2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok gecmıs olsun seker allah bı daha yasatmasın :) sevındım onemlı bısey olmadıgına

ya benim kramplar öyle çok sık değil arada sırada bacağımın arka kısımlarına oluyor.dr.daha önce sırt ağrılarımdan dolayı bana magnezyum vermişti.toz şeklinde o aralar içimiştim 1 kaçtane ama sırt ağrılarm geçince bıraktm ben de acaba içsem mi tekrar başlasam mı bebeğe bi faydası var mı acaba?kramplar rahatsız edici dercede değil 5-6 defa oldu şimdiye kadar.ama bebeğe bi faydası varsa içim diyorum bi kutu duruyor evde.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kIZ UĞRAŞMA BENLE iş yeri karışık biraz bir yandan da buradaki gündemi kaçırmamaya çalışıyorum. Cumaya kadar burada olmana çok sevindim canım benim

kız uğraşmıyorm ama gülüyorm da yanikaydirigubbakcemile3mesajların çok komik ama sen işine bak kuşum.BAK BAK MASALINLA GEÇıRECEĞıN 2. GÜN BUGÜNdelikafadulden

geçmiş olsun...

bebek için değil anne için sütaşın lt lik paketlerinde 12 lt süt veriyolar

Evet gördüm seninkini, hatta battaniyeli takımı vardı aynısının. Alıp almamakta kararsız kalmıştım. kaydirigubbakcemile3

bebek telsızı alan varmı ???

Ben almadımmmm.

Bebeğim çalışıyo canım. Ben daha onu hiç görmedim. kaydirigubbakcemile3 benim evle onun kaynanasının evi çok yakınmış. kaydirigubbakcemile3

Canımcım bak Civil'in sitesinden dayanamadım bunu aldım :) ihihihihi :dance:

Çok şekerrrr. opuyorumnanaktanBeden olarak ne aldın canım ?

canım kramp olunca ıc demıstı bana doktorum cok ıcmemek lazımmıs sebepte kan degerını magnezyum dusuruyormus sen dokotruna sor ole ıc yada ıcme ebeler cok bılmıslık yapıyorlar :)

Ay doktor bana her gün bi tane magnezyum iç dedi. akannehir

Anneye süt veriyolar canımi son 3 ay sanırım.Bende duymuşum. Birde doğumdan sonra bi kaç ay daha veriyolar. Ama Kocaeli'nden başka yerde yok sanırım . sempatiksalakcinni

canımcım bak civil'in sitesinden dayanamadım bunu aldım :) ihihihihi :dance:
[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/9baae23f.jpg[/ımg]

cok güzel güle güle kullansın inş.

kız bende elli defa söyledim ancak markasını filan bilmiyrum hiç denemedim zaten sarı getirmişler ben alsam pembe alırdım galiba buldsum da bulanıyorum

ben geldım oglusum tekme attı sonunda ama cok korkuttu benı sıpa agladım resmen hareket etmıyor dıye :) ama benım bebıs bayag asagı ındı kızlar sızınkıler ne alemde ??

Sevindim onatcım, haberini bekliyordum..benimkisi de haftanın yarısını en aşağılarda geçiriyor..hatta bazen aşağıdan bi el çıkıverecek gibi hissediyorum. Sürekli ayaklarım havada uzanıyorum ama pek işe yaramıyor sanki. Erken gelecek diye çok korkuyorum aslında. Umarım acele etmez.

biz geldiiiikkk:)
Herkes iyiir umarım.

Oğlum kocaman olmuş teyzeleri:)
ıçimde küçük adam varmış haberim yok:)
Herşey yolunda çok şükür ama bu sefer parmak emmiodu şaşırdık:)

29+2 1600 gr. 1 hafta önden gitmeye devam edio
Önümüzdeki ay tekrar görüşelim sonra daha sık görüşcez dedi dr
Bişi olusa ara ve gel dedi
Bende seviniodm 15 gün sora gel der die:)))
Öksürük için bol bol ballı ıhlamur iç dedi ve asist şurup yazdı

Başlamamla bırakmam bir oldu maalesef. Boşuna aldık Cd sempatiksalakcinni , nefes egzersizi yapıyorum sadece.

bende daha alcamda başlıcam nefes egzersizleri çok iyi olur dedi ebe ben normal dogum düşündüğüm için sana büyük bi görev düşüyor doğuma yardımcı olman için kendini yormadan geçirmen lazım son ana kadar o zamanları o yüzden nefes egzersizleri yap dedi...

bide bnm omurilik eğriliğim var belim ve sırtım cok ağrıyor o yüzden de magnezyum kullanıyorum doktorumda kullan demiştide ben bırakmıştım ama erken dogumu duyunca başladım hemen...

maşallah kocaman olmuş oğluşunn

Hoşgeldin a.s. . Kocaman olmuş bebişin, Allah nazardan saklasın . Benimki de 2 kilo sınırına dayanmış, dün acildeki dr söyledi. Cuma normal kontrolüm var. Sonra da 15 günde 1'e düşecek inşallah.

Dur ben sana link atayım, oradan bak nefes egzersizlerine... Allah yardımcın olsun canım ya...

Doğum Öncesi | Doç. Dr. Turan Uslu

Ya kızlar ben çok acıktım, ölüyorum açlıktan.

cok güzel güle güle kullansın inş.

kız bende elli defa söyledim ancak markasını filan bilmiyrum hiç denemedim zaten sarı getirmişler ben alsam pembe alırdım galiba buldsum da bulanıyorum

gulerek kullansın canım bızım genelde esımın akrabalrı orda oda ıstemem ben sormuyorlarkı ne getrlım dıye dıyor :) hklı oda :) demın kaynanamlar konustum bı akrabaları varmıs 3,500kılo dogum yapmıs hemde 2 saatte dogurmus pıt dıye :)

hoşgeldiniz...
maşallah canım tombik tombik olucak oğluşun

teşekkür ederim cnm çok sağol...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

YAAA ben bişey sordm ama missgrafik sanaydı sorum ama bilenler cevaplarsa sevinirm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…