Günaydın Kıslaarr ve minik melekleriiii opuyorumnanaktan...
Herkese çok mutlu sağlıklı bir gün diliyorum... çalışan annelerimize de extra sabır ve boş bir gün diliyorum :)))
günaydın güzel annecikler.nasılsınız bakalım?gece burası nekadar hareketliymiş keşke bende girseydim ama saat 9 da sızıp kalmışım gece bacağıma giren ve beni ağlatan krampla fırlamaya çalıştım yataktan ama kıpırdayamadım bile..5 dk.falan hiç geçmedi inanılmaz bir acıydı yine olacak die çok korkuyorumeyvahedigeldismile
Hele beni hele beniklava: . Onun o minik pitiklerini yiycem, yaramaz bebek pisi :asigim:
Pınarcım Allah sabır versin bu kadınla sana ama takma canım ileride Allah korusun sütün kesilir(sana diyorum da benim cadı gelince ben napıcam belli değil)
Çiğdemcim iyi olmana çok sevindim çok korkuttu senin sıpa bizi
günaydın güzel annecikler.nasılsınız bakalım?gece burası nekadar hareketliymiş keşke bende girseydim ama saat 9 da sızıp kalmışım gece bacağıma giren ve beni ağlatan krampla fırlamaya çalıştım yataktan ama kıpırdayamadım bile..5 dk.falan hiç geçmedi inanılmaz bir acıydı yine olacak die çok korkuyorumeyvahedigeldismile
günaydın kızlaaar ve minik melekler hepinizi opuyorumnanaktan..ben okuyarak takip ediyorum çoğunlukla,çok fazla pc başında zaman geçiremediğim için anca okuyyorum yani :))
çiğdemcim çok geçmiş olsun canım,bende pazar günü korkuyla gittim acile ağrılarım öyle arttı ki ama sonuçta bişi çıkmadı idrar yolu enfeksiyonum var zaten kurtulamıyorum bi türlü ondan kaynaklı galiba ağrılar...neyse öyle işte çok şükür yok doğuran felan :))
tatlım çok geçmiş olsun..hafta sonu ve dün giremedim nete..dün akşam bi bakim ne var ne yok diye..korkuttun valla bizi..azcık daha sabretsin kuzucuk daha var gelmesine:CüvCüv:
Sağol canım, sabırsız benim kuzucuk. Onun o minnoş burnunu ne yapayım şimdi ben??
ısır annesi ısır sonrada ye o minicik burnunu
Hoşgeldin canım. Yok anacım, aldılar dün idrar örneği TİT midir nedir, onun için. Hiçbir şey çıkmadı, idrar yollarımda. Zaten ilaç verseydi de nasıl yutardım bilemiyorum. Hamileliğimden beri hap yutamama şeysi başladı bende.
Ay kıyaaammaaam, öpsem olmaz mı, onun minik pembiş burnunu?? :asigim:
günaydın pınarcıkkopuyorumnanaktan
senin kaynanayla benim kaynana için süpeer planlarım var şekerimsempatiksalakcinni ikisinide şööyle koca bi kazana atıp kaynana yahni yapıp kurtulalım
Ay kıyaaammaaam, öpsem olmaz mı, onun minik pembiş burnunu?? :asigim:
Günaydınlar, hoşgeldinizz... Özlemcim, dün italyadan gelmiş topike. Ben de geçmişi okuyunca gördüm. İyiyiymiş, kızı da kendisi de.
Kramp?? Her gece önce sağ, sonra sol bacağıma giriyor kerata kramp, alıştım artık kaydirigubbakcemile3
günaydın sohocumm
Kızlar balık hapı içen var mı?
Bana arkadaşlarım önermişti doktora sordum iç faydası olur zararı olmaz hele balık çok sevmiyorsan dedi. Zeka için birebir miş...
ehh tamam öpsün o zaman sadece annesi miniğinin minicik burnunuu:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?