2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaa söylemeyi unutttumm benim baskılı tişört sürprizi yalan oldu kızlar.
siz yazmışsınız cuma benimki kargoya verilmiş falan diye eyvah dedim benimki
de c.tesi gelirse yandım dedim.20 hazirana kadar saklamak istiyodum vallahi.
k.valideme tembihledim anne kargo gelecek sen çaktırmadan al sakla dedim
ben alırım sonra senden dedim anlaştık biz tabii.c.teside kulağm kapıda ama.
Cumartesi kargo geliverdi eşimde içerde uzanmıştı balkon kapısı açık tabii.
sesler mi ne duymuş kapıda dikmiş kulakları aşağı bakıyo bi tırstım bi tırstım
ne oldu dedim kargo gelmiş diyo ya bırak kime geldiyse geldi dedim ya yok bizim
apartmana giriyolar diyo.dedim annene özel bişey geldi bırak diyorum yok.
Baktım anladı bana bişeymi aldınız diyo hayırr diyorum yok aşağı inecekti gel gel
hadi dedim indik aşağı açtı kutuyu ama bayıldı resmen çok sevindi çok hoşuna gitti.
dedim 20 haziranda benden bişi bekleme..tamam dedi...

hosbulduk kızlar... nasılsın özlemcım nezmnadır gorusmedık tatlım ya... bebiş nasıl sen naıslsın?

saol canım.. evet görüşemedik uzun zamandır... ne yapalım iş güç...:) kızım da iyi çok şükür bakalım bizim de cumartesi görüşümüz var.. inş. daha da iiyi olduğunu hbaerini alırım... senin zeynebin nasıl?

Didemcim gözün aydın ben de alabilsem sonrası dediğin gibi zaten sayılı gün geçecek inş. bebeğin de dönmüş ne güzel.. bizimki ne alemde çok merak ediyorum... canım rapor için extra bir muayene yaptı mı? yoksa sadece nst ye mi bağladı... bir de raporu alıp iş yerine mi verdin? biraz anlatır mısın?

Ay çiğdoş nasıl oldu kıss göndersene foto bakalım paşamızıın odasına..İyi günlerde kullansın inşallah sağlıkla

evet Çiğdeemmm koysana biz de göreliiiimm ya da mail at Didemin yaptığı gibi...

kızlar buraya koyamamkiiiii....
kociş koyma internete dedi..
face koyıym özel albüm yapiiiym siz görebilirsiniz:)))
hem evdekilerde görmek istiycekler şimdi.durun yapıymm albümü..

didoşcumm ben de görmüştüm seninkini şekercim yerinde hemde incelemiştm.
ama yinede merak etmiştm fotolarını....

hadi yap albümü bnde merak ettim bakarım face den ii günLerde yatır kullan eskit inŞ.şimdiden

canım benım... ınsallah guzel haberlerını alırsın canım:):) bızım zeynep hatunda ıyı teyzesı napsın durmadan vuruyo ozellıkle sag tarafım cıkcak gıbı cok acıyo... yaramaz olcak benım kız herhalde:)

ama benim face im yoook bana mail atar mısıınn?? :kedi:

olsun annesii yaramaz olsun sağlıklı olsun ben razıyımm..

çiĞDOŞUM merak etmem mi?ben de bayıldım body'e kocişinin de beğenmesine çok sevindim canım. Ya sabah yoktum ya işleri toparlıyorum ayrıca netim de yavaş kusura bakma kuzucum sen koy face'e ben de göriyim damadın odasını bakıyım alıcı gözüyle

Dideeemmm bana neden cevap yazmıyorsuuunnnn mafoldumben mafoldumben

didem kusmusun bana.. neden konusmuyosun tatlım???

Kızlar biz eşimle geldik eve. Şimdi o internete girecek, durumumu bildireyim dedim 2dk. Alttan muayene ettiler, açılma filan yok şükür ki. Hafif sancıya müdahale etmediler. Bebek aşağıda olduğu için, bir çeşit erezon olmuş, kanama ondanmış. Çok gezinme dedi, doktor hanım. Şimdi daha iyiyim... Görüşmek üzere, yanımda olduğunuz için teşekkür ederim kızlar...

pinar110'nun numarasıda ulaştı..
ayrıca şunu da belirteyim.. 2010 ağustos bebişleri konusunu hazırlayacağım şimdiden ,ilk bebiş geldiğinde yada haziran sonu konu açılmış olur..
sadece aktif olanları listelendireceğim.. tüm bilgiler tam olur.. doğum haftası kilosuu.. vs vs.. diğer bir konumuz da 2010 ağustos annelerinin doğum hikayeleri:)

Son düzenleme:
didem özlem size özelden gönderdim canlarım.şimdi face e geçiyorum...

Çiğdeemmmm tatlım oda takımın çoook güzeeel mükkemmel olmuş.. çok beğendim... Allah bize de nasip etsin en kısa sürede... çok beğendim... güle güle kullansın doruk paşa... sanırım senin oda da extra bir koltuk var.. ben de de var hiç istemiyorum onu ama atamam ki (( ooff herşeyi bozuyor...

didem özlem geldi mi?
fotolar çok küçük görünüyor sizde ama masaüstüne kaydedip sonradan silebilirsiniz..
face den bekleyenler yükleniyor fotoğraflar birazdan hallolur ama zor duruyorum yerimde bu sıpa
fena coştu yine..yükler yüklemez yemek yemeğe gidicem siz yorum yapın buraya canlar.
ama hem buraya yapın hem face e zaten sizden başkası görmüyor şu an

istyen olursa özel albümü ona da görünür yaparımmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…