2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fotokolikcim bakk,sizin hanede bir hamile görüyorum.. şöyle tombul topaç bir bebek gelecek.. görüyorum.. 2 vakitmi desemmmm 3 vakitmi bilemedim..
şu ara içinde bir kelebek uçuşuyor.. sanki sabah olacakta havalanacak.. böyle bir televizyon gibi ekran görüyorum.. sen ona baktıkça gülüyorsun.. 1vakte kadar güzel haberler alacaksın..
birde eve yeni bişeyler girmiş.. eşya gibi kıyafet gibi.. sanki bir odaya hepsini doldurmuşsun.. sürekli o odayla ilgileniyorsun..:)
ay gece gece ilham perilerim geldii:) bildimmi bildimmii:)

güle güle pelincim...
iyi uykular uyuyabilen uyusun valla hiç kaçırmasın bu saatleri..
birdaha zor gibi görünüyor kızlar...

bende geldim iyi geceler işe gitmeyince insan geç yatabiliyor bide fark ettim benim kızımda coşuyomuş bu saatten sonra ama sanırım ben yorgunluktan hissetmiyordum uyurken şimdi fark ettim uyumayınca :) tabi defnenin oğlan kadar zıpır değil defne sende söyleyip durma nazarın değicek kendi kendine

hallisna kahve yapmaya mı gittinnnn
Yoksa kaçtın mı kahveyi duyunca:))

Tatlı rüyalar damlacım
Hepinize mis kokulu ryalar diliorm hade ppaii

hahahaha süppersin yavvv:roflol: bana da bana dadelikafadulden

size yüklü bi kadın gelicek falan derler ya ben de en çok ona kopuyorum yaaa:roflol:

Tatlımm ya günahını almışım seninnnn
Bende kaçtın sandm:))

Çok güldüm bu gece :) ne güZel bakiomuşsun sen öylee
Her gece mi yapsak bunu:))

hoşgeldiinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım nasıl söylemem maşallah oğluma allah nazarlardan saklasın ama söylemesem de halimi görseniz daha iyi anlardınız vallahi.
Yemin ediyorum ki hiç abartmıyorum şu an oturduğum koltukta rahatsız insanlar gibi
şekilden şekile giriyorum ve çok cnm yanıyor ne zaman sakinleşirse de o zaman uyuyacağım.aslında çok uykum var ama işte....

hallisna kahve yapmaya mı gittinnnn
Yoksa kaçtın mı kahveyi duyunca:))

Tatlı rüyalar damlacım
Hepinize mis kokulu ryalar diliorm hade ppaii
aşkolsunn... yaptım kahveni,içtin falına bilem baktımmm:)

hahahaha süppersin yavvv:roflol: bana da bana dadelikafadulden

size yüklü bi kadın gelicek falan derler ya ben de en çok ona kopuyorum yaaa:roflol:
hepsi aynı şeyleri söylüyor.. ben bu halimle fal baktırsam ALLAH aşkına bana başka ne der.. eve bebek gelcek,eve eşya gelcek vs vs..:)

çok enteresan ona gönderilmiş ama girmiyorda galiba en son nezaman girmiş ki..
aysun arkadaşımıza çok ayıp olmuş yaniii...
hasta sanırım.. en kısa zamanda göndereceğini belirtmişti.. evett aysuna baya ayıp oldu işte gönül istiyorki sorunsuz sıkıntısız olsun bitsin ama bitmiyormuş demekki..!

o zaman yandın senin oğlan baya bi yaramaz olacak işiniz var artık koşturursunuz peşinde aşağı yukarı :) sağlıklı olsunlarda inşallah yaramaz olsunlar sorun değil

En son dün girmiş , ona kim hediye yolladı? listeye baktım göremedim. sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…