2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne hoş :) nasıl duygulandım sizleri okudukça! 1 yıl ne çabuk geçmiş, geçen sene bu zamanlar koca göbüşümle geziyordum ortalıkta. Şimdi ise küçük sıpamla ( o yürütecinde ) saklambaç oynuyoruz evin içinde :) ınşallah hepiniz sağ salim, zamanında!! kavuşun bebişlerinize. Sizlere 1-2 somut önerim olacak kabul ederseniz.

- Mevsimi geçmemişken çilek ve (bunlar yeni başlıyor) kayısı - şeftali reçeli yapın birkaç kavanoz. Katı gıdaya geçişte kabızlık sorunu yaşanabiliyor, kayısı reçeli büyük yardımcı! Sonra alışana kadar yoğurduna, muhallebisine eklersiniz, arada ağzına tıkarsınız :) Kısaca ben bilmeden yaptığım 1-2 kavanozu bitirince keşke daha çok yapsaymışım, dedim. Bu nedenle bu konuda öneride bulunma ihtiyacı hissettim.

- Göbeğinizdeki hareketleri kameraya çekin. Şimdi zevkle izliyorum :)

hepinize iyi geceler...

ne heyecanlı işte bu yazdıklarınızı okumak..:) inş seneye bizimde sıpalarımız yanımızda hatta yürüteçlerinde olacaklar inş... o günlere kavuşmamız da nasip olsun.. kese görmeler,kalp atışları derken doğuran varmı yokmu yu konuşur olduk :)
önerileriniz içinde çok teşekkürler.. hatta ve hatta aklınıza geldikçe devamınıda bekleriz..:) sağlıkla büyüsün kuzunuz inş.. a.s.

Çiğdem iyi canım merak etme. önemli bir durum yok yani hala kimse doğurmadı =))

şükür canım soruun yok.. yaramazlık yapmış tosuncuk:) bebeiş aşağıda olduğundan kaynaklanıyormuş.. hareketlere dikkat et demiş sadece.. evde dinleniyor..

ay iyi çok sevindim arkadaşımız adına allah sağlıkla ve zamnında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .iyi geceler kendinize iyi bakın....

uyuyamadım yine 11 de yattım ama malum benim sıpam...
Kötü birşey yok canım merak etme gözümden uyku akıyor ama
yok nerdee uyku haram bana 2 gecedir uyuyamıyorum((

yatmak üzereyken tatlı-ağır bişeyler yemiyorsun dimi?hem sindirim açısından hemde doruk beyin enerjisinden:) hani sıcakta değil 2gecedir baya serinledi hava.. bende geceleri çok dönüyorum uykum çok bölünüyor ama şu son 2gecedir serin serin yatıyorum:) uyuyamayıncada sersemleşiyor insan..
ALLAH yardımcın-yardımcımız olsun inş.. bazen diyorum hani onlar doğduktan sonra uykusuzluk çekeceğiz uykular bölünecek ya vücut şimdiden bunlara mı hazırlıyor kendini:)

DEFNE benim favori kız isimlerinden biri nickimden de anlaşıldığı gibi kaydirigubbakcemile3
hamile kalmadan önce diyordum oğlum
olursa adı doruk olacak ama kızım olursa mutlaka defne diyordum ama erkek olacağını
test yaptığım gecede hissetmiştim zaten.o gece daha doruk dedik.ama defne kız ismi
olarak süper bir isim çok..

hayır canım yaa ne yediğim şeylerle ne durduğum pozisyonla ne de sıcakla alakası var.Keyfine göre sıpa..Bu akşam eşimle biz başedemedik resmen istem dışı hareketler yapıyorum canımı yaktıkça eşim de o halimi görünce üzülüyor.onu da uyandırmıyayım diye kalktım yanından biraz önce ne olduysa dün akşam üzeri oldu sanırım sırtı dönüktü biraz daha iyiydi hareketleri usg deyken öyleydi yani ama şimdi yüzünü dönünce daha beter sivrilip gezinti yapmaya başladı bu da benim canımı çok acıtıyot.Şu an bile zor yazıyorum bu mesajı...
allah hepimize kolaylık versin.çok şükür benim bi ağrım sızım yok bu aralar.sadece oğluş yüzünden uyuyamıyorum çok şükrediyorum allaha ama biryandan da ne olur daha yavaş diyorum..benneyaptımki

kıs kahve yaptım bizbize berrak defne ben içiyorduk:) iyi oldu geldiğin:) fincanımı kapatıyorum bakarsın artık:)

Son düzenleme:
yatmadm daha oğlumla konuşuorm yarn görüş var ya:)
Eşimde beni sinir etmekle meşgul
Hallisna hani bana hani bana :)
Defnecim çok iyi anlıorm seni uras gece başladığı zaman 2 3lere kadar hiç durmuo:)

ay ne kadar güzel inşallah hepimiz seneye bu zamanlar bebişlerimizi yürütmeye çalışıyor olacağız..
Önerileriniz içinde teşekkürler allahtan k.validemler çok fazla kışlık hazırlarlar herrşeryi zamanında alıp koyarlar ben de dahil tabii onlarla beraber.Biz reçel değilde komposto yaparız çilek kayısı falan...

Biz çoktandır çekiyoruz o hareketleri kameraya çok tuhaf oluyor insan hele bir sene sonra
izlerken düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3

Gececiler belli oldu şimdiden. kaydirigubbakcemile3 Ben de her gece bi sağ bi sol dönüp duruyorum. Her sabahta kurulu saat gibi 10:30 da kalkıyorum. Tabi ondan önce wc için kalktığım saatleri saymazsak. kaydirigubbakcemile3

Ayyy bende annemin komşularına söyliyim,şimdiden yapmaya başlasınlar reçelleri .kaydirigubbakcemile3

sen kaçta uyuyorsun canım?
(damla)

Hiç belli olmuyo, dün 2 de yatmıştım. Ne zaman uykum gelirse o zaman yatıyorum.Aslında kocam hadi yatalım demese sabaha kadar kalıcam neredeyse.kaydirigubbakcemile3 Ama işe erken gittiği zzamanlar 1 gibi yatıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…