2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb şeker annişlerr....

acayip yağmur yağıyor doğrusu allah dışarda olana yardım etsin

yagmurda edilen dualar kabul olurmus bizede kolay doğumlar nasip etsin insallah:)

yazamasamda bu ara okuyorum herşey yolunda ,bi tek çiğdem dün heyacanlandırdı ama sonuçlar iyiymiş çok şükür...

beklesin bu bol tekmeli melekler aceleleri ne :)
bizde artık mekana sığmaz olduk acayip kasılıyo vuruyo ,akşam 2 de ancak yatabiliyoruz ama sabahta uyuyor kızım 12 de kalkıyoruz.

bizde bu hafta sonu mobilya olayını hallettik neyseki bakalım teyzeleri begenecekmi:)

ama eve ayın 20 sinde gelicek biraz gec kaldım sanırım ...

bu resim çok yakınlaştırılmıyor ama gelince sizler için yeniden çekerim resimleri

resimde görülen herşey dahil 2500 lira tuttu

Bebek Odası Takımı (Bebe_08)

burda dolap içi tüller pembe olucak kulplar ve kedi figürlerimizde pembe olucak

ben daha sonra uyku seti ve kulpları değiştircem zatende şimdilik kalsın dedim

mobilyayı cok begendim ama sedefli krem rengi

hacebebe çok güzel odanız güle güle kullansın bebeğin inşallah.
bizim odamızda boyadaymış bi kaç gün sonra biter inşallah 1-2 haftaya kadar elimizde olur

hecabebe hoşgeldin süpermiş cnm oda takımı pembiş olunca daha da bi güzel durur.

teşekür ederim canım hoşbulduk:)

vallahi biraz gec oldu ama halledildi neyseki şimdi odayı boşaltmak ve gelip havalanmasını beklemek var sırada:)

kıyafetlerimizde yıkandı ütüye başladık bi eksimiz kalmadı gözüküyor ama kesin çıkar bişeyler:)

telsiz,steril makinesi almadım bi tek ama almayı düşünmüyorum evdeyim suan çünkü odalarda yakın gerek yok dedim.

ben 11 kilo aldım 4. aydan itibaren her ay 2 şer kilo ve bu ay da 3 kilo ellerim ayaklarım şişiyo veeeeeeee 100 kilo oldumm düşün artık nsaıl şişkoyum bu hafta resm eklicem kendiminkini de koyayım da görün toparlak hamişi

Ben 62,5 la hamile kaldım, şimdi 63 kiloyum . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben seni var yaaa:) şuna bak sadece yarım kiloo

didoşşş sen ne diyon ben 100 oldum 100:) tonun onda biri

kızlar size bi soru eşinizin kuzeni hemşire olsa(ebelik okumuş aslında)doğuma
sizinle birlikte girmesini istermiydiniz?

never never never:)

abuuuuuuuuuu kz bu ne kaa para böleee

maşallah bebiklere

nereye kayboldunuz kızlar off yarından sonra iznim bitiyor şimdiden düşünüyorum ay inşallah dr biraz daha rapor al der çünkü evde ayaklarım şişmiyor keyfimiz yerinde hep evde kalsak

ay bende bi rapor alsam diyom ama zor yaaa

Kızlar iş yerinde işler karıştı gelirim ben herkesten savunma alıyorlar

allah allah neden ki?

ben az daha uzancam kızlar optum hepnızı

bir uyku çektim geldim.
aa kızlar didemlerin işyerinde ne oluyo öyle savunma ne demek?
adli bişey mi?hırsızlık falan mı var acaba?merak ettim..
ay ben de tam uyuyacak zamanı buldum...

bende uyumak istiyom yaa

çok güsel bi takım güle güle kuzunu büyüt içinde

[

hacebebe çok güzel odanız güle güle kullansın bebeğin inşallah.
bizim odamızda boyadaymış bi kaç gün sonra biter inşallah 1-2 haftaya kadar elimizde olur

cok saol canım en gıcık olanı hemen gelmemesi bunların zaten

oysa çilekten alsa idik hemen göndericekti ve herşey dahil 2000 fiyat vermişti ama model yok orda işte 2 model çalışıyolar kız bebek için onuda çok basit buldum hemde kullanıssız

çok saol canım hepimiz mutlulukla buyuturuz insallah:)

kilo olayından dertlilerden biride benim sanırım 71 ile kalmıştım 84 oldum doktor ne yap yap 85 ile bitirelim bu işi diyor ama bakalım :)

bu ayın 15 i görüş günümüz durum netleşicek:)

canım odanız çok güzeel... güle güle kullansın kızın... bu firmada masko da mı? ne fiyat verdiler ve bu fiyata neler dahil :))

bende 86 oldum aman takmıyorum valla tın :)) eşim sen 90 ın üstünde doğurucaksın diyor bende evet diyorum nedense umrumda değil artık zaten yeterince balina gibiyim bu saatten sonra alsam nolur almasam nolur:))

canım çok güzel bebek odası güle güle uyusunda büyüsün bebbişinnnn beşiklerde de çok güzel şeyler var valla güzel bir yere benziyor kaliteli ürünler

gÜLE güle kullanın canım odanızı.

Kızlar acil çıktım kusura bakmayın usulsüzlük hırsızlık tarzı bir konudan müdürüm istifa etti suçlanıyor filan dedim ya hepimizin sözlü olarak sorular sormuşlardı. şimdi onlara bağlı herkese yazılı sorula dağıtıp cevaplamaları istendi. Bir tek bana bir şey vermediler. Ne ola ki?nedden bana sormuyorlar?

hamilesin diye falan mı diyicem ama biliyosun kışın bizde de vardı hiç dinlemiyorlar hamile falan canımı okudular soru soru!

ışle ben birebir ilgili olduğum için bana daha farklı soru hazırlanacakmış ödemeleri filan ben işliyorum diye hoppala şimdi hamile kadını bekletiyorlar töbe töbe

canım odanız çok güzeel... güle güle kullansın kızın... bu firmada masko da mı? ne fiyat verdiler ve bu fiyata neler dahil :))

canım cok saol daha güzeli sizin olsun insallah:)

evet burasıda maskoda çok dolaştım afacan bebe,istanbul bebe ve genç,ırmak mobilya,çilek ama bunda karar kıldık kısmet diyelim...

mobilyada uyku seti dahil 2100 den asagı inmedi ama biz tam takım istiyoruz dedik o ortada ki halı tavandaki balon ve normal avize yerdeki aydınlatma lambası,abajuru ,perdesi

2500 dedi gramda inmedi nakit olmasına rağmen

benim bu mobilyada en sevdiğim şey böyle sedefli bir boyası var ve buyudugunde de kullanılabilir bir tasarımı oldukça geniş,üstüne boyada atılabiliyor,kulplar filan değişebiliyor ,yatakta büyüyebiliyor .

ama çok daha güzel ve ileriye dönük oymali,hatta taşlı takımlar vardı:)

ama fiyatları 4 ile başlıyor:)

ben de sanki buraya girdiğimizi hatırlıyorum... bizim de beğendiğimiz bir takım vardı ona sanki 4500TL lira demişti koşarak uzaklaşmıştık ordan :))

ben kendi yatak odama okadar para vermedim... :)))

hacebabe o zaman hepsi dahil baya hesaplı almışsın bizimkiler sadece yatak dolap komidin işte seninkinden farkı dolap 4 kapılı bide yatağı normallere göre büyük sanırım içinde ne abajur ne halı 2300 e almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…