Ay o çilekli elbise ne kadar güzelmiş. Kızım olsaydı ben de alırdım vallahi... Güle güle, iyi günlerde giysin bebişin.
HOŞBULDUK KUZUŞ NASILSINIZ BAKİM KUZUNLAGünaydın, hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan Ekle de görelim.En sevdiğim şey bebişlerin cicilerine bakmak. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çİğdoş ne zaman gidiyorsun tekirdağa
hoşbuldum kızlar.didoş bensiz yapamaz zatenkaydirigubbakcemile3
erkenci miyim?akşam saat 3 ten sonra uyumaya çalıştım ama malum..
neyse daha fazla aynı muhabbetle kafanızı şişirmiyeyim.oturup ağladım
okadar söyliyeyim.sabaha karşı da baya güzel uyumuşum ama yeterli
gelmedi sanırım.gözlerim kapanıyor başımda ağrıyor hafiften.
Siz herakşam burada mısınız?Ben de kaçta yatarsam yatıym sıpa tepinse de
kalkmıyorum saatlerce yataktan.Birdaha kalkıp bakıcam ama kimler
var topikte diye.zevkli oluyor:))
Canım benim ben o çilekli giysiyi görünce resmen gülme krizine girdim, :roflol: kociş dedi ki noldu..? Bilmiyorum dedim, tontik bacakları hayal ettim heralde. Bu arada Civil'den aldım canım, o kadar harika şeyler var ki, daha çok gider alırım.. Harika şeyler var ya... Ben de yaza giyer diye düşünerek aldım kuzum.. 2 yaşına kadar bebemin bi çok cicisi oldu bile... alkisalkisalkis
CİVİL'in online mağazası da var, orda da çok çeşit ciciler var, çok çok da uygun fiyatlar!! Ordan da alcam...
ayyy çok güzeell ama yaaa hemen bakıyorum bana yakın bir şubesi var mı diye :)) çok beğendimmmm güle güle giysin lokumun opuyorumnanaktan
herkeze günaydın bal kızımla geçmişi birazcık okuduk ah ah halisnacım akşam ki faldan bende istiyorum ona göre :))
ben sizleri cok özlüyorum ya
SAĞOL CANIM BENİM, KIZ BEBELERİN CİCİLERİ ÇOK ÇOK GÜZEL OLUYO,ALMASI DA Bİ OKADAR HEYECAN VERİCİ GERÇEKTEN.. kaydirigubbakcemile2
HOŞBULDUK KUZUŞ NASILSINIZ BAKİM KUZUNLA
Günaydın çiğdoş kız hoşgeldin, nerede kaldın yaws
Kaynanama sinir oldum şimdi ya görümcem gitti yanına. tel. da bana diyorki aaa bu çok kilo almış sen de çok aldın ama sen hamilesin diyor. >Bu ne şimdi?
Uyuz ne olcak..
guurbetçim elbise hakikaten çok şeker..
damla cnm o nedir anlayamadım???
evet canımcım geç yattım.mahvetti beni mahvetti artık yemin ederim kilo verdirecek
bu çocuk bana.Ben sizinde göbişleri görmek istiyorum valla çok merak ediyorum benim
ki kadar canınız yanıyor mu?Gerçi seninkinin benimkinden hiç farkı yok baris belli yani.ben çıkıntı yaptığı yere hafif pıt pıt vurmuyorum cnm.Öyle çok
canım yanıyor ki avucumla ittiriyorum veya direk olduğum yere sırtüstü yatıyorum böylce geriye düşmüş oluyor daha az canım yanıyor..Burada tekmeliyor vuruyor diyo ya herkes ben sadece o tekmelere hasret kaldım bana mısın demiyor zaten bana tekme attığında güm güm rahat uyuyorum.ama şu karnımı yırtıp çıkacak gibi yapması yok mu hani ayağını dirseğini falan dayıyor o zaman çok canım acıyor işte...
ay o cilekli ciciden bende gördüm ne kadara aldın ben cok beğendim onu
opuyorumnanaktan
İyiyiz canım, siz nasılsınız ? Kahvaltımızı yaptık, oturuyoruz şimdi .opuyorumnanaktan
ay o cilekli ciciden bende gördüm ne kadara aldın ben cok beğendim onu
hoşgeldin canımmm. opuyorumnanaktan
İyiyiz canım, siz nasılsınız ? Kahvaltımızı yaptık, oturuyoruz şimdi .opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ne olduğunu yazmamışım. Alt açma minderi. kaydirigubbakcemile3
10 TL süperr dimiiii :dance:
CANIM BENİM ASLINDA ÇOK İYİYİZ KUZUMLA AMA, 8 AY BOYUNCA İLK KEZ BUGÜN MİDEM BULANDI NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.. AYY GEÇER İNŞALLAH :1shok:
KENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRDİM HERALDE, NE BULANTI, NE AĞRI,NE SANCI BİŞİ OLMADI DEDİM HEP... bilmiyorumkismile
10 TL süperr dimiiii :dance:
New center'da var canım aynısı, aynı fiyata. Ordan alabilirsin. kaydirigubbakcemile3
dideeeem boşver salla gitsin yaaa ay akşam bi de kaynananın biri,söz sırası k.validelerde diye başlık açmış bulaşıcaktım ama vazgeçtim:))))anam kimin kaynanasıysa o yandı valla gelini cadı şey...
damlacım açık halini foto çek koyarsan daha iyi anlaşılır ama güzelde bişeye benziyor...
bence cok güzel bende aldım ama benimki , cırt cırtttı yokama bölge şekilli bebek arabasının içine de koyabiliyormuşsun öyle dediler bize birde new centerin içinde bir bebek mağazası varya bebek küveti en ucuz orada 10 lira hemde cok güze yeni gewldi birde orada baston şeklinde bebek arabaları varya adam bitiriyormus diye 95 liraya satıyo hemde aynısını ist eminönünde gördüm 135 dedi eger alacaksın fiyatları 5 liraları daha düşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?