evet yaaa ben daha test yapmamıştım t.dağdaydım ogün.günüm geçmişti ama ben
hiç hamile olacağmı tahmin etmiyordum (o ay sadece 3 kerecik çalışmamız olmştu çünkü)kaydirigubbakcemile3
anneme giderken bimden kocama bi çikolataaldım evde yerim diye.çünkü çikolata benim küçüklüğümden beri vazgeçilmezimdir.1günüm çikolatasız geçmezdi.o gün aldım evde
açtm ama yiyemedim şaşırdm kaldm.canım istemiyordu hatta gördükçe midemi bulandırıyordu.
kapattım kağıdını çantamakoydum 2 gün boyunca da ağzıma sürmedim.şaşırıp kaldm kendime ve o akşam daşüphelendim bu durumdan test yaptm ve test pozitifti kaydirigubbakcemile3
yaaa o niye oluşuyormuş ki canancım gebelik zehirlenmesi ik defa duydum...canım bende de bir haftadır mide bulantısı ve kokulara karşı aşırı hassasiyet oluştu ilk üç ay bu kadar olmadı şimdi berbatım heran çıkaracakmışım gibi tansşyonumu takip ediyorum çünkü bu haftalarda gebelik zehirlenmesi allah korusun oluşabiliyormuş elde ve yüzde şişme kusma bulantı karın ağrısı sinek uçuşması hepsi bir arada olunca çokkkk tehlikeli oluyormuşş
geçmişi okyamayacağım kızlar yaa çiğdemi merak ettim haber ettimi(wild wil cat)
çok mutluyum bugün çok şükür bebeğimin kilosunu öğrendim.
29+4 1260 gr 35 cm. bebeğin eşi de yukarı çıkmış.bende sadece 500 gr. almışım dünyalar benim oldu desem yeri var.
canım bende de bir haftadır mide bulantısı ve kokulara karşı aşırı hassasiyet oluştu ilk üç ay bu kadar olmadı şimdi berbatım heran çıkaracakmışım gibi tansşyonumu takip ediyorum çünkü bu haftalarda gebelik zehirlenmesi allah korusun oluşabiliyormuş elde ve yüzde şişme kusma bulantı karın ağrısı sinek uçuşması hepsi bir arada olunca çokkkk tehlikeli oluyormuşş
geçmişi okyamayacağım kızlar yaa çiğdemi merak ettim haber ettimi(wild wil cat)
çok mutluyum bugün çok şükür bebeğimin kilosunu öğrendim.
29+4 1260 gr 35 cm. bebeğin eşi de yukarı çıkmış.bende sadece 500 gr. almışım dünyalar benim oldu desem yeri var.
ben de hiç tahmin etmiyordum... bazen benim stresten uzuyordu günlerim öyledir diye düşündüm... baktım 5 gün geçti hala tık yok dedim test yapayım da içim rahatlasın ozaman kesin gelir testi yapıyorum ama olmasına ihtimal vermiyorum.. çünkü daha önce de olmuştuu.. test yapıyordum sonra adet oluyordum :)) çok güzel günlerdii... eşim her gün her sabah arıyordu.. gelişme var mı diye opuyorumnanaktan
benim de henüz yeni 1kg oldu aldığım kg 1.5 ayda 1 kg ne komik ama ben sevinmiyorm valla.
oğluşum için almalıyım diyorum hem nette öyle çok yazı okudum ki annenin kg alması bebeğin kg
almasıyla doğrudan ilişkilidir.diye...
yok cnm ya annenin kilosu ile bebeikin kilosu orantılı olmuyo kayn. diyo bana kilolular dsaha zayıf bebek çıkartıyo senden de kedi gibi bişi çıkar dediklava:
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım istanbul yağmurluuuuuuuuuuuu neyse bizim badana boya işlerimiz bitti temizlik işlerine devammm bir uğrayıp bakayım dedim öpüyorum hepinizi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?