bu arada kızlar sizde de oluyor mu iki gündür kızım afedersiniz hani çişimiz geldiğinde titreriz ya öyle bi şey yapıyo arada :)
çiĞDEMCİM GÖREMEDİK doğrudüzgün yüzünü yani siyah beyaz gördük de 4 boyutluda net olarak poz vermedi ya kafasını salladı ya elini örttü renkli resim lamadık( Ama babasına çok benziyormuş onu dedi durdu doktor. 1 de burnu ufacıktı bu sefer kocaman çıktı sanki doktor da noırmal ödem var bebişlerde dedi size öyle geliyor hap kadar burnu var dedi Ama daha saçı yokmuş...Yanakları da tosuncuk gibiydi prensesin
cnm genelde doğum yaklaştıkça konuşuyor dr.lar bu konuyuAramıZa hoş geldin arkadaşım...
Ya bnm de yarn kontrol var eğer bi risk varsa söyler demi dr
Ödüm kopuo bnm erken doğumdanama gecikmesinde sabırsızlanırım:)) 1hafta önce gelirse de evlilik yıl dönümümüze denk gelio:)
Bide bnm dr normal doğumdan yana am ben çok korkuorm
Kesin konuşmadıkta bu konuyu
Ne zaman konuşuruz acaba?
bizde herkeste vardı ondan dedim cnmÖzlemcim olabilir aslında hallisnaya gönderebilir herkes tlf nosunu.
Benimki de var zaten onda.ama herkesin bilgileri herkeste olmaz.
(yanlış anlamadıysam)
kız kolay gelsin dikkat et kendine yorma kendini çoknaber kızlar.....
çokyoğun bi gün geçiriryorum.. annemle temizliğe giriştik valla heryer heryerde... benide sardı doğum korkusu.. ikiz anneleri bölümündede bu ara doğuran doğurana erkenden... allahım hayurlısı ile vakitlice sağlıkla gelmelerini nasip etsin tüm bebişlerin....
allahım çiğdeminde yardımcısı olsun inşallah hayırlı zmanı bekler bebişi...
didemcim masal a maşallah canım koca kız oldu be :)
merhaba cnmherkeze merhaba ... guzel bır hafta dılıyorum hepımıze:)
şükür bişey yokmuş kız korkuttun bizi heKızlar biz eşimle geldik eve. Şimdi o internete girecek, durumumu bildireyim dedim 2dk. Alttan muayene ettiler, açılma filan yok şükür ki. Hafif sancıya müdahale etmediler. Bebek aşağıda olduğu için, bir çeşit erezon olmuş, kanama ondanmış. Çok gezinme dedi, doktor hanım. Şimdi daha iyiyim... Görüşmek üzere, yanımda olduğunuz için teşekkür ederim kızlar...
süper olur bekliyoruz cnmpinar110'nun numarasıda ulaştı..
ayrıca şunu da belirteyim.. 2010 ağustos bebişleri konusunu hazırlayacağım şimdiden ,ilk bebiş geldiğinde yada haziran sonu konu açılmış olur..
sadece aktif olanları listelendireceğim.. tüm bilgiler tam olur.. doğum haftası kilosuu.. vs vs.. diğer bir konumuz da 2010 ağustos annelerinin doğum hikayeleri:)
aynen aynen benimkide yapıyo heebu arada kızlar sizde de oluyor mu iki gündür kızım afedersiniz hani çişimiz geldiğinde titreriz ya öyle bi şey yapıyo arada :)
geldim yine..bişey yok çok şükürki..bende bugün oğluşumu gördüm.kontrolümüz vardı..1465gr olmuş..çok şeker görünüyodu.yüzünü falan tam olarak görebildik ilk defa..normalden fazla gelen vajinal akıntım vardı doktor alttan kültür aldı..ilk kez alttan muayene oldum çok kötü bir tecrübeydi benim için..sonucu yarın çıkacak..mantar yada başka bir enfeksiyon olabilir o da erken doğumu tetikleyebilir çok önemli bizim için dedi..inşallah bir sorun yoktur.
Kızlar biz eşimle geldik eve. Şimdi o internete girecek, durumumu bildireyim dedim 2dk. Alttan muayene ettiler, açılma filan yok şükür ki. Hafif sancıya müdahale etmediler. Bebek aşağıda olduğu için, bir çeşit erezon olmuş, kanama ondanmış. Çok gezinme dedi, doktor hanım. Şimdi daha iyiyim... Görüşmek üzere, yanımda olduğunuz için teşekkür ederim kızlar...
Özlemcim önce normal ultrasona soktu sonra nstye bağladı yarım saat nst de kaldım sonra verdi raporu ama pek rapor verme taraftarı değildi çalışma dinlen bu haftalar önemli filan dedi ben çok ısrar ettim en azından 2-3 hafta daha diye sonunda ok ama yorma sakın kendini dedi...Ayrıca benim bebiş sezeryan olacak ama sanrıım 39. haftayı bekletirim dedi
ay çok okuyamadım geçmişi ama serdemin masalı iyi maşallah bu arada wild cat mi doğuruyo orayı anlayamadım heycan bastı inşallah iyidir bebeğide kendiside
slm kızlar noluyoo ya ne doğurması neler oldu ben yokken ya?hemen bi göz atayım inşallah yaramaz bişey yoktur
şimdi kızlar geçen gün benim paylaştğm bi halı vardı ya bizim odaya ne kadar güzel gider
dimi?ama ama çokpahalı yavv..durun bidaha paylaşıym fotoyu..
sen hala orda mısın yaffff 850 liraya on tane bebik halısı alırsın nerdeyse ama işte tam da paşanın odasına uyuyo işte birde odaya bittim çok güzel olmuş güle güle büyüsünnn inşallah
ne kadar güzel uyar değil mi bu halılardan biri..nette de buna benzer bişiler araştırdık eşimle ama yok yok yok....
yok kııız ne diyecekler çok beğendiler.k.validem de k.pederimde yüzleri
nasıl gülüyodu var ya.park yatağı onlar almak istiyorlar bakalım...
yalnız babanne şşaırdı biraz yanında bebek muhabbeti bile yapılmazken
poşetleri saklı gizi yukarı çıkarrken bebek odası geldi onu taşıyolar dedim
baya bi şaşırdı.çok erken almışsınız dedi bide...
geldim yine..bişey yok çok şükürki..bende bugün oğluşumu gördüm.kontrolümüz vardı..1465gr olmuş..çok şeker görünüyodu.yüzünü falan tam olarak görebildik ilk defa..normalden fazla gelen vajinal akıntım vardı doktor alttan kültür aldı..ilk kez alttan muayene oldum çok kötü bir tecrübeydi benim için..sonucu yarın çıkacak..mantar yada başka bir enfeksiyon olabilir o da erken doğumu tetikleyebilir çok önemli bizim için dedi..inşallah bir sorun yoktur.
kızlar ben çıkıyorum malum hergünkü gibi yemek faslı kendinize ve bebişlere çok çok iyi bakın..hihoyyyt
aman kimseler de doğurmasın daha en az 1 ay:))hepinizi teeek tek öpüyorum hoşçakalııııınŞeniz
didoşum yoğunluktan yazamadın bitanem seni de öpüyorumm başbaş hihoyyyt
çiĞDEMCİM GÖREMEDİK doğrudüzgün yüzünü yani siyah beyaz gördük de 4 boyutluda net olarak poz vermedi ya kafasını salladı ya elini örttü renkli resim lamadık( Ama babasına çok benziyormuş onu dedi durdu doktor. 1 de burnu ufacıktı bu sefer kocaman çıktı sanki doktor da noırmal ödem var bebişlerde dedi size öyle geliyor hap kadar burnu var dedi Ama daha saçı yokmuş...Yanakları da tosuncuk gibiydi prensesin
Kızlar biz eşimle geldik eve. Şimdi o internete girecek, durumumu bildireyim dedim 2dk. Alttan muayene ettiler, açılma filan yok şükür ki. Hafif sancıya müdahale etmediler. Bebek aşağıda olduğu için, bir çeşit erezon olmuş, kanama ondanmış. Çok gezinme dedi, doktor hanım. Şimdi daha iyiyim... Görüşmek üzere, yanımda olduğunuz için teşekkür ederim kızlar...
siersim çiğdem eve gelmiş cnm
sürtünme olmuşş o yüzden aknaması olmuş bebek aşağoıdaymış baya açılma falan yokmuş haber verdi
iyiyimiş yani
endişelenme sende
rahatladım sier bende diyorum noluyo :)) bugün pzt yine yoğun sanırım herkes
sİERCİM SAĞOL CAnım işallah daha da kocaman olur öyle gelirler sağlık sıhatle kollarımıza:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?