir muayene yaptı mı? yoksa sadece nst ye mi bağladı... bir de raporu alıp iş yerine mi verdin? biraz anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?