Selam canım, hoşgeldin .opuyorumnanaktan Gelemiyosun artık buraya fazla.İyi olmanıza sevindim. opuyorumnanaktan
Berrakadacığım selamlar..gelemiyorum neden bilmiyorum hep aklıma geliyor ay durup bir bakayım diyorum sonra birşey oluyor unutuyorum( herkesin çok iyi olduğunu umut ediyorum..
aaah pınar ahh(italyadan)nerelerdesin kuzum sen nekadarda uzun zaman oldu.
geçengün dedim valla daha da gelmez bu kız buraya nasılsın bebiş nasıl herkes çok merak
ediyor seni.bu arada burdan bi arkadaş vardı italyaya taşınmış sana soracaklarım var falan yazıyordu.
ama son mesajını bulup alıntı yapmış 1 kaç gün oldu kimdi hatırlayamıyorum..Nasılsın?bebiş nasıl?
türkiyede misin hala?
Defneciğim selamlar canım..yookkkk ben eve döneli çokkk oldu..ama doğumu istanbulda yapacağım :)) annem ablam falan gelip uzun kalmazlar biz burada bir eşim bir ben..özel sağlık sigortamda var o yüzden dedimki ben en iyisi istanbulda yapayım doğumu ..doğumdan sonra 2-3 ay kalacağım sonra da döneceğim eve..
Ay kim taşındı acaba buraya yamacıma ??? :))) bana arkadaş gelmiş ayol..acaba hangi şehire taşındı ?? aklına gelirse bana özelden mesaj at şekerim..
Selam canım, hoşgeldin .opuyorumnanaktan Gelemiyosun artık buraya fazla.İyi olmanıza sevindim. opuyorumnanaktan
Berrakadacığım selamlar..gelemiyorum neden bilmiyorum hep aklıma geliyor ay durup bir bakayım diyorum sonra birşey oluyor unutuyorum( herkesin çok iyi olduğunu umut ediyorum..
Defneciğim selamlar canım..yookkkk ben eve döneli çokkk oldu..ama doğumu istanbulda yapacağım :)) annem ablam falan gelip uzun kalmazlar biz burada bir eşim bir ben..özel sağlık sigortamda var o yüzden dedimki ben en iyisi istanbulda yapayım doğumu ..doğumdan sonra 2-3 ay kalacağım sonra da döneceğim eve..
Ay kim taşındı acaba buraya yamacıma ??? :))) bana arkadaş gelmiş ayol..acaba hangi şehire taşındı ?? aklına gelirse bana özelden mesaj at şekerim..
tamam canımcım 1 kaç gün içinde yazmıştı haftasonu değil ama geçen hafta içinde.
hatırlayamıyorum cnm yaa hatırlarsam özelden yazarım.ama o zaten senin bu mesajllarını mutlaka görür yazar özelden.ee aylar önceki mesajını bulup alıntı yaptığına göre.
neyse sonuçlar hep iyi geldi canım yalnız bir arkadaş devereux isimli onunki maalesef
kötü gelmiş 1 defa yazdı ve birdaha da gelmedi..
neyse buluşma oldu bizde de 4 kişi buluşabildik sadece herwod serdem ben ve sersuma...
herkes iyi birde son habereri veriym sanakaydirigubbakcemile3daha doğuranda yok çok şükürneyse hadi kendine ve kızına iyi bak.öptmŞeniz
Sohocuğum nasıl iyidir inşallah ? biraz geçmişe baktım ama hiç onun yazışmalarını göremedim..gelmiyor mu fazla artık ??Ay bir sürü kişi online mış.Ben baktığımda 4 kişi vardı sadece.kaydirigubbakcemile3 Ben misafirlikteyim hala ama nette takılıyorum. kaydirigubbakcemile3
tamam canımcım 1 kaç gün içinde yazmıştı haftasonu değil ama geçen hafta içinde.
hatırlayamıyorum cnm yaa hatırlarsam özelden yazarım.ama o zaten senin bu mesajllarını mutlaka görür yazar özelden.ee aylar önceki mesajını bulup alıntı yaptığına göre.
neyse sonuçlar hep iyi geldi canım yalnız bir arkadaş devereux isimli onunki maalesef
kötü gelmiş 1 defa yazdı ve birdaha da gelmedi..
neyse buluşma oldu bizde de 4 kişi buluşabildik sadece herwod serdem ben ve sersuma...
herkes iyi birde son habereri veriym sanakaydirigubbakcemile3daha doğuranda yok çok şükürneyse hadi kendine ve kızına iyi bak.öptmŞeniz
Tamam canım sağolasın..ben de artık daha sık uğramaya çalışırım..amann amannnnn inşallah herkesin bebeği zamanında ve sağlıkla gelir kucağına..
devereux'u hatırlıyorum gerçekten çokkkkk üzüldüm..allah sabırlar versin gerçekten çok zor..
Tamam süper..benim yerime selamlarımı ilet lütfen defneciğim..bal böcüğümü çok öpüyorum yanaklarından..bugün sabahtan yazdı cnm soho iyi yani merak etme...
Sohocuğum nasıl iyidir inşallah ? biraz geçmişe baktım ama hiç onun yazışmalarını göremedim..gelmiyor mu fazla artık ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?