- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Bizimkide tam tersi hiiiiççççççççç elektronikten anlamazz..bazen gireriz öle teknosa türü yerlere ben ona sorcağıma o bana sorar bu ne diyeyaa derim nebiçim erkeksin sen öle erkekler bilir sever anlar böle şeyleri..ama ııhhh bizimkinin pek ilgi alanında değildir.o yüzden biz çok zorlanırız elektronik bişeyler alınırken..mesela şu aralar kamera ile fot.makinesi almayı düşünüyom ama bi türlü alamıyoz anlamadığımız için!!! bizimkide ikizler erkeği özelliği bölemidir bilmiyom artık..
Valla kızlar ben kaynanam gelicek diye müthiş korkuyorum doğumdan değil kaynanamdan korkar oldum işallah hiç 1 sorun çıkartmaz insan gibi sever torununu oturur gider ağzımızın tadı bozulmaz hep dua ediyorum. Ama her gelişinde 1 olay çıkıyor bari doğum burnumdan gelmese. Ama kociş için katlanacağım işallah 1 şey çıkmaz
allah razı olsun deseydin ama merak etme bi şekilde karışmaya çalışıyorlar
tabi ki kaynanalar , kocalar ve bebiklerimizin durumu:) sende erken gel cnm ne 20 sayfayı bekliyon
saol şekerim ya ne yapalım böle böle atmaya çalışıyoruz kocama dedim bugün işe gelme sana ihtiyacım var yanımda kal diyo ki annem evde ya o sana yardı eder:) dedim ben iş için demiyom zatein moralim bozuk ağlayacak gibiyim gidip anana mı sarılayım o daha çok sinir eder bni dedim heriften ses yok
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kız sen ne güzel cevaplar veriyosun öle. kaydirigubbakcemile3
tabi ki kaynanalar , kocalar ve bebiklerimizin durumu:) sende erken gel cnm ne 20 sayfayı bekliyon
saol şekerim ya ne yapalım böle böle atmaya çalışıyoruz kocama dedim bugün işe gelme sana ihtiyacım var yanımda kal diyo ki annem evde ya o sana yardı eder:) dedim ben iş için demiyom zatein moralim bozuk ağlayacak gibiyim gidip anana mı sarılayım o daha çok sinir eder bni dedim heriften ses yok
Hadi beee kaydirigubbakcemile3
Aman karışır onlar. benimkinin huyu. herşeye ama herşeye karışır. taaa nerelerden ne alacağımıza nereye koyacağımıza karışıyo. genetik, kardeşleri de öyle. bi kere ablası(eşimin teyzesi) arayıp, biz size erişte yapıyoruz marketten makarna almayın demişti. bir diğer teyzesi çocuğa beşik almayın diye tel. etmişti. gibi sayısız örnekler var hayatımızda. hatta en büyük teyze düğün gecesinin sabahı arayıp altınlarını niye annene verdin. k. validen senin annen artık ona vermeliydin diye uyandırdı bizi.
sana ne demek isterdim. ama ben böyle durumlarda salaklaşırım, sonradan kendi kednime söylenirim. o yüzden karışacaktır ben eminim.
Didoba cım demekki seninkinin genetiği böle baksana kardeşleride pek hoşmuş yani..ne diyeyim allah yardımcın olsun.bende önceden senin gibi o durumlarda salaklaşır kalakalırdım ama artıkk yoookkkk yemezler..ben delilerle deli oluyorum.taktiğim bu.onlar ben gelin olmama rağmen,onlardan yaşça küçük olmama rağmen, ben burda gurbette olmama rağmen ..bana abuk sabuk davranıp konuşcaklar bende öle saf saf durcam ölemmii..hayttaaa artık bende onlar bişey mi dediler aynı tarzda onlara geri yolluyorum yani.yada eşime hemen gazı verip işi hallediyomm..allahtan biz öle sülaleye filan pek girip çıkmıyoz.bizede gelen olmuyoo ooohhh çok rahatız vallaa..
Aynen yaa. ben annemle ikisi gelecek diye korkuyorm. k.validemle hiç anlaşamam ama surat asarım ona. ya da duymazdan gelirim. en kötü ihtimal ağlar sızlar gider. ama annemle k.validem yanyana gelince annem hep bana yansıtıyo olanları. ya benim kızım lohusa ona aktarmayım hiçbişey demiyo. gelip gidip kaynanan bunu dedi. k.pederin yan baktı, kocan öksürdü. k.validem de beter bi kadın. acaip laf sokar, inadın inadı bi huyu var. beyaza annem beyaz dedi diye beyaz demez. o gri der o kadar yani. offf kimse gelmesin dıoğuma. ya da ayrı ayrı gelsinler
Didoba cım demekki seninkinin genetiği böle baksana kardeşleride pek hoşmuş yani..ne diyeyim allah yardımcın olsun.bende önceden senin gibi o durumlarda salaklaşır kalakalırdım ama artıkk yoookkkk yemezler..ben delilerle deli oluyorum.taktiğim bu.onlar ben gelin olmama rağmen,onlardan yaşça küçük olmama rağmen, ben burda gurbette olmama rağmen ..bana abuk sabuk davranıp konuşcaklar bende öle saf saf durcam ölemmii..hayttaaa artık bende onlar bişey mi dediler aynı tarzda onlara geri yolluyorum yani.yada eşime hemen gazı verip işi hallediyomm..allahtan biz öle sülaleye filan pek girip çıkmıyoz.bizede gelen olmuyoo ooohhh çok rahatız vallaa..
ohhhh ne güzelmiş valla senin iş..bizim ayda 1 kez aile tyoplanıları vardır hepsine katılırız mecburen ve öyle olaylı geçerki anlatamam..bazen onların birbirlerine düşmelerini izlemek inanılmaz zevkli oluyoo bazende bana çatıyorlar özellikle bu dönemde... o zaman sinirden çatlıorum..kötükedihüso
Benimki de ikizlerrr. Ama öyle değil. Anlıyo benimki elektronikten. kaydirigubbakcemile3
ayy cnm nasıl hamur işi istiyor biri oturmaya çağırsa söyle güzel pastalar börekler çörekler yapsa nasıl yerim kendi yapasım yok :))
Benim işim zor canım, biliyorum. Kadının her dk. elinde telefon zart zurt arar. eşim de öyle çok bişey diyemez annesine. Karışır ama dediğini yaptıramaz. bi de ben acaip surat asarım. geçen gün eşime zaten öyle demiş édidem laf söylemiyo ama çok surat asıyo" diye. 1,5 yıl yanımızda kaldılar oğluma baktılar. en son ağlayarak gitti. gereksiz bi cümle kurdu bana. 1 hafta konuşmadım. burnundan geldi. bizim de burnumuzdan getirdi gerçi ama şükür çekirdek aile olarak kaldık. uzaktan müdahale etmye kalksalar da biz kendi bildiğimiz okuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?