didoba geçmiş olsun valla ben dayanamıyıcam 36. haftaya kadar çalışamıyıcam 32.de evdeyim inşallah
didobacım içermiyim hiç...
normalde de sevmem öyle ot şifası bilmem ne...
o kaynanama özgü bişeydir olmadık biyerden bişey duyar yapar.
hastalık hastası bide...çeşit çeşit otlar duyar duyar alıp içer...
arada anneme söyledim emzirme önlüğü aldı bi arkadaşım kullanıyordu çok memnundu aldınız mı sizler nasıl bilmiyorum çünkü görmedim annem aldı rengi fiyatı nedir bilmiyorumbu
naber kızlarr...... ben geldim.....
ya göbek deliğimin üstü gece çok kaşınıyodu sabah bide ne görim cart die gitmiş kıpkırmızı karnıma bakdıkça içim acıyo heryanlarım paramparça......
bende çalışırım diyordum ama olmıyıcak bizde de maddi açıdan zor olucak çünkü ev kredisi var ama takmıyorum annem sağolsun artık 1 ay onlardan isteriz napalım
Üfff be şimdi evde olmak vardı ama ya sabır diyorum 8+2deyim 12yi görücem mi caba
didem ben bişi anlamdım 8 ne 12 ne???
hacebabe bizde kendimiz seçmedik hatta ben sadece fotosunu gördüm annem sormadan almış sağolsun gelsin bakalım inşallah düşündüğümüz odaya sığar :)
benim eşimde öyle almasak göbek atıcak ne alsam ne gerek var diyor sinir ediyor beni sanki doğmadan almak ona saçma geliyor gibi anlamadım geçen sanırım kıyafetleri yeter almaya gerek yok dedim diye havalara uçtu yaşasın artık almıyıcaz diye seviniyor
tek gelinim pınarcım 2.gelicekmiş te ozamanda beraber yiyecekmişiz.ama o çalışacak ben yapıcam
yemeği öyle düşünüyor bizimki. ben de aptaldım herkesi doyuruyorum bi de eltime de yapıcam çocukla.
kız yine eltin gelecekmiş bi yandan onunla da uğraşır sen kurtulursun ben tek ilk ve son gelin oluyom malesef 3 de görümce üstüne cabası:) oldu deseydin başka düşündüğü var mıymış hatta kız menğ yazsın sen ona göre yemek yaparsın allah allah
ay pınar seninki daha betermiş :)) yok sebze yemeği yapar canınız çekmesin biber doldurur bi tencere oturur yerler yanında bi şeycik yok ama seviniyorum kocam bayılıyor yemeklerime adamı eve bağladım tabi en az 3 çeşit şaşırtıyor yıllardır alışık değil :))))
naber kızlarr...... ben geldim.....
ya göbek deliğimin üstü gece çok kaşınıyodu sabah bide ne görim cart die gitmiş kıpkırmızı karnıma bakdıkça içim acıyo heryanlarım paramparça......
al işte benimki de öyle. şimdiye kadar hiç iyi olduğunu durmadım. hep orası burası ağrır. hep hasta. hep inler. insanın sinirini bozar. dr.a da gitmez. yok pelesenk yağı, yok ayva danası uğraşır durur.
ya cahil diycem öğretmen emeklisi bu kadın. ama kör cahil gibi davranıyor.
bi kere onların evindeyken misafir geldi. kadın renkli gözlü biri. sizin bu tv. de çok iyi çekiyormuş dedi. 1-2 gün sonra tv. den duman geldi. hemen kapattık. eşim ertesi gün tamirci çağıracaktı. diyo ki. komşunun nazarı değdi. ben okudum düzeldi tv. dedi. ya tamam nazara hepimiz inanırız da okumayla bozulan tv. düzelir mi yaaa
Allahtan biz kredi taksidine henüz girmemişiz eşim ilk aylar çok ısrar etti ama ben doğumdan sonra dedim işallah her eşy yolunda giderse ben işe başladıktan sonra biz de düşünüyoruz bir eve girmeyi artık ama sizi çok iyi anlıyorum bazen konuşuyoruz bu kadar masrafın arasında bir de kredi olsa ne yapardık diye
biz ev aldık taşındık yerleştik kızım geldi:)) hatta krediyi çekmeden gelmiş bizim sonradan haberimiz oldu :))) ama iyikide öyle olmuş diyoruz yoksa cesaret edemezdik girişmeye 800 tl ev kirası ödüyorduk nasıl zor oluyordu onu her ay vermesi allah herkese istediği gibi bir ev nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?