2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

göğse krem sürmek uyarıyormuymuş aa çok ilginç gerçi göğüs için çatlak kremi aldım kesinlikle uclarına sürülmemesi gerektiği yazıyordu belkide ondan

Kızlar ben Çıktım hepİnze İyİ akŞamlar..

iyi akşamlar cnmm yrn görüşürüz

göğse krem sürmek uyarıyormuymuş aa çok ilginç gerçi göğüs için çatlak kremi aldım kesinlikle uclarına sürülmemesi gerektiği yazıyordu belkide ondan

aaa ne alaka ne yönden uyarıyormuş anlamadım şimdi

bence 36. haftadan sonra sürülebilir ondn öncesi için bilmiyorum ama.
bide dün düşündüm senelerdir kandırmışlar bizi 9 ay sürüyor hamilelik diye hesaplıyorum ben 10 ayı geçiyor yaw :)

ben yemeğimi koyayım ocağa geleyim bi kısmını yaptım diğer kısmı kaldı aslında dr hiç yapma dedi ama kim yapcak kayınvalidenin umrunda dğil dr onun yanında söyledi temizlik yemek kesinlikle yapma diye bi kere bile aramadı yemeğin varmı gelin yiyin getireyim demedi ahh anam ahh

Ben geldim kızlar, eşim hala evde (bana bakmak için geri dönmedi eve), konuşayım sizinle dedim. Neler kaynatıyorsunuz??

kolay gelsin canım sana Allah yardımcın olsun...

uzan canım uzan evde olanlar bol bol dinlenin ne güzel. bana da sakın yorma kendini bebek iyi diye iş güç yapma otur 1-2 ay bir şeycik olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…