2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar balık hapı içen var mı?

Bana arkadaşlarım önermişti doktora sordum iç faydası olur zararı olmaz hele balık çok sevmiyorsan dedi. Zeka için birebir miş...

gnydın canım ben ıcıyorum onceden formda yazmıstım bebgın zekasına cok ıyı gelıyormus ben 3.aydan berı ıcıyorum.marıncap dıye bısey ama gunde 1 tane ıcıyorum 2-3 ıcılebılıyormus ben cok kılo alıyorum dıye az ıcıyorum

kız onlardan yahni de olmaz ki:) malum kart etli onlar

gelsin bütün teyzeleri ısırsın o pembşi burnunu

Isırsııınnn ama acıtmasın olmass mı?? Ben kıskanmam bebeğimi, öpsünler, sevsinler bol bol, hiç kıskanmam.

saol canım haber verdiğin için çok teşekkür ederim.. ne zamandır ona yazacaktım unutuyordum ben de yazını görünce hemen mesaj attım :)) maşallah ikisine de :)

Ne demek lokumummm...

bu arada kızlar benım kzum sabahtan berı hareket etmedı cok korkuyorum ya

kahvaltınızı yaptınız mı canım belki açlıktan oynamıyordur... biraz yat dinlen kendini dinle oynadığını hissedersin... hemen kafana takıp üzülme...

kahvaltınızı yaptınız mı canım belki açlıktan oynamıyordur... biraz yat dinlen kendini dinle oynadığını hissedersin... hemen kafana takıp üzülme...

Tatlı ye, soda iç. Uyuyordur kesin o. Gece oynamıştır da hissetmemişsindir. Benimki de uyuyor şu anda.

saolun kızlar ınsallah kahvaltıda yaptım dınleneyım ınsallah atar tekme ya cok korkuyorum

Geçen sabahta aynısını ben yaşadım.Çikolata bile yedim oynamadı yine. Sonra kocama gittim söyledim."Kızımmmm " diye bi seslendi babası, anında tekmeyi yedim. Çikolata falan varsa ye canım,ya da tatlı başka bişeyler. Aklına kötü bişey getirme.

Ne diyecektim... Benim velet, ağzımda birşeyler kemirdiğimi anlar anlamaz tepikliyor nedense. Oysa daha kanıma karışmamış, deli nasıl anlıyorsa?? Geçen hafta misafir gelmişti ya, akrabamızın bebek gezmesi şeysi... Neyse kız karnımı seviyor, bebek oynasın diye, bizin oğlanda tık yok, anlıyor başka biri olduğunu... "Dur bak ne yapacağım, oynayacak" dedim. Attım ağzıma bir küp şeker, katır kutur çiğnemeye başladım, daha yarısını yutmadan başladı poposunu oynatmaya :asigim: . Hayret etti kızcağız

Öncelikle günaydınlar herkeseeeeee...

Kızlar balık hapı içen var mı?

Bana arkadaşlarım önermişti doktora sordum iç faydası olur zararı olmaz hele balık çok sevmiyorsan dedi. Zeka için birebir miş...

Ben de pek balık yemiyorum ve cevizi de unutuyorum diye doktorum balık hapını önerdi..ama 2 günde bir iç dedi, yeterli olurmuş..hem de bebeğin beyin gelişimi bugünlerde başlamış, bi servise kayıtlıyım da cepte, onlar öyle haber verdiler. Ayrıca doktor balık yediğin günlerde balık hapını içmene de gerek yok dedi.

En kısa zamanda hareket eder inşallah..benimkisi de arada hareket etmiyor ve doktorum öyle zamanlarda 2 bardak meyve suyu içmemi ve yarım saat karnımı okşamamı söyledi. Bi de sol yana uzanmakta iyi gelir dedi. Bi dene istersen onatcım.

Ya pardon cevapları göremedim netim çok yavaşta ben de başlıycam ama doktor başka bir hap yazdı bana kilo yapmazmış

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Artık kulakları duyuyo ya,şekeri kart kurt sesinden tanımıştır.Sevinçten oynamaya başlamıştır. sempatiksalakcinni

Günaydın canım.opuyorumnanaktan

KIZLAR SİZE VE BAL BEBİKLERİNİZE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM. BEN DE KUZUMA SON ALDIĞIM ŞEYLERİ EKLİYORUM ŞİMDİ... :dance:

Günaydın, hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan Ekle de görelim.En sevdiğim şey bebişlerin cicilerine bakmak. opuyorumnanaktan

yA BALIK HAPI KULLANAN YOK MU?NEDEN cevap vermiyorsunuz bana

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yazdılar ya canım . kaydirigubbakcemile3

Yeni gelen arkadaşlarımız, hoşgeldiniz...

Yok ne yesem yapıyor bunu, sakıza da aynı tepkiyi veriyor, hele akşamları soda içiyorum uyumadan, bir oynuyor, bir oynuyor. Minik popiş durmuyor yerinde hart diye ısırıvericem. Geçen gece de hıçkırık tuttu bebek pisimi babasıyla bakıyoruz bir yandan gülüyoruz bi de...

benim minnoş sürekli onunla ilgileneyim istiyoo ya elim karnımda durunca ona bişeyler söyleyince rahat rahat uslu uslu dinliyo bıraktığımda resmen çıldırıyo kıpır kıpır ordan oraya gidip geliyooo çook şımarık olcak heralde yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…