2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didoba geçmiş olsun valla ben dayanamıyıcam 36. haftaya kadar çalışamıyıcam 32.de evdeyim inşallah

çok saol canım. ben dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum. sonrasında bebekle vakit geçireyim. ilk doğumumda 35. gün döndüm işe. hala içim acır.Kendi ofisimdi o zaman mecbur kaldım. ama şimdi en azından yasal sürelerim var.yasal iznim bitince en fazla 1 ay ücretsiz izin alabilicem.özel şirket olduğu için ve benden başka hukukçu olmadığı için iznimi raporla falan uzatma şansım da yok. ücretsiz izinin de fazlası bütçeyi bozar. malım ev kredisi ve bakıcı masrafları benim maaşı götürüyor

didobacım içermiyim hiç...
normalde de sevmem öyle ot şifası bilmem ne...
o kaynanama özgü bişeydir olmadık biyerden bişey duyar yapar.
hastalık hastası bide...çeşit çeşit otlar duyar duyar alıp içer...

bende çalışırım diyordum ama olmıyıcak bizde de maddi açıdan zor olucak çünkü ev kredisi var ama takmıyorum annem sağolsun artık 1 ay onlardan isteriz napalım

arada anneme söyledim emzirme önlüğü aldı bi arkadaşım kullanıyordu çok memnundu aldınız mı sizler nasıl bilmiyorum çünkü görmedim annem aldı rengi fiyatı nedir bilmiyorumbu

naber kızlarr...... ben geldim.....
ya göbek deliğimin üstü gece çok kaşınıyodu sabah bide ne görim cart die gitmiş kıpkırmızı karnıma bakdıkça içim acıyo heryanlarım paramparça......

al işte benimki de öyle. şimdiye kadar hiç iyi olduğunu durmadım. hep orası burası ağrır. hep hasta. hep inler. insanın sinirini bozar. dr.a da gitmez. yok pelesenk yağı, yok ayva danası uğraşır durur.
ya cahil diycem öğretmen emeklisi bu kadın. ama kör cahil gibi davranıyor.
bi kere onların evindeyken misafir geldi. kadın renkli gözlü biri. sizin bu tv. de çok iyi çekiyormuş dedi. 1-2 gün sonra tv. den duman geldi. hemen kapattık. eşim ertesi gün tamirci çağıracaktı. diyo ki. komşunun nazarı değdi. ben okudum düzeldi tv. dedi. ya tamam nazara hepimiz inanırız da okumayla bozulan tv. düzelir mi yaaa

arada anneme söyledim emzirme önlüğü aldı bi arkadaşım kullanıyordu çok memnundu aldınız mı sizler nasıl bilmiyorum çünkü görmedim annem aldı rengi fiyatı nedir bilmiyorumbu

Emzirme önlüğü nette görmüştüm. güzel bişeye benziyo. :)

Benimde bugün göbeğim kaşınıyo. akannehir

Allahtan biz kredi taksidine henüz girmemişiz eşim ilk aylar çok ısrar etti ama ben doğumdan sonra dedim işallah her eşy yolunda giderse ben işe başladıktan sonra biz de düşünüyoruz bir eve girmeyi artık ama sizi çok iyi anlıyorum bazen konuşuyoruz bu kadar masrafın arasında bir de kredi olsa ne yapardık diye

Selam kızlarr..off bizim işyerinde internet ara ara gidiyoo..çok kötü oluyo ya.sanki internetsiz yaşayamaz haldeyiz :) normalde odada internetten dolayı pek muhabbet olmaz ama net olmayınca muhabbet oluyoo :)) ne hallere gelmişizde farkında değiliz..
neyse azcık yazılarınızı okuyayım ...

didem ben bişi anlamdım 8 ne 12 ne???

canım şimdi ben çalışabilir raporu aldım ya 2 gündür geliyorum yani doğum sonrasına 8 hafta(yasal)+2gün atmış oldum. 12 dediğim 36. haftaya kadar dayanıp çalışırsam doğum sonrasına kalacak izin günlerim +1,5ay da süt iznim 15 gün de senelik iznim var. Ooohhhh canıma deysin

:)

ben çocuk olunca değişir dedim ama yok adam aynı yerde sabit durmasında yeter.

bi bilgisayar teknolojik bişey alıncak olsa saatlerce bakar ama:)

odanız insallah sıgar odaya bu arada bende de o korku var gerçi oda boş ama bide küçük çekyat tarzı bişey sıgdırmanın peşindeyim çünkü annem kalıcak bizle şimdilik aynı odayı paylaşmak zorundalar:)

kayınvalidesi ile çok içli dışlı yaşamak zorunda olanlarada allah yardımcı olsun ..gerçekten özelliklemi yapıyorlar yoksa gerçekten mi öyleler anlamış değilim...

kız anneleri neden kendini geliştirebiliyor ,erkek anneleri geriye gidiyor bilemiyorum:)

sözüm mejlisten dışarı yeni anneler nasıl kaynana olur bilemiyorum:)

allahtan bizimki çalışma aşkı ile yanıyor kendini işe vermiş durumda da az ve öz görüşüyoruz:)
ama o bile yetiyor

biz ev aldık taşındık yerleştik kızım geldi:)) hatta krediyi çekmeden gelmiş bizim sonradan haberimiz oldu :))) ama iyikide öyle olmuş diyoruz yoksa cesaret edemezdik girişmeye 800 tl ev kirası ödüyorduk nasıl zor oluyordu onu her ay vermesi allah herkese istediği gibi bir ev nasip etsin inşallah

anam ne bilem ben ailemde öle görmedm ben tek çeşit yemek yaptığım zaman kendime kızıyıordum yetiştiremiyom kocam aç kalıyo diye:) ama bi gördüm karı tek çeşit yapıyo
birde bana soruyo ne ymk yapayım diyom kafana göre takıl demez olayım kafasını tv ye takıyo

hoj geldin o kırmızlıklardan bende çok var şekerim diz kapağımın arkası bile çatlamış

benim de tv bozuldu bi söle de okuyuversin allahım ya:) hadi okumamış cahilleri anlarım okuyanlarda kara cahil oluyo

ayyy bizde 2 sene sonra girecez şinşallah allah hepimizze yardım etsin

Amin aspirincim biz daha şehir dışında oturuyoruz 700 her ay ödüyoruz 100 de sitenin aidatı var 800 oluyor en azından 10 yıl vadeli eve girmemiz lazım. Arabamızı da sattık bebişin altınlarını filan da kullanıp peşşinat yapıp giricez artık eve

hayırlı olsun cnm 800 lira kira mı abuuuuu valla ben şükredeyim ozaman 300 kira veriyorum yakıt içinde yani kaloriferli doğalgaz yok:) ama yinede para birikmiyo ya düğün borçlarından sağolsun

Yine kaynana sohbeti açılmış kızlar.... kaydirigubbakcemile3 ayy kaynana deyince benim aklıma doğum sonrasında yapacağı çok bilmişlikler geliyor... o bebeği öle tutma onu giydir bunu giydirme şöle yap böle yapma... hiçbirini istemiyorum yaa... yalnız bıraksınlar beni.... doğumdan korkmuyorum o günlerden korktuğum kadar...

didobacım geçmiş olsun.. çok dikkatli ol.. inş. meleğin zamanında gelir üzmez annesini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…