evet canım 28 haftamın tamamında 2 doz sabah 2 doz akşam 12 saat arayla 4 doz celestone vuruldumbir de 30 32 haftalarımızda 4 doz olucazToplam 12 doz..ne güzell maşallah canım ciğer geliştirici vurulmuşmuydu acaba tatlım
ne güzell maşallah canım ciğer geliştirici vurulmuşmuydu acaba tatlım
Ay arkadaşımı sormuştun canım evet o da celestone vuruldu 26 haftasından toplam 8 doz doğuma kadar...
hecabebe hoşgeldin süpermiş cnm oda takımı pembiş olunca daha da bi güzel durur.
valla canım bende aynen şaşırıyorum normalde bu kadar yemeğe 15 kilo almış olmam lazımdı ama almadım benim canavar demekki annesini şişko olsun istemiyor zaten yeterince şişkoyum siz zayıfsınız canım eski halinize dönmeniz daha kolay tatlım o yüzden kafanı takma masal da maşallahı var zaten ye gitsin bebişine yaradığı için sorun yok canım ama düşünsene sen 14 kilo almışsın birde bebeğin zayıf küçük olsa daha zor üzülür insan
Ben 62,5 la hamile kaldım, şimdi 63 kiloyum . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sorma canancım 1800ün altında dese ben bunalımdaydım şimdi ama Allah'a şükür 1918 dedi. Ki dünden beri 1940 olmuştur kızım benim:))) Aman o iyi olsun şöyle 3500gram civarı alıyım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma gerisi önemli değil ne yapar eder veririrm ben o kiloları. Emzirmeden sonra tabi hem rejim yaparım hem spor tamam işte. Ama ben de zayıf hamile kalmadım 70kgdım. 175 de boyum var. Yani ideal kilomun 5kg üstündeydim. Ama artık anne olcağım 5 kgda kızımdan miras kalsın napıyım 75 olurum ben de...
kızlar size bi soru eşinizin kuzeni hemşire olsa(ebelik okumuş aslında)doğuma
sizinle birlikte girmesini istermiydiniz?
10 günü geçince para alıyor canım özel sigorta limitim de dolmak üzere muayene 90 nst 170 çekti sigortadan bu sefer. Normal ssk ile gidicem artık 70muayene+50 nst her gidişte 120tl vericem. Son ay her hafta gidicem o zaman 1 hafta muayene ücreti vericem 1 hafta vermiycem ama her hafta nst ücreti vericem...
Hoş buldum canım.Bu gün doktora gittik.Oğlumla kızım 1400 olmuş.10 günde oğlum 400 kızım 300 gram almış.10 günde kilo artışı çok geldi..Ultrason 29-30 haftaya uygun geliyor dedi.Oğluşumun boynuna kordon dolanmış.Ama kan akışı İyiymiş..
nereye kayboldunuz kızlar off yarından sonra iznim bitiyor şimdiden düşünüyorum ay inşallah dr biraz daha rapor al derçünkü evde ayaklarım şişmiyor keyfimiz yerinde hep evde kalsak
Kızlar iş yerinde işler karıştı gelirim ben herkesten savunma alıyorlar
ben az daha uzancam kızlar optum hepnızı
bir uyku çektim geldim.
aa kızlar didemlerin işyerinde ne oluyo öyle savunma ne demek?
adli bişey mi?hırsızlık falan mı var acaba?merak ettim..
ay ben de tam uyuyacak zamanı buldum...
mrb şeker annişlerr....
acayip yağmur yağıyor doğrusu allah dışarda olana yardım etsin
yagmurda edilen dualar kabul olurmus bizede kolay doğumlar nasip etsin insallah:)
yazamasamda bu ara okuyorum herşey yolunda ,bi tek çiğdem dün heyacanlandırdı ama sonuçlar iyiymiş çok şükür...
beklesin bu bol tekmeli melekler aceleleri ne :)
bizde artık mekana sığmaz olduk acayip kasılıyo vuruyo ,akşam 2 de ancak yatabiliyoruz ama sabahta uyuyor kızım 12 de kalkıyoruz.
bizde bu hafta sonu mobilya olayını hallettik neyseki bakalım teyzeleri begenecekmi:)
ama eve ayın 20 sinde gelicekbiraz gec kaldım sanırım ...
bu resim çok yakınlaştırılmıyor ama gelince sizler için yeniden çekerim resimleri
resimde görülen herşey dahil 2500 lira tuttu
Bebek Odası Takımı (Bebe_08)
burda dolap içi tüller pembe olucak kulplar ve kedi figürlerimizde pembe olucak
ben daha sonra uyku seti ve kulpları değiştircem zatende şimdilik kalsın dedim
mobilyayı cok begendim ama sedefli krem rengi
hacebebe çok güzel odanız güle güle kullansın bebeğin inşallah.
bizim odamızda boyadaymış bi kaç gün sonra biter inşallah 1-2 haftaya kadar elimizde olur
cok saol canım en gıcık olanı hemen gelmemesi bunların zaten
oysa çilekten alsa idik hemen göndericekti ve herşey dahil 2000 fiyat vermişti ama model yok orda işte 2 model çalışıyolar kız bebek için onuda çok basit buldum hemde kullanıssız
mrb şeker annişlerr....
acayip yağmur yağıyor doğrusu allah dışarda olana yardım etsin
yagmurda edilen dualar kabul olurmus bizede kolay doğumlar nasip etsin insallah:)
yazamasamda bu ara okuyorum herşey yolunda ,bi tek çiğdem dün heyacanlandırdı ama sonuçlar iyiymiş çok şükür...
beklesin bu bol tekmeli melekler aceleleri ne :)
bizde artık mekana sığmaz olduk acayip kasılıyo vuruyo ,akşam 2 de ancak yatabiliyoruz ama sabahta uyuyor kızım 12 de kalkıyoruz.
bizde bu hafta sonu mobilya olayını hallettik neyseki bakalım teyzeleri begenecekmi:)
ama eve ayın 20 sinde gelicekbiraz gec kaldım sanırım ...
bu resim çok yakınlaştırılmıyor ama gelince sizler için yeniden çekerim resimleri
resimde görülen herşey dahil 2500 lira tuttu
Bebek Odası Takımı (Bebe_08)
burda dolap içi tüller pembe olucak kulplar ve kedi figürlerimizde pembe olucak
ben daha sonra uyku seti ve kulpları değiştircem zatende şimdilik kalsın dedim
mobilyayı cok begendim ama sedefli krem rengi
canım odanız çok güzeel... güle güle kullansın kızın... bu firmada masko da mı? ne fiyat verdiler ve bu fiyata neler dahil :))
canım cok saol daha güzeli sizin olsun insallah:)
evet burasıda maskoda çok dolaştım afacan bebe,istanbul bebe ve genç,ırmak mobilya,çilek ama bunda karar kıldık kısmet diyelim...
mobilyada uyku seti dahil 2100 den asagı inmedi ama biz tam takım istiyoruz dedik o ortada ki halı tavandaki balon ve normal avize yerdeki aydınlatma lambası,abajuru ,perdesi
2500 dedi gramda inmedi nakit olmasına rağmen
benim bu mobilyada en sevdiğim şey böyle sedefli bir boyası var ve buyudugunde de kullanılabilir bir tasarımı oldukça geniş,üstüne boyada atılabiliyor,kulplar filan değişebiliyor ,yatakta büyüyebiliyor .
ama çok daha güzel ve ileriye dönük oymali,hatta taşlı takımlar vardı:)
ama fiyatları 4 ile başlıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?