Bu haftasonu alışverişe gideceğiz inşallah, şöyle süslenip püsleneyim resim çekileceğim, bir tane güzel resmim olsun. O zaman bir şekilde göbüşümü göstermek niyetindeyim.
Benimki de acayip dayıyor. Sanki karnımı deşip çıkacak oğlum. Pıtpıtlamadan çekmiyor oğlum. Öyle yapınca ağlamamak işten bile değil...
Bende de tam ters, yeni yni bitti mide bulantılarım. kaydirigubbakcemile3
Ay kimse benim alt açma minderime yorum yapmadı. ohaoldumsmileohaoldumsmile bilmiyorumkismile Beğenmediniz mi yoksa. bilmiyorumkismile
ben pazarda gördüm 20 tl dedi new centerda 10 lira mı?
[ı]kızlar bu biberon hakkında bilgisi, fikri olan var mı? Dün kocam aldı, dr browns vardı bir de. Ikisinin arasında kaldık, yarım saatten fazla karar vermeye çalıştık. Sonra bir de nukun emziğini aldık, onun için de bayağı uğraştık. Bir emzik, bir biberon için 1 saatten fazla uğraşmış olduk, sizce bu normal mi? :uhm: [/ı]
Genelde ben burdayım ama kimse olmayınca yazmıyorum. Dün kalabalıktı, her zaman kalabalık olmuyo. Herhalde herkes kimse yok diye düşünüp nete gelmiyo. kaydirigubbakcemile3
Ayyyy ondan bende alıcaktım, alsam mı almasam mı karar veremedim .kaydirigubbakcemile3 Bizim burda da var,eminönünde de görmüştüm.
Birde kızlar ben bunu aldımmmm.Annemlere kaldığı için netten buldum resmini. Alttaki pembe olanı aldım.Kafası cırtcırtlı. Yapıştırıyosun istediğin zaman.Diğerlerininki cırtcırtlı değildi ve bu diğerlerinden daha büyüktü. Çok beğendim. Bakalım siz de beğenicek misin ?
Gebelikte Balık Yağı Hamilelikte Balık Yağı Kullanımı, Gebelikte Omega 3,Gebelikte Antioksidan İlaçlar Haplar
günaydın herkese
didemcim balık yağıyla alakalı bir yazı oku istersen...
herkesler iyi çok şükür maşallah...
fazla geçmişe bakamadım bikaç gündür yogunum baya ama aklım sizde
Kızlar bu biberon hakkında bilgisi, fikri olan var mı? Dün kocam aldı, dr browns vardı bir de. İkisinin arasında kaldık, yarım saatten fazla karar vermeye çalıştık. Sonra bir de nukun emziğini aldık, onun için de bayağı uğraştık. Bir emzik, bir biberon için 1 saatten fazla uğraşmış olduk, sizce bu normal mi? :uhm:
çok şeker bişeye benzioo canım.güle güle kullansın kuzucukkkaydirigubbakcemile2
ben göbişini hareket ederken merak ediyorum canımcım bi de:))))Biz video ya çekiyoruz coştuğu zaman yani müdahale etmeden dayanabildiğim sürece eşim çekiyor:)))
haa bu arada sen nasıl yazısıyyorsun bakem..sandalye tepesinde falan mı?yoksa uzanarak mı?
akşam eşim bana ne dedi biliomusunuz kızlar???burada ne kadar çok yazdığımı görüyor
aşkitom benim gördüğünü de belli etmiyor ama sana kablosuz klavye-maus u ayarlıyayım pc yide tv ye bağlıyayım uzan buradan yazış dedi hahaha:roflol:...canım benim görüyor her sayfada benim mesajlarım var hiç durmadan yazıyorum öyle bişi yapıym bari buna diye düşündü heralde:roflol:Hiç demiyor ama ben arada bakıyorum sizin topiğe diye..
ben söylüyorum işte çatpat yazıştığımı..
Kızlar bu biberon hakkında bilgisi, fikri olan var mı? Dün kocam aldı, dr browns vardı bir de. İkisinin arasında kaldık, yarım saatten fazla karar vermeye çalıştık. Sonra bir de nukun emziğini aldık, onun için de bayağı uğraştık. Bir emzik, bir biberon için 1 saatten fazla uğraşmış olduk, sizce bu normal mi? :uhm:
Ya tekirdağa ne zaman gidien kuşum
Evet 10 tl'ydi. Ama kalmışmıdır bilmiyorum. kaydirigubbakcemile3 Eminönünde de aynı fiyat.
ay ben yorum yapıyorum da benimkiler işe yaramıyor:))
üff valla anlıyamadım kuşum ne yalan söyliyeyim şimdi sana anlayamadım.
2 si bir arada mı o?tek olarak düşündüm de boyu kısa kalıyor o zamanda..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?