2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben göbişini hareket ederken merak ediyorum canımcım bi de:))))Biz video ya çekiyoruz coştuğu zaman yani müdahale etmeden dayanabildiğim sürece eşim çekiyor:)))
haa bu arada sen nasıl yazısıyyorsun bakem..sandalye tepesinde falan mı?yoksa uzanarak mı?

akşam eşim bana ne dedi biliomusunuz kızlar???burada ne kadar çok yazdığımı görüyor
aşkitom benim gördüğünü de belli etmiyor ama sana kablosuz klavye-maus u ayarlıyayım pc yide tv ye bağlıyayım uzan buradan yazış dedi hahaha:roflol:...canım benim görüyor her sayfada benim mesajlarım var hiç durmadan yazıyorum öyle bişi yapıym bari buna diye düşündü heralde:roflol:Hiç demiyor ama ben arada bakıyorum sizin topiğe diye..
ben söylüyorum işte çatpat yazıştığımı..

Kızlar bu biberon hakkında bilgisi, fikri olan var mı? Dün kocam aldı, dr browns vardı bir de. İkisinin arasında kaldık, yarım saatten fazla karar vermeye çalıştık. Sonra bir de nukun emziğini aldık, onun için de bayağı uğraştık. Bir emzik, bir biberon için 1 saatten fazla uğraşmış olduk, sizce bu normal mi? :uhm:

Eklentiler

• $oyunchi713500100.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $oyunatanes729592.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 28
Bende de tam ters, yeni yni bitti mide bulantılarım. kaydirigubbakcemile3

Ay kimse benim alt açma minderime yorum yapmadı. ohaoldumsmileohaoldumsmile bilmiyorumkismile Beğenmediniz mi yoksa. bilmiyorumkismile

çok şeker bişeye benzioo canım.güle güle kullansın kuzucukkkaydirigubbakcemile2

merak etme bizde uğraştık :))

emziklerde ne cok çeşit varya

ay ben yorum yapıyorum da benimkiler işe yaramıyor:))
üff valla anlıyamadım kuşum ne yalan söyliyeyim şimdi sana anlayamadım.
2 si bir arada mı o?tek olarak düşündüm de boyu kısa kalıyor o zamanda..:roflol:

Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan

Biri daha aynısından almıştı galiba. Öyle hatırlıyorum. Ben daha almadım biberon falan.

çok şeker bişeye benzioo canım.güle güle kullansın kuzucukkkaydirigubbakcemile2

Teşekkür ederim canımmm.opuyorumnanaktan

Valla bizimki pek tutarlı değil yani sağı solu belli olmuyor... Karnımın üzerinde dalgalanma gibi oluyor. Yakalayabilirsem telefonla filan çekebilirim inşallah. Sandalyede oturuyorum, ama çalışma odasında yatak var oraya ayaklarımı uzatıyorum, yarı yatar pozisyondayım anlayacağın.
Kocan çok alemmiş maşallah

bizde o biberondan aldık chicconunkini..kullanışlı bişeye benziyor bence

Ya tekirdağa ne zaman gidien kuşum

aaaaaaaaaahhh aaaaaaahhhhh didemimmmm kimsenin yazdıklarını görmüyon be kuşummmm.ayy ben sana hep özelden mi yazsam acaba???heee????
yazdım ya bitanem sayfa numaralarıyla gitsene sen...bak yazıyorum gene oku heeee..

CUMA GÜNÜ EŞİM BEN KVALİDEM VE DEDESİ YOLA ÇIKICAZ.PAZAR GÜNÜ ONLAR DÖNÜCEK BEN 1 HAFTA DAHA ORADAYIM.ÖBÜR HAFTASONU DA EŞİM GELİRSE BENİ ALMAYA PAZARA KADAR KALIRIZ YOK GELMİYORUM DERSE CUMA BEN OTOBÜSLE DÖNÜCEM...

ok cnm okursun inşallllaaaaahhhhkaydirigubbakcemile3

Evet 10 tl'ydi. Ama kalmışmıdır bilmiyorum. kaydirigubbakcemile3 Eminönünde de aynı fiyat.

ben gecen seni gördüm bu arada yanında bir bayan vardı yoksa napıyorsun diye cevirecektim ama yanında biri ardı face den resmini biliyorum ya birde göbişliğimiz karşıdan gözüküyo oradan tanıdım :))))

ben geldım oglusum tekme attı sonunda ama cok korkuttu benı sıpa agladım resmen hareket etmıyor dıye :) ama benım bebıs bayag asagı ındı kızlar sızınkıler ne alemde ??

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sen yorum yapıyosun da anlamadın ki ne olduğunu .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Orda iki tane var, renklerini koymuşlar.Üstteki beyaz ,alttaki pembe.Ben pembe olanından aldım. O tavşan kafası yastığı oluyo. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yastığı resimde ortaya koymuşlar, normalde yukarı doğru koyuyosun.Kocaman bişey aslında.Resimde küçük çıkmış.

Bunun tavşanlısı işte ;
.
http://www.bebefix.com/x_veo-baby-v...7.php?k_id=1836&kn=Alt+A%E7ma+Minderleri+

kaydirigubbakcemile3

hahahaha didoşumun mesajlarına gülüyorum tek tek cümleler.
alıntı yapamadan iki arada bir derede bişeyler soruyor kıyamam ben sana yaaa.
canım benim.ama yazmaktan çok okusa daha iyi olacak sanki..:))))))

tamam damlacım anladım aslında anladığım gibiymişte 2 tane olunca kafam karışmış
benim:))))yastığı bağımsız heralde o zaman güzel bişey ama evde herzaman kullanma..
biyere giderken alırsın yanına...benimkide kuzulu çiitli bişey ciciler bölümünde görmüşsündür.ben de herzaman evde kullanmayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…