2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

offf o ne yaa..Çok pahalı nerdeyse biroda fiyatı halı. Valla ben perdesini bile perdeciye diktireceğim.dışarıda çok pahalıya yapıyorlar.Zaten figürlerinden getirecekler fazladan 2 tane yanlara koymaya. Farba yaptırmayı düşünmüyorum.Yan perdesi,normal perdesi birde iç storu o kadar. bana da perdeye 450 tl fiyat çıkardı 2.5 metrelik yere.

bu arada kızlar sizde de oluyor mu iki gündür kızım afedersiniz hani çişimiz geldiğinde titreriz ya öyle bi şey yapıyo arada :)

kızlar ben çıkıyorum malum hergünkü gibi yemek faslı kendinize ve bebişlere çok çok iyi bakın..hihoyyyt
aman kimseler de doğurmasın daha en az 1 ay:))hepinizi teeek tek öpüyorum hoşçakalııııınŞeniz
didoşum yoğunluktan yazamadın bitanem seni de öpüyorumm başbaş hihoyyyt

çiĞDEMCıM GÖREMEDıK doğrudüzgün yüzünü yani siyah beyaz gördük de 4 boyutluda net olarak poz vermedi ya kafasını salladı ya elini örttü renkli resim lamadık( Ama babasına çok benziyormuş onu dedi durdu doktor. 1 de burnu ufacıktı bu sefer kocaman çıktı sanki doktor da noırmal ödem var bebişlerde dedi size öyle geliyor hap kadar burnu var dedi Ama daha saçı yokmuş...Yanakları da tosuncuk gibiydi prensesin

Kızlar tekrar merhaba herkese..işlerim yeni bitti gibi..willd cat cik nasıl acaba durumu ne onu çok merak ediyorum.inşallah erken doğum filan olmaz..geçmişide okuyamadım şimdi..
Ayy beni de bi telaş sardı şimdi..daha bebişin hiç bişeyi ykanmadı odayıda boyatcaz bekliyoruz ayın 15 ini maaşları yanii oooffff..ay valla tırsmaya başladım acaba çamaşırlarını filan yıkayıp hastane çantasını hazırlasammı yaaa...izmirden annem gelecek boya zamanı onu bekliyodum bende ama wild cat cimi böle görüncee bendede telaş oluşmaya başladı vallaa..eyvahedigeldismile

bu arada kızlar sizde de oluyor mu iki gündür kızım afedersiniz hani çişimiz geldiğinde titreriz ya öyle bi şey yapıyo arada :)

Aynısı bendede oluyo :))

Didem kızını görmüşsün ne güzel.kilosu da maşşallahhhhh çok çok güzell..çok sevindim cnm..

cnm genelde doğum yaklaştıkça konuşuyor dr.lar bu konuyu
son haftalara doğru yani
ama sen merak ediyorsan sor cnm
Özlemcim olabilir aslında hallisnaya gönderebilir herkes tlf nosunu.
Benimki de var zaten onda.ama herkesin bilgileri herkeste olmaz.
(yanlış anlamadıysam)
bizde herkeste vardı ondan dedim cnm
bi kişide de olsa yeter
kız kolay gelsin dikkat et kendine yorma kendini çok
herkeze merhaba ... guzel bır hafta dılıyorum hepımıze:)
merhaba cnm
şükür bişey yokmuş kız korkuttun bizi he
sen dinlen cnm
süper olur bekliyoruz cnm
aynen aynen benimkide yapıyo hee

oyy maşallah cnm
inş sonuçlarında iyi çıkar

defne odanızı bende merak ettim cnm
bakıcam bi ara zeynepten fırsat bulunca
sıpa uyumuyo ya
her yer oyuncak oldu
inş iyi günlerde kullanmak nasip olur cnm
ay alıntı yaptım anca yazma fırsatım oldu valla hee

siersim çiğdem eve gelmiş cnm
sürtünme olmuşş o yüzden aknaması olmuş bebek aşağoıdaymış baya açılma falan yokmuş haber verdi
iyiyimiş yani
endişelenme sende

[

ayy meraktan çatladık kuzum yaa oh içimize su serptin valla tut azıcık daha:) hadi fazla yorma kendini dinlen azıcık öptümmm

aaa ne diye vermiyomuş ki denkesizz

ay çok okuyamadım geçmişi ama serdemin masalı iyi maşallah bu arada wild cat mi doğuruyo orayı anlayamadım heycan bastı inşallah iyidir bebeğide kendiside

:) ohoooooooo geçti kuzummmm dourmuyo artık:) vazgeçti

slm kızlar noluyoo ya ne doğurması neler oldu ben yokken ya?hemen bi göz atayım inşallah yaramaz bişey yoktur

hoş geldin cnm çok geç kaldınız yaa:)

doğduktan sonra alacaktık ta para gıdıkladı deseydin alemler ya benimki de siz kiracısınız oda falan almayın odayı geçtim çocuğa yatak aldırmayacak neymiş döşek yapmış onda yatarmış

maşallah kızz gittkçe büyüyo sıpalar

hadi görüşürüz cnm kendine ii bakkk

oyyyyy yirim ben nanaklarınıııı onunnn ben renkli de göremicem hiç kuzumu zaten yüzü de siyahta belli olmuyo

geçmiş olsun canım...

wild cat çook geçmiş olsun korkuttun ama iyisin şükür dur taşında ondan sonra gelsin oğlun azcık konuş biraz daha beklesin drda bana 5 ağustosa kadar doğurmayı yasakladı :))))

slm guzel annışler ben deldım doktordan geldım lokosıt yuksektıbende yanı enfeksıyon varmıs antıbıyotık yazdı doktor bıde ordakı bı kadın dedıkı 32 -haftalıkken doktor ona 2,500kılo demıs ya benım bebısm cokmu az gecen hafta 1770+-250ydı
kafaya taktım sımdı beslenemıyomudur nedır doktor normal dedı ama bana az geldı kadında ole dıyınce

Cnm senin oğluşunada maşşallahhh :)) ben alttan muayene çok olduğum için bana vız geliyo tatlım o türlü şeyler..ee alışmışşş...kaydirigubbakcemile3

siersim çiğdem eve gelmiş cnm
sürtünme olmuşş o yüzden aknaması olmuş bebek aşağoıdaymış baya açılma falan yokmuş haber verdi
iyiyimiş yani
endişelenme sende

Ohhh iyi iyi çok sevindimm valla yaa..benim bebişte başaşağı pozisyonda ama dr um öle bi tehlike filan bişeyden bahsetmedi o yönde..yanındaki kıza öle yazdırırken ben öle durduğunu anladım..gerçi ayaklarını yukarı taraflarda hissediyoruz biz eşimle..ayy neyse umarım kimse erken doğum yapmaz..

rahatladım sier bende diyorum noluyo :)) bugün pzt yine yoğun sanırım herkes

Yok yok korkma oluyo..benim iş yerinde işim pek yokta dışarda işim vardı ondan anca geldim..

sİERCİM SAĞOL CAnım işallah daha da kocaman olur öyle gelirler sağlık sıhatle kollarımıza:)))

AMİİİNNNNNNNNN :Saruboceq:

Bu arada gögsüme sürmek için krem önerirmisiniz dedim hayır çok kuru değilse önermiyorum erken doğuma sebep olabilir gögüsleri uyarıp o gününde doğsun gögsün yara olsun 1 şey olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…