hoşgeldin didemcim aman dikkat yaa nedir bu bebişlerin bize yaptığı.
işleri düşünmeyin kızlar kendinize ve bebişlere bakın.
Ben geldim arkadaşlar. çok vaktim yok. hem size bakayım hem de cumadan sonra görüşemedik haber veremedim dedim. cuma sancım vardı hatırlarsanız. bebek doğum kanalını zorluyormuş. 2 gün ayakta kalınca tetiklemiş. ayakta kalmam ve fazla oturmam yasak. gerekirse istirahat vereyim dedi. ama 32. hafta raporum sıkıntıya girer diye istemedim. şimid arada revie gidip uzanıyorum. evde de çok ayakta durmamaya çalışıyorum. iyiyim yani.
inanmazlar ya tabi cahil cahil şeylere inanırlar başka işleri yok çünkü.Boşver canım tüm k.valideler böyle. benimki de bebeği hıçkırık tuttuğuna inanmıyor. olmaz öyle şey diyo. dedim ya tıbben kanıtlanmış bişey.i içerdeki suyu yutarken oluyo diye. o ne derse doğru. tüm tıp dünyası yanılıo.
Çiğdoş be takma tatlım bizimki de sadece benim aldığım kilolarla ilgileniyor kendi oğlu tığ sanki
Didemcim iyi olmana çok sevindim tatlım boşver be en fazla çıkarsın 32. hafta izne yeter ki nazlı hanm iyi olsun. Çok yorma canım kendini benim de deli gibi kasıklarım batıyor.
Bu arada doktorum bana gösterdi bebişim tam olarak baş aşağı duruyor kafası tam kasıklarımın arasında göbek deliğimin orada poposu var legen kemiği filan ayakları da gögüslerimin hemen altında
Pınarcım mide yanmasına gaviscon verdi
pınar yok çaresi ne yapsan geçmiyor artık ben mide yanmasını geçirmek için uğraşmıyorum beraber yaşıyoruz gece resmen yüz kat havada kafam uyurken geçen gece afedersiniz resmen öğürerek uyandım kusuyordum sanırım ve çok tehlikeli nasıl korktum o yüzden yüksek yastıkla yatıyorum allahıma şükür boynumda ağrımıyor ki normalde benim her zaman boynum ağrırdı.
şimdi gittim bi soda aldım maden suyu daha dıorusu inş. geçirir şünkü bazen çok ii geliyordu
defne25 çağren yok sanırım iniceksin altlı üstlü oturunca yapacak bi şey yok gitmesen olmaz neyse bebeğin doğduğunda onu bahane edersin durmuyo diyip kaçarsin
benimde peşin fiyatı
dün gecede ben öyleidim ama renine surup vermişti doktor ondan içmek bana iyi geliyor bi dene istersen
ama onlar sevmediğini yapmaktan keyif alan bir tür canım :)
aspirincim ama hergün hergünde çekilmez ki be canım...
başlıycam çayına da bunların hergün keyif için çay demliolar.
e ben içmiom zaten keyfimmi kalmış kafam bi dünya uykum altüst.
bi de bana ne işler yapıyosun diye soruyolar neişi yapıcam dedim ters ters
8.ayıma girmişim ne işi yapıcam yatıyorum dedim kim ne kadar mana
buluyorlar arkamdan ama umrumda değil.çok konuşacaklarına
gelip yardım etsinler bana.koltuklarım silinecek perdelerim yıkanacak.
çok sinirliyim bugün....
Valla sıkıntı bastı basıcam çıkıcam şimdi iş yerleri batsın 9aylık hamile kadın savunma mı yazarmış
çağırmasada gidin canım nolcak sanki walla biz nerdeyse her akşam ordayız yemeği yiyip kalkıyoruz..o da alıştı artık yemekten sonra hadi evinize gidinde dinlenin diyoo:lepi:
dur dur sakin ol sinirlenme bende sinirleniyorum sonra bakıyorum ne için kim için aman en iyisi sallamamak eşim diyor geçen ya sen yemek yapmakta zorlanıyorsun her akşam annemlere gidelim tamam gidelim canıma minnet dedim tabi demesiyle kaldı nerde çağıran mı var
bütün gece uyumadım bebiş uyutmuyor ya beni akşam da şekilden şekile giriyorum.
oturup ağladım sonra tamam sağlıklı mutlu ondan tepiniyor yavrucak.ama eşim o halimi
gördükçe doktoru ara diyip durdu ben ne diyecem doktora benim çocuğum beni dövüyor
mu diycem.o da ayrı bi konu eşim bence bişeyden rahatsız ondan böyle hareketler
yapıyyor diyor.dün k.validemle s.sarıyoruz ben kıvrım kıvrım koltukta oturdum ay uy
derken belli etmemeye çalışıyorum çünkü bebek tekmeledi dediğim zaman bana kafasını
çevirip benimle ilgilenmeyen biri.başından beri bu böyle.1 kere bile hani bakıym diyip elini
koymamıştır karnıma.konuşmaz öyle pek bebek konusunda..benimki çıkıyo tabi sağdan
soldan ben de bir sağa uzanıyorum bir sola canım yanıyor çünkü.bana noldu bile demedi
kadın yaa akşam da eşim aşağı inip anneme söyliycem niye böyle oluyo dedi.inme
dedim indi ama sinir olmuş geldi inanmıyor diyo dedim ben sana dedim tüm gün bana 1 kere
bile ne oldu kızım bişeyinmi var diye sormayan insan inanır mı dedim.yok bütün bebekler
öyle abarttığımı düşünüyor yanında oturamıyorum ki ne diye ineyim aşağıya...
Ben geldim arkadaşlar. çok vaktim yok. hem size bakayım hem de cumadan sonra görüşemedik haber veremedim dedim. cuma sancım vardı hatırlarsanız. bebek doğum kanalını zorluyormuş. 2 gün ayakta kalınca tetiklemiş. ayakta kalmam ve fazla oturmam yasak. gerekirse istirahat vereyim dedi. ama 32. hafta raporum sıkıntıya girer diye istemedim. şimid arada revie gidip uzanıyorum. evde de çok ayakta durmamaya çalışıyorum. iyiyim yani.
kızlar yemeği kayananalarınız yapacaksa ve bulaşıklarıda onlar yıkayacaksa
gidin valla ne duruyorsunuz biz beraber yiyoruz ama tabii yemek olayının buyuk bi kısmı bana ait.
üstelik onlar evde 4 kişi bizde inice 6 kişi oluyoruz 6 kişiye yemek yap sofra hazırla kaldır bulaşık
yıka topla o daha beter...hazıra gidebiliyorsanız gidin vallla.8 aylık olduk artık yapsınlar kadar da...
Ya niye kimse benle konuşmuyor zaten canım sıkkın
inanmazlar ya tabi cahil cahil şeylere inanırlar başka işleri yok çünkü.
bebeğin emziği çıkarmışmış bilmem ne olurmuş.
bizimki de şu ot iyimiş ay rezene içeyim yok kiraz sapı kaynatayım kafayı yemiş.
bunalıyorum vallahi ööö oluyorm artk..
benimki de 70 olursam çok olacakmış hiii 70 e kadar çıkarsan falan diyodu bir ara bana.
dedim çıksam ne olacak varsın çıkayım bebişim iyi olsun da...
ama bu bebek hareketleri konusunda sinirimi bozuyor ne bişey söylüyorm bebekle
ilgili ne tekmeledi diyorum.varsın ilgilenmesin beni de rahat bıraksında başka da
bişey istemiyorum.
ooooh inmyorm aşağıyada ohh olsunn.karnım acıktı şimdi yiyecek bişiler bakiyym.aşağda 3 kere sordum otururken onlar daha erken yiyolar bişey var mı dolapta diye cvp vermedi hiçç.tam tlf çaldı çıkarken bi de arkamdan ....var dolapta yersen çıkarayım diyo sırf aşağıya tekrar geleyim diye.inmicem ama.ben evde bulurum yiycek bişiler...
kendilerine bile doğur düzgün yemek yapmıyorlar ki habersiz gitsek kalırız sap gibi bi çeşit yapıyor çünkü oda uyduruk sebze yemeği et falan yapmaz kolay kolay e benimde et yemem lazım o yüzden gitmiyorum sonuçta sağlıklı beslenmem lazım ama demiyorki kızım çalışıyorsun her akşam gelin ben yaparım zaten bütün gün evde boş boş oturuyor ama çok üşengeç yapmaz
inanmazlar ya tabi cahil cahil şeylere inanırlar başka işleri yok çünkü.
bebeğin emziği çıkarmışmış bilmem ne olurmuş.
bizimki de şu ot iyimiş ay rezene içeyim yok kiraz sapı kaynatayım kafayı yemiş.
bunalıyorum vallahi ööö oluyorm artk..
benimki de 70 olursam çok olacakmış hiii 70 e kadar çıkarsan falan diyodu bir ara bana.
dedim çıksam ne olacak varsın çıkayım bebişim iyi olsun da...
ama bu bebek hareketleri konusunda sinirimi bozuyor ne bişey söylüyorm bebekle
ilgili ne tekmeledi diyorum.varsın ilgilenmesin beni de rahat bıraksında başka da
bişey istemiyorum.
ooooh inmyorm aşağıyada ohh olsunn.karnım acıktı şimdi yiyecek bişiler bakiyym.aşağda 3 kere sordum otururken onlar daha erken yiyolar bişey var mı dolapta diye cvp vermedi hiçç.tam tlf çaldı çıkarken bi de arkamdan ....var dolapta yersen çıkarayım diyo sırf aşağıya tekrar geleyim diye.inmicem ama.ben evde bulurum yiycek bişiler...
Ay Allah hepimizi erken doğumdan filan sakınsın yani erken olsa bile küveze girmelerine gerek kalmayacağı şekilde doğsunlar
Ay Allah hepimizi erken doğumdan filan sakınsın yani erken olsa bile küveze girmelerine gerek kalmayacağı şekilde doğsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?