görende cok luks bişey sanır demi çıldırcam işte:)
alt tarafı 2+1 bir ev şimdi yeni modellerde balkon bile yok malum fransız denen küçüçük balkon var
tek özelliği site olması güvenliğin içeriye kimseyi sokmaması,biraz bahcesi oyun parkı ve kapalı havuzu ile 2 tane yürüme bandından olusan spor salonu var
1200 ev kirası 250 de site ücreti veriyoruz
eşim çok fazla şehr dısına gittiği için güvenlik ve otoparkı olan bi yer olmassa taşınmam dedi iş yeride beşiktaşta olunca kağıthaneden baktık m.koyden baktık ama m.köyde oturmak sorun hırsızlık ve otopark sorunu çok var ole olunca kağıthanede bu kazık siteyi buldu
yakında anlayacak çocuk doğsun taşınmak zorunda kalıcak bence bu kira ile yetişmek zor ...
yetişsen bile keriz gibi bi özelliği olmayan bi eve b u kadar vermek bence saçmalık
şmdi kavga etmiyorum çocuk huzurlu doğsun diye sonra sorcam ona :))
berrakada çok güzel tulum neden kızlarada olur bu arada o kırmızı rabbit yazandan bende aldım bide krem kapşonlunun pembesini ve önünde biraz desen olanı var bizde
Berrakadacım iyiki almışsın çok cici bence güle güle giysin prenses
Hadiiii yaaa..seninki iyiymiş o zaman cnm..gerçi bizimkinin anlamadığı yapamadığı oooohooo daha o kadar çok şey varkii..yaptıklarını saysam 2 sn de biter heraldeebeceriksiz kocam benimm..ama bu durumu benim gözümde sanki dahada şirinleştiriyor bazen benim..bende mi var bi tuhaflık acabaafisfisfis
Valla bende sırf bu yüzden eşimin bi akrabası var,kendisini severim, onlara gidicem.çok uykum olmasına rağmen.artık bugün yürüyüş yapmam.eve gidince kestiririm biraz sonra da giderim artık..
O rabbit yazanlar ne
Aynen yaa. ben annemle ikisi gelecek diye korkuyorm. k.validemle hiç anlaşamam ama surat asarım ona. ya da duymazdan gelirim. en kötü ihtimal ağlar sızlar gider. ama annemle k.validem yanyana gelince annem hep bana yansıtıyo olanları. ya benim kızım lohusa ona aktarmayım hiçbişey demiyo. gelip gidip kaynanan bunu dedi. k.pederin yan baktı, kocan öksürdü. k.validem de beter bi kadın. acaip laf sokar, inadın inadı bi huyu var. beyaza annem beyaz dedi diye beyaz demez. o gri der o kadar yani. offf kimse gelmesin dıoğuma. ya da ayrı ayrı gelsinler
Ya evet annemle dalaşmalarındansa benle dalaşması daha hayırlı ama mecbur kaynanam bizde kalacak annem de 100 m. ileride sabahın körü gelir akşam gece gider artık...
valla bugün aklıma geldi doğumdan sonra ramazan annemler oruç tutar kayınvalidemler tutmaz biraz rahatım en azından annem deli gibi yorulmaz gerçi yüzsüzlük yapıp iftara falan kalır yemekleri anneme yaptırırsa cıngar çıkartırım oruç kadını yormaz herhalde öyle bi kabalık yapmaz inşallah
Canım cİcİlerİn cok gÜzelde su fİllİ hastahne cıkısının yanındakİ alt aÇma mı :???
Aman bana alt açma demeyin herkes bana alt açma hediye getiriyor şimdiden 5 adet oldu anneannem babaannem annem kaynanam ve benim aldıklarımla 5 etti
Kızlar kızıma superman'li tulum aldım osmanbey'den. Herkes bu erkek için dedi ama ne olucak , supergirl olsa onu alırdım. İşte resmi de burda. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...tos-bebislerinin-cicileri-4.html#post13633053
ohhhh ne güzelmiş valla senin iş..bizim ayda 1 kez aile tyoplanıları vardır hepsine katılırız mecburen ve öyle olaylı geçerki anlatamam..bazen onların birbirlerine düşmelerini izlemek inanılmaz zevkli oluyoo bazende bana çatıyorlar özellikle bu dönemde... o zaman sinirden çatlıorum..kötükedihüso
Dimiii bende öle kavga dövüş yaptıklarında çok zevk alıyorummmmm kötükedihüso:jeyyar:
Benim işim zor canım, biliyorum. Kadının her dk. elinde telefon zart zurt arar. eşim de öyle çok bişey diyemez annesine. Karışır ama dediğini yaptıramaz. bi de ben acaip surat asarım. geçen gün eşime zaten öyle demiş édidem laf söylemiyo ama çok surat asıyo" diye. 1,5 yıl yanımızda kaldılar oğluma baktılar. en son ağlayarak gitti. gereksiz bi cümle kurdu bana. 1 hafta konuşmadım. burnundan geldi. bizim de burnumuzdan getirdi gerçi ama şükür çekirdek aile olarak kaldık. uzaktan müdahale etmye kalksalar da biz kendi bildiğimiz okuyoruz
Ay bu insanları gençleri niye öle kendi hallerine bırakmazlarki.size ne yaaa alla allaahh..demekki cnm bu işin okumuşu cahili olmuyoo..valla ne cahil kadınlar kaynanalar var ama dört dörtlük oluyolar..öğretmen emeklisiymiş seninkide ama kaynana kaynana işte yinede demekki..
allah razı olsun deseydin ama merak etme bi şekilde karışmaya çalışıyorlar
tabi ki kaynanalar , kocalar ve bebiklerimizin durumu:) sende erken gel cnm ne 20 sayfayı bekliyon
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kız sen ne güzel cevaplar veriyosun öle. kaydirigubbakcemile3
sağol cnm gülelim eğlenelim ne yapayım aaaaa basmasın damaımazaten ayacıklarım şişti
ohhhh ne güzelmiş valla senin iş..bizim ayda 1 kez aile tyoplanıları vardır hepsine katılırız mecburen ve öyle olaylı geçerki anlatamam..bazen onların birbirlerine düşmelerini izlemek inanılmaz zevkli oluyoo bazende bana çatıyorlar özellikle bu dönemde... o zaman sinirden çatlıorum..kötükedihüso
bana sarsalar keşke valla duman attırırım da yapmıyolar
Benim işim zor canım, biliyorum. Kadının her dk. elinde telefon zart zurt arar. eşim de öyle çok bişey diyemez annesine. Karışır ama dediğini yaptıramaz. bi de ben acaip surat asarım. geçen gün eşime zaten öyle demiş édidem laf söylemiyo ama çok surat asıyo" diye. 1,5 yıl yanımızda kaldılar oğluma baktılar. en son ağlayarak gitti. gereksiz bi cümle kurdu bana. 1 hafta konuşmadım. burnundan geldi. bizim de burnumuzdan getirdi gerçi ama şükür çekirdek aile olarak kaldık. uzaktan müdahale etmye kalksalar da biz kendi bildiğimiz okuyoruz
en iyiisi cnm
Aman bana alt açma demeyin herkes bana alt açma hediye getiriyor şimdiden 5 adet oldu anneannem babaannem annem kaynanam ve benim aldıklarımla 5 etti
sende satışa çıkart
berrak sanırım 25 tl idi yanlış hatırlamıyorsam yanında başka şeylerde almıştık tam hatırlamıyorum fiyatı.
ay annemde babamda bırakmazlar oruçlarını bide onlara çok zor olucak sıcakta allah yardımcıları olsun artık klimada otururlar
aY ÖZlem senin işin benden de zor en azından benimki evde bağrış çağrış olursa bizde değilse duymaz.
Evet 25 e satıyolardı. Adamı deli ettim 20 ye verdi. kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim Sier'cim. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?