2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişi okyamayacağım kızlar yaa çiğdemi merak ettim haber ettimi(wild wil cat)

çok mutluyum bugün çok şükür bebeğimin kilosunu öğrendim.
29+4 1260 gr 35 cm. bebeğin eşi de yukarı çıkmış.bende sadece 500 gr. almışım dünyalar benim oldu desem yeri var.

ben de hiç tahmin etmiyordum... bazen benim stresten uzuyordu günlerim öyledir diye düşündüm... baktım 5 gün geçti hala tık yok dedim test yapayım da içim rahatlasın ozaman kesin gelir testi yapıyorum ama olmasına ihtimal vermiyorum.. çünkü daha önce de olmuştuu.. test yapıyordum sonra adet oluyordum :)) çok güzel günlerdii... eşim her gün her sabah arıyordu.. gelişme var mı diye opuyorumnanaktan

yaaa o niye oluşuyormuş ki canancım gebelik zehirlenmesi ik defa duydum...

cnm buradaydı çiğdem bişeyi yok bebeği aşağıda olduğu için hafif kanaması olmuş
okadar...

ayy canım Allah korusun getirme öle şeyler aklına... inş. kimse yaşamaz bu tür durumlar....

canım maşallah bebeğine... Allah daha nice sağlıklı günler nasip etsinnn...
wild wild iiy çok şükür bir sorunu yok maşşalah...
sadece biraz daha dikkatli olması gerekiyormuş..

aa gelir testi de ne bunuda ilk defa duydumkaydirigubbakcemile3
anlık öğrenebileceğin bişey mi?
benim k.kardeşim hastanede çalışıyor ya oradada kızlar hep öyle yapıyorlarmış.
çalışmalardan 1 kaç gün sonra hemen bhcg sine baktırıyorlarmış labaratuarda.
bhcg döllenmeden hemen sonra katlayarak artıyor ya..
günlerinin geçmesine gerek yok yani ne güzel dimi hemen öğrenebilmekkaydirigubbakcemile3

benim de henüz yeni 1kg oldu aldığım kg 1.5 ayda 1 kg ne komik ama ben sevinmiyorm valla.
oğluşum için almalıyım diyorum hem nette öyle çok yazı okudum ki annenin kg alması bebeğin kg
almasıyla doğrudan ilişkilidir.diye...

bazı gebeliklerde öyle bazılarında ise sadece bebek alıyor anne depolarından besleniyor özellikle kilolu gebelerde.ben 77 kilo ile kaldım yeterince çoktu yani kilom.allahtan bebeğim benden beslenmiş tam terside olabilir tabi dediğin gibi allah korusun

yok cnm ya annenin kilosu ile bebeikin kilosu orantılı olmuyo kayn. diyo bana kilolular dsaha zayıf bebek çıkartıyo senden de kedi gibi bişi çıkar dedi klava:

yok cnm ya annenin kilosu ile bebeikin kilosu orantılı olmuyo kayn. diyo bana kilolular dsaha zayıf bebek çıkartıyo senden de kedi gibi bişi çıkar dedi klava:

senin kaynanaya varya birini atamak lazım..sırf laf yetiştirsin diye:dance:benim bi arkadaşım geçen sene doğum yaptı kız 20kg almıştı bebek 2900 gr doğdu önemli olan kilo almak değil doğru beslenmek der hep bizim doktor

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım istanbul yağmurluuuuuuuuuuuu neyse bizim badana boya işlerimiz bitti temizlik işlerine devammm bir uğrayıp bakayım dedim öpüyorum hepinizi :)))

kızlar sizin dediğiniz kilo konusunda yani annenin az alıp bebişin gayet iyi olması
oldukça istisna bir durum yani sizin dediğinizde olabilir ama ben işimi istisnaya bırkmak
istemiyorum ve ayda 3kg cikte olsa almak istiyorum bebişim için.Yani genelde kg
almayan annenin bebeği küçük doğarmış sadece link verdiğim sitede değil çok yerde okudum
efsanur cnm sakın yanlış anlama maşallah bebişine zaten belki sen istisna olanlardansındır
cnm...

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım istanbul yağmurluuuuuuuuuuuu neyse bizim badana boya işlerimiz bitti temizlik işlerine devammm bir uğrayıp bakayım dedim öpüyorum hepinizi :)))

allah kolaylıklar versin. dün tvde izledim istanbulu sel almış .bizde seni öpüyoruz:asigim:

Yedik geldik ama fil gibi yedim ya dün ge tartıldık doktorda son ay 3 kg almışım toplamda 14 kg olmuş. Rekor bende di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…