2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkide pek üşengeçtir kendisini bi de görseniz yaşından 10 yaş genç gözükür sağlamdır gençtir yani..ama bende eşime veriyom gazı her istediğimi yaptırıyorum böylece.bananneeee..

Valla cnm benim bebiş başaşağı ama tuvalet konusunda pek bi fark olmuyo yani sürekli baskı ve tuvalet hissi oluyo yine...

en büyük sorun biz de peşinat desteği olmadığından ailelerden giremedik eve ama 1450 kira vermek kesin çocuk olunca bizi zorlayacak allah yardımcımız olsun:)

bu konuda da aceleci kocam yüzünden apar topar tasındık. belki biraz daha arastırsa güzel ama daha uygun bi yer olabilirdi ama ani karar vermede üstüne yok

Bizimkide pek üşengeçtir kendisini bi de görseniz yaşından 10 yaş genç gözükür sağlamdır gençtir yani..ama bende eşime veriyom gazı her istediğimi yaptırıyorum böylece.bananneeee.....

canım eşin o gazı alıyorsa ne alaa :) bizimki ana kuzusu olduğundan bana inanmaz ona inanır... diyorum ki bana kimse karışmasın istemiyorum doğumdan sonra kimseyi... aaa öle şey mi olurmuş onlar benden daha çok şey biliyormuş... evet dedim çok iyi biliyorlar hamile kadına antibiyotikli krem veriyor sür diye.... kötükedihüso

Biz 1 yıl oldu alalı evi. 2.çocuk planlarımızda yoktu çünkü bakıcı parası da var. bakıcı 2sine bakamaz. ege kreşe gidecek benim iznimden sonra. bakıcımız bebeğe bakacak. maliyetlar artacak. ne olacak halimiz bilmiyorum valla. kreşlere bakıyoruz. şöyle içimize sinenler en az 750'den başlıyor. bakıcı ve kredi zaten var oohhooooo. yandık biz yahu.

bizimkiyle kavgalar şimdiden başladı sayılır..geçen gün bebeği hastaneden getirir getirmez ben yıkıcam diye tutturdu bebğin göbeği düşmeden yıkanmayacak dediysemde çenesiyle beni alt etti bakalım bebk doğunca nolcak kim daha yaman görcezzklava:

Çok saol canım. beklesin sonuna kadar. dışarısı zor anlatıyorum ona.

ben bu sefer deli lohusayı oynayıp kimseyi karıştırmıycam karar vardim.

Ben kaynana muhabbetlerinden bayağı uzak kalıyorum.Sadece sizin yaşadıklarınızı okuyorum. Ağzım açık kalıyo. akannehir :1shok:

1450 tl ev kirasımı anam sizinki daha betermiş:
bu arada gerçekten eşim bi tv alıcaktı geçen sene ayy 100 saat inceledi plazma mı lcd mi diye şimdi de sadece bebek telsizinde aynı şeyi yapıyor tabi oda teknolojik bi alet klasik kova burcu erkeği

Kızlar ümitsizliğe kapılamyın bereketiyle gelir bebişler

ben de öyle diyorum artık. yoksa düşün düşün çözüm yok. Bu kadar plansız bir zamanda kendiliğinde çıkıp geldiyse vardır bi hükmeti dedik. bi arkadaşımın annesi plansız gelen bebekle ilgili kafamın çok karıştığını görünce kendiliğinden gelenler daha hayırlıdır demişti. vardır bi hayır

ayy kızlar halimiz duman... ama ben de senin gibi yapıcam Didem... deli rolu yapıcam rahat bırakın beni deyip her lafa sinirlenip kızıcam... hatta kocamı tehdit etmeyi düşünüyorum sütüm kesilecek sizin yüzünüzden gibi :))) birde Didemcim sana zaten artık karışmamaları gereki rbu 2. çocuğun neyi nasıl yapacağını sen de en az onlar kadar iyi biliyorsun artık... lütfen karışmasınlar... bir koşul yok 10 çocuktan sonra tecrübe kazanılır gibi...

ay geçen gün kayınvalidem bana ben senin bebek büyütmene karışmam açıkca söyliyeyim kurallarını bozmak istemem ben bu konuda çok çektim sana çektirmem dedi bende aminnn dedim

kızlar geçmişi hiç okuyamadım neler kaynatıyorsunuz bir gidiyorum bir geliyorum ki 20 sayfa geçmiş

ay o dert bende de var bu şimdi gidecek doğuma yakın tekrar gelecek düşün neymiş doğumda yardım edecekmiş peh bende doğumuma kimseyi istemiyorum o zaman zaten iice dellenmiş oluyorsun kocam ikimizin arasında kalacak yazık yine birde annemle görümcem gelecek al başına belayı offfffffff offfffffff derdim çoktur hangisine yanayım

ay ne güzellll beniki de yapma diyo ama ben yapmayınca karıda tık yok bende senin taktiği deneyeyim bakalım

demi ya herşeyi onlar bilirler

benimki de kundak diye tutturdu bende istemiyom diye tutturdum ii sen nasıl biliyonsa öle yap dedi bende öle yapacam zaten dedim

bende bende

Ben kaynana muhabbetlerinden bayağı uzak kalıyorum.Sadece sizin yaşadıklarınızı okuyorum. Ağzım açık kalıyo. akannehir :1shok:

aman bi okadar daha uzak kal bence cnım sadece oku yaşama:)

Valla kızlar ben kaynanam gelicek diye müthiş korkuyorum doğumdan değil kaynanamdan korkar oldum işallah hiç 1 sorun çıkartmaz insan gibi sever torununu oturur gider ağzımızın tadı bozulmaz hep dua ediyorum. Ama her gelişinde 1 olay çıkıyor bari doğum burnumdan gelmese. Ama kociş için katlanacağım işallah 1 şey çıkmaz

Bizimkide tam tersi hiiiiççççççççç elektronikten anlamazz..bazen gireriz öle teknosa türü yerlere ben ona sorcağıma o bana sorar bu ne diye yaa derim nebiçim erkeksin sen öle erkekler bilir sever anlar böle şeyleri..ama ııhhh bizimkinin pek ilgi alanında değildir.o yüzden biz çok zorlanırız elektronik bişeyler alınırken..mesela şu aralar kamera ile fot.makinesi almayı düşünüyom ama bi türlü alamıyoz anlamadığımız için!!! bizimkide ikizler erkeği özelliği bölemidir bilmiyom artık..

görende cok luks bişey sanır demi çıldırcam işte:)

alt tarafı 2+1 bir ev şimdi yeni modellerde balkon bile yok malum fransız denen küçüçük balkon var

tek özelliği site olması güvenliğin içeriye kimseyi sokmaması,biraz bahcesi oyun parkı ve kapalı havuzu ile 2 tane yürüme bandından olusan spor salonu var

1200 ev kirası 250 de site ücreti veriyoruz

eşim çok fazla şehr dısına gittiği için güvenlik ve otoparkı olan bi yer olmassa taşınmam dedi iş yeride beşiktaşta olunca kağıthaneden baktık m.koyden baktık ama m.köyde oturmak sorun hırsızlık ve otopark sorunu çok var ole olunca kağıthanede bu kazık siteyi buldu
yakında anlayacak çocuk doğsun taşınmak zorunda kalıcak bence bu kira ile yetişmek zor ...

yetişsen bile keriz gibi bi özelliği olmayan bi eve b u kadar vermek bence saçmalık

şmdi kavga etmiyorum çocuk huzurlu doğsun diye sonra sorcam ona :))

Aman karışır onlar. benimkinin huyu. herşeye ama herşeye karışır. taaa nerelerden ne alacağımıza nereye koyacağımıza karışıyo. genetik, kardeşleri de öyle. bi kere ablası(eşimin teyzesi) arayıp, biz size erişte yapıyoruz marketten makarna almayın demişti. bir diğer teyzesi çocuğa beşik almayın diye tel. etmişti. gibi sayısız örnekler var hayatımızda. hatta en büyük teyze düğün gecesinin sabahı arayıp altınlarını niye annene verdin. k. validen senin annen artık ona vermeliydin diye uyandırdı bizi.
sana ne demek isterdim. ama ben böyle durumlarda salaklaşırım, sonradan kendi kednime söylenirim. o yüzden karışacaktır ben eminim.

ay geçen gün kayınvalidem bana ben senin bebek büyütmene karışmam açıkca söyliyeyim kurallarını bozmak istemem ben bu konuda çok çektim sana çektirmem dedi bende aminnn dedim

allah razı olsun deseydin ama merak etme bi şekilde karışmaya çalışıyorlar

kızlar geçmişi hiç okuyamadım neler kaynatıyorsunuz bir gidiyorum bir geliyorum ki 20 sayfa geçmiş

tabi ki kaynanalar , kocalar ve bebiklerimizin durumu:) sende erken gel cnm ne 20 sayfayı bekliyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…