canım çok güzel bebek odası güle güle uyusunda büyüsün bebbişinnnn beşiklerde de çok güzel şeyler var valla güzel bir yere benziyor kaliteli ürünler
ben de sanki buraya girdiğimizi hatırlıyorum... bizim de beğendiğimiz bir takım vardı ona sanki 4500TL lira demiştikoşarak uzaklaşmıştık ordan :))
ben kendi yatak odama okadar para vermedim... :)))
hacebabe o zaman hepsi dahil baya hesaplı almışsın bizimkiler sadece yatak dolap komidin işte seninkinden farkı dolap 4 kapılı bide yatağı normallere göre büyük sanırım içinde ne abajur ne halı 2300 e almışlar
Ben de hepsi içinde 2500tlye almıştım bence de gayet hesaplı ama bu peşin fiyatıydı
Kızlar valla Şİmdİ kendİmİ bİ yerlerden atacam yamİdem Çok aĞırıyo sabahtan berİ daha doĞrusu yanıyo ne yapacam bİ akıl verİn allah aŞkına
üff aşağı indim oturdum biraz msafir var.tlf num çaldı yukarı geldim konuşarak arkamdan
kayananm koştu sesleniyo nereye gidiyosun çay koydum diye.
Ya siz ezberlediniz dimi arkadaşlar
BEN ÇAY SEVMİYORUUUUM...
sıkboğaz edilmekten nefret ediyorum yaaa.
dur dur sakin ol sinirlenme bende sinirleniyorum sonra bakıyorum ne için kim için aman en iyisi sallamamak eşim diyor geçen ya sen yemek yapmakta zorlanıyorsun her akşam annemlere gidelim tamam gidelim canıma minnet dedim tabi demesiyle kaldı nerde çağıran mı var
Ben geldim arkadaşlar. çok vaktim yok. hem size bakayım hem de cumadan sonra görüşemedik haber veremedim dedim. cuma sancım vardı hatırlarsanız. bebek doğum kanalını zorluyormuş. 2 gün ayakta kalınca tetiklemiş. ayakta kalmam ve fazla oturmam yasak. gerekirse istirahat vereyim dedi. ama 32. hafta raporum sıkıntıya girer diye istemedim. şimid arada revie gidip uzanıyorum. evde de çok ayakta durmamaya çalışıyorum. iyiyim yani.
bütün gece uyumadım bebiş uyutmuyor ya beni akşam da şekilden şekile giriyorum.
oturup ağladım sonra tamam sağlıklı mutlu ondan tepiniyor yavrucak.ama eşim o halimi
gördükçe doktoru ara diyip durdu ben ne diyecem doktora benim çocuğum beni dövüyor
mu diycem.o da ayrı bi konu eşim bence bişeyden rahatsız ondan böyle hareketler
yapıyyor diyor.dün k.validemle s.sarıyoruz ben kıvrım kıvrım koltukta oturdum ay uy
derken belli etmemeye çalışıyorum çünkü bebek tekmeledi dediğim zaman bana kafasını
çevirip benimle ilgilenmeyen biri.başından beri bu böyle.1 kere bile hani bakıym diyip elini
koymamıştır karnıma.konuşmaz öyle pek bebek konusunda..benimki çıkıyo tabi sağdan
soldan ben de bir sağa uzanıyorum bir sola canım yanıyor çünkü.bana noldu bile demedi
kadın yaa akşam da eşim aşağı inip anneme söyliycem niye böyle oluyo dedi.inme
dedim indi ama sinir olmuş geldi inanmıyor diyo dedim ben sana dedim tüm gün bana 1 kere
bile ne oldu kızım bişeyinmi var diye sormayan insan inanır mı dedim.yok bütün bebekler
öyle abarttığımı düşünüyor yanında oturamıyorum ki ne diye ineyim aşağıya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?