ay ben de ona çoook güldüm. kaydirigubbakcemile3 Alıntı yapmayı unutmuşum. Virgül koymamışsın ya, Defne onu birleşik sanmış. kaydirigubbakcemile3
Ben 62,5 la hamile kaldım, şimdi 63 kiloyum . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar size bi soru eşinizin kuzeni hemşire olsa(ebelik okumuş aslında)doğuma
sizinle birlikte girmesini istermiydiniz?
evet bacağındaki muhtemelen magnezyum eksikliğinden ileri gelen kasılmadır. megnezyum desteği almıyormnusun?
Hoş geldin. Bende de oldu aynısı, sabaha ağrı devam ediyodu. Doktora gidince söyledim magnezyum verdi.Şimdi daha iyiyim. opuyorumnanaktan
Eğer eşimin kuzenini seviyorsam isterdim canım ama kıl kapıyorsam istemezdim
evet yaa ben de sonradan farkettim onu
kızz sadece yarım kg mu aldıınn anaaammm akannehir
bana bir faydası olacaksa isterdim ben...
evet yaa ben de sonradan farkettim onu
kızz sadece yarım kg mu aldıınn anaaammm akannehir
bana bir faydası olacaksa isterdim ben...
slm canım hoşgeldin..
sabah bende yazdım aynı durum bugece benim başıma geldi ilk defa..5 dk falan sürdü uykudan uyanıp ağlamaya başladım.çok kötü bir ağrıydı.belki yorgunluktan olmuştur diye doktorumu aramadım ama yine aynı ağrı olacak diye çok korkuyorum.burdan okuduğum kadarıyla magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilir.öyle bir durum olursa doktor ilaç yazar zaten ama ben 1-2 gün daha beklicem..
olabilir canım ama benimki sanırım 28+ 2 şu an, 3 gün geriden geliyomuş bebişimparle seninle aynı zamanda doğum yapcaz büyük ihtimal..bende 28+5 imsempatiksalakcinni
üstelik doğm yapacağım hastanede yıllarca hemşirelik yapmış biri..
anestezili istiyorm ya ben o yüzden faydası olacak gibime gelior anestezi
doktoruyla da arası çok iyi.fotoğraf falan da çeker hem...bebeğin ilk kucakladğm
anı falan..
saol canım,
sanırım benim uyku ağır bastı, ilginç ama bacağımı kıpırdatmadan biraz da hafif havada tuttum galiba uyku haliyle, ama çok kötü bişey kramp derlerdi ben hiç yaşamamıştım daha önce,uyurken olması garip bir de
Artık randevularım 2 haftada 1e düştü o kadar mutluyum ki. Biraz tuzlu olacak ama her dk bebişi görücem:)
Nasıl yani her gittiğinizde dr paramı alıyor şimdii??aylık değilmi ücretler..biz mesela 3 haftada 1 gidiyoruz öle çağırıyo yani, diyelim bu gittiğimizde verdik sonraki randevu 3 hafta sonra olduğu için yani 1 ay geçmediği için para alınmıyo ikincide..
merhaba arkdaşlar,
iyisiniz umarım, bizim bıdıkta arada korkutsada biz de iyiyiz
size bişi sorucam sanırım gece bacağıma kramp giriyo gerdiririken birden kaldı öyle , sonra geçmiş , uyku haliyle ne kadar sürdüğünü bilmiyorum ama uyandığımda bacağım baya yogundu ağrıyodu, bu durum bahsedilen kramplar mı acaba galiba daha önce de oldu şimdi farkettim, kontrolüme iki hafta var beklesem sıkıntı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?