Ne hoş :) nasıl duygulandım sizleri okudukça! 1 yıl ne çabuk geçmiş, geçen sene bu zamanlar koca göbüşümle geziyordum ortalıkta. Şimdi ise küçük sıpamla ( o yürütecinde ) saklambaç oynuyoruz evin içinde :) ınşallah hepiniz sağ salim, zamanında!! kavuşun bebişlerinize. Sizlere 1-2 somut önerim olacak kabul ederseniz.
- Mevsimi geçmemişken çilek ve (bunlar yeni başlıyor) kayısı - şeftali reçeli yapın birkaç kavanoz. Katı gıdaya geçişte kabızlık sorunu yaşanabiliyor, kayısı reçeli büyük yardımcı! Sonra alışana kadar yoğurduna, muhallebisine eklersiniz, arada ağzına tıkarsınız :) Kısaca ben bilmeden yaptığım 1-2 kavanozu bitirince keşke daha çok yapsaymışım, dedim. Bu nedenle bu konuda öneride bulunma ihtiyacı hissettim.
- Göbeğinizdeki hareketleri kameraya çekin. Şimdi zevkle izliyorum :)
hepinize iyi geceler...
Çiğdem iyi canım merak etme. önemli bir durum yok yani hala kimse doğurmadı =))
şükür canım soruun yok.. yaramazlık yapmış tosuncuk:) bebeiş aşağıda olduğundan kaynaklanıyormuş.. hareketlere dikkat et demiş sadece.. evde dinleniyor..
Kızlarrr ben de yazayım dedim...pasif kullanıcı olmaktan sıkıldımŞuan cvp verebilir misiniz bilmiyorum bana ama umarım seslenirsiniz..hamilelik alınganlığı başladı sanırım, daha önce de kimse bana ses vermiyor diye kendi kendime küsüp gitmiştim. Ben de isim olarak "defne" düşünüyorum, sizce nasıl? Babamız pek yardımcı olmuyor bana malesef, ben karar verecekmişim, ki gerçekten karar vermesi çok zor bir iş bu. Önce "ada ceylin" düşünüyordum ama şimdi defne'ye karar verdim gibi.
yatmak üzereyken tatlı-ağır bişeyler yemiyorsun dimi?hem sindirim açısından hemde doruk beyin enerjisinden:) hani sıcakta değil 2gecedir baya serinledi hava.. bende geceleri çok dönüyorum uykum çok bölünüyor ama şu son 2gecedir serin serin yatıyorum:) uyuyamayıncada sersemleşiyor insan..
ALLAH yardımcın-yardımcımız olsun inş.. bazen diyorum hani onlar doğduktan sonra uykusuzluk çekeceğiz uykular bölünecek ya vücut şimdiden bunlara mı hazırlıyor kendini:)
iyi gecelerrrr bu gece ne yoğunmuş burası:)
Ne hoş :) nasıl duygulandım sizleri okudukça! 1 yıl ne çabuk geçmiş, geçen sene bu zamanlar koca göbüşümle geziyordum ortalıkta. Şimdi ise küçük sıpamla ( o yürütecinde ) saklambaç oynuyoruz evin içinde :) İnşallah hepiniz sağ salim, zamanında!! kavuşun bebişlerinize. Sizlere 1-2 somut önerim olacak kabul ederseniz.
- Mevsimi geçmemişken çilek ve (bunlar yeni başlıyor) kayısı - şeftali reçeli yapın birkaç kavanoz. Katı gıdaya geçişte kabızlık sorunu yaşanabiliyor, kayısı reçeli büyük yardımcı! Sonra alışana kadar yoğurduna, muhallebisine eklersiniz, arada ağzına tıkarsınız :) Kısaca ben bilmeden yaptığım 1-2 kavanozu bitirince keşke daha çok yapsaymışım, dedim. Bu nedenle bu konuda öneride bulunma ihtiyacı hissettim.
- Göbeğinizdeki hareketleri kameraya çekin. Şimdi zevkle izliyorum :)
hepinize iyi geceler...
DAMLAAA hiç konuşmuyon kııız boğazında mı kaldı kahveee kaydirigubbakcemile3
sen kaçta uyuyorsun canım?
(damla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?