2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok güzel bebek odası güle güle uyusunda büyüsün bebbişinnnn beşiklerde de çok güzel şeyler var valla güzel bir yere benziyor kaliteli ürünler

saol canım evet güzel modelleri var uyku setleride babyhome ürünleri 25 yıllık bir firma...
kurşunsuz belgesinide gözümle gördüm:)

serdemm çok teşekür ederim canım...

iş olaylarından bir yıldır uzak kaldım ama umarım önemli birşey değildir

Kızlar valla Şımdı kendımı bı yerlerden atacam ya mıdem Çok aĞırıyo sabahtan berı daha doĞrusu yanıyo ne yapacam bı akıl verın allah aŞkına

üff aşağı indim oturdum biraz msafir var.tlf num çaldı yukarı geldim konuşarak arkamdan
kayananm koştu sesleniyo nereye gidiyosun çay koydum diye.
Ya siz ezberlediniz dimi arkadaşlar
BEN ÇAY SEVMıYORUUUUM...
sıkboğaz edilmekten nefret ediyorum yaaa.

ben de sanki buraya girdiğimizi hatırlıyorum... bizim de beğendiğimiz bir takım vardı ona sanki 4500TL lira demişti koşarak uzaklaşmıştık ordan :))

ben kendi yatak odama okadar para vermedim... :)))

:) vallahi öle ya bazıları hepten abartmış yani ama belkide cidden daha kaliteli bir ürünleri vardır diyorum:)

insallah hem kaliteli hem hesaplı olanı seçebilmişimdir:)
ya benim eşim o konularda sorunlu dolaşmayı hiç sevmez 2 ayağımı bir papuca sokar hadi alalım tamam işte daha ne geziyoruz diye yer beni yine sızlanmaya başladığı anda bu olsun dedim çıktım:)

yaaa öğlen yemek işini abartmıştım acayip toktum akşama kadar imkan yok acıkmam artık diyodum ama yine acıktım yaaaakaydirigubbakcemile3

pınar yok çaresi ne yapsan geçmiyor artık ben mide yanmasını geçirmek için uğraşmıyorum beraber yaşıyoruz gece resmen yüz kat havada kafam uyurken geçen gece afedersiniz resmen öğürerek uyandım kusuyordum sanırım ve çok tehlikeli nasıl korktum o yüzden yüksek yastıkla yatıyorum allahıma şükür boynumda ağrımıyor ki normalde benim her zaman boynum ağrırdı.

defne25 çağren yok sanırım iniceksin altlı üstlü oturunca yapacak bi şey yok gitmesen olmaz neyse bebeğin doğduğunda onu bahane edersin durmuyo diyip kaçarsin

Ben de hepsi içinde 2500tlye almıştım bence de gayet hesaplı ama bu peşin fiyatıydı

benimde peşin fiyatı

Kızlar valla Şİmdİ kendİmİ bİ yerlerden atacam ya mİdem Çok aĞırıyo sabahtan berİ daha doĞrusu yanıyo ne yapacam bİ akıl verİn allah aŞkına

dün gecede ben öyleidim ama renine surup vermişti doktor ondan içmek bana iyi geliyor bi dene istersen

ama onlar sevmediğini yapmaktan keyif alan bir tür canım :)

hacebabe bizde kendimiz seçmedik hatta ben sadece fotosunu gördüm annem sormadan almış sağolsun gelsin bakalım inşallah düşündüğümüz odaya sığar :)
benim eşimde öyle almasak göbek atıcak ne alsam ne gerek var diyor sinir ediyor beni sanki doğmadan almak ona saçma geliyor gibi anlamadım geçen sanırım kıyafetleri yeter almaya gerek yok dedim diye havalara uçtu yaşasın artık almıyıcaz diye seviniyor

aspirincim ama hergün hergünde çekilmez ki be canım...
başlıycam çayına da bunların hergün keyif için çay demliolar.
e ben içmiom zaten keyfimmi kalmış kafam bi dünya uykum altüst.
bi de bana ne işler yapıyosun diye soruyolar neişi yapıcam dedim ters ters
8.ayıma girmişim ne işi yapıcam yatıyorum dedim kim ne kadar mana
buluyorlar arkamdan ama umrumda değil.çok konuşacaklarına
gelip yardım etsinler bana.koltuklarım silinecek perdelerim yıkanacak.
çok sinirliyim bugün....

Valla sıkıntı bastı basıcam çıkıcam şimdi iş yerleri batsın 9aylık hamile kadın savunma mı yazarmış

dur dur sakin ol sinirlenme bende sinirleniyorum sonra bakıyorum ne için kim için aman en iyisi sallamamak eşim diyor geçen ya sen yemek yapmakta zorlanıyorsun her akşam annemlere gidelim tamam gidelim canıma minnet dedim tabi demesiyle kaldı nerde çağıran mı var

çağırmasada gidin canım nolcak sanki walla biz nerdeyse her akşam ordayız yemeği yiyip kalkıyoruz..o da alıştı artık yemekten sonra hadi evinize gidinde dinlenin diyoo:lepi:

bütün gece uyumadım bebiş uyutmuyor ya beni akşam da şekilden şekile giriyorum.
oturup ağladım sonra tamam sağlıklı mutlu ondan tepiniyor yavrucak.ama eşim o halimi
gördükçe doktoru ara diyip durdu ben ne diyecem doktora benim çocuğum beni dövüyor
mu diycem.o da ayrı bi konu eşim bence bişeyden rahatsız ondan böyle hareketler
yapıyyor diyor.dün k.validemle s.sarıyoruz ben kıvrım kıvrım koltukta oturdum ay uy
derken belli etmemeye çalışıyorum çünkü bebek tekmeledi dediğim zaman bana kafasını
çevirip benimle ilgilenmeyen biri.başından beri bu böyle.1 kere bile hani bakıym diyip elini
koymamıştır karnıma.konuşmaz öyle pek bebek konusunda..benimki çıkıyo tabi sağdan
soldan ben de bir sağa uzanıyorum bir sola canım yanıyor çünkü.bana noldu bile demedi
kadın yaa akşam da eşim aşağı inip anneme söyliycem niye böyle oluyo dedi.inme
dedim indi ama sinir olmuş geldi inanmıyor diyo dedim ben sana dedim tüm gün bana 1 kere
bile ne oldu kızım bişeyinmi var diye sormayan insan inanır mı dedim.yok bütün bebekler
öyle abarttığımı düşünüyor yanında oturamıyorum ki ne diye ineyim aşağıya...

Ben geldim arkadaşlar. çok vaktim yok. hem size bakayım hem de cumadan sonra görüşemedik haber veremedim dedim. cuma sancım vardı hatırlarsanız. bebek doğum kanalını zorluyormuş. 2 gün ayakta kalınca tetiklemiş. ayakta kalmam ve fazla oturmam yasak. gerekirse istirahat vereyim dedi. ama 32. hafta raporum sıkıntıya girer diye istemedim. şimid arada revie gidip uzanıyorum. evde de çok ayakta durmamaya çalışıyorum. iyiyim yani.

kızlar yemeği kayananalarınız yapacaksa ve bulaşıklarıda onlar yıkayacaksa
gidin valla ne duruyorsunuz biz beraber yiyoruz ama tabii yemek olayının buyuk bi kısmı bana ait.
üstelik onlar evde 4 kişi bizde inice 6 kişi oluyoruz 6 kişiye yemek yap sofra hazırla kaldır bulaşık
yıka topla o daha beter...hazıra gidebiliyorsanız gidin vallla.8 aylık olduk artık yapsınlar kadar da...

hoşgeldin didemcim aman dikkat yaa nedir bu bebişlerin bize yaptığı.
işleri düşünmeyin kızlar kendinize ve bebişlere bakın.

Boşver canım tüm k.valideler böyle. benimki de bebeği hıçkırık tuttuğuna inanmıyor. olmaz öyle şey diyo. dedim ya tıbben kanıtlanmış bişey.i içerdeki suyu yutarken oluyo diye. o ne derse doğru. tüm tıp dünyası yanılıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…