ben yemeğimi koyayım ocağa geleyim bi kısmını yaptım diğer kısmı kaldı aslında dr hiç yapma dedi ama kim yapcak kayınvalidenin umrunda dğil dr onun yanında söyledi temizlik yemek kesinlikle yapma diye bi kere bile aramadı yemeğin varmı gelin yiyin getireyim demedi ahh anam ahh
çok üşengeç ve bencil sadece kendisini düşünüyor hafta sonu bile demedi ya kızım çamaşırın ütün var mı dr yapma dedi ben geleyim ütünü yapayım sonuçta oğlunun gömleği pantalonu ama nerdeee kızıma nasıl bakıcak merak ediyorum gerçekten gerçi kendini mutlu etmek için bakar
Sağolun kızlar, şimdi kısaca özetleyeyim: Hastaneye gittik, acile...
Kanlı sümüsü akıntım var dedim, açılmam var mı diye baktılar (nasıl canım yandı anlatamam, kesseler daha az acırdı resmen). Açılmam yokmuş, nst'de abartılamayacak sancı çıktı. Sonracıma, bebek 1970gr 44,5 cm olmuş. Kanamam olmuş çünkü, bebeğim ağır ve aşağıda baskı yaptıkça kanama yapabiliyormuş. Hareket kısıtlaması geldi o kadar.
çok üşengeç ve bencil sadece kendisini düşünüyor hafta sonu bile demedi ya kızım çamaşırın ütün var mı dr yapma dedi ben geleyim ütünü yapayım sonuçta oğlunun gömleği pantalonu ama nerdeee kızıma nasıl bakıcak merak ediyorum gerçekten gerçi kendini mutlu etmek için bakar
ay benimki de aynen güya bana yardıma geldi işte ama nerdee bak şimdi eve gideceğim evde yemek yok. dünkü yemeği de ben yaptım yemişler bitmiş eee akşama da hanımefendi sadece makarna yapacakmış bende dedim yapmasın ben gelir çorba makarna bişiler yaparım ne bu ya ancak odama girsin çekmecelerimi karıştırsın klava: oğlunu uyarıyorum o da annem diye bişi demiyo zaten oka moka alınıp küsüyo valla gitse daha rahat edeceğim ya ne iş tutuyo eli ne bişi geldiğinden beri bi süpürge tutmuş eve o kadar ütü birikti neymiş ütü yapamıyormuş yuhhhhhhhh
Sağolun kızlar, şimdi kısaca özetleyeyim: Hastaneye gittik, acile...
Kanlı sümüsü akıntım var dedim, açılmam var mı diye baktılar (nasıl canım yandı anlatamam, kesseler daha az acırdı resmen). Açılmam yokmuş, nst'de abartılamayacak sancı çıktı. Sonracıma, bebek 1970gr 44,5 cm olmuş. Kanamam olmuş çünkü, bebeğim ağır ve aşağıda baskı yaptıkça kanama yapabiliyormuş. Hareket kısıtlaması geldi o kadar.
herkes ne kadar kaynaşmış burada.
biraz geç kalmışım ama yatmaktan bunaldıkça geriye dönük yazdıklarınızı okuyorum.
wildcat geçmiş olsun,çok dikkat etmek lazım bende 2 haftadır yatıyorum dr.un dediklerini dinle iyiyim diye ayaklanma.biraz sıkıcıda olsa vakit bi şekilde geçiyor.
Kızlar bugÜn Çok yogunum geÇmıŞı bıle Öyle hızlı hızlı baltım doĞru dÜzgÜn baktım
geÇmıŞ olsun kuzularımız bızı korkutuyo tamam bız onları cok Özledık ama bırazcık daha dursunlar
çiğdem canım çok çok geçmiş olsun maşallah bebişine allahım onu korusun size vakitlice bağaşlasın canım hareketlerine dikkat et fazla dolanma tatlım bu bebişlerin sağları solları belli olmuyor yüreğimizi ağzımıza getiriveriyorlar allahım acılarını göstermesin yeter gerisi çekiliyor
bende geldim yemeğimi hallettim eşim gelir birazdan acaipte acıktım ha bu arada kızlar bi şey sorucam şimdi bizim bebişlerin kıyafetlerinin çoğu beyazla karışık renkler makinaya atınca renkler karışdı yada soldu mu yıkıyıcam ama korkuyorum çoğu bembe beyaz
bende geldim yemeğimi hallettim eşim gelir birazdan acaipte acıktım ha bu arada kızlar bi şey sorucam şimdi bizim bebişlerin kıyafetlerinin çoğu beyazla karışık renkler makinaya atınca renkler karışdı yada soldu mu yıkıyıcam ama korkuyorum çoğu bembe beyaz
aspirincim ben kırmızılı ve böyle koyu mavili falan olanları atmadım makinaya gerçekten renlkleri solabliyor elde yıka ve beyaz kısmı sarkacak şekilde asma yani örneğin kırmızı üstte beyazı altta olmasın beyazın üstüne boya salıyor çünkü...bi de mevlut takımını atmadım ben makinaya elde yıkadım kırışıyorlar baya ama ütü vurunca hepsi ilk haline dönüyorlar...elde yıkadığın suya yumusatıcı koyma bi de iyi durulanmıyor çünkü...
hım iyki atmamışım annemde atma sen beceremezsin dedi beni hala bebeği gibi görüyor :))) ben gelince yıkarım dedi ama olsun hazır olsun elimizdekinleri yıkayayım odamız gelmesine yakın yıkarım o zaman elimde. ama önce çamaşırlık almam lazım hafif pas var bide kıyafetlere geçer kafayı yerim valla