2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didem benim dr.beni 35.haftamda çağırdı kız normal mi ki?
ben doğurcam ozamana kadar kadının haberi yok..15 te bir çağırması
gerekmiyor muydu?artık?

Bana en son 20 gün sonra gel dedi, ondan sonra sık sık görüşücez dedi.yani 23 haziranda gidicem, ondan sonra daha sık çağırıcakmış. Seninki neden o akdar ara verdi. bilmiyorumkismile akannehir

Selam canım, hoş geldin. opuyorumnanaktan

benimki doğurayımda kurtulsun diye bakıyo kaydirigubbakcemile3
hem 36 dan sonra her an doğurabilirsin diyo hemde 35 te çağırıyor uyuz.

çokmus canım ya soyguncu bunlar :)unıverstede ben sadece 80tl muayene ucretı verıyorum medıcalparktta bendende herseyden para alıyorlardı ıyı de degıldı bıraktım

aaaaaaaaaaaa..

Bizim hastanede nst ücretsiz ayriyetten nst ücreti almıyorlar yane güzel.Sadece muyene veriyoruz 27 tl o kadar..

benimki doğurayımda kurtulsun diye bakıyo kaydirigubbakcemile3
hem 36 dan sonra her an doğurabilirsin diyo hemde 35 te çağırıyor uyuz.

Kimbilir ne yaptın doktora da bıktırdın :roflol: :roflol:

Ya bu bahsettiğiniz paralar ne ? Nst'ye ayrı para mı alıyolar. Doktorların özel muayenehanesine mi gidiyosunuz , anlamadım ben bişey. bilmiyorumkismile Biri bana da anlatsın.

ay bu derya baykal öldürüyor beni başım dönüyor kadını izlerken ordan oraya o laftan bu lafa abiye kuzunun farklı versiyonu:)))))

Hoş buldum canım.Bu gün doktora gittik.Oğlumla kızım 1400 olmuş.10 günde oğlum 400 kızım 300 gram almış.10 günde kilo artışı çok geldi..Ultrason 29-30 haftaya uygun geliyor dedi.Oğluşumun boynuna kordon dolanmış.Ama kan akışı ıyiymiş..

ne güzel ya biz 90 tl veriyoruz muayene ücreti bide tahlil olursa yandık gerçi bazen devlet hastanesinde yaptırıyoruz tahlilleri drumuzda bi şey demiyor çünkü özel sigorta yok ve hastane çok pahalı

dr.günay maşallah cnm bebeişlerine
kızlar ben ortalığı toplayım kociş gelir birazdan onu doyurup işe yollayım sonra burdayım inş.
görüşrüz

ne güzel ya biz 90 tl veriyoruz muayene ücreti bide tahlil olursa yandık gerçi bazen devlet hastanesinde yaptırıyoruz tahlilleri drumuzda bi şey demiyor çünkü özel sigorta yok ve hastane çok pahalı

Bana doktorum git bunları devlet hastanesinde yaptır diyo direk. kaydirigubbakcemile3 Muayene 12 tl. Doktorumu da seviyorum.Arkadaş gibi. Herşeyi konuşabiliyorum. opuyorumnanaktan

maşallah canım bebıslerıne oglusuna kordon zarar vermıyor dımı?

nereye kayboldunuz kızlar off yarından sonra iznim bitiyor şimdiden düşünüyorum ay inşallah dr biraz daha rapor al der çünkü evde ayaklarım şişmiyor keyfimiz yerinde hep evde kalsak

hosbulduk kızlar... ben doktora 20 tl verıyorum muayene parası... ama nst ıcın ayrı ucret alcaklkarmı bılmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…