2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günay çok olsun işte maşallah de zaten muhtemelen ikiz oldukları için erken gelicekler ne kadar hızlı kilo alırlarsa o kadar iyi

nereye kayboldunuz kızlar off yarından sonra iznim bitiyor şimdiden düşünüyorum ay inşallah dr biraz daha rapor al der çünkü evde ayaklarım şişmiyor keyfimiz yerinde hep evde kalsak

burdayız seker ınsallah rapor verır doktorunda datarsın kuzucukla rahat rahat

günay çok olsun işte maşallah de zaten muhtemelen ikiz oldukları için erken gelicekler ne kadar hızlı kilo alırlarsa o kadar iyi

Evet canım bir aksilik olmasında tombişleşsin bebişlerimiz.Doktorumuz 31 temmuzza kadar içerde bekletmeyimiz gerekli dedi.Bakalım inşallah...

canım valla fazla bir şey yemedim.Ama istirahatdayım hareketsizim.Bence nedenbu ola bilir..

anladım sekr bende yatcam bundan sonra bol bol kasıkalrım sızlıyr kac saattır umarım bısey olmaz benımde yatıyorum kalkıyorum agrıyor ama az az cok degıl bebıs sankı asagı ındı gıbı gelıyor bana

bizdede aynı şekilde oluyor..ben 3 haftada 1 gidiyorum 1 aypara alıyor sonraki 3 haftadakini kontrol olarak çağırıyor

valla seninki iyimiş ben baştan beri 15 günde bir gidiyorum her gittiğimde 35 tl veriyorum allahtan fiyat uygun tahlillerde cabası tabi

canım valla senin hastane baya pahalı ben muayene 35 tl nst 17,50 tl artık vereceğiz ne yapalım allahtan tahliller bitti sadece doğuma yakın kan tahlili yapılacak o kadar

Evet canım bir aksilik olmasında tombişleşsin bebişlerimiz.Doktorumuz 31 temmuzza kadar içerde bekletmeyimiz gerekli dedi.Bakalım inşallah...

canım maşallah bebişlere inşallah duracaklar annesi merak etme dikişinde var yatıp dinlendinmi sorun yok allahın izni ile 31 temmuza kadar beklerler

canım valla fazla bir şey yemedim.Ama istirahatdayım hareketsizim.Bence nedenbu ola bilir..

canım çok haklsının yatmaktan olabilir bende aynı yatıyorum beişte baya kilolu gün 24 saat ben bunun en az 18 saatini soluma yatık pozisyondayım onun faydası çok oluyor bence

Dikkat et canım..İstirahat et.4 gün önce bir arkadaşım doğum yaptı 34 hafta 3 günlükken kendisi de bebişleri de çok iyiymiş..Hiç küveze girmemişlerr..

canım seninle aynıyız biz ve benimde 2 gündür kasıklarımda sızlama ve ağrı var arada da belime vuruyor düzenli değil ama

bir uyku çektim geldim.
aa kızlar didemlerin işyerinde ne oluyo öyle savunma ne demek?
adli bişey mi?hırsızlık falan mı var acaba?merak ettim..
ay ben de tam uyuyacak zamanı buldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…