kendilerine bile doğur düzgün yemek yapmıyorlar ki habersiz gitsek kalırız sap gibi bi çeşit yapıyor çünkü oda uyduruk sebze yemeği et falan yapmaz kolay kolay e benimde et yemem lazım o yüzden gitmiyorum sonuçta sağlıklı beslenmem lazım ama demiyorki kızım çalışıyorsun her akşam gelin ben yaparım zaten bütün gün evde boş boş oturuyor ama çok üşengeç yapmaz
slm güzel anneler hepinize
ee büyüdü sıpalar artık rahat vermiyorlar bendede gece uykusu yok gibi uyutmuyor geceleri.bide meleğim tersmiş mesaneme savuruyor en kaliteli tepikleri wc nin fayanslarını sayarak geçiriyorum gecelerimi
Bizimkide pek üşengeçtir kendisini bi de görseniz yaşından 10 yaş genç gözükür sağlamdır gençtir yani..ama bende eşime veriyom gazı her istediğimi yaptırıyorum böylece.bananneeee.....
biz ev aldık taşındık yerleştik kızım geldi:)) hatta krediyi çekmeden gelmiş bizim sonradan haberimiz oldu :))) ama iyikide öyle olmuş diyoruz yoksa cesaret edemezdik girişmeye 800 tl ev kirası ödüyorduk nasıl zor oluyordu onu her ay vermesi allah herkese istediği gibi bir ev nasip etsin inşallah
canım eşin o gazı alıyorsa ne alaa :) bizimki ana kuzusu olduğundan bana inanmaz ona inanır... diyorum ki bana kimse karışmasın istemiyorum doğumdan sonra kimseyi... aaa öle şey mi olurmuş onlar benden daha çok şey biliyormuş... evet dedim çok iyi biliyorlar hamile kadına antibiyotikli krem veriyor sür diye.... kötükedihüso
Yine kaynana sohbeti açılmış kızlar.... kaydirigubbakcemile3 ayy kaynana deyince benim aklıma doğum sonrasında yapacağı çok bilmişlikler geliyor... o bebeği öle tutma onu giydir bunu giydirme şöle yap böle yapma... hiçbirini istemiyorum yaa... yalnız bıraksınlar beni.... doğumdan korkmuyorum o günlerden korktuğum kadar...
didobacım geçmiş olsun.. çok dikkatli ol.. inş. meleğin zamanında gelir üzmez annesini...
Kızlar ümitsizliğe kapılamyın bereketiyle gelir bebişler
anam ne bilem ben ailemde öle görmedm ben tek çeşit yemek yaptığım zaman kendime kızıyıordum yetiştiremiyom kocam aç kalıyo diye:) ama bi gördüm karı tek çeşit yapıyo
birde bana soruyo ne ymk yapayım diyom kafana göre takıl demez olayım kafasını tv ye takıyo
benim de tv bozuldu bi söle de okuyuversin allahım ya:) hadi okumamış cahilleri anlarım okuyanlarda kara cahil oluyo
Kızz pınar çok alemsin kızsın valla sen..çok güldürdün beni vallahh kaydirigubbakcemile3
canım eşin o gazı alıyorsa ne alaa :) bizimki ana kuzusu olduğundan bana inanmaz ona inanır... diyorum ki bana kimse karışmasın istemiyorum doğumdan sonra kimseyi... aaa öle şey mi olurmuş onlar benden daha çok şey biliyormuş... evet dedim çok iyi biliyorlar hamile kadına antibiyotikli krem veriyor sür diye.... kötükedihüso
Valla çok iyi alır gazı..ama gazı vermeyi bilcen şekerimm kaydirigubbakcemile3 ben olayı çözdüm kartlarımı ona göre oynuyom..
bizimkiyle kavgalar şimdiden başladı sayılır..geçen gün bebeği hastaneden getirir getirmez ben yıkıcam diye tutturdu bebğin göbeği düşmeden yıkanmayacak dediysemde çenesiyle beni alt etti bakalım bebk doğunca nolcak kim daha yaman görcezzklava:
Bak işte böle bişey olursada hemen eşime bi gaz, o da annesine söler anneside yapamaz
Çok saol canım. beklesin sonuna kadar. dışarısı zor anlatıyorum ona.
ben bu sefer deli lohusayı oynayıp kimseyi karıştırmıycam karar vardim.
kaydirigubbakcemile3:roflol: kızlar bugün çok hoşsunuz..
bizimkiyle kavgalar şimdiden başladı sayılır..geçen gün bebeği hastaneden getirir getirmez ben yıkıcam diye tutturdu bebğin göbeği düşmeden yıkanmayacak dediysemde çenesiyle beni alt etti bakalım bebk doğunca nolcak kim daha yaman görcezzklava:
Yine kaynana sohbeti açılmış kızlar.... kaydirigubbakcemile3 ayy kaynana deyince benim aklıma doğum sonrasında yapacağı çok bilmişlikler geliyor... o bebeği öle tutma onu giydir bunu giydirme şöle yap böle yapma... hiçbirini istemiyorum yaa... yalnız bıraksınlar beni.... doğumdan korkmuyorum o günlerden korktuğum kadar...
didobacım geçmiş olsun.. çok dikkatli ol.. inş. meleğin zamanında gelir üzmez annesini...
ay ne güzellll beniki de yapma diyo ama ben yapmayınca karıda tık yok bende senin taktiği deneyeyim bakalımBizimkide pek üşengeçtir kendisini bi de görseniz yaşından 10 yaş genç gözükür sağlamdır gençtir yani..ama bende eşime veriyom gazı her istediğimi yaptırıyorum böylece.bananneeee..
Valla cnm benim bebiş başaşağı ama tuvalet konusunda pek bi fark olmuyo yani sürekli baskı ve tuvalet hissi oluyo yine...
Ben kaynana muhabbetlerinden bayağı uzak kalıyorum.Sadece sizin yaşadıklarınızı okuyorum. Ağzım açık kalıyo. akannehir :1shok:
1450 tl ev kirasımı anam sizinki daha betermiş:
bu arada gerçekten eşim bi tv alıcaktı geçen sene ayy 100 saat inceledi plazma mı lcd mi diye şimdi de sadece bebek telsizinde aynı şeyi yapıyor tabi oda teknolojik bi alet klasik kova burcu erkeği
1450 tl ev kirasımı anam sizinki daha betermiş:
bu arada gerçekten eşim bi tv alıcaktı geçen sene ayy 100 saat inceledi plazma mı lcd mi diye şimdi de sadece bebek telsizinde aynı şeyi yapıyor tabi oda teknolojik bi alet klasik kova burcu erkeği
ayy kızlar halimiz duman... ama ben de senin gibi yapıcam Didem... deli rolu yapıcam rahat bırakın beni deyip her lafa sinirlenip kızıcam... hatta kocamı tehdit etmeyi düşünüyorum sütüm kesilecek sizin yüzünüzden gibi :))) birde Didemcim sana zaten artık karışmamaları gereki rbu 2. çocuğun neyi nasıl yapacağını sen de en az onlar kadar iyi biliyorsun artık... lütfen karışmasınlar... bir koşul yok 10 çocuktan sonra tecrübe kazanılır gibi...
ay geçen gün kayınvalidem bana ben senin bebek büyütmene karışmam açıkca söyliyeyim kurallarını bozmak istemem ben bu konuda çok çektim sana çektirmem dedi bende aminnn dedim
kızlar geçmişi hiç okuyamadım neler kaynatıyorsunuz bir gidiyorum bir geliyorum ki 20 sayfa geçmiş
anam ne bilem ben ailemde öle görmedm ben tek çeşit yemek yaptığım zaman kendime kızıyıordum yetiştiremiyom kocam aç kalıyo diye:) ama bi gördüm karı tek çeşit yapıyo
birde bana soruyo ne ymk yapayım diyom kafana göre takıl demez olayım kafasını tv ye takıyo
benim de tv bozuldu bi söle de okuyuversin allahım ya:) hadi okumamış cahilleri anlarım okuyanlarda kara cahil oluyo
Kızz pınar çok alemsin kızsın valla sen..çok güldürdün beni vallahh kaydirigubbakcemile3
Valla çok iyi alır gazı..ama gazı vermeyi bilcen şekerimm kaydirigubbakcemile3 ben olayı çözdüm kartlarımı ona göre oynuyom..
Bak işte böle bişey olursada hemen eşime bi gaz, o da annesine söler anneside yapamaz
kaydirigubbakcemile3:roflol: kızlar bugün çok hoşsunuz..
saol şekerim ya ne yapalım böle böle atmaya çalışıyoruz kocama dedim bugün işe gelme sana ihtiyacım var yanımda kal diyo ki annem evde ya o sana yardı eder:) dedim ben iş için demiyom zatein moralim bozuk ağlayacak gibiyim gidip anana mı sarılayım o daha çok sinir eder bni dedim heriften ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?