2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkesin mazereti olabilir hele hastalık falansa.amaneyse...belki doğrru değil ama hediyeyi hediye etmek sevaptır der bana gelen hediyeyi gönderirdim en kötü ihtimalle...

bende çıkıyorum yavaş yavaş uyku moduna gireyim kaçtımı hepten gider çünkü benim kız zıplıyo azıtmadan uyuyayım:))

ay kim kaldı herkes gitti mi?
yoklama????

Ben burdayımmm.ama gidiyorum bende, kocam erken kalkıcak.Biz de öptük hepinizi , iyi geceler ,tatlı rüyalarrrrr. opuyorumnanaktan Sen de uyumaya çalış canım.Belki dalarsın,rahat durur oğluşunda. opuyorumnanaktan

ühühühü hadi iyigecler sizee kocaman öptüm.
hiç sanmıyorum uyuyabileceğimi bu tosun uyumadan...

Herkese kocaman günaydınlar kıslar ve onların melekleri...

Oğlum sabah sabah uyutmadı ya babasının arkasından tekme üstüne tekme yedim.Dün gece bende uyumadım ama internete girmek istemedim. Kalabalık olduğunuzu bilseydim girerdim valla.Uykusuz geceler başlayalı çok oldu bendede. Oğlumu ancak babasının konuşması sakinleştiriyor.Öyle bir çözüm bulduk kendimizce. Gerçekten de işe yarıyor. Eşim karnmı okşarken bir yandan da günlük yaptıklarını anlatıyor o da uyuyor sanırım bir daha ses felan yok.Ama konuşmazsa vay halime uyuyabilene aşkolsun.Bu erkek evlatlar neden bu kadar muzur oluyor ya..Neyse sağlıklılar ya çok şükür. Doktor amcamızı ziyaret etmeye yam 21 gün var ve ben oğlumu çok özledim yaaa.En son 18 mayısda gördüm kuzumu. O zamanda çok net görmedim.Eller ayaklar kıpır kıpırdı o kadar.Yüzünü göstermedi bile acile gittiğimiz için doktor da çok bakmadı. OFFFFFFF!!!!!!!!!

Çok acıktım birşeyler yiyip yatmak istiyorum. Görüşürüz sonra kıslar,

Günaydın annecikler,

Akşam herkes burdaymış ben 22:00de uyuduğum için:)))) Geceleri Allah bozmasın sadece 1 kez uyanıyorum sabah 06:00ya kadar toplam 8 saat uyuyorum. Uykusuzluk çok zor Allah yardım etsin size.

ya dün bende çok uykusuzluk çektim akşam 8 gibi odama girdim eşimle tartıştım küstüm odaya geçtim odamdaki tv yi izleyeyim dedim kayn. hanım fişi bozmuş izleyemedim daha bi sinir oldum eve geldiğimde yorgun argın bi yemek yapam dedim oturdu afiyetle yedi allahım kadın iice batmaya başladı bana neden bilmiyom ama kocam onun yanındayken bi değişik oluyo o gidince daha bi değişik. çünkü kaynanam kıskanç eşim bana sarılsa hemen suratı düşüyo eşim bana laf söyleisn mutluluktan uçuyo sinir şey biran önce gitsin evimden doğuma çağırmayacağım yoksa loğusa depresyonunda hiç çekemem

çiğdemcim çok geçmiş olsun vakitlice gelsin kuzu inş..

Kızlar dün bağlantım kesildiği için konuşamadan gitmek zorunda kaldım, kusura bakmayın. Bir de kocam tepemde dikiliyordu, kalkayım diye. Sağolsun, ruhsuz - duygusuz ama bebeği konusunda hassas çıktı; baktı bana bütün gün...

bir de izmirdeki arkadaşlar doğumu nerede yapacaksınız.benim hastane işleri karıştı kafam da karıştı

Canım umarım okursun, ben Buca da oturuyorum, doğumu da kısmetse Buca kadındoğum ve çocuk hst. hastanesinde doğuracağım. Doktorları ve ebeleri çok iyi oranın. Hamilelik takibim orada yapılıyor. Yakınsan ve gideceksen sana doktor tavsiye edebilirim.

günaydınnnnnnnnnn güzel annişler ve melek bebişleriii

Günaydın annecikler,

Akşam herkes burdaymış ben 22:00de uyuduğum için:)))) Geceleri Allah bozmasın sadece 1 kez uyanıyorum sabah 06:00ya kadar toplam 8 saat uyuyorum. Uykusuzluk çok zor Allah yardım etsin size.

Herkese günaydın. Ne zamandır iyi uyuyamıyordum, ilk kez dün gece 2 kez kalktım. Yalnız sabahın 7'sinde ben uyanınca benim oğluş da uyandı. Karnı acıkmış (ikimiz de açız malum), doyurdum oğluşumu. Şimdi mutlulukla gık etmeden yatıyor.
Sizden sonra zorla yatırıldım (hiç de sevmem yatayım), sonra gece gece hepsiburadadan alışveriş yaptık, chicconun şu gaz yapmayan biberonu, emzik vs aldı kocam. Bu sabah daha iyiyim. Siz nasılsınız??

çiğdoş ii olmana sevindim valla bizde kızım gece sağolsun uyutmadı dönüp duruyo içeride şi,mdi de salak gibi pc ye bakıyom iş çıkmasın diye dua ediyorum:)

çiğdoş ii olmana sevindim valla bizde kızım gece sağolsun uyutmadı dönüp duruyo içeride şi,mdi de salak gibi pc ye bakıyom iş çıkmasın diye dua ediyorum:)

Sağol şekerim, iyiyim şükür. Ama hala uykum var, alamıyorum uykumu, bir de alttan kontrol ettikleri için ağrım var hala...

Pınarcım Allah sabır versin bu kadınla sana ama takma canım ileride Allah korusun sütün kesilir(sana diyorum da benim cadı gelince ben napıcam belli değil)

Çiğdemcim iyi olmana çok sevindim çok korkuttu senin sıpa bizi

Hele beni hele beni klava: . Onun o minik pitiklerini yiycem, yaramaz bebek pisi :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…