Özlemcim önce normal ultrasona soktu sonra nstye bağladı yarım saat nst de kaldım sonra verdi raporu ama pek rapor verme taraftarı değildi çalışma dinlen bu haftalar önemli filan dedi ben çok ısrar ettim en azından 2-3 hafta daha diye sonunda ok ama yorma sakın kendini dedi...Ayrıca benim bebiş sezeryan olacak ama sanrıım 39. haftayı bekletirim dedi
Özlemcim önce normal ultrasona soktu sonra nstye bağladı yarım saat nst de kaldım sonra verdi raporu ama pek rapor verme taraftarı değildi çalışma dinlen bu haftalar önemli filan dedi ben çok ısrar ettim en azından 2-3 hafta daha diye sonunda ok ama yorma sakın kendini dedi...Ayrıca benim bebiş sezeryan olacak ama sanrıım 39. haftayı bekletirim dedi
ay çok okuyamadım geçmişi ama serdemin masalı iyi maşallah bu arada wild cat mi doğuruyo orayı anlayamadım heycan bastı inşallah iyidir bebeğide kendiside
yok kııız ne diyecekler çok beğendiler.k.validem de k.pederimde yüzleri
nasıl gülüyodu var ya.park yatağı onlar almak istiyorlar bakalım...
yalnız babanne şşaırdı biraz yanında bebek muhabbeti bile yapılmazken
poşetleri saklı gizi yukarı çıkarrken bebek odası geldi onu taşıyolar dedim
baya bi şaşırdı.çok erken almışsınız dedi bide...
ne ilginç biriymiş :) neresi erken çocuk gelcek nerdeyse :) kokusu çıkana kadar da gelir zaten:) vakitlice inş..
defne halı tam anlamıyla senin odana özel yapılmış.. netten değilde hiç halıcılara baktınız mı? illaki vardır yahu.. yani inş vardır ve karşınıza çıkar uygun fiyatlısıı..
ya unuttum tamam da öyle saçmasapan şeyler varki nette falan bütün halı
markalarının katologlarına baktık.hepsi çizgifilm şeysi..örümcek adam bilmemne falan.
ya yok şöyle düz mavi bir iki ay yıldız falan olsa üstünde öle bişide bulabilseydik
beğenicektik kesin ama yok eşim kaç saat halı baktı dün akşam netten.bütün markalar ben
hiçbişey demiyorum valla alalım falan diye o kendi derse sonunda hiç şaşırmam yalnız...
geldim yine..bişey yok çok şükürki..bende bugün oğluşumu gördüm.kontrolümüz vardı..1465gr olmuş..çok şeker görünüyodu.yüzünü falan tam olarak görebildik ilk defa..normalden fazla gelen vajinal akıntım vardı doktor alttan kültür aldı..ilk kez alttan muayene oldum çok kötü bir tecrübeydi benim için..sonucu yarın çıkacak..mantar yada başka bir enfeksiyon olabilir o da erken doğumu tetikleyebilir çok önemli bizim için dedi..inşallah bir sorun yoktur.
ne ilginç biriymiş :) neresi erken çocuk gelcek nerdeyse :) kokusu çıkana kadar da gelir zaten:) vakitlice inş..
defne halı tam anlamıyla senin odana özel yapılmış.. netten değilde hiç halıcılara baktınız mı? illaki vardır yahu.. yani inş vardır ve karşınıza çıkar uygun fiyatlısıı..
öyle canımcım malesef yaşlı diye bişey demiyorum ama bukadar da 2 ay sonra allahın
izniyle gelecek bi bebeği yok saymanın bi manası yok yani..kıyafet konusundan yine hiiiç
heberi yok aman 85 yaşında zaten fazlada sinirlenmiyorum açıkçası...
evet ya o halılar süper ama işte halıcılarıda gezicez ama nette bütün markaların katologlarına da baktık bakalım inşallah uygun bişey buluruz..
evet cnm evdeyim uzanıyorum sabah raporumu aldım tansiyonum yüksek onu taktım kafaya bakalım çarşamba yine gidicez dra 32. haftayı beklemeden rapor al diyebilir bakalım zaten beklesemde temmuz 1 bi şeycik kalmadı:)
didoşş masalın yüzünü de görebildiniz değil mi?
bizimki öyle bir kapaklanmış ters dönmüşki omiriliğinden ve pıtısınıdan
başka bişi göremedik:))))
yüzünü göstermek için çok uğraştı dr.ama göremedim.zaten bu zıpırlıkla
kafayı sokarsa oralara biyere valla doğumu da başlatır kerata zıp zıp içimde..