2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gurbetcimmmyeni ciciler çook güzeell... özellikle Çileğe benziyen kıyafete bayıldım nereden aldın onu :)) ben de almak istiyorumm kızımaa hem de alırsam bu yaz giyebilir :)) genelde elbiseler büyük oluyor ve bu tür kıyafetler büyük oluyor

Kıyaaammaaam ben onaa... Benimkinin hareketleri fazla tutarlı değil, ama sanırım oyun oynuyoruz. Ayağını ittirdi mi, çıkan yeri gıdı gıdı yapıyorum, cevap verir gibi tekme atıyor :asigim: başka yöne. Orayı gıdı gıdı yapınca, başka yerden vuruyor. Oyun oynuyoruz galiba.

anaaaaam büyümüşde oyunmu oynuyoo annesiyle pıtırcıkkkkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar...

Uyandın mı pisicik, geç yatmışsın dün gece?? Günaydın şeker pisim...

Ya kızlar ya, kocam dün bana istediğim chicco biberonla, nuk'un emziğinden aldı internetten, 2 de önlüğümüz var. Hayret doğrusu...

anaaaaam büyümüşde oyunmu oynuyoo annesiyle pıtırcıkkkkaydirigubbakcemile2

Öyle sanıyorum... Bir de poposunu çok dayadığı zamanlar oluyor, canıma okuyor resmen, çeksin diye hafif "pıt pıt" yapıyorum poposuna kaydırıyor biraz. Bir akşam yine böyle canımın acısından artık ağlıyorum, kocam da zavallı bebeğin poposunu "pıt pıt"lıyor, çeksin de nefes alabieyim diye kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım... iyi insan lafının üzerine gelirmiş... Didem de şimdi seni soruyordu :)

Günaydın canım, hoş geldin.Erkencisin. opuyorumnanaktan Kaçta uyudun dün gece ?

hoşbuldum kızlar.didoş bensiz yapamaz zatenkaydirigubbakcemile3
erkenci miyim?akşam saat 3 ten sonra uyumaya çalıştım ama malum..
neyse daha fazla aynı muhabbetle kafanızı şişirmiyeyim.oturup ağladım
okadar söyliyeyim.sabaha karşı da baya güzel uyumuşum ama yeterli
gelmedi sanırım.gözlerim kapanıyor başımda ağrıyor hafiften.
Siz herakşam burada mısınız?Ben de kaçta yatarsam yatıym sıpa tepinse de
kalkmıyorum saatlerce yataktan.Birdaha kalkıp bakıcam ama kimler
var topikte diye.zevkli oluyor:))

Canım benim ben o çilekli giysiyi görünce resmen gülme krizine girdim, :roflol: kociş dedi ki noldu..? Bilmiyorum dedim, tontik bacakları hayal ettim heralde. Bu arada Civil'den aldım canım, o kadar harika şeyler var ki, daha çok gider alırım.. Harika şeyler var ya... Ben de yaza giyer diye düşünerek aldım kuzum.. 2 yaşına kadar bebemin bi çok cicisi oldu bile... alkisalkisalkis

Günaydın çiğdoş kız hoşgeldin, nerede kaldın yaws

Kaynanama sinir oldum şimdi ya görümcem gitti yanına. tel. da bana diyorki aaa bu çok kilo almış sen de çok aldın ama sen hamilesin diyor. >Bu ne şimdi?

Uyuz ne olcak..

evet canımcım geç yattım.mahvetti beni mahvetti artık yemin ederim kilo verdirecek
bu çocuk bana.Ben sizinde göbişleri görmek istiyorum valla çok merak ediyorum benim
ki kadar canınız yanıyor mu?Gerçi seninkinin benimkinden hiç farkı yok baris belli yani.ben çıkıntı yaptığı yere hafif pıt pıt vurmuyorum cnm.Öyle çok
canım yanıyor ki avucumla ittiriyorum veya direk olduğum yere sırtüstü yatıyorum böylce geriye düşmüş oluyor daha az canım yanıyor..Burada tekmeliyor vuruyor diyo ya herkes ben sadece o tekmelere hasret kaldım bana mısın demiyor zaten bana tekme attığında güm güm rahat uyuyorum.ama şu karnımı yırtıp çıkacak gibi yapması yok mu hani ayağını dirseğini falan dayıyor o zaman çok canım acıyor işte...

ayyy çok güzeell ama yaaa hemen bakıyorum bana yakın bir şubesi var mı diye :)) çok beğendimmmm güle güle giysin lokumun opuyorumnanaktan

herkeze günaydın bal kızımla geçmişi birazcık okuduk ah ah halisnacım akşam ki faldan bende istiyorum ona göre :))

ben sizleri cok özlüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…