2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aktif kullanıcıları ekledim sadece.. aminn.. sağlıkla vakitlice gelsin kuzucuklar inş..
ilk bebiş gelene kadar kapalı kalsın...:) beğeninize sunayım dedim..:)

hayırlı olsun hepimiz için...
nedense ilk ben açacakmışım gibi gelio........ama lütfen en azından temmuz başı açayım.....

hayırlı uğurlu olsun:) ellerine sağlık hallisnacım amaaa benim oğlum üzüldü hallisna teyzem bizi de eklemiş ama adımı yazmayı unutmuş anne dedi...

Ayy içim garip oldu büyücekler konuşacaklar :))

nedense ilk ben açacakmışım gibi gelio........ama lütfen en azından temmuz başı açayım.....
aminn canım.. valla bu denli erken hazırlamamın sebebi ikizler:) ama onlar temmuzda gelsinler inş..

nette yazıyordu bebişler artık gözlerini açıp kapatabiliyorlar artık diye ama fotokolikcim Uras'ın gözlerinin maşallahı var nasılda görmüş adının olmadığını..:) küsmesin teyzesine.. ekledim onu.. ayrıcada geçen yazamadım,ismi gayet güzel hiç içini bulandırma.. kim ne derse desin..

hayırlı olsun hepimiz için ellerine sağlık hepsi sağlıklı sıhatli vaktinde gelsinler inşallah.

Oyy oyyyy koptuk :)) bende pür dikkat okuorm yazdığını:))

Sorma hiç gözleri fıldır fıldır dönüo:) çok keskin bakıo bizim ki:)

Saol canımm bende çok beğenerek seçtim uras ismini ve içime inen tek isim oldu
Uras diorm başka bişi demiorm:)

Allah korusun meleklerini, sağlıklı ve zamanlı gelinler inş..

hayırlı olsun hepimiz için ellerine sağlık hepsi sağlıklı sıhatli vaktinde gelsinler inşallah.
Hoş gelin canım nasılsn

teşekkür ederim canım.. sırayla sağlıkla gelsinler inş..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 maşallah URAS beye:)

iyi yapıyorsun canım deme de zaten :)

Kıslarçok belim ağrıyor bu gece yaa. Nasıl uyuyacağım bilmeiyorum.
Resmen batıyor sanki kemiklerim yaa sırtıma kadar. Artık nasıl geçecek bu zaman yaa..
Her gece bir yerimiz ağrır oldu.Her sabah acaba bugün nerem diye uyanır oldum ben yaa...

Kızlarrr ben de yazayım dedim...pasif kullanıcı olmaktan sıkıldım Şuan cvp verebilir misiniz bilmiyorum bana ama umarım seslenirsiniz..hamilelik alınganlığı başladı sanırım, daha önce de kimse bana ses vermiyor diye kendi kendime küsüp gitmiştim. Ben de isim olarak "defne" düşünüyorum, sizce nasıl? Babamız pek yardımcı olmuyor bana malesef, ben karar verecekmişim, ki gerçekten karar vermesi çok zor bir iş bu. Önce "ada ceylin" düşünüyordum ama şimdi defne'ye karar verdim gibi.

Hoşgeldin ezgicim. Sana ses veriyorum hayatımm.......

Valla defne ismi bence çok hoş ve çok güzel bir isim canım.ıçine hangi isim sinerse onu koy.Bende oğlumun adını koydumama bir seferde koydum valla.5.haftadan beri adı demirhan.Daha o zaman biliyordum erkek olacağını hiç zorluk çekmedik yani isim konusunda..

Teşekkürler..sesini duymak iyi geldi cnm.

Sen 5 haftalıkken mi biliyordun erkek olduğunu, çin takvimi tabi di mi? :) Demirhan..güzel isimm. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallah.

demetcim masaj yaptır yatmadan eşine .. bir nebze rahatlatıyor:)

birmelekcim.. birinin sana karıştığını ve kendi istediği ismi diredip koydurmak istediğini,seninle inatlaştığını düşün:) eşler erkek isimlerinde fikirlerini hemen söylüyorlar,kız isimleri annelere kalıyor iyide oluyor.. benim eşimde aynı ben isimleri sayıyorum o evet yada hayır diyor:) şükür 3.kişilerimiz yok karışanlarımız:)
oyüzden rahat rahat düşün hem önünde daha zamanında var,defne gayet güzel içine sinmezse yine değiştirme zamanın var:)
ayrıcada küsme bize.. hep yazıyorum.. bazen topik boş oluyor,yada dolu görünüp geçmişi okuyanlar oluyor,gündüz vakti ise yazıların yoğunluğundan bazı msjlar arada kaynıyor.. şahsa özel değil yani.. ben alıntı yapıp yine yayınlıyorum msjımı:) ta ki cevap alana kadar:)

iyi geceler kızlar çiğdemin durumu nedir bilgi geldimi şimdi geçmişe bakıcam henüz bakmadım merak ettim bir yazayım dedim

Ezgicim çin takvimi değil tamamen içgüdüsel birşey oldu benimki.Hamile olduğumu hissettiğim zaman erkek olacağını rüyamda gördüm.ve de çok kuvvetli hissettim.Herkes rüyanda erkek görmek murat demektir dedi ama ben eşime hastane dönüşü erkek olacak ve adı da demirhan olacak dedim. başka isim hiçdüşünmedim.Kız olursa ben koyacağım dedi eşim ama şansına küss...

Ne güzell bi his yaşamışsın öyle..dilerim hep yüreğinin sesi doğru çıksın hayatında.

Haklısın hallisnacım, en azından 3. kişiler yok karışan..ya da en azından eşim diretmiyor annemin ismi olsun diye..bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin dünyaya da, isim elbet bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…