- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Sen boşver k.valideni cnm..usg de bebişinin gelişimi kilosu iyi diyorsa dr un sorun yok..o ne bilcek :teselli:
merhaba arkdaşlar,
iyisiniz umarım, bizim bıdıkta arada korkutsada biz de iyiyiz
size bişi sorucam sanırım gece bacağıma kramp giriyo gerdiririken birden kaldı öyle , sonra geçmiş , uyku haliyle ne kadar sürdüğünü bilmiyorum ama uyandığımda bacağım baya yogundu ağrıyodu, bu durum bahsedilen kramplar mı acaba galiba daha önce de oldu şimdi farkettim, kontrolüme iki hafta var beklesem sıkıntı olur mu acaba
merhaba arkdaşlar,
size bişi sorucam sanırım gece bacağıma kramp giriyo gerdiririken birden kaldı öyle , sonra geçmiş , uyku haliyle ne kadar sürdüğünü bilmiyorum ama uyandığımda bacağım baya yogundu ağrıyodu, bu durum bahsedilen kramplar mı acaba galiba daha önce de oldu şimdi farkettim, kontrolüme iki hafta var beklesem sıkıntı olur mu acaba
Canancım bütün gün yatıp nasıl o kadar az aldın tebrik ederim canım valla ben çok üzülmeye başladım 14kg ne ki. daha 6 hafta filan var 3-4kg daha alsam 18kg filan olacak üffff. Doğumda 6kgı gitse 12 kg miras
Özlemcim 10kg iyi sen en azında 15ile doğurursun ben napıyımolumunekankayizsmile
Canancım bütün gün yatıp nasıl o kadar az aldın tebrik ederim canım valla ben çok üzülmeye başladım 14kg ne ki. daha 6 hafta filan var 3-4kg daha alsam 18kg filan olacak üffff. Doğumda 6kgı gitse 12 kg miras
Ben 62,5 la hamile kaldım, şimdi 63 kiloyum . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bence deboşvermeli onları hem faydaları yok lafa geldimide maşallahları var.benimkide aldıklarımı ufacık diyo sanki dev doğurcam
oyyy yazık sana canım yaa.olur hepsi inşallah...yorma kendini sal gitsin kçvaliden geliyor mu yardıma?
merhaba arkdaşlar,
Yedik geldik ama fil gibi yedim ya dün ge tartıldık doktorda son ay 3 kg almışım toplamda 14 kg olmuş. Rekor bende di mi?
ne güzel işte bakalım son haftalar daha çok belli edecek bebekler kendilerini
kg konusunda.ben tam 30 haftalıkken bebiş 1600 gr dı.normal sınırlarda ama ben
1 ayda sadece 900 gr aldığım için korktum az gibi geldi gramı bana:gitme:
ay niye gülüyonuz siz bana kız damlaaaaaklava:
Ahh cnm senle aynı kaderi paylaşıyoruz.dediğim gibi tek tesellim oğluşumunda kilosunun çok iyi olması..maşşallah maşşallahhhhh..napalımmmm bak defne25 in gönderdiği yazıda hamilelikten önce zayıf veya normal kilolu olanlardan 12-16 kilo arası alması beklenir diyor..birazda belki böle olmamız normaldir..
Neeeeeeeee..... alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar size bi soru eşinizin kuzeni hemşire olsa(ebelik okumuş aslında)doğuma
sizinle birlikte girmesini istermiydiniz?
canım rekor mu bilmem ama ben de fena değilim 28 hafta 13 kilo, gidiyo durduramıyorum napıyım, her çıktığımda artmış oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?