2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Didemcim iyi olmana çok sevindim tatlım boşver be en fazla çıkarsın 32. hafta izne yeter ki nazlı hanm iyi olsun. Çok yorma canım kendini benim de deli gibi kasıklarım batıyor.

Bu arada doktorum bana gösterdi bebişim tam olarak baş aşağı duruyor kafası tam kasıklarımın arasında göbek deliğimin orada poposu var legen kemiği filan ayakları da gögüslerimin hemen altında

kendilerine bile doğur düzgün yemek yapmıyorlar ki habersiz gitsek kalırız sap gibi bi çeşit yapıyor çünkü oda uyduruk sebze yemeği et falan yapmaz kolay kolay e benimde et yemem lazım o yüzden gitmiyorum sonuçta sağlıklı beslenmem lazım ama demiyorki kızım çalışıyorsun her akşam gelin ben yaparım zaten bütün gün evde boş boş oturuyor ama çok üşengeç yapmaz

hoşgeldin canım
çok geçmiş olsun..aman dikkat et kendine tatlım ya

slm güzel anneler hepinize

ee büyüdü sıpalar artık rahat vermiyorlar bendede gece uykusu yok gibi uyutmuyor geceleri.bide meleğim tersmiş mesaneme savuruyor en kaliteli tepikleri wc nin fayanslarını sayarak geçiriyorum gecelerimi

inanmazlar ya tabi cahil cahil şeylere inanırlar başka işleri yok çünkü.
bebeğin emziği çıkarmışmış bilmem ne olurmuş.
bizimki de şu ot iyimiş ay rezene içeyim yok kiraz sapı kaynatayım kafayı yemiş.
bunalıyorum vallahi ööö oluyorm artk..

Çiğdoş be takma tatlım bizimki de sadece benim aldığım kilolarla ilgileniyor kendi oğlu tığ sanki

benimki de 70 olursam çok olacakmış hiii 70 e kadar çıkarsan falan diyodu bir ara bana.
dedim çıksam ne olacak varsın çıkayım bebişim iyi olsun da...

ama bu bebek hareketleri konusunda sinirimi bozuyor ne bişey söylüyorm bebekle
ilgili ne tekmeledi diyorum.varsın ilgilenmesin beni de rahat bıraksında başka da
bişey istemiyorum.
ooooh inmyorm aşağıyada ohh olsunn.karnım acıktı şimdi yiyecek bişiler bakiyym.aşağda 3 kere sordum otururken onlar daha erken yiyolar bişey var mı dolapta diye cvp vermedi hiçç.tam tlf çaldı çıkarken bi de arkamdan ....var dolapta yersen çıkarayım diyo sırf aşağıya tekrar geleyim diye.inmicem ama.ben evde bulurum yiycek bişiler...

Benim 5. ayın sonundan beri başaşağı. ege de 6. ayda dönmüştü. ama bu kanalı zorluyo artık. yürürken falan karnımı tutmak zorunda kalıyorum. sanki bıraksam pırt diye çıkacak gibi baskı ve ağrı var.

ist.a gelecektim alışveriş için. anneme dedim sen al ne beğendiysen. ben de burda alacaklarımı alıcam. artık hazırlayım eşyaları. ilk hamileliğimde 32. hafta dolduğunda çantam hazır dolapta bekliyordu beni. şimdi çok ağırdan aldım diye kızım naz yapıyo bana :)

Pınarcım mide yanmasına gaviscon verdi

YA bende renee kullanıyorum ama iş yerindeki bitmiş e biz burayı bırakıp çıkmakta yasak o yüzden bekliyorum

ayyy gıcık karı

benimde peşin fiyatı

dün gecede ben öyleidim ama renine surup vermişti doktor ondan içmek bana iyi geliyor bi dene istersen

ama onlar sevmediğini yapmaktan keyif alan bir tür canım :)

teşekkür ederim cnm. bu arada son lafına da çok güldüm..

sen mi benmi:) benimki ilk gelişinde bana bunları yaptı ben alışverişten geldim karı diyo oy tansiyonum düştü bi yemek hazırlayayım. dedim bekle ben hazırlarım oturdu geri yerine ben kalktım o halde hazırladım gıkı çıkmadı

Valla sıkıntı bastı basıcam çıkıcam şimdi iş yerleri batsın 9aylık hamile kadın savunma mı yazarmış

oooo ben de hamileyken uyarı cezası aldım

çağırmasada gidin canım nolcak sanki walla biz nerdeyse her akşam ordayız yemeği yiyip kalkıyoruz..o da alıştı artık yemekten sonra hadi evinize gidinde dinlenin diyoo:lepi:

en iyisi valla cnm

yüzsüzlük yapmak lazım arada

aaa onlar için ayıppp cnm sende. onlar zamanında kaç tane doğurmuşlar da hemen işlerinin başına dönmüşler. o yüzden bizimkiler onlara abartı geliyo hamilelik nedir ki kolaycık şey

hoş geldin aman dikkat et kendine yaa

yaaa yaparlar yaparlar. sen tek gelin misin

Ay Allah hepimizi erken doğumdan filan sakınsın yani erken olsa bile küveze girmelerine gerek kalmayacağı şekilde doğsunlar

aman sen sankın öyle ot çöp falan içme. bitkisel çaylar kaslada gevşeme yaptığı için rahimk kaslarında da gevşemeye neden olur. erken doğumu tetikler Allah korusun. bi de sakın ada çayı içmeyin ne hamilelikte ne emzirirken. adaçayı süt kesmek için kullanılır.

senin ki de mi tek çeşit yemek yapanladan:) benimki de keşke benimki sebze yemeği yapsa bu menemen yapıyo patates kızartıyo o kdar

ne o giderken mi aklına gelmiş hey allahım yaaa

Ay Allah hepimizi erken doğumdan filan sakınsın yani erken olsa bile küveze girmelerine gerek kalmayacağı şekilde doğsunlar

amin cnm aminnn

tek gelinim pınarcım 2.gelicekmiş te ozamanda beraber yiyecekmişiz.ama o çalışacak ben yapıcam
yemeği öyle düşünüyor bizimki. ben de aptaldım herkesi doyuruyorum bi de eltime de yapıcam çocukla.

Amin inşallah. Erken gelen bebek zor oluyo ya. Kuzenin 7,5 aylık doğmuştu. derisi falan şeffaftı böyle. küvezde kaldı 1 ay falan. hem teyzem mahvoldu hem de kız hep hasta büyüdü. astımı var şimdi. gözler 5 derece bozuk. beyaz kan hücreleri hep düşük çıkıyor. sürekli ilaçla destekliyorlar

didoooş haberim var kız okuyorm da niye okadar dert ediyosun ki..
salla gitsin sorulanlara cvp ver sadece ne dert ediyosun ki?

ay pınar seninki daha betermiş :)) yok sebze yemeği yapar canınız çekmesin biber doldurur bi tencere oturur yerler yanında bi şeycik yok ama seviniyorum kocam bayılıyor yemeklerime adamı eve bağladım tabi en az 3 çeşit şaşırtıyor yıllardır alışık değil :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…