2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off acıktım eşimde gelemedi
haa bugün rapor almaya gittim sağlık ocağında hemşire hamilemisin dedi bende göbeğime baktım ay bi gülme geldi koptuk eşimle kadın hala bakıyo cvp vereyim diye :))))

valla karışık bana ilk önce 1 eylül dedi sonra 30 ağustos sonra 28 ağus. sonra 26 ağustos şimdide 5 inden önce doğurma dedi artık dr ne zaman derse hesaplamıyorum vaz gezgeçtim:)

canım o tahmini doğum tarihi değişebiliyor ama aslolan 1 tane son ad.tarihine göre olan. işte o gün doğmayacağı kesin de...ama hesap 1 tane yani senin dr.kafasına göre hesap yapıp söylemiyor bu tarihleri bebişin gelişmesine bağlı usg de öyle çıkıyor aslında
tahmini d.tarihi hep aynı.Nette bile hesaplayıcılarda hesaplayabilirsin bunu...mesela benim 6 kasıma göre bebişin doğ.tarihi 13 ağustos her gittiimde dr.bana 13 ağustosu söylüyor ama gelişimi 1 hafta önde diyor yani 5 ağustos çıkıyor usg de.aslında ben 13 ağustosu bekliyorum..ama muhtemelen 13 ağustosa kadar doğacakk...

Ya kıslar mayıs annelerinin bebeklerin geliş tarihine bakın bir. 3-5 arkdaş dışında hepsi 35'ten sonra gelmiş zaten ya sezeryan yada normal. Çok nadir bekleyen bebek yani.

valla karışık bana ilk önce 1 eylül dedi sonra 30 ağustos sonra 28 ağus. sonra 26 ağustos şimdide 5 inden önce doğurma dedi artık dr ne zaman derse hesaplamıyorum vaz gezgeçtim:)
Tatile mi çıkcak ne kıs senin dr 5 inden önce kaydirigubbakcemile3

Napayım be canım bizimki daha yatak odası için boya bile almadı.Daha badana olcak hiiiç umru diil.ama saolsun üst tarafalrı geldi akşam sildi bi güzel camları bide dio bak buraları yapamamışın die .
Annemde tam liseye tekrar yazılma zamanını buldu ablamda işe başladı kadın tutcaktım ama şuan açıkçası ona vercek para yok.gelsede zaten bizim burda pek çaıran yok ne bliim bide güzel yapmazlarsa off.Murfak bitsin zaten odalarda ne varki bi camla yerler felan silinir beki kadın caırırız artık onalrıda yapar güzel heralde off bide koltuklar silincek..

Biz kaçar kaynanam çaırdı bi yürüyüş yapalım valla kadın olmasa hiç yürüyüşede çıkmıcam.Zaten terlikler bil olmuo ayaıma nası ist. gelicem bilmioum bi atsam şurdan kendimi biraz moral depolasam ist da öptk aksam geliriz byyyyy

ben gider öpüldünüz
Dikkatli olun ve iyi bakın kendinize de bebişinizede
Sabah 10 da kontrolüm var ne kadar oldu acaba oğlum:) kocamanda olmuştur şimdi
ınş herşey yolundadır

Ben çıkıyorum kızlarrrrrrrr. Eve gidice görüşürüz artık.Defnecim resimleri gördüm,oraya yorum yaptım. HArika valla. Öptük hepiniziiii.

bende soframı hazırlayayım valla gelmezse yerim bekleyemiyicem saat 7 e geliyor haydi görüşürüz iyi akşamlar hepinize

Herkse çıkıyor,bizdeçıkalım bari.Haberleri izleyelim bakalım dünyada neler olmuş bitmi.

Görüşürüz canlar..

benm eşim esmer gözLer kahverengi
Ben açık tenli saçlar sarı gözler ela-yeşil
Acaba oğlum nasıl doğcak:) ne renk olcak çok merak ediorm ben yaaaa
Babasına benzesin istiorm ama göz rengi bana benzersede çok can yakar:))))
Ama ilk doğunca siyah saçlı minik kara bişi olursa da ayy bu nası çıktı ben derim yaa:))

Son düzenleme:
kızlar tam geldim dedim net koptu anca geldi zaten badanadan bakamıyorum hiç buraya ev göçmüş durumda resmen işer yoğun pisiciğimin iyi olmasına sevindim ayriyetten masal bebeğe maşallah annesi ve tabiki doruk bebişin odasa baktım ama göremedim ben göremeyen kısımda kalmışım çiğdem benide ekle kızzz hepinizi çok öpüyorum yarın uğramaya çalışırım görüşürüzzz :))

Hoşşgeldin ayy kendi adıma söliim listee bakıyodum biraz önce gözüm takıldı merak ettim.
ıyi misiniz bebşi nası :))

Hoşşgeldin ayy kendi adıma söliim listee bakıyodum biraz önce gözüm takıldı merak ettim.
ıyi misiniz bebşi nası :))
Canım çok teşekkür ederim..herşey yolunda çok şükür ..yarın aylık doktor kontrolümüz var ..Kızım da annesini tekmeleyip duruyor :)) zamanında sağlıkla gelmesi için tek duam..hepimiz için aynı şeyi diliyorum..

Uzun zaman oldu gelemeyeli..umarım tüm anneler ve bebekleri çok iyidir..Biz de kızımla gayet iyiyiz..herkese sevgiler..

Selam canım, hoşgeldin .opuyorumnanaktan Gelemiyosun artık buraya fazla.İyi olmanıza sevindim. opuyorumnanaktan

İyi misiniz bebşi nası :))

Naber canım? bi sen varsın online galiba.Herkes gitmiş . kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…