Bu arada gögsüme sürmek için krem önerirmisiniz dedim hayır çok kuru değilse önermiyorum erken doğuma sebep olabilir gögüsleri uyarıp o gününde doğsun gögsün yara olsun 1 şey olmaz dedi.
bende geldim yemeğimi hallettim eşim gelir birazdan acaipte acıktım
ha bu arada kızlar bi şey sorucam şimdi bizim bebişlerin kıyafetlerinin çoğu beyazla karışık renkler makinaya atınca renkler karışdı yada soldu mu yıkıyıcam ama korkuyorum çoğu bembe beyaz
Hoşbulduk kızlartoxi hoş geldn cnm nasılsn
Asppirin ben beyaz açık renk koyu renk die 3 gruba ayırıp yıkadım. Battaniye ve yünlüleride ayırıp yıkadm. Bişi olmadı..
Ben walla dışarıda asmadım evde yemek odasına sandalyelere peteklere astım :) dışarda koku moku kalmıyo pis pis oluyo sankihım iyki atmamışım annemde atma sen beceremezsin dedi beni hala bebeği gibi görüyor :))) ben gelince yıkarım dedi ama olsun hazır olsun elimizdekinleri yıkayayım odamız gelmesine yakın yıkarım o zaman elimde. ama önce çamaşırlık almam lazım hafif pas var bide kıyafetlere geçer kafayı yerim valla
Burdayım burdayım o kdar geriye bakmadım bu sefer yoksa 1 hafta içinden çıkamam sen mi dr gittik öteki pisi çiğdem mi anlayamadım şimdide bulamıyourm.evet bizimde öyle olacak mevlut ama aradan çıksın istedim yıkadım ütüledim mis gibi asıcam dolapların kokusu bi de çıksa iyi olacak...askı da buldum plastik ama olsun mavi küçük askı bimilyoncudan buldum vallahi...çok ta hoş..
toxi pelincim hoşgeldin diycem ama biliyorum yani eminimki şu an geçmişin taaa derinliklerindesin
okuya okuya geliyorsun sen benim bu mesajımı okuyunca da ben gitmiş olacağm canım:)))))
bence 36. haftadan sonra sürülebilir ondn öncesi için bilmiyorum ama.
bide dün düşündüm senelerdir kandırmışlar bizi 9 ay sürüyor hamilelik diye hesaplıyorum ben 10 ayı geçiyor yaw :)
valla ben cepten bağlandığım için geçmişe dönmekişkence gibi oluo
Defne g.o.p ta Lc mağzası varya tam karşısında çok büyük bi mzrket var ordada var bebe askısı sağlam güzel bişi görmüştüm ama baya bi oldu.
Bizim oda tk hiç kokmadı o yüzden aynı gün yerleştirdim ben:)
baya bi karıştırdım sanıyodum ben de evet 36.haftadan sonra heran doğurabiliriz amadefne çok güzel açıklamışsın:)
ama anladığım kadarıyla yani dr öyle söyledi 36. haftadan itibaren bekleniyor bebişler yani normal doğumda bu böyle belki 36da belki 40 da doğucak aman ne zor ya neyse hesaplamıyorum fazla ama içime doğuyor ağustos 10da doğururum ben:)) çünkü dr 5 ağustosa kadar doğurma demiş ben eve geldim 10 diyorum eşim kızıyor ne onu dr 5 dedi diye ama ben taktım hala 10 hatırlıyorum demekki içime doğdu:))
Off bi temizlik bi buraya bakıyorum babamız mutfaın tavanını kazımıştı 1 hafat oldu olacak ben anca 1 gün balkon camı sildim 1 gün fayansları 1 gün dolapların üstünü çıktım 2 gün önce dolapları başladım bugün üst dolaplar bitti yıkadım yerleştirdim artık 2-3 gündede makinaları alt dolapları felan silerim kaydirigubbakcemile3 . bi yandandan da dinlenirken şapka patik örmüştüm takım olsun diye yelek ördüm dikmesi felan kaldı çok younum çook :) bu işlerim bitince şalım vardı yarım onu bitireyim hastanede üstüme atarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?