2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kıslaarr ve minik melekleriiii opuyorumnanaktan...

Herkese çok mutlu sağlıklı bir gün diliyorum... çalışan annelerimize de extra sabır ve boş bir gün diliyorum :)))

günaydın güzel annecikler.nasılsınız bakalım?gece burası nekadar hareketliymiş keşke bende girseydim ama saat 9 da sızıp kalmışım gece bacağıma giren ve beni ağlatan krampla fırlamaya çalıştım yataktan ama kıpırdayamadım bile..5 dk.falan hiç geçmedi inanılmaz bir acıydı yine olacak die çok korkuyorumeyvahedigeldismile

günaydın kızlaaar ve minik melekler hepinizi opuyorumnanaktan..ben okuyarak takip ediyorum çoğunlukla,çok fazla pc başında zaman geçiremediğim için anca okuyyorum yani :))

çiğdemcim çok geçmiş olsun canım,bende pazar günü korkuyla gittim acile ağrılarım öyle arttı ki ama sonuçta bişi çıkmadı idrar yolu enfeksiyonum var zaten kurtulamıyorum bi türlü ondan kaynaklı galiba ağrılar...neyse öyle işte çok şükür yok doğuran felan :))

Günaydın Kıslaarr ve minik melekleriiii opuyorumnanaktan...

Herkese çok mutlu sağlıklı bir gün diliyorum... çalışan annelerimize de extra sabır ve boş bir gün diliyorum :)))

Günaydınlar, hoşgeldinizz... Özlemcim, dün italyadan gelmiş topike. Ben de geçmişi okuyunca gördüm. İyiyiymiş, kızı da kendisi de.
Kramp?? Her gece önce sağ, sonra sol bacağıma giriyor kerata kramp, alıştım artık kaydirigubbakcemile3

ya herşeye bi bahane buluyo odama girmesin diyorum kendi yattığı yeri toplayıp güyaaa düzenli olsun diye benim odama koyuyo kocam dadiyo e mecbur girecek nevresimleri koyuyo koymasın sanki tek odam var benim offffffff offff bi işe yaramaz ancak sinirlerimi bozsun gitse de kurtulsam. he birde istenmediğini hissediyormuş öle demiş bende dedim ne güsl vala bişi demediğim halde hissetmiş gitsin o zaman:)

oy sabah bana da kramp girecekti de son anda yakaladım ayağıömı gerdirdim giremedi ondan önce davrandım hehehe

Hoşgeldin canım. Yok anacım, aldılar dün idrar örneği TİT midir nedir, onun için. Hiçbir şey çıkmadı, idrar yollarımda. Zaten ilaç verseydi de nasıl yutardım bilemiyorum. Hamileliğimden beri hap yutamama şeysi başladı bende.

tatlım çok geçmiş olsun..hafta sonu ve dün giremedim nete..dün akşam bi bakim ne var ne yok diye..korkuttun valla bizi..azcık daha sabretsin kuzucuk daha var gelmesine:CüvCüv:

Sağol canım, sabırsız benim kuzucuk. Onun o minnoş burnunu ne yapayım şimdi ben??

günaydın pınarcıkkopuyorumnanaktan
senin kaynanayla benim kaynana için süpeer planlarım var şekerimsempatiksalakcinni ikisinide şööyle koca bi kazana atıp kaynana yahni yapıp kurtulalım

Kızlar balık hapı içen var mı?

Bana arkadaşlarım önermişti doktora sordum iç faydası olur zararı olmaz hele balık çok sevmiyorsan dedi. Zeka için birebir miş...

hoşbuldum tatlım...hiç sorma o ilaçları yutmakla yutmamaak arasında az gidip gelmiyorum,ya bu arada ben vitamin hapımı çok nadir alıyorum ama beslenmeme dikkat ediyorum yani bişi olmaz heralde dimi...yutmakta çok zorlanıyorum napiiiim.bi o olsa her akşam magnezyum sabah aç aç kan hapı arada da idrar yolumdan kaynaklı ilaçlar 2 yıldır aralıksız ilaç kullanıyorum yaa bünyem mafoldu yani..........

tit in temiz çıkması iyi canım erken doğumu tetikleyen şeylerden biri de idrar yolun enfeksiyonu malum...umarım bi daha olmaz böyle korkutucu şeyler :Saruboceq:

günaydın pınarcıkkopuyorumnanaktan
senin kaynanayla benim kaynana için süpeer planlarım var şekerimsempatiksalakcinni ikisinide şööyle koca bi kazana atıp kaynana yahni yapıp kurtulalım

kız onlardan yahni de olmaz ki:) malum kart etli onlar

Ay kıyaaammaaam, öpsem olmaz mı, onun minik pembiş burnunu?? :asigim:

gelsin bütün teyzeleri ısırsın o pembşi burnunu

saol canım haber verdiğin için çok teşekkür ederim.. ne zamandır ona yazacaktım unutuyordum ben de yazını görünce hemen mesaj attım :)) maşallah ikisine de :)

günaydın sohocumm

Günaydın Pınarcım... ayy lütfen yaramı deşmeyin benim akşam durduk yere ağladım durdum yatakta kocamın hiiiç haberi yok ... yaa bir de benim kaynanam bana bişey yapmıyor... ama yine de canımı sıkan şeyler oluyor... inanamıyorum anne oğul arasındaki duruma... hiç düşünce bişey yok... kocam beni bırakıp annesi ile gezmeye gidiyor... ( burası yanlış anlaşılmasın beni de çağırdı ama onunla bir yere gitmek istemiyorum, neden istemiyorum o da ayrı konu :)) ) ya demiyor ki yok oğlum istemem sen evde otur dinlen karına yardım et.. ne dese he diyor beni de bu deli ediyor... benim annem babam evde dört dönsün sıkılsın hiç onlara soran yok sizi gezmeye götüreyim mi diye... bu beni deli ediyor.. akşam gece yatakta ağlamaktan uyuyamadım... ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sinir oluyorum bu duruma...

Kızlar balık hapı içen var mı?

Bana arkadaşlarım önermişti doktora sordum iç faydası olur zararı olmaz hele balık çok sevmiyorsan dedi. Zeka için birebir miş...

ben de sorucam canım onu bu gittiğimde... şu sıra zaten taze balık yok yiyemiyorum... ee ceviz fındıkta unutuyorum hep en azından hapı içmeyi unutmam... ben de söyleyeyim de alayım ona göre...

Günaydın kızlarrrr. Gece bol bol dedikodunuzu yaptık kaydirigubbakcemile3 Kahveleri içtik, fallara baktık. sonrada uyuduk. Kızlar hala kalkamadı sanırım. kaydirigubbakcemile3 Siz nasılsınız ? Dün kızıma sonunda hastane çıkışı aldım, bir de havlu aldım. Aslında özdilekte bi bornoz takımı beğendim kızıma.ıçinde bornoz,plaj havlusu,baş havlusu var.Fıyatı 50 tl. Ama benim beğendiğim renkte (tweety'li) ufak yaş kalmamıştı. 2-3 yaş almayı düşünüyorum ondan. 9 yaş kalmıştı. Gelir dedi adam .Gelince alıcam onu daaa. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…