2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben de ona çoook güldüm. kaydirigubbakcemile3 Alıntı yapmayı unutmuşum. Virgül koymamışsın ya, Defne onu birleşik sanmış. kaydirigubbakcemile3

evet yaa ben de sonradan farkettim onu

Ben 62,5 la hamile kaldım, şimdi 63 kiloyum . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızz sadece yarım kg mu aldıınn anaaammm akannehir

kızlar size bi soru eşinizin kuzeni hemşire olsa(ebelik okumuş aslında)doğuma
sizinle birlikte girmesini istermiydiniz?

bana bir faydası olacaksa isterdim ben...

evet bacağındaki muhtemelen magnezyum eksikliğinden ileri gelen kasılmadır. megnezyum desteği almıyormnusun?

Hoş geldin. Bende de oldu aynısı, sabaha ağrı devam ediyodu. Doktora gidince söyledim magnezyum verdi.Şimdi daha iyiyim. opuyorumnanaktan

saolun kızlar, demir şurubu ve vitamin alıyorum magnezyum almıyorum en son gittiğimde herhangi bi şikayetin varmı diye sormuştu doktor, böyle bi durum yoktu ondan vermedi herhalde 2 hafta daha idare edeyim ben o zaman ciddi bi durum olmazsa

Eğer eşimin kuzenini seviyorsam isterdim canım ama kıl kapıyorsam istemezdim

eşimin kuzeni benden 14 yaş büyük ve seviyorumda kendisini çok tatlı biri.
ben istiyorum girmesini sanki yanımda olsa cnm çok acırsa bana yardım edecek
gibime geliyor.

NURCAN cnm k..validenin iyi olup olmadığı böyle günlerde belli olur cnm..
Sen hep benim k.validem iyidir falan diyosun yaa bu mu şekerim iyiliği?
gelip sana bu gününde yardm etmesi lazım ne işi var aşağıda çıkmıyor mu hiç
yukarı badana boya temizlik yapılıyor ay sinir oldumkötükedihüso

CANANCIM bak karşılaştımak gibi olmasın ama senin bebiş beniminden 200 gr
fazla işte cnm cım.Ben de çok kilolu istemiyorum ama zayıf olmasın :gitme:

Artık randevularım 2 haftada 1e düştü o kadar mutluyum ki. Biraz tuzlu olacak ama her dk bebişi görücem:)

62,5 tan hesaplarsam yarım kilo . Ama 58,5 tan hesaplarsam 4,5 kilo. kaydirigubbakcemile3 İlk ay kaybettiğim kiloları geri aldım. kaydirigubbakcemile3

bende şuanda tam tamına 13 kilo almış bulunuyorumm hadi hayırlısı doğuma kadar bir 3 kilo daha alsam 16 kilo idael inşallah sadece bebişim alır ben hiç almam :))

üstelik doğm yapacağım hastanede yıllarca hemşirelik yapmış biri..
anestezili istiyorm ya ben o yüzden faydası olacak gibime gelior anestezi
doktoruyla da arası çok iyi.fotoğraf falan da çeker hem...bebeğin ilk kucakladğm
anı falan..

saol canım,
sanırım benim uyku ağır bastı, ilginç ama bacağımı kıpırdatmadan biraz da hafif havada tuttum galiba uyku haliyle, ama çok kötü bişey kramp derlerdi ben hiç yaşamamıştım daha önce,uyurken olması garip bir de

valla çiğdemcim en iyisi böyle boşver gelse daha kötü benim için hem dün kayın peder geldi köyden onlarla ilgileniyor bırak ben yavaş yavaş yaparım :))

Öyleyse girsin tabi canım. Tanıdık birinin olması iyi bişey. sempatiksalakcinni

Benide uykudan uyandırdı o kramplar işte. Şimdi ara ara girmeye çalışıyo ama ben ayağımı oynatınca kaçıyo geri. kaydirigubbakcemile3

Artık randevularım 2 haftada 1e düştü o kadar mutluyum ki. Biraz tuzlu olacak ama her dk bebişi görücem:)

Nasıl yani her gittiğinizde dr paramı alıyor şimdii??aylık değilmi ücretler..biz mesela 3 haftada 1 gidiyoruz öle çağırıyo yani, diyelim bu gittiğimizde verdik sonraki randevu 3 hafta sonra olduğu için yani 1 ay geçmediği için para alınmıyo ikincide..

didem benim dr.beni 35.haftamda çağırdı kız normal mi ki?
ben doğurcam ozamana kadar kadının haberi yok..15 te bir çağırması
gerekmiyor muydu?artık?

bizdede aynı şekilde oluyor..ben 3 haftada 1 gidiyorum 1 aypara alıyor sonraki 3 haftadakini kontrol olarak çağırıyor

ben geldimmm. geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.
bu arada benimde drum bundan sonra sık sık gelirsin 15de bir burdasın dedi ama hepsinde usgye alırmı bilmiyorum

slm kızlar
nasılsınzı?kociş bugün nöbete gidecek,alışverişe gitti,annesi yarın yada öbür gün dönüyo umreden seccade,kitap falan bişeyler bakacakmış,zeynebe oyuncak bakacak bide uygun olursa dolap bakacak inş bulur artık yaw çok kıyafetleri oldu diğer kuzu da gelecek yer bulamıyorum
ev tıklım tıklım oldu valla
geçen gün arkadaşıyla buluşup ordan gidecekti gitmemiş son zaman kaldı işte
kendime bişeyler hazırladım yiyeyim ortalığı toplatıcam
belim fena ğrıyor yine
annemi aradım bize gel diye bakalım gelebilecek mi yağmur yağıyor baya
gelse iyi olurdu hem zenebe hem de bana
eve tıkılıp kaldık iyice
hem benim durumum hemde havalar malum
düzelsin artık ya

10 günü geçince para alıyor canım özel sigorta limitim de dolmak üzere muayene 90 nst 170 çekti sigortadan bu sefer. Normal ssk ile gidicem artık 70muayene+50 nst her gidişte 120tl vericem. Son ay her hafta gidicem o zaman 1 hafta muayene ücreti vericem 1 hafta vermiycem ama her hafta nst ücreti vericem...

cnm bacağındaki kramp magnezyum eksiliğndendirdr.um öyle demişti,ilaç verdi sabah akşam kullanıyorum ben,sende gitiğinde söyle dr.una ama acil gitmen gerekmez bence

nst ne kadar ayy yandık biz valla ne ssk anlaşması var hastanenin nede bizim özel sigortamız artık 15 de 1 veririz 250 geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…