saol canım haber verdiğin için çok teşekkür ederim.. ne zamandır ona yazacaktım unutuyordum ben de yazını görünce hemen mesaj attım :)) maşallah ikisine de :)
Günaydın Pınarcım... ayy lütfen yaramı deşmeyin benimakşam durduk yere ağladım durdum yatakta kocamın hiiiç haberi yok ... yaa bir de benim kaynanam bana bişey yapmıyor... ama yine de canımı sıkan şeyler oluyor... inanamıyorum anne oğul arasındaki duruma... hiç düşünce bişey yok... kocam beni bırakıp annesi ile gezmeye gidiyor... ( burası yanlış anlaşılmasın beni de çağırdı ama onunla bir yere gitmek istemiyorum, neden istemiyorum o da ayrı konu :)) ) ya demiyor ki yok oğlum istemem sen evde otur dinlen karına yardım et.. ne dese he diyor beni de bu deli ediyor... benim annem babam evde dört dönsün sıkılsın hiç onlara soran yok sizi gezmeye götüreyim mi diye... bu beni deli ediyor.. akşam gece yatakta ağlamaktan uyuyamadım... ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sinir oluyorum bu duruma...
ya zaten biz bu dönemde alıngan oluyoruz ama kimse anlamıyo ben kendimi mi düşüneyim kayn. yı mı kocam diyo onun yanında düzgün konuş kırılmasın alınmasın ıulan hamile benim ben diyom o oturup ağlıyo kendince bşi yapmadığım halde ne yaprsın ölürmüsün öldürür müsün
Günaydın kızlarrrr. Gece bol bol dedikodunuzu yaptıkkaydirigubbakcemile3 Kahveleri içtik, fallara baktık. sonrada uyuduk. Kızlar hala kalkamadı sanırım. kaydirigubbakcemile3 Siz nasılsınız ? Dün kızıma sonunda hastane çıkışı aldım, bir de havlu aldım. Aslında özdilekte bi bornoz takımı beğendim kızıma.İçinde bornoz,plaj havlusu,baş havlusu var.Fİyatı 50 tl. Ama benim beğendiğim renkte (tweety'li) ufak yaş kalmamıştı. 2-3 yaş almayı düşünüyorum ondan. 9 yaş kalmıştı. Gelir dedi adam .Gelince alıcam onu daaa. opuyorumnanaktan
günaydın canımm baktık kahveler içilmiş, fallar bakılmışş bizde istiyoz valaa
bu arada kızlar benım kzum sabahtan berı hareket etmedı cok korkuyorum ya
uyuyordur cnm merak etme onlar gece diskoda gibi eğleniyolar benimki öle şahsen
Isırsııınnn ama acıtmasın olmass mı?? Ben kıskanmam bebeğimi, öpsünler, sevsinler bol bol, hiç kıskanmam.
ebettt sevelim biz sennin kuzunuu sende bizimkileri
[
KIZLAR SİZE VE BAL BEBİKLERİNİZE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM. BEN DE KUZUMA SON ALDIĞIM ŞEYLERİ EKLİYORUM ŞİMDİ... :dance:
ekle baalım cnmmm
günaydın kızlar...
hoş geldin kuzummmmmmmmmmmmmmm
Öyle sanıyorum... Bir de poposunu çok dayadığı zamanlar oluyor, canıma okuyor resmen, çeksin diye hafif "pıt pıt" yapıyorum poposuna kaydırıyor biraz. Bir akşam yine böyle canımın acısından artık ağlıyorum, kocam da zavallı bebeğin poposunu "pıt pıt"lıyor, çeksin de nefes alabieyim diye kaydirigubbakcemile3
ya nasıl anlıyon neresi olduğunu ben hiç anlamıyom benimki birde öle tekmelemiyo sadece ittiriyo sertleştiryo o kadar bir de sanki içerden cırmık atıyo
oyyyyyyyy kaynana boynun altında kalaGünaydın çiğdoş kız hoşgeldin, nerede kaldın yaws
Kaynanama sinir oldum şimdi ya görümcem gitti yanına. tel. da bana diyorki aaa bu çok kilo almış sen de çok aldın ama sen hamilesin diyor. >Bu ne şimdi?
Uyuz ne olcak..
günaydın bebeeeeeeeeemherkeze günaydın bal kızımla geçmişi birazcık okuduk ah ah halisnacım akşam ki faldan bende istiyorum ona göre :))
ben sizleri cok özlüyorum ya
cuma akşamı eşim k.validem dedesi ve ben çıkıcaz cnm onlar pazar dönücek ben öbür
haftasonuna kadar oradayım.:gitme:
erken gel olur muuu
CANIM BENİM ASLINDA ÇOK İYİYİZ KUZUMLA AMA, 8 AY BOYUNCA İLK KEZ BUGÜN MİDEM BULANDI NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.. AYY GEÇER İNŞALLAH :1shok:
KENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRDİM HERALDE, NE BULANTI, NE AĞRI,NE SANCI BİŞİ OLMADI DEDİM HEP... bilmiyorumkismile
bende de bugün süper bi mide yanması var çok kötü benimde hiç mide bulantım aşermem falan olmamıştı
Afiyet olsun canım, ben de birazdan mama yemeye giderim artık.
afiyet olsunnnnnnnnn