aa gelir testi de ne bunuda ilk defa duydumkaydirigubbakcemile3
anlık öğrenebileceğin bişey mi?
benim k.kardeşim hastanede çalışıyor ya oradada kızlar hep öyle yapıyorlarmış.
çalışmalardan 1 kaç gün sonra hemen bhcg sine baktırıyorlarmış labaratuarda.
bhcg döllenmeden hemen sonra katlayarak artıyor ya..
günlerinin geçmesine gerek yok yani ne güzel dimi hemen öğrenebilmekkaydirigubbakcemile3
kızlar sizin dediğiniz kilo konusunda yani annenin az alıp bebişin gayet iyi olması
oldukça istisna bir durum yani sizin dediğinizde olabilir ama ben işimi istisnaya bırkmak
istemiyorum ve ayda 3kg cikte olsa almak istiyorum bebişim için.Yani genelde kg
almayan annenin bebeği küçük doğarmış sadece link verdiğim sitede değil çok yerde okudum
efsanur cnm sakın yanlış anlama maşallah bebişine zaten belki sen istisna olanlardansındır
cnm...
yaaa o niye oluşuyormuş ki canancım gebelik zehirlenmesi ik defa duydum...
[/B]
ooooh maşallah bak bi öncekki sayfada link verdim oku da için rahatlasın...Yedik geldik ama fil gibi yedim ya dün ge tartıldık doktorda son ay 3 kg almışım toplamda 14 kg olmuş. Rekor bende di mi?
hahahaha:roflol::roflol:kız gelir testi değil... kaydirigubbakcemile3 bazen beklemediğim zamanlarda adetim gecikiyordu.. ozaman kafama takıyordum hamile miyim acaba ya hamileysem falan ben kafama taktıkça hiç gelmiyordu... ben test yapıyordum için rahatlıyordu... ozaman da düşündüm ki testi yapayım.. göreyim sonucu içim rahatlasın ozaman kesin adet olurum kesin gelir demek istemiştim :)))
bız geldık:)
çok tehlikeli birşey gebeinin bir anda tansiyonun yükselmesi elde ve yüzde şişme oluşması vucudun fazla su tutması yani ödem preklamsi yani gebelik zehirlenmesi tatlım her gittiğimizde tansiyon ölçümü bu nedenle yapılıyor allah yazmasın hemen anlaşılmaz müdahalae edilmezse anne zehirlenip komaya girebiliyor bebekte kurtarılabilirse canım allah hiç kimseye yaşatmasın
Yedik geldik ama fil gibi yedim ya dün ge tartıldık doktorda son ay 3 kg almışım toplamda 14 kg olmuş. Rekor bende di mi?
nurcancım hoşgeldin evet hava berbat yaa.
çok sıkıcı...
sağol canım ya evde temizlik ben burada çıkacağım zaten işler beni bekler kafamçokkarıştıallah kolaylıklar versin. dün tvde izledim istanbulu sel almış .bizde seni öpüyoruz:asigim:
aldım canım çok şükür hiç bir eksiği kalmadı oğluşumun benim eksiklerim var biraz hasta bezi göğüs koruyucu falan yoksa herşeyimiz tam yıkadık bir kısmını ütüledim birde hastane çantamı hazırlarsam herşey tam olacak ama bu temizlikten daha onlara sıra gelmedi o kadar yorgunumki anlatamam valla elim kalkmıyo ama yapacak kimsede yoknurcan cnm sen bütün eksikleri tamamladın mı?bebişin?
kızlar sizin dediğiniz kilo konusunda yani annenin az alıp bebişin gayet iyi olması
oldukça istisna bir durum yani sizin dediğinizde olabilir ama ben işimi istisnaya bırkmak
almayan annenin bebeği küçük doğarmış sadece link verdiğim sitede değil çok yerde okudum
efsanur cnm sakın yanlış anlama maşallah bebişine zaten belki sen istisna olanlardansındır
cnm...
hoşbulduk canım
sağol canım ya evde temizlik ben burada çıkacağım zaten işler beni bekler kafamçokkarıştı
aldım canım çok şükür hiç bir eksiği kalmadı oğluşumun benim eksiklerim var biraz hasta bezi göğüs koruyucu falan yoksa herşeyimiz tam yıkadık bir kısmını ütüledim birde hastane çantamı hazırlarsam herşey tam olacak ama bu temizlikten daha onlara sıra gelmedi o kadar yorgunumki anlatamam valla elim kalkmıyo ama yapacak kimsede yok( sinifsinif:
benim de henüz yeni 1kg oldu aldığım kg 1.5 ayda 1 kg ne komik ama ben sevinmiyorm valla.
oğluşum için almalıyım diyorum hem nette öyle çok yazı okudum ki annenin kg alması bebeğin kg
almasıyla doğrudan ilişkilidir.diye...
yok cnm ya annenin kilosu ile bebeikin kilosu orantılı olmuyo kayn. diyo bana kilolular dsaha zayıf bebek çıkartıyo senden de kedi gibi bişi çıkar dediklava:
cnm...
kız gelir testi değil... kaydirigubbakcemile3 bazen beklemediğim zamanlarda adetim gecikiyordu.. ozaman kafama takıyordum hamile miyim acaba ya hamileysem falan ben kafama taktıkça hiç gelmiyordu... ben test yapıyordum için rahatlıyordu... ozaman da düşündüm ki testi yapayım.. göreyim sonucu içim rahatlasın ozaman kesin adet olurum kesin gelir demek istemiştim :)))
bız geldık:)
o istisnalardan biride benim canım toplamda 6 kilo aldım 77 ile hamile kaldım ve bebeğim maşallah tosuncuk ama şimdi nasıldır bilmiyorum bu ayda yarım kilo aldım canım 33+3 de konntrolüm var bakalım gelişmeler nasıl istisnalar kaideyi bozmadığı için doğru bir teori olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?