iyi geceler kıZlar biz gidip dinlenelim
Sabah geç kalmayalım
hayır canım göndermedi.. bekliyoruz bakalım.. konuyuda kilitlemem lazım hediyeleşme bitti diye ama malesefff hala bekliyoruz!hallisnacım hediye topiğinde hediye göndermeyen bir arkadaş var...
göndermedi mi hala?
fotokolikcim bakk,sizin hanede bir hamile görüyorum.. şöyle tombul topaç bir bebek gelecek.. görüyorum.. 2 vakitmi desemmmm 3 vakitmi bilemedim..
şu ara içinde bir kelebek uçuşuyor.. sanki sabah olacakta havalanacak.. böyle bir televizyon gibi ekran görüyorum.. sen ona baktıkça gülüyorsun.. 1vakte kadar güzel haberler alacaksın..
birde eve yeni bişeyler girmiş.. eşya gibi kıyafet gibi.. sanki bir odaya hepsini doldurmuşsun.. sürekli o odayla ilgileniyorsun..:)
ay gece gece ilham perilerim geldii:) bildimmi bildimmii:)
hayır canım göndermedi.. bekliyoruz bakalım.. konuyuda kilitlemem lazım hediyeleşme bitti diye ama malesefff hala bekliyoruz!
Tatlımm ya günahını almışım seninnnnfotokolikcim bakk,sizin hanede bir hamile görüyorum.. şöyle tombul topaç bir bebek gelecek.. görüyorum.. 2 vakitmi desemmmm 3 vakitmi bilemedim..
şu ara içinde bir kelebek uçuşuyor.. sanki sabah olacakta havalanacak.. böyle bir televizyon gibi ekran görüyorum.. sen ona baktıkça gülüyorsun.. 1vakte kadar güzel haberler alacaksın..
birde eve yeni bişeyler girmiş.. eşya gibi kıyafet gibi.. sanki bir odaya hepsini doldurmuşsun.. sürekli o odayla ilgileniyorsun..:)
ay gece gece ilham perilerim geldii:) bildimmi bildimmii:)
çok enteresan ona gönderilmiş ama girmiyorda galiba en son nezaman girmiş ki..
aysun arkadaşımıza çok ayıp olmuş yaniii...
bende geldim iyi geceler işe gitmeyince insan geç yatabiliyor bide fark ettim benim kızımda coşuyomuş bu saatten sonra ama sanırım ben yorgunluktan hissetmiyordum uyurken şimdi fark ettim uyumayınca :) tabi defnenin oğlan kadar zıpır değil defne sende söyleyip durma nazarın değicek kendi kendine
aşkolsunn... yaptım kahveni,içtin falına bilem baktımmm:)hallisna kahve yapmaya mı gittinnnn
Yoksa kaçtın mı kahveyi duyunca:))
Tatlı rüyalar damlacım
Hepinize mis kokulu ryalar diliorm hade ppaii
hepsi aynı şeyleri söylüyor.. ben bu halimle fal baktırsam ALLAH aşkına bana başka ne der.. eve bebek gelcek,eve eşya gelcek vs vs..:)hahahaha süppersin yavvv:roflol: bana da bana dadelikafadulden
size yüklü bi kadın gelicek falan derler ya ben de en çok ona kopuyorum yaaa:roflol:
hasta sanırım.. en kısa zamanda göndereceğini belirtmişti.. evett aysuna baya ayıp olduçok enteresan ona gönderilmiş ama girmiyorda galiba en son nezaman girmiş ki..
aysun arkadaşımıza çok ayıp olmuş yaniii...
aşkolsunn... yaptım kahveni,içtin falına bilem baktımmm:)
hepsi aynı şeyleri söylüyor.. ben bu halimle fal baktırsam ALLAH aşkına bana başka ne der.. eve bebek gelcek,eve eşya gelcek vs vs..:)
hasta sanırım.. en kısa zamanda göndereceğini belirtmişti.. evett aysuna baya ayıp olduişte gönül istiyorki sorunsuz sıkıntısız olsun bitsin ama bitmiyormuş demekki..!
sabahtan neler olup bittiğini özelden bana atarsan bende sana her gece topikten fal bakarım :)yerimsenibenTatlımm ya günahını almışım seninnnn
Bende kaçtın sandm:))
Çok güldüm bu gece :) ne güZel bakiomuşsun sen öylee
Her gece mi yapsak bunu:))
dimi ama!akannehir akannehir İlginç .
diildemker07 gönderdi.. onunda resimlerini çekip yollayacaktı.. o da gelmedi henüz..En son dün girmiş , ona kim hediye yolladı? listeye baktım göremedim. sempatiksalakcinni
güzel anneler ve kuzuları öptük hepinizi.. uyku vaktimiz geçmekte.. size iyi geceler hoş sohbetler...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?