2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen boşver k.valideni cnm..usg de bebişinin gelişimi kilosu iyi diyorsa dr un sorun yok..o ne bilcek :teselli:

bence deboşvermeli onları hem faydaları yok lafa geldimide maşallahları var.benimkide aldıklarımı ufacık diyo sanki dev doğurcam

merhaba arkdaşlar,
iyisiniz umarım, bizim bıdıkta arada korkutsada biz de iyiyiz
size bişi sorucam sanırım gece bacağıma kramp giriyo gerdiririken birden kaldı öyle , sonra geçmiş , uyku haliyle ne kadar sürdüğünü bilmiyorum ama uyandığımda bacağım baya yogundu ağrıyodu, bu durum bahsedilen kramplar mı acaba galiba daha önce de oldu şimdi farkettim, kontrolüme iki hafta var beklesem sıkıntı olur mu acaba

evet bacağındaki muhtemelen magnezyum eksikliğinden ileri gelen kasılmadır. megnezyum desteği almıyormnusun?

Hoş geldin. Bende de oldu aynısı, sabaha ağrı devam ediyodu. Doktora gidince söyledim magnezyum verdi.Şimdi daha iyiyim. opuyorumnanaktan

valla canım bende aynen şaşırıyorum normalde bu kadar yemeğe 15 kilo almış olmam lazımdı ama almadım benim canavar demekki annesini şişko olsun istemiyor zaten yeterince şişkoyum siz zayıfsınız canım eski halinize dönmeniz daha kolay tatlım o yüzden kafanı takma masal da maşallahı var zaten ye gitsin bebişine yaradığı için sorun yok canım ama düşünsene sen 14 kilo almışsın birde bebeğin zayıf küçük olsa daha zor üzülür insan

Özlemcim 10kg iyi sen en azında 15ile doğurursun ben napıyımolumunekankayizsmile

inş. canım inş. 15kg ile yetinebilirim... kalçalarım aldı başını gidiyor hiçbir yerime değil kg lar sırf kalçalarıma yarıyor oraları nasıl eritcem kesin her yanımda çatlak oluşacak... puffff ben artık şort la falan girerim denize....

Ahh cnm senle aynı kaderi paylaşıyoruz.dediğim gibi tek tesellim oğluşumunda kilosunun çok iyi olması..maşşallah maşşallahhhhh..napalımmmm bak defne25 in gönderdiği yazıda hamilelikten önce zayıf veya normal kilolu olanlardan 12-16 kilo arası alması beklenir diyor..birazda belki böle olmamız normaldir..

Ben 62,5 la hamile kaldım, şimdi 63 kiloyum . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Neeeeeeeee..... alsanaalsanasmile

bence deboşvermeli onları hem faydaları yok lafa geldimide maşallahları var.benimkide aldıklarımı ufacık diyo sanki dev doğurcam

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sorma canancım 1800ün altında dese ben bunalımdaydım şimdi ama Allah'a şükür 1918 dedi. Ki dünden beri 1940 olmuştur kızım benim:))) Aman o iyi olsun şöyle 3500gram civarı alıyım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma gerisi önemli değil ne yapar eder veririrm ben o kiloları. Emzirmeden sonra tabi hem rejim yaparım hem spor tamam işte. Ama ben de zayıf hamile kalmadım 70kgdım. 175 de boyum var. Yani ideal kilomun 5kg üstündeydim. Ama artık anne olcağım 5 kgda kızımdan miras kalsın napıyım 75 olurum ben de...

kızlar size bi soru eşinizin kuzeni hemşire olsa(ebelik okumuş aslında)doğuma
sizinle birlikte girmesini istermiydiniz?

slm canım hoşgeldin..
sabah bende yazdım aynı durum bugece benim başıma geldi ilk defa..5 dk falan sürdü uykudan uyanıp ağlamaya başladım.çok kötü bir ağrıydı.belki yorgunluktan olmuştur diye doktorumu aramadım ama yine aynı ağrı olacak diye çok korkuyorum.burdan okuduğum kadarıyla magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilir.öyle bir durum olursa doktor ilaç yazar zaten ama ben 1-2 gün daha beklicem..

Yedik geldik ama fil gibi yedim ya dün ge tartıldık doktorda son ay 3 kg almışım toplamda 14 kg olmuş. Rekor bende di mi?

canım rekor mu bilmem ama ben de fena değilim 28 hafta 13 kilo, gidiyo durduramıyorum napıyım, her çıktığımda artmış oluyo

canım bebeğinin kilosunun maşallahı var merak etme benimde tam 30 haftalıkken 1800 gr dı ben hiç kilo almamıştım hatta vermiştim ama bebişler geliyor kafanı takıp durma bence canım bundan kiloluda nasıl olsunlar bizde fazla abartmayalım canım dimi ama

ay niye gülüyonuz siz bana kız damlaaaaaklava:

Ayyy sana cevap yazmamışım. kaydirigubbakcemile3 Sana değil , gelir testine güldüm canım . PP kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İlk aylarda 58,5 a düştüm,şimdi ilk hamile kaldığım kilodan sadece yarım kilocuk fazlayım . Kızım en son 1206 gramdı. kaydirigubbakcemile3

kızlar size bi soru eşinizin kuzeni hemşire olsa(ebelik okumuş aslında)doğuma
sizinle birlikte girmesini istermiydiniz?

İstememmmm. Nedenini bilmiyorum ama ilk aklımdan geçen cevap bu. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…