- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
kızlar merhaba.
biraz geç kaldım umarım aranızda bana da yer vardır.erken doğum riskim var ama bebişim beklerse ben de bir ağustos annesi adayıyım :))
Hoşgeldin canım :) Maşallah masal kızımıza... Allah sonuna kadar böyle nasip etsin... rapor için sadece nst ye mi girdin canım?? başka bişey sordu mu? ya da yaptı mı? bir de vizite kağıdı falan istedi mi senden?
aman canomm dur ne doğumu ne nişanı... ayy getirmek istemiyorum böle şeyleri aklıma beeennn.... inş. doğum değildir... inş. farklı bişeydiirrr :Saruboceq:
Çıkıyorum kızlar, benim için dua edin lütfen.
Kızlar ben artık bu kaynanalartın yaptığını allaha havale ediyorum.Ne dua ediyorum ne de beddua. Allahım o kadar büyük ki,hep veriyor cezalarını.Çıkıyor muhakkak ki,1 aydır mobilyalarını değiştirmek istiyordu hala istediği olmadı bir türlü. Ama biz bebek odası bakmaya gittik mesela hemen beğendik aldık.Ama bizim odamız gelecek o hala istediğini alamıyor.Allahım o kadar büyük ki bir yerden veriyor yani. Hiç sıkıntı yapmaya değmez ama işte hormonlarımız düşünmememize izin vermiyor ki..
Kızlar ben geldim çok yazamıycam birazdan gelirim bebişim çok iyiymiş maşşallah. 1918gram çıktı çalışabilir raporu aldım nnstye girdim sorun yok 1-2 saate gelirim işleri toparlayıp insan kaynaklarına uğramam lazım
:1shok::1shok::1shok::1shok:KIZLAR İNANMIYORUM:1shok:
1-2 saatliğine gittim çiğdem doğuruyor mu şimdiiiiii:1shok:
sancı su karın ağrısı aşağıya baskı tamam da sümüksü kanlı bişiy geldi
diyoo bu nişandır muhtemelen..allahım yaaa inşallah gelmez ama bana
hiç hayr-ı alamaet gelmedi daha erken ama yaaa inşallah inşallahh
bişey yokturr benim hiç içime sinmedi bu durum ama inşallah d.başlangıcı
falan değildir:Saruboceq:e bu kızın sancısı bilmem nesi de vardı nst de..
allahım yaaa dua ediyorum kızlar hepiniz dua edin doğumu başlamamış olsun
inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
didoşum hoşgeldin bitanem çok sevindim masalına maşallah
kız çiğdem doğurucak galiba yaaa hastaneye gitmiş sanırım...
üff altüst oldum şimdi ya bende doğurursam..
1-2 saat çok kuşum çabuk gel...
Çiğdem mi doğuruyor aaaa yok be değildir bu arda doktor 39a kadar bekleticem normal doğum başlarsa sezeryana hemen gece bile olsa alırım 1 saat 1 gün bile çok önemli dedi. ben de dedim ya şimdi doğsa yaşar artık dedi geçen hafta 31. hafta doğurttum 1 hafta küvezde kaldı çıktı dedi rahat olun kızlar. Hadi ben kaçar
AramıZa hoş geldin arkadaşım...kızlar merhaba.
biraz geç kaldım umarım aranızda bana da yer vardır.erken doğum riskim var ama bebişim beklerse ben de bir ağustos annesi adayıyım :))
evet özlemcim ben de aklıma getirmek istemiyorum ama sanki d.başlangıcı gibi geldi
bana.Çünkü burada kim ne söylediyse bana bu kadar ciddi gelmemişti şimdiye kadar.
Su bile geldiğinde dr.ne kadar telaşlanmıştı.kanlı sümüksü bi sıvı diyince durup
düşünüyor insan bikere İnşallah d.başlangıcı değildir...
Özlemcim olabilir aslında hallisnaya gönderebilir herkes tlf nosunu.
Benimki de var zaten onda.ama herkesin bilgileri herkeste olmaz.
(yanlış anlamadıysam)
Ayy korkutma benigeçen c.tes.den beri gribim 10 gün oldu iyileştm ama öksürük kldı. Gögsüm tıkalı söküp atamıorm.yarın dr kontrolü var bakalım.
Geçmezse antibiyotk başlarz demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?