2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben gecen seni gördüm bu arada yanında bir bayan vardı yoksa napıyorsun diye cevirecektim ama yanında biri ardı face den resmini biliyorum ya birde göbişliğimiz karşıdan gözüküyo oradan tanıdım :))))

Aaaa ben seni görmedim. kaydirigubbakcemile3 Şükran teyzedir herhalde yanımdaki. Ondan başka kimseyi fazla tanımıyorum zaten burda. Eşimin arkadaşının annesi yani. kaydirigubbakcemile3

ben geldım oglusum tekme attı sonunda ama cok korkuttu benı sıpa agladım resmen hareket etmıyor dıye :) ama benım bebıs bayag asagı ındı kızlar sızınkıler ne alemde ??

Arada böyle yaramazlıklar yapıyolar işte. kaydirigubbakcemile3 Tekmeyi yiyince seviniyoruz.kaydirigubbakcemile3 benimki de aşağı indi gibi. Yani ben öyle hissediyorum.

Ben o eğimli chicco biberondan aldım.

Tavsiye üzerine mi aldınız tatlım?? Biz hepsiburadadan sipariş ettik, yorumlara göre. Dr brownsunki de kolik sancısı yapmıyormuş, çok zor karar verdik. Gelse de resmini çeksem... Uyuslar hala "üretici firmadan bekleniyor" diyor.

merak etme bizde uğraştık :))

emziklerde ne cok çeşit varya

Heh normaliz yani. Evet emzik çeşit çeşit. Ben sadece damaklıklı olmasını istedim, bozmayalım şeklini ağzının. Saklama kutusu olduğu için hoşuma gitti. Yalnız tıpa gibi, ağzından nasıl alırım emziği orası biraz meçhul.

ben geldım oglusum tekme attı sonunda ama cok korkuttu benı sıpa agladım resmen hareket etmıyor dıye :) ama benım bebıs bayag asagı ındı kızlar sızınkıler ne alemde ??

Canım kaç saat hareket etmedi ki korktun okadar?
Valla benimki sadece ama sadece bu saatlerde sakin.
ama öğlen akşam özellikle gece ah ah..şu an hiç telaşlanmıyorum
vallahi sabah 1-2 tekmeledi okadar ama ben hiç telaşlanmıyorum.
Bütün gece zıpladı şimdide dinleniyor biliyorum...

ay siz buluşsanıza berrakada bebeğimm okadar birbinizi görüyosunuz sağda solda ben
olsam buluşur arkadaş olurdum yüzyüzede...
Biz de didoşumla buluşucaz ama benim mazeretlerim yüzünden olmuyor bi türlü..
bu haftada t.dağ işi...bakalım ondan sonrasına...

Benimki de aşağıda, hem de bayağı aşağıda. Göbek delüğüm pırtlamadan karnım düşmeye başladı iyi mi?? Kanamam da karnım çok aşağıda olduğu için olmuş zaten.

sımdıden sıpam benı elınde oynatıyor:) canım sabah genelde kalktıgımda tekmeyle kalkardım gece cok ustum acık yattım malum sıcaklar heralde usuttuk sabh hıc tekme atmadı 1,5saat falan odum koptu hareketlı cunku normalde kımıl kımıl:) bıde benım ıdrar yollarımda enfeksıyon var allah korusun erken doguma sebep olabılıyrmus hemen aklıma kotu seyler geldı.hatta suan dudagım sıstı resmen ucuk cıktı kendıme ınanamıyorum tam bı anne oldum herseyden korkan pınpırık :CüvCüv:

dün sağlık ocağına gittim kızlar 6 ay boyunca ayda 12 lt süt veriyorlar burda...
bide ebe magnezyuma devam etmemi söledi kramplar erken doğuma yol açarmış bi kutu kullandım bıraktım yapma devam et ve vitaminini içemesende kan hapını muhakkak kullan doğumda ve sonrasında güce kuvvete ihtiyacın olucak dedi...

Benimki de aşağıda, hem de bayağı aşağıda. Göbek delüğüm pırtlamadan karnım düşmeye başladı iyi mi?? Kanamam da karnım çok aşağıda olduğu için olmuş zaten.

cok gecmıs olsun canım hayırdır ne kanaması neden gobek asgıda dıyemı sadece allh yardımcın olsun benımde dun bayag hıssttım asagıda kasıklarıma baskı arttı bayag

canım kramp olunca ıc demıstı bana doktorum cok ıcmemek lazımmıs sebepte kan degerını magnezyum dusuruyormus sen dokotruna sor ole ıc yada ıcme ebeler cok bılmıslık yapıyorlar :)

kIZ UĞRAŞMA BENLE iş yeri karışık biraz bir yandan da buradaki gündemi kaçırmamaya çalışıyorum. Cumaya kadar burada olmana çok sevindim canım benim

Ben telsiz almıycam odalar dipdibe bizim hem ilk 5 ay benim odamda beşikte yatacak sonra odasına geçecek

Ben pek anlayamadım canım, 6 ayda 12 lt ne sütü veriyorlar? İnek sütü mü? O kadarcık bebeğe mi??

cok gecmıs olsun canım hayırdır ne kanaması neden gobek asgıda dıyemı sadece allh yardımcın olsun benımde dun bayag hıssttım asagıda kasıklarıma baskı arttı bayag

Dün sümüksü bir kanamam vardı, hastaneye götürdü eşim, açılma, yumuşama vs yokmuş Allah'tan. Bebek çok aşağıda olduğu için baskıdan mütevellit aşınma olmuş o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…