bende çamaşırlık var ama ne bilim sarkar die bi kısmını koltuun üstüne serdim.:)yok zaten içeri asmak için çamaşırlık almam lazım balkona asmak istemiyorum
benim beklenen doum 8 ağustos 11 ağustos ramazan.Bende eger aĞustos baŞında doĞurursam ramazan gİrmeden yapıcam kısmet ama ramazanda doĞurursam mecbur bayramdan sonrayı beklİcem
Haftalara göre aylık hesaplama
1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
23-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik
Haftalara göre aylık hesaplama
1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
23-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik
Napayım kuzum kimseden fayda yok.Kayınvalidem cam silmee geldi yazmıştım.Soora kaçtı ertesi gün bütün gün surat astı.Eşim demiş senin derdin ne.kızmış bana ben ne yapsa ben yaparım öle yapalım böle demşim sanki o temislik yapmayı bilmioumuymuş,ben biliomuşum,küçük çocuk gibi yapmışım onu walla çokta kırılcak bişi demedim.baya bi karıştırdım sanıyodum ben de evet 36.haftadan sonra heran doğurabiliriz ama
hesap böyle yani benim de 13 ağustos normalde doğ.tarihi usg de 5 ağustos çıkıyor ben de ağustos başı doğurabilirim kimbilir belki de temmuz sonu..ayy patır patır dökülücez.:)))
kız sen tam dayaklıksın heeeklava:
Pazara çıktık bi akraba sordu kaç aylık die kayınvalidem demezmi 6 içinde bedne döndüm 7 nin içindeyim dedim.Ooo o kadar oldu mu dio kaydirigubbakcemile3bu arada eşim beni hala 6 aylık hamile sanıyormuş pek güldüm sürekli daha çok var diyodu geçen dank etti:))
7 aylık olcaksın derken 7 ay bitecek demiş sanırım.peki kızlar benim doktorum nasıl hesaplıyor sizce????
ben tam 7.ayımı doldurduğum gün doktora gittim yani 210.günde.
geriye sadece70 günüm kalmıştı benim bu hesabıma göre tam olarak 7 aylıktım o gün.
1 gün bile fazla değildi.bana 10 gün sonra 7 aylık olacaksın dedi allahım yaa başından beri anlamıyorum
ben bu kadını onun dediğine göre bebişin tah.doğum tarihi tam olarak 9 aylıkken oluyor 10 gün fazlası yok.
Napayım kuzum kimseden fayda yok.Kayınvalidem cam silmee geldi yazmıştım.Soora kaçtı ertesi gün bütün gün surat astı.Eşim demiş senin derdin ne.kızmış bana ben ne yapsa ben yaparım öle yapalım böle demşim sanki o temislik yapmayı bilmioumuymuş,ben biliomuşum,küçük çocuk gibi yapmışım onu walla çokta kırılcak bişi demedim.
Napayım amış leş gibi kapraya pis sulu kovayı mutfak lavabosundan döküo bende dedim anne ben dökerim wc ye ver,bi fırçalıcakmışız su dökücekmiş cifle silmeey ne gerek vaarmış.insanda bi şart şurt olur yaa.Camın üstünü temizlemeden alt çerçeveyi vıjjjt bi siliverip hemen camı silio.Uzanamadı ben yarım dedim,benim boyum daha uzun işte anlamadı aman kimseyi pohpohlayamam bana iş yapcak die.
İstemem kendi işimi kendim yaparım yavaş yavaş.bana kirleri gevşetmeye gelcekse hiç gelmesin...
Pazara çıktık bi akraba sordu kaç aylık die kayınvalidem demezmi 6 içinde bedne döndüm 7 nin içindeyim dedim.Ooo o kadar oldu mu dio kaydirigubbakcemile3
şekercim bana da yapan yok eşimden başka e ona da cam sildirememki ama ben bıraktım artık valla saldım çayıra hesabı 8.ayıma girmişim hiiiç uğraşamam ben yavrumuNapayım kuzum kimseden fayda yok.Kayınvalidem cam silmee geldi yazmıştım.Soora kaçtı ertesi gün bütün gün surat astı.Eşim demiş senin derdin ne.kızmış bana ben ne yapsa ben yaparım öle yapalım böle demşim sanki o temislik yapmayı bilmioumuymuş,ben biliomuşum,küçük çocuk gibi yapmışım onu walla çokta kırılcak bişi demedim.
Napayım amış leş gibi kapraya pis sulu kovayı mutfak lavabosundan döküo bende dedim anne ben dökerim wc ye ver,bi fırçalıcakmışız su dökücekmiş cifle silmeey ne gerek vaarmış.insanda bi şart şurt olur yaa.Camın üstünü temizlemeden alt çerçeveyi vıjjjt bi siliverip hemen camı silio.Uzanamadı ben yarım dedim,benim boyum daha uzun işte anlamadı aman kimseyi pohpohlayamam bana iş yapcak die.
İstemem kendi işimi kendim yaparım yavaş yavaş.bana kirleri gevşetmeye gelcekse hiç gelmesin...
Pazara çıktık bi akraba sordu kaç aylık die kayınvalidem demezmi 6 içinde bedne döndüm 7 nin içindeyim dedim.Ooo o kadar oldu mu dio kaydirigubbakcemile3
Facebook grubuna katılmak için halissnaya özelden mesaj at canım.o grup üyeliği için sana bilgi gönderiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?