2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

YAAA ben bişey sordm ama missgrafik sanaydı sorum ama bilenler cevaplarsa sevinirm...

canım bana doktor cok sık ıcme cunku kan degerlerını magnezyum tutar kan degerının ıyı olması daha onemlı demıstı.o yuzden bende 5 tane ıctım kutu oyle duruyor evde krampın olunca ogun ıc dedı doktorm bana

YAAA ben bişey sordm ama missgrafik sanaydı sorum ama bilenler cevaplarsa sevinirm...

Bebeğe değil, daha çok sana faydası var canım. Bebek annesinin magnezyum ve kalsiyumunu emermiş, anneninki azalınca kramplar oluyormuş. Şayet ilaç verdiyse kullan hayatım...

hoşgeldin Pelincimm...

diğer yeni gelen arkadaşlar hepiniz de hoşgeldiniz :)) Kusura bakmayın arada bakabiliyorum ben yazana kadar arada bisürü sayfa geçiyor...

pelincim maşalah oğluşuna bizim de cumartesi görüşmemiz var bakalım prensesim ne durumda :)) çok heyecanlıyıımmmm...

defneeee dr.un verdiği ilacı nie kafana göre geçti deyip bırakıosn?
Habersiz ilaç bırakmamak gerekir bitse bile söylemek gerekir -ki devam mı tamam mı dr.un vereceği karar...

canım ben hamileliğin 16 haftasından beri kullanıyorum sanki onu içmezsem erken doğum yaparım korkusu oluştu bende kramp yanında rahimdeki kasılmaları durduruyor canım 35. hafta dolana kadar da devam edicez tatlım magnesıum bebeğe bir faydası yok tatlım ama tansiyonu düşürüyor yükselmesini engellemiş oluyor bir nevi birde vucuda magnesıum takviyesi yapmış oluyor

kızlar ben çok acıktım ya.yavaştan yemeğe gidim çok öptüm hepinizi..öğleden sonra gelirim yineopuyorumnanaktan

maşallah allah nazarda saklasın oğluşumuzu
kızlar ben çok acıktım ya.yavaştan yemeğe gidim çok öptüm hepinizi..öğleden sonra gelirim yineopuyorumnanaktan

bende acxıktım ama biraz daha beklesem iyi olacak yoksa saat 6,5-7 ye kadar cok acıkıyorum arada meyve yiyorum ama yinede olsun

gunaydın canım senınde gunun inşallah coook guzel gecer:CüvCüv:

aminnn canım sende aşağıda hissediyorum demişsin bende hemde tam sezeryan yapılacak çizgide ve kasıklarımda hissediyorum ama kafası aşıda olsa ayaklarını üst tarafta daha fazla hissetmemiz lazım sanırım benimki yan yatıyor ben öyle tahmin ediyorum ama

Maşallah bebişineee. opuyorumnanaktan

Herkse günaydın..

Pelincim maşallah oğluşuna kocaman olmuş

Günaydın canım, hoş geldin. opuyorumnanaktan

Ben daha yeni başladım magnezyuma. bilmiyorumkismile

kızlar günydınlar güzel sağlıklı huzurlu sıkıntısız sorunsuz bir gün diliyorumm

Günaydın, hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan

ben kactım canlar kendınıze ıyı bakın

güle güle kızlarr.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…