ayyy kızlar beni bir görseniz pc başında ölürsünüz gülmekten.
benim sıpa bir çıkıyor karnımın sol tarafından ben direk geriye yatıyorum.
ancak öyle kurtarıyorum kendimi lüüüüp diye geri düşüyor o zaman
canım kısmen acımış oluyor yolunu buldum benkaydirigubbakcemile3
evet ya özlemcim aslında doğsalarda yaşarlar ama ben korkuyorum
yine de didem gibi küvezde kalacak bir süre dokunamayacaksın bile
ona.üzülür insan yaa minicik daha hayata nasıl tutunacak diye..
naber kızlar.....
çokyoğun bi gün geçiriryorum.. annemle temizliğe giriştik valla heryer heryerde... benide sardı doğum korkusu.. ikiz anneleri bölümündede bu ara doğuran doğurana erkenden... allahım hayurlısı ile vakitlice sağlıkla gelmelerini nasip etsin tüm bebişlerin....
allahım çiğdeminde yardımcısı olsun inşallah hayırlı zmanı bekler bebişi...
didemcim masal a maşallah canım koca kız oldu be :)
dorukçum hoşgeldin cnm...
evet siz ikiz anneleri daha temkinli olun bence korkmayın da ama
telaşlanmayın da...ama sonuçta ikizler daha çabuk davranıyor...
Hastane çantanız falan hazır mı?
merhaba arkadaşlar bende gekdim aranıza.benimde bebeğim 7+1.ağustos başı olcak diyo dr doğum.hafif hafif rahim kasılmalarım başladı bile.birazda korku tabiki.
ayyy kızlar beni bir görseniz pc başında ölürsünüz gülmekten.
benim sıpa bir çıkıyor karnımın sol tarafından ben direk geriye yatıyorum.
ancak öyle kurtarıyorum kendimi lüüüüp diye geri düşüyor o zaman
canım kısmen acımış oluyor yolunu buldum benkaydirigubbakcemile3
Canımcım ben de bilemiyorum sabah geldim işte buradaydım arçelikten servis elemanları geldi 1 saatten fazla mutfaktaydım ne olmuşsa o arada olmuş.çiğdoş
doğurmaya karar vermiş sanırım.İnşallah öyle değildir ama kanlı sümüksü sıvı geldi
yazmış.Ben burada düşünüyorum da hepimize bişeyler oluyodu ara ara yok bebeğim
aşağıya düştü iyice yok sancı giriyor ara ara yok su geldi falan bunların hiçbirinde ben
okadar telaşlanmadım ama çiğdem kanlı sümüksü bi sıvı yazınca ben baya bi korktum
açıkçası bilemiyorum nişan gelmesi gibi geldi bana herşeyde doğumu durdurbilirler ama nişan gelince zor bence yine de tabi sen ne düşünüyorsun????
efsanur cnm herşey bir yana çanta hazır olmalı bence..
eşyalar falan yıkanmasa da olur doğunca bir hışımla herkes onlarla
uğraşır zaten ama sen çanta olayını hallet bence...
canım benim de öle... hatta akşam sanırım rüyamda erken doğuruyordum... diyordum ki eyvah giyeceklerini de yıkamadım ben şimdi bunları nasıl giydiririm bebeğime ya zarar verise diye korkuyordum :)) elimizi çabuk tutsak iyi olacak aslında...
ayy evet kız benimki tekme filan da değil artık..tekmeler vız geliyor bana valla.
içerden böyle ayağıylamı eliylemi ne yapıyor sipsivri oluyor biyeri o zaman canm
çok cıyor kramp gibi oluyor valla sabah adamlar geldi ocağa bakmak için onlarn
yanında bile duramadm şekilden şekile giriyorm ay uyy nerdeyse çığlık atıcamkaydirigubbakcemile3
Bir de ben refleks olarak o çıkıntı yaptığı yeri ittiriyorum.acaba bi zararı var mıdır?
Yemin edeim şu an bile zor yazdım bu mesajı...
şeyma hoşgeldin
kızlar ben biraz uzanayım bakayım biraz hafifler belki...
Müzik falan mı dinletsem acaba?faydası olur mu..
gelirim birazdan bi de ne hikmetse bu gün sabah beri 6-7 kez wc ye girdm.
didem canım maşallah masala kocaman olmuş 39. haftaya kadar beklemekte zor ya hep 38 de heves ediyorduk canım neyse doktorun dediği doğru 1 gün bile önemli bebeklerimiz için dayanmalıyız valla bende korkmuya değilim sıkıntılar başladıkça ağrılarımda var senin bebiş dönmüşmü pozisyonu nasıldı tatlım
şeyma hoşgeldin
kızlar ben biraz uzanayım bakayım biraz hafifler belki...
Müzik falan mı dinletsem acaba?faydası olur mu..
gelirim birazdan bi de ne hikmetse bu gün sabah beri 6-7 kez wc ye girdm.