2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya zaten biz bu dönemde alıngan oluyoruz ama kimse anlamıyo ben kendimi mi düşüneyim kayn. yı mı kocam diyo onun yanında düzgün konuş kırılmasın alınmasın ıulan hamile benim ben diyom o oturup ağlıyo kendince bşi yapmadığım halde ne yaprsın ölürmüsün öldürür müsün

günaydın canımm baktık kahveler içilmiş, fallar bakılmışş bizde istiyoz valaa

bu arada kızlar benım kzum sabahtan berı hareket etmedı cok korkuyorum ya

uyuyordur cnm merak etme onlar gece diskoda gibi eğleniyolar benimki öle şahsen

YAAA ben bişey sordm ama missgrafik sanaydı sorum ama bilenler cevaplarsa sevinirm...

canım bebeğe zararı olduğunu sanmıyorum ama ağrıların rahatsız edici değilse kullanma istersen ben ilaç mayetinde hiç bişe kullanmak istemiyorum ama bnm omurilik eğriliğim var sırtım belim ve bacaklarım çok ağrıyor 1 kutu bitirip bırakmıştım ama ebe dün erken doğuma yol açabilir kramplar sen kullan dedi doktorumda öle demişti o yüzden başladım gene bide kan hapını muhakkak kullan dedi :1hug:

nE GÜZEL EVDE OLANLAR YATIN VALLA KIYMETıNı BıLıN BENıM AYAKLARIM YıNE DAVUL OLDU AMA NEYSE 8 HAFTA+2 GÜN

Alahım sana cok ŞÜkÜr kızlar dÜŞÜnsenıze daha gecen gÜn kalp atıŞlarıydı tahlıllerdı ugrasıyorduk sımdı meleklerımız 1,5 kılo oldularda gerı sayıma baŞladık allahım tÜm meleklerını koru ve onları bıze baĞıŞla

defneeee dr.un verdiği ilacı nie kafana göre geçti deyip bırakıosn?
Habersiz ilaç bırakmamak gerekir bitse bile söylemek gerekir -ki devam mı tamam mı dr.un vereceği karar...

canımcım benim uyuz dr.zoruna verdi zaten onu ben baya bi rahatsız ettim onu o ara.tlf da falan çok ağrıyor heryerim bilmemne falan dedim minoset iç dior bana.sonra gidince de dayanamıyorum bana bişey verin dedim o da magnezyum yazdı zorla yani ben de geçince bıraktm.o zamanlar. ilaç olduğu için fazladan hiçbişey içmek istemiyorum açıkçası...

çiğdoş bu arada oda hala buram buram kokuyor di mi laelaelaelaelae

kokmaz mı ama sanki hafifledi yaa iyi silmek çok önemli canımcım.diorm yaa her silme suyunun dibinde 2 parmak boya tortusu vardı.iç dış çekmece arksı falan heryerini
sildik bi güzel.bi de havanın böyle olması da çok iyi nemli tam havalandırmalık sabah beri açık işte cam toz da yok havada bakalım kaç günde çıkacak kokusu...

Siz sildiniz mi iyice ya da annen mi sildi?tek başına yaptıysa kadına yazık valla..çok uzun sürdü bizim sabahtan akşama kadar her parçayı çıkarttık 2 kişi zor bitirdk vallahi...

Sabır canım ben zaten 37yi beklemiycem 35 ya da en fazla 36 diyroum . Çok yoruldum cidden artık dayanamıyorum bebişime de günah hem

ben de öyle yapayım diyorum... yıllık iznim var nasılsa bir kısmını hamilelik zamanımda kullanayım ben de ozaman 36 da çıkabilirim inş.

kızlar ben bu aralar tatlıya düştüm yaa size sööylemeyi unuttum.1-2 haftadır tatlıya
saldırıyorum nefret ediyordum tatlıdan çikolatadan falan biliosunuz.ama 2 haftadır kaçtane nu...kavanozu kaşıkladım yane....

maşallah:) ben hiçç tatlıya yönelmedim sadece ilk zamanlarda içim yanıyordu dondurma yiyordum o da geçince bıraktım ben geçen sütlü tatlı yaptım kaselere koydum bi kase yiyecem kocam hemen geliyo o kase büyük gel beraber yiyelim neymiş fazla kilo almayacakmışım gıcık

Valla canım kadın ve annem 1 ay boyunca her hafta sildiler ancak yeni çıktı tam olarak koku:)

Bu arada ben de yemek yiyip geliyim

:kedi: Aynen dün akşam komaya gircem zannettim tatlı yemekten ayrıca o kavanozların boşlarından koleksiyon yapıyorum resmen yatarken başucuma koyuyorum kavanozla kaşığı ama tercihimiz sütlü tatlılar olmalıymış

ben de son zamanlarda çok fazla tatlı yer oldum... neden değişiyor sonradan böyle acaba... en başlarda ekşi manyağıydım...

evet yaaa ben daha test yapmamıştım t.dağdaydım ogün.günüm geçmişti ama ben
hiç hamile olacağmı tahmin etmiyordum (o ay sadece 3 kerecik çalışmamız olmştu çünkü)kaydirigubbakcemile3
anneme giderken bimden kocama bi çikolataaldım evde yerim diye.çünkü çikolata benim küçüklüğümden beri vazgeçilmezimdir.1günüm çikolatasız geçmezdi.o gün aldım evde
açtm ama yiyemedim şaşırdm kaldm.canım istemiyordu hatta gördükçe midemi bulandırıyordu.
kapattım kağıdını çantamakoydum 2 gün boyunca da ağzıma sürmedim.şaşırıp kaldm kendime ve o akşam daşüphelendim bu durumdan test yaptm ve test pozitifti kaydirigubbakcemile3

ben de son zamanlarda çok fazla tatlı yer oldum... neden değişiyor sonradan böyle acaba... en başlarda ekşi manyağıydım...

canım bende de bir haftadır mide bulantısı ve kokulara karşı aşırı hassasiyet oluştu ilk üç ay bu kadar olmadı şimdi berbatım heran çıkaracakmışım gibi tansşyonumu takip ediyorum çünkü bu haftalarda gebelik zehirlenmesi allah korusun oluşabiliyormuş elde ve yüzde şişme kusma bulantı karın ağrısı sinek uçuşması hepsi bir arada olunca çokkkk tehlikeli oluyormuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…