2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç aklımıza gelmedi ya.Keşke asaydık evet.Siz çok samimiydiniz almadınız mı hiç önceden görüşürken yada didem..

ben de yok canımcım aslında en az 1 kişi de olmalı tlf numarası...
benim didem de serpilde falan var bişey olsa zaten didoşu arar söylerim
ben doğurdum haber ver herkese diye:)))
ama çiğdeminkini almadım geçen aklıma geldi de unuttum sonradan.
didem de almamıştır heralde.dideeem????

kızlar merhaba.
biraz geç kaldım umarım aranızda bana da yer vardır.erken doğum riskim var ama bebişim beklerse ben de bir ağustos annesi adayıyım :))

aslında herkes tel nosunu ve isterse msn sini halisnaya msj atsın en azından 1 kişide olmuş olur
isteyen olursa halisna bu bilgileri paylaşır bizimlede bunu oylarız aramızda nasıl olur?
2009 mayıs annesiyim ben bizde herksede böyle bir liste vardı ordan aklıma geldi

evet özlemcim ben de aklıma getirmek istemiyorum ama sanki d.başlangıcı gibi geldi
bana.Çünkü burada kim ne söylediyse bana bu kadar ciddi gelmemişti şimdiye kadar.
Su bile geldiğinde dr.ne kadar telaşlanmıştı.kanlı sümüksü bi sıvı diyince durup
düşünüyor insan bikere İnşallah d.başlangıcı değildir...

Çıkıyorum kızlar, benim için dua edin lütfen.

ay şuan dua ediyom cnm benim sağlıcakla gelll

ay benimkini de ben allaha havale ediyom zaten

ooo didoşummm seninki yemelik kıvama gelmiş:) getir bi ısırık alalım

kız ağzını hayra aç ne doğurması:) sende panikletme bizi hepimiz doğururuz bugün görrsün:)

aboooooo... neyse erken gel

[

kızlar merhaba.
biraz geç kaldım umarım aranızda bana da yer vardır.erken doğum riskim var ama bebişim beklerse ben de bir ağustos annesi adayıyım :))
AramıZa hoş geldin arkadaşım...

Ya bnm de yarn kontrol var eğer bi risk varsa söyler demi dr
Ödüm kopuo bnm erken doğumdan ama gecikmesinde sabırsızlanırım:)) 1hafta önce gelirse de evlilik yıl dönümümüze denk gelio:)
Bide bnm dr normal doğumdan yana am ben çok korkuorm
Kesin konuşmadıkta bu konuyu
Ne zaman konuşuruz acaba?

Özlemcim olabilir aslında hallisnaya gönderebilir herkes tlf nosunu.
Benimki de var zaten onda.ama herkesin bilgileri herkeste olmaz.
(yanlış anlamadıysam)

pınarcım hayrı mayrı böyle işte..ben bugüne kadara kim ne dediyse
hep yok cnm doğurmazsın daha falan diyodum yanii siz yine de
telaşlanmayın ama ben böyle düşünüyorum bakalım çiğdem gelecek mi?

naber kızlar.....
çokyoğun bi gün geçiriryorum.. annemle temizliğe giriştik valla heryer heryerde... benide sardı doğum korkusu.. ikiz anneleri bölümündede bu ara doğuran doğurana erkenden... allahım hayurlısı ile vakitlice sağlıkla gelmelerini nasip etsin tüm bebişlerin....
allahım çiğdeminde yardımcısı olsun inşallah hayırlı zmanı bekler bebişi...
didemcim masal a maşallah canım koca kız oldu be :)

ay inşallah bişşis yoktur da gelir cnm yaaa bekleyelim azıcık daha:) kuzucuklar da sıkıldı içeride ama onların sabretmesi lazım

Son düzenleme:

ayyyyy eyvahedigeldismileb inş. değildir inş... ama didem de söyledi yaa artık doğum olsada çok şükür bebeklerimiz yaşar Allahın izni ile de...

Özlemcim olabilir aslında hallisnaya gönderebilir herkes tlf nosunu.
Benimki de var zaten onda.ama herkesin bilgileri herkeste olmaz.
(yanlış anlamadıysam)

evet şu hediye olayına girişenlerin hepsinin nosu vardır eminim Hallisna da ... benim numaram da var onda.. geri kalan arkadaşlar da verirse ona iyi olur sanıyorum..

Ayy korkutma beni geçen c.tes.den beri gribim 10 gün oldu iyileştm ama öksürük kldı. Gögsüm tıkalı söküp atamıorm.yarın dr kontrolü var bakalım.
Geçmezse antibiyotk başlarz demişti...

gecmis olsun canim dikkat et
enfeksiyon varsa sende bu bebek icin daha tehlikeli
bazi doktorlar kan tahlili olmadan antibiyotige karar veriyor ama kandaki enfeksiyona da bakmak lazim

ben de bogaz enfeksiyonu gecirdim ve enfeksiyon cok yuksekti,antibiyotik kullandim ve gecti Allah a sukur

pelincim doktorlar kolay kolay konuşmuyorlar d oğum konusunu..
Yani iyice zaman daralınca konusuyorlar sanırım biz telaşlı korkulu ve aceleciyiz
aslında ama doktoruna anlatırsan benim korkularım var kafamda soru işeretleri var
Doğum hakkında konuşmak istiyorum diye söylersen konuşur muhtemelen o zaman.
valla ben emrivaki yaptım öyle konuştuk ilk önce daha doğum için erken dedi.
ben de ama benim çok soru işareti var kafamda dedim o da tamam ozaman sor bakalım
ne sormak istiyorsan dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…