hosbulduk kızlar... nasılsın özlemcım nezmnadır gorusmedık tatlım ya... bebiş nasıl sen naıslsın?
Çok sağol canım evet ya 39u bekliycez herhalde nstde fenalaştım ben düğz yatınca yan yatırdılar hep. bebiş dönmüş canım başı aşağıdaydı kuzumun bu arada kocaman yanakları vardı:))
Ben de yerim. Bu arada çiğdemcim oda nasıl?beğendin mi?Bir sorun oldu mu?Nişansa çok uzun kalmaz bebi,ş ya panik yaptım şimdi:=)
Ay çiğdoş nasıl oldu kıss göndersene foto bakalım paşamızıın odasına..İyi günlerde kullansın inşallah sağlıkla
kızlar buraya koyamamkiiiii....
kociş koyma internete dedi..
face koyıym özel albüm yapiiiym siz görebilirsiniz:)))
hem evdekilerde görmek istiycekler şimdi.durun yapıymm albümü..
didoşcumm ben de görmüştüm seninkini şekercim yerinde hemde incelemiştm.
ama yinede merak etmiştm fotolarını....
saol canım.. evet görüşemedik uzun zamandır... ne yapalım iş güç...:) kızım da iyi çok şükür bakalım bizim de cumartesi görüşümüz var.. inş. daha da iiyi olduğunu hbaerini alırım... senin zeynebin nasıl?
kızlar buraya koyamamkiiiii....
kociş koyma internete dedi..
face koyıym özel albüm yapiiiym siz görebilirsiniz:)))
hem evdekilerde görmek istiycekler şimdi.durun yapıymm albümü..
didoşcumm ben de görmüştüm seninkini şekercim yerinde hemde incelemiştm.
ama yinede merak etmiştm fotolarını....
canım benım... ınsallah guzel haberlerını alırsın canım:):) bızım zeynep hatunda ıyı teyzesı napsın durmadan vuruyo ozellıkle sag tarafım cıkcak gıbı cok acıyo... yaramaz olcak benım kız herhalde:)
çiĞDOŞUM merak etmem mi?ben de bayıldım body'e kocişinin de beğenmesine çok sevindim canım. Ya sabah yoktum ya işleri toparlıyorum ayrıca netim de yavaş kusura bakma kuzucum sen koy face'e ben de göriyim damadın odasını bakıyım alıcı gözüyle
çiĞDOŞUM merak etmem mi?ben de bayıldım body'e kocişinin de beğenmesine çok sevindim canım. Ya sabah yoktum ya işleri toparlıyorum ayrıca netim de yavaş kusura bakma kuzucum sen koy face'e ben de göriyim damadın odasını bakıyım alıcı gözüyle
didem özlem size özelden gönderdim canlarım.şimdi face e geçiyorum...
didem özlem size özelden gönderdim canlarım.şimdi face e geçiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?