2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay o çilekli elbise ne kadar güzelmiş. Kızım olsaydı ben de alırdım vallahi... Güle güle, iyi günlerde giysin bebişin.

SAĞOL CANIM BENİM, KIZ BEBELERİN CİCİLERİ ÇOK ÇOK GÜZEL OLUYO,ALMASI DA Bİ OKADAR HEYECAN VERİCİ GERÇEKTEN.. kaydirigubbakcemile2

Günaydın, hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan Ekle de görelim.En sevdiğim şey bebişlerin cicilerine bakmak. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
HOŞBULDUK KUZUŞ NASILSINIZ BAKİM KUZUNLA

Genelde ben burdayım ama kimse olmayınca yazmıyorum. Dün kalabalıktı, her zaman kalabalık olmuyo. Herhalde herkes kimse yok diye düşünüp nete gelmiyo. kaydirigubbakcemile3

Ayyyy ondan bende alıcaktım, alsam mı almasam mı karar veremedim .kaydirigubbakcemile3 Bizim burda da var,eminönünde de görmüştüm.

Birde kızlar ben bunu aldımmmm.Annemlere kaldığı için netten buldum resmini. Alttaki pembe olanı aldım.Kafası cırtcırtlı. Yapıştırıyosun istediğin zaman.Diğerlerininki cırtcırtlı değildi ve bu diğerlerinden daha büyüktü. Çok beğendim. Bakalım siz de beğenicek misin ?

herkeze günaydın bal kızımla geçmişi birazcık okuduk ah ah halisnacım akşam ki faldan bende istiyorum ona göre :))

ben sizleri cok özlüyorum ya

hoşgeldin canımmm. opuyorumnanaktan

SAĞOL CANIM BENİM, KIZ BEBELERİN CİCİLERİ ÇOK ÇOK GÜZEL OLUYO,ALMASI DA Bİ OKADAR HEYECAN VERİCİ GERÇEKTEN.. kaydirigubbakcemile2

HOŞBULDUK KUZUŞ NASILSINIZ BAKİM KUZUNLA

İyiyiz canım, siz nasılsınız ? Kahvaltımızı yaptık, oturuyoruz şimdi .opuyorumnanaktan

bebeğim hoşgeldin cnm...
ay kızlar akşam haziran annelerine baktım okudukça tırstım vallahi..
hepsi ha doğurdu ha doğuracak ayyy ne telaş...

ne dediklerini bilmiyorlar canım... kaş yapayım derken göz çıkarıyorlar... sen de aldın ama hamilesin... inan ne denir bilmiyorum...

Bu haftasonu alışverişe gideceğiz inşallah, şöyle süslenip püsleneyim resim çekileceğim, bir tane güzel resmim olsun. O zaman bir şekilde göbüşümü göstermek niyetindeyim.
Benimki de acayip dayıyor. Sanki karnımı deşip çıkacak oğlum. Pıtpıtlamadan çekmiyor oğlum. Öyle yapınca ağlamamak işten bile değil...

opuyorumnanaktan

İyiyiz canım, siz nasılsınız ? Kahvaltımızı yaptık, oturuyoruz şimdi .opuyorumnanaktan

CANIM BENİM ASLINDA ÇOK İYİYİZ KUZUMLA AMA, 8 AY BOYUNCA İLK KEZ BUGÜN MİDEM BULANDI NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.. AYY GEÇER İNŞALLAH :1shok:

KENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRDİM HERALDE, NE BULANTI, NE AĞRI,NE SANCI BİŞİ OLMADI DEDİM HEP... bilmiyorumkismile

dideeeem boşver salla gitsin yaaa ay akşam bi de kaynananın biri,söz sırası k.validelerde diye başlık açmış bulaşıcaktım ama vazgeçtim:))))anam kimin kaynanasıysa o yandı valla gelini cadı şey...

damlacım açık halini foto çek koyarsan daha iyi anlaşılır ama güzelde bişeye benziyor...

hoşgeldin canımmm. opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ne olduğunu yazmamışım. Alt açma minderi. kaydirigubbakcemile3

bence cok güzel bende aldım ama benimki , cırt cırtttı yok ama bölge şekilli bebek arabasının içine de koyabiliyormuşsun öyle dediler bize birde new centerin içinde bir bebek mağazası varya bebek küveti en ucuz orada 10 lira hemde cok güze yeni gewldi birde orada baston şeklinde bebek arabaları varya adam bitiriyormus diye 95 liraya satıyo hemde aynısını ist eminönünde gördüm 135 dedi eger alacaksın fiyatları 5 liraları daha düşüyo

Bende de tam ters, yeni yni bitti mide bulantılarım. kaydirigubbakcemile3

Ay kimse benim alt açma minderime yorum yapmadı. ohaoldumsmileohaoldumsmile bilmiyorumkismile Beğenmediniz mi yoksa. bilmiyorumkismile

Kız açık hali o. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yanımda değil diye netten buldum resmini. kaydirigubbakcemile3 Hani şu bildiğin alt açma minderlerinden işte. kaydirigubbakcemile3

Evet bebek arabasının içine koyanları görmüştüm. New center'ı gezdim çok. Yatağı da orda beğendim.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…