aşkolsunn... yaptım kahveni,içtin falına bilem baktımmm:)
hepsi aynı şeyleri söylüyor.. ben bu halimle fal baktırsam ALLAH aşkına bana başka ne der.. eve bebek gelcek,eve eşya gelcek vs vs..:)
hasta sanırım.. en kısa zamanda göndereceğini belirtmişti.. evett aysuna baya ayıp olduişte gönül istiyorki sorunsuz sıkıntısız olsun bitsin ama bitmiyormuş demekki..!
ay kim kaldı herkes gitti mi?
yoklama????
damla kız sen bilirsin en hareketli topik hangisidir bu saatte???
Ben burdayımmm.ama gidiyorum bende, kocam erken kalkıcak.Biz de öptük hepinizi , iyi geceler ,tatlı rüyalarrrrr. opuyorumnanaktan Sen de uyumaya çalış canım.Belki dalarsın,rahat durur oğluşunda. opuyorumnanaktan
Bu saatte hareketlimidir bilmem ama , bir derdim var topiği heyecanlı oluyo . kaydirigubbakcemile3 Ne ararsan var orda. :roflol:
çiğdemcim çok geçmiş olsun vakitlice gelsin kuzu inş..
çiğdem canım çok çok geçmiş olsun maşallah bebişine allahım onu korusun size vakitlice bağaşlasın canım hareketlerine dikkat et fazla dolanma tatlım bu bebişlerin sağları solları belli olmuyor yüreğimizi ağzımıza getiriveriyorlar allahım acılarını göstermesin yeter gerisi çekiliyor
Haftalara göre aylık hesaplama
1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
23-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik
bir de izmirdeki arkadaşlar doğumu nerede yapacaksınız.benim hastane işleri karıştı kafam da karıştı
Herkese kocaman günaydınlar kıslar ve onların melekleri...
Oğlum sabah sabah uyutmadı ya babasının arkasından tekme üstüne tekme yedim.Dün gece bende uyumadım ama internete girmek istemedim. Kalabalık olduğunuzu bilseydim girerdim valla.Uykusuz geceler başlayalı çok oldu bendede. Oğlumu ancak babasının konuşması sakinleştiriyor.Öyle bir çözüm bulduk kendimizce. Gerçekten de işe yarıyor. Eşim karnmı okşarken bir yandan da günlük yaptıklarını anlatıyor o da uyuyor sanırım bir daha ses felan yok.Ama konuşmazsa vay halime uyuyabilene aşkolsun.Bu erkek evlatlar neden bu kadar muzur oluyor ya..Neyse sağlıklılar ya çok şükür. Doktor amcamızı ziyaret etmeye yam 21 gün var ve ben oğlumu çok özledim yaaa.En son 18 mayısda gördüm kuzumu. O zamanda çok net görmedim.Eller ayaklar kıpır kıpırdı o kadar.Yüzünü göstermedi bile acile gittiğimiz için doktor da çok bakmadı. OFFFFFFF!!!!!!!!!
Çok acıktım birşeyler yiyip yatmak istiyorum. Görüşürüz sonra kıslar,
günaydınnnnnnnnnn güzel annişler ve melek bebişleriii
Günaydın annecikler,
Akşam herkes burdaymış ben 22:00de uyuduğum için:)))) Geceleri Allah bozmasın sadece 1 kez uyanıyorum sabah 06:00ya kadar toplam 8 saat uyuyorum. Uykusuzluk çok zor Allah yardım etsin size.
çiğdoş ii olmana sevindim valla bizde kızım gece sağolsun uyutmadı dönüp duruyo içeride şi,mdi de salak gibi pc ye bakıyom iş çıkmasın diye dua ediyorum:)
Pınarcım Allah sabır versin bu kadınla sana ama takma canım ileride Allah korusun sütün kesilir(sana diyorum da benim cadı gelince ben napıcam belli değil)
Çiğdemcim iyi olmana çok sevindim çok korkuttu senin sıpa bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?