nereye kayboldunuz kızlar off yarından sonra iznim bitiyor şimdiden düşünüyorum ay inşallah dr biraz daha rapor al derçünkü evde ayaklarım şişmiyor keyfimiz yerinde hep evde kalsak
Kızlar iş yerinde işler karıştı gelirim ben herkesten savunma alıyorlar
çiğdem ozelıne bak:)
günay çok olsun işte maşallah de zaten muhtemelen ikiz oldukları için erken gelicekler ne kadar hızlı kilo alırlarsa o kadar iyi
Teşekkür ederim teyzeler,,.Şimdilik bir zarar vermemiş...ama kilo artışları 10 gün iiçin 400 gr bayağı çok geldi bana..
canım valla fazla bir şey yemedim.Ama istirahatdayım hareketsizim.Bence nedenbu ola bilir..
bizdede aynı şekilde oluyor..ben 3 haftada 1 gidiyorum 1 aypara alıyor sonraki 3 haftadakini kontrol olarak çağırıyor
10 günü geçince para alıyor canım özel sigorta limitim de dolmak üzere muayene 90 nst 170 çekti sigortadan bu sefer. Normal ssk ile gidicem artık 70muayene+50 nst her gidişte 120tl vericem. Son ay her hafta gidicem o zaman 1 hafta muayene ücreti vericem 1 hafta vermiycem ama her hafta nst ücreti vericem...
Evet canım bir aksilik olmasında tombişleşsin bebişlerimiz.Doktorumuz 31 temmuzza kadar içerde bekletmeyimiz gerekli dedi.Bakalım inşallah...
canım valla fazla bir şey yemedim.Ama istirahatdayım hareketsizim.Bence nedenbu ola bilir..
anladım sekr bende yatcam bundan sonra bol bol kasıkalrım sızlıyr kac saattır umarım bısey olmaz benımde yatıyorum kalkıyorum agrıyor ama az az cok degıl bebıs sankı asagı ındı gıbı gelıyor bana
anladım sekr bende yatcam bundan sonra bol bol kasıkalrım sızlıyr kac saattır umarım bısey olmaz benımde yatıyorum kalkıyorum agrıyor ama az az cok degıl bebıs sankı asagı ındı gıbı gelıyor bana
canım maşallah bebişlere inşallah duracaklar annesi merak etme dikişinde var yatıp dinlendinmi sorun yok allahın izni ile 31 temmuza kadar beklerler
Dikkat et canım..İstirahat et.4 gün önce bir arkadaşım doğum yaptı 34 hafta 3 günlükken kendisi de bebişleri de çok iyiymiş..Hiç küveze girmemişlerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?