2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de ikizlerrr. Ama öyle değil. Anlıyo benimki elektronikten. kaydirigubbakcemile3

ayy cnm nasıl hamur işi istiyor biri oturmaya çağırsa söyle güzel pastalar börekler çörekler yapsa nasıl yerim kendi yapasım yok :))

Aynen yaa. ben annemle ikisi gelecek diye korkuyorm. k.validemle hiç anlaşamam ama surat asarım ona. ya da duymazdan gelirim. en kötü ihtimal ağlar sızlar gider. ama annemle k.validem yanyana gelince annem hep bana yansıtıyo olanları. ya benim kızım lohusa ona aktarmayım hiçbişey demiyo. gelip gidip kaynanan bunu dedi. k.pederin yan baktı, kocan öksürdü. k.validem de beter bi kadın. acaip laf sokar, inadın inadı bi huyu var. beyaza annem beyaz dedi diye beyaz demez. o gri der o kadar yani. offf kimse gelmesin dıoğuma. ya da ayrı ayrı gelsinler

doğum korkusu,bebeklerimizin durumuisağlıkları hepsinden daha da önemli stresli bi konu şu kaynanalar...bizde ilerde kaynana olduğumuzda gelinler-damatlar bizim hakkımızda böylei düşünecekler ya...yok ya ben kimsenin çocuğuna kaynanamın bana yaptıklarını yapamam heralde..

Ya evet annemle dalaşmalarındansa benle dalaşması daha hayırlı ama mecbur kaynanam bizde kalacak annem de 100 m. ileride sabahın körü gelir akşam gece gider artık...

Ben zaten kız annesi olucam oğlum olsaydı da geline hiç karışmazdım oğlum mutlu olsun yeter der dururdum

berrakada çok güzel tulum neden kızlarada olur bu arada o kırmızı rabbit yazandan bende aldım bide krem kapşonlunun pembesini ve önünde biraz desen olanı var bizde

Benimki de ikizlerrr. Ama öyle değil. Anlıyo benimki elektronikten. kaydirigubbakcemile3

Hadiiii yaaa..seninki iyiymiş o zaman cnm..gerçi bizimkinin anlamadığı yapamadığı oooohooo daha o kadar çok şey varkii..yaptıklarını saysam 2 sn de biter heraldee beceriksiz kocam benimm..ama bu durumu benim gözümde sanki dahada şirinleştiriyor bazen benim..bende mi var bi tuhaflık acabaafisfisfis

ayy cnm nasıl hamur işi istiyor biri oturmaya çağırsa söyle güzel pastalar börekler çörekler yapsa nasıl yerim kendi yapasım yok :))

Valla bende sırf bu yüzden eşimin bi akrabası var,kendisini severim, onlara gidicem.çok uykum olmasına rağmen.artık bugün yürüyüş yapmam.eve gidince kestiririm biraz sonra da giderim artık..

valla bugün aklıma geldi doğumdan sonra ramazan annemler oruç tutar kayınvalidemler tutmaz biraz rahatım en azından annem deli gibi yorulmaz gerçi yüzsüzlük yapıp iftara falan kalır yemekleri anneme yaptırırsa cıngar çıkartırım oruç kadını yormaz herhalde öyle bi kabalık yapmaz inşallah

Ah canımınıcı ıŞım olmasa buradan cıkmam ama cok kalabalık basım zaten benı bır yakalarlarsa canıma okuyacaklar bır sÜrÜ Çek var hala gırmedım okumaktan:)))

serdem alt açma gibi ama ben alt açma olarak kullanmayı düşünüyorum arabamız kırmızı pusetin içinde kullanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…