2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız gelir testi değil... kaydirigubbakcemile3 bazen beklemediğim zamanlarda adetim gecikiyordu.. ozaman kafama takıyordum hamile miyim acaba ya hamileysem falan ben kafama taktıkça hiç gelmiyordu... ben test yapıyordum için rahatlıyordu... ozaman da düşündüm ki testi yapayım.. göreyim sonucu içim rahatlasın ozaman kesin adet olurum kesin gelir demek istemiştim :)))

yok yanlış anlamam çünmkü almıyım diye bi çabam yok. herşeyi normal yiyorum herzamanki gibi.yememde bi değişiklik yok.bana sorsan çok bile yiyorum gibi geliyor.

yaaa o niye oluşuyormuş ki canancım gebelik zehirlenmesi ik defa duydum...
[/B]

çok tehlikeli birşey gebeinin bir anda tansiyonun yükselmesi elde ve yüzde şişme oluşması vucudun fazla su tutması yani ödem preklamsi yani gebelik zehirlenmesi tatlım her gittiğimizde tansiyon ölçümü bu nedenle yapılıyor allah yazmasın hemen anlaşılmaz müdahalae edilmezse anne zehirlenip komaya girebiliyor bebekte kurtarılabilirse canım allah hiç kimseye yaşatmasın

Yedik geldik ama fil gibi yedim ya dün ge tartıldık doktorda son ay 3 kg almışım toplamda 14 kg olmuş. Rekor bende di mi?
ooooh maşallah bak bi öncekki sayfada link verdim oku da için rahatlasın...
hahahaha:roflol::roflol:

hoşgeldiiiiin...

ay allah korusun...eyvahedigeldismile

Yedik geldik ama fil gibi yedim ya dün ge tartıldık doktorda son ay 3 kg almışım toplamda 14 kg olmuş. Rekor bende di mi?

geçen gün sağlık ocağına gittim kontrol için... 74 kg idim... 10 kg ile gidiyorum ben de bakalımm... yakında sana yetişirim diye düşünüyorumm Didemcim...

nurcancım hoşgeldin evet hava berbat yaa.
çok sıkıcı...

hoşbulduk canım

allah kolaylıklar versin. dün tvde izledim istanbulu sel almış .bizde seni öpüyoruz:asigim:
sağol canım ya evde temizlik ben burada çıkacağım zaten işler beni bekler kafamçokkarıştı

nurcan cnm sen bütün eksikleri tamamladın mı?bebişin?
aldım canım çok şükür hiç bir eksiği kalmadı oğluşumun benim eksiklerim var biraz hasta bezi göğüs koruyucu falan yoksa herşeyimiz tam yıkadık bir kısmını ütüledim birde hastane çantamı hazırlarsam herşey tam olacak ama bu temizlikten daha onlara sıra gelmedi o kadar yorgunumki anlatamam valla elim kalkmıyo ama yapacak kimsede yok (sinifsinif:

o istisnalardan biride benim canım toplamda 6 kilo aldım 77 ile hamile kaldım ve bebeğim maşallah tosuncuk ama şimdi nasıldır bilmiyorum bu ayda yarım kilo aldım canım 33+3 de konntrolüm var bakalım gelişmeler nasıl istisnalar kaideyi bozmadığı için doğru bir teori olabilir canım

oyyy yazık sana canım yaa.olur hepsi inşallah...yorma kendini sal gitsin kçvaliden geliyor mu yardıma?

Merhaba arkadaşlar ben geldimmm :))

Ayy öyleyse çok sevinirim vallaa..çünkü bende her ay 3 kilo alıyorum dikkat etmeme rağmen ama bebişte şükürler olsunki çok iyi alıyormuş öle oluncada takmıyorum artıkk kendi kilomu..

yok cnm ya annenin kilosu ile bebeikin kilosu orantılı olmuyo kayn. diyo bana kilolular dsaha zayıf bebek çıkartıyo senden de kedi gibi bişi çıkar dedi klava:

Sen boşver k.valideni cnm..usg de bebişinin gelişimi kilosu iyi diyorsa dr un sorun yok..o ne bilcek :teselli:

Canancım bütün gün yatıp nasıl o kadar az aldın tebrik ederim canım valla ben çok üzülmeye başladım 14kg ne ki. daha 6 hafta filan var 3-4kg daha alsam 18kg filan olacak üffff. Doğumda 6kgı gitse 12 kg miras

birde ben çalışıyorum masa başından ziyade ayakta geçiyor günüm. merdiven inip çıkıyorum e az 5 kez 3 kat. belki onunda etkisi oluyordur.

Ablam 9 kilo aldı, bebek 3 kilo 450 gram doğdu. Hemde 4 kiloyu geçer diye bayağı bi erkenden aldılar. 3700 çıkıyodu ultrasonda.

Bu da yeni doğmuş hali işte .

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay ben de ona çoook güldüm. kaydirigubbakcemile3 Alıntı yapmayı unutmuşum. Virgül koymamışsın ya, Defne onu birleşik sanmış. kaydirigubbakcemile3

Hoş geldin canımmm. opuyorumnanaktan

ne güzel işte bakalım son haftalar daha çok belli edecek bebekler kendilerini
kg konusunda.ben tam 30 haftalıkken bebiş 1600 gr dı.normal sınırlarda ama ben
1 ayda sadece 900 gr aldığım için korktum az gibi geldi gramı bana:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…