2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok zaten içeri asmak için çamaşırlık almam lazım balkona asmak istemiyorum
bende çamaşırlık var ama ne bilim sarkar die bi kısmını koltuun üstüne serdim.:)
gerçi küçücük şeylerin nesi sarkacaksa.
Bende eger aĞustos baŞında doĞurursam ramazan gİrmeden yapıcam kısmet ama ramazanda doĞurursam mecbur bayramdan sonrayı beklİcem
benim beklenen doum 8 ağustos 11 ağustos ramazan.
İlk haftası gibi doursam bilem 1 haftada ne bilim çok erken geliyor bana.Sarılık vs.. uzarsa,hastane kontrol derken.ne bilim.
Bayramdan soora yaparım annemler felan gelir soora kırkı çıkmış olur.Onlarla gideris ist. hem sünneti işini de halletmiş olabilirim die düşünüyorum...

31+1
31 bitti 32. haftadayım 8. ayıma girmişim delikafadulden tickerdada öle gözüküo saten....

ben geçen gün 90 tl lik hastane çıkışını 30 tl ye aldım süper mağazayı kapatıyorlarmış kaptık hemen ama o heycanla fazla bi şey bakmadık kızıyorum kendime alsamıydım acaba çok ucuzdu wenice nin elbisesini aldım kızıma ve 3 tl ye :))

peki kızlar benim doktorum nasıl hesaplıyor sizce????
ben tam 7.ayımı doldurduğum gün doktora gittim yani 210.günde.
geriye sadece70 günüm kalmıştı benim bu hesabıma göre tam olarak 7 aylıktım o gün.
1 gün bile fazla değildi.bana 10 gün sonra 7 aylık olacaksın dedi allahım yaa başından beri anlamıyorum
ben bu kadını onun dediğine göre bebişin tah.doğum tarihi tam olarak 9 aylıkken oluyor 10 gün fazlası yok.

eveeet senin bu hesapta da 10 gün fazlası yok benim doktorda böyle hesaplıyor o zaman.tam 9 aylık olay buradaki:)))9 ay 10 gün değil...

Napayım kuzum kimseden fayda yok.Kayınvalidem cam silmee geldi yazmıştım.Soora kaçtı ertesi gün bütün gün surat astı.Eşim demiş senin derdin ne.kızmış bana ben ne yapsa ben yaparım öle yapalım böle demşim sanki o temislik yapmayı bilmioumuymuş,ben biliomuşum,küçük çocuk gibi yapmışım onu walla çokta kırılcak bişi demedim.
Napayım amış leş gibi kapraya pis sulu kovayı mutfak lavabosundan döküo bende dedim anne ben dökerim wc ye ver,bi fırçalıcakmışız su dökücekmiş cifle silmeey ne gerek vaarmış.insanda bi şart şurt olur yaa.Camın üstünü temizlemeden alt çerçeveyi vıjjjt bi siliverip hemen camı silio.Uzanamadı ben yarım dedim,benim boyum daha uzun işte anlamadı aman kimseyi pohpohlayamam bana iş yapcak die.
İstemem kendi işimi kendim yaparım yavaş yavaş.bana kirleri gevşetmeye gelcekse hiç gelmesin...
bu arada eşim beni hala 6 aylık hamile sanıyormuş pek güldüm sürekli daha çok var diyodu geçen dank etti:))
Pazara çıktık bi akraba sordu kaç aylık die kayınvalidem demezmi 6 içinde bedne döndüm 7 nin içindeyim dedim.Ooo o kadar oldu mu dio kaydirigubbakcemile3

Biss geldik kıslar...
Ya bu doktorların ay hesabına benim hiç aklım ermiyor.Eskden doktor felan yokmuş doğum için giderlermiş.o zaman neye göre hesapyaparlarmış acaba ya?

valla karışık bana ilk önce 1 eylül dedi sonra 30 ağustos sonra 28 ağus. sonra 26 ağustos şimdide 5 inden önce doğurma dedi artık dr ne zaman derse hesaplamıyorum vaz gezgeçtim:)

7 aylık olcaksın derken 7 ay bitecek demiş sanırım.
Mesela bi hatamız var hep örneğin benim doum 8 ağustos tahmini.Ağustosta 9 aylık olmuş sayıyo millet halbuki temmuzda 9. aylık olup ağustosta 9 ayım bitmiş olacak çünkü doum zamanında 9. ay bitmiş oluo.
Amman çok kafam karışıyo bende bu çizelgeyee bakıyorum.
Çok şiişmişin diyenlere biraz fasla sölüyorum ee normal diyorum kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Aman canım bu kaynanaları kazanda yakmak lazım valla.iyi senin ki gelip iki iş yapmak istemiş yine.benimki birişime elini sürmezdi şimdiye kadar. Üstüne üstlük kendi işini yaptırmak için çağırır.Bugün vitrin temizlemeye çağırdı utanmadan.valla gitmedim gitmem de.ben geçen bütün tüllerimi tek başıma ağlaya aülaya ütüledim valla canımın acısındanda,söylediğimde bana kadın tutsaydın dedi terbiyesiz. bende eşime dedim annene söyle de bir zahmet kadın tutsun dedim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yazık sizeee:))

Bnm kafam karışmıo 40 haftadan gidiorz dr.umla
Ve bu dr hesabıyla yani 4haftası 1ay olduğu ve 1 ayı 28 günden gesapladığı için
40 haftası 9ay 10 gün yapio

şekercim bana da yapan yok eşimden başka e ona da cam sildirememki ama ben bıraktım artık valla saldım çayıra hesabı 8.ayıma girmişim hiiiç uğraşamam ben yavrumu
yolda bulmadım sende bulmadın canım üstelik senin sorunlu da hamileliğin boşver o yapmıyorsa sen de yapma kimse mana bulmaz...

Facebook grubuna katılmak için halissnaya özelden mesaj at canım.o grup üyeliği için sana bilgi gönderiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…