2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inanmıyorum k. hane de mi o kadar para veriyorsunuz ya daha kaç sene öncesine kadar k. hanenin yüzüne bakılmıyordu:) ben hala hiç sevmem k. haneyi sadabad evleri falan vardı acep orda mısın ki? bu arada benm annemlere de yakınmışsın cnm bizimkilerde şişlide oturuyo :) bende doğumdan sonra orda olcam yakınmışız desene

berrakada çok güzel tulum neden kızlarada olur bu arada o kırmızı rabbit yazandan bende aldım bide krem kapşonlunun pembesini ve önünde biraz desen olanı var bizde

Teşekkür ederim canım. Sen kaça aldın bakiim o rabbit yazılı alt açma minderini ? PP

Berrakadacım iyiki almışsın çok cici bence güle güle giysin prenses

Teşekkür ederim canımmm. Hem de 6 tl ye aldım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Benim kocamda hep ben haklıyım düşüncesindedir. kaydirigubbakcemile3 ama tabi öyle bişey yok.

O rabbit yazanlar ne

Alt açma minderi. kaydirigubbakcemile3

Ben anneme rica ettim bu sene oruç tutma diye çünkü çok sinirli oluyor sigara içemeyince ee kayınvalidemle aynı evde olunca oooo vay halime. Kayınvalidem tutmaz zaten rahatsızım diye annem 5 vakit namaz kılar oruç tutar ama bu sene beni kırmıycak sanırım

Ya evet annemle dalaşmalarındansa benle dalaşması daha hayırlı ama mecbur kaynanam bizde kalacak annem de 100 m. ileride sabahın körü gelir akşam gece gider artık...

asıl sorun bu zaten dimi ikisinin bir araya gelmesii... benim annemde herşeyi bana yansıtır.. bak bak bak o öle dedi şu şunun şusunu yaptı bunu dedi bana böyle davrandı.. bunları der bir de alınır... damat bizi beğenmiyor kendi anasını beğeniyor der... benim kocamın da çenesi maşallah... pat die söler lafı annemde sürekli üzülür... ama kararlıyım ben de onun gibi olucam... kayınvalidemler kayınpederim görümcelerim zaten sürekli akıl verme modunda... inan hiçbişeyden korkmuyorum onların bir araya gelmesinden başka... benim annem şimdi bile surat asıyor aklına gelince... kayınvalideme gitmemi istemiyor... hoş ben de gitmek istemiyorum ama neyse...

serdemmm benim annem bir alt katımda oturuyor olayları sen düşün... ne olsa gitse bile duyacak...

Aman bana alt açma demeyin herkes bana alt açma hediye getiriyor şimdiden 5 adet oldu anneannem babaannem annem kaynanam ve benim aldıklarımla 5 etti

berrak sanırım 25 tl idi yanlış hatırlamıyorsam yanında başka şeylerde almıştık tam hatırlamıyorum fiyatı.
ay annemde babamda bırakmazlar oruçlarını bide onlara çok zor olucak sıcakta allah yardımcıları olsun artık klimada otururlar

aY ÖZlem senin işin benden de zor en azından benimki evde bağrış çağrış olursa bizde değilse duymaz.

Biz 2 sene önce şimdi otruduğumu eve taşınmadan önce k. validemin baskısıyla dubleks bi eve taşınmıştık. güy aonlar üstte yaşayacaktı biz altta. (onu da bi ara anlatırım detaylı)taşınırken ramazandı. ama ne sıcaktı hava. k.validem herşeye maydanoz olur ama taşınma işi olunca ablasına gitti. ist.dan annem geldi. kadın oruç. saçlarının dibinde ter damlıyor. kocaman ev. yardım etmediği gibi. oruç kadına bi kap yemek koymadan gitti ya. hem de daha yerleşmemiş evde duşunu aldı giyindi gitti. bi de giderken hadi ana kız başbaşa yiyin dedi. ya ne yiycez dayalı döşeli ev olsa konuşmuycam. otuç ağız o sıcaklarda o kadar yorgun kadına pide söyledik. ne çorba ne yemek. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim. sonra bişey olunca didem soğuk diyo. keyfimden soğuk değilim ona karşı

Canım cİcİlerİn cok gÜzelde su fİllİ hastahne cıkısının yanındakİ alt aÇma mı :???

Evet , onun kılıfları da var,Çekmedim resmini. Hediye geldi o. Yan taraflarını falan şişiriyosun. kaydirigubbakcemile3

Aman bana alt açma demeyin herkes bana alt açma hediye getiriyor şimdiden 5 adet oldu anneannem babaannem annem kaynanam ve benim aldıklarımla 5 etti

Güle güle kullan.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Çok güzelmiş güle güle giysin kızın..

bende eşimin anneme laf sokmalarından çok korkuyorum.kendisi fazla pimpirikli ve titizdirde annemin yaptığı herşeyi eleştirebilir bilmişlik taslayabilir annemde çeker gider valla hiç muhatap bile olmaz..şimdiden hergün hergün söylüyorum anneme tek kelime bişey dersen bende bu evden giderim diye ama onun sağı solu belli olmaz kendini tutamayabilir..

Evet 25 e satıyolardı. Adamı deli ettim 20 ye verdi. kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim Sier'cim. opuyorumnanaktan

benimde 3 tane oldu alt açma ama kırmızıyı artık alt açma saymıyorum:)
ayy ben geçen yaz neler çektim eşimle annemler kavga etti kayınvalidem yüzünden eşim çıktı gitti evden kaç saat gelmedi sonra beni çağırdı konuşmak için töbe yarabbim sanki evli değiliz annem ağlar bi taraftan kocam ağlar öbür taraftan hep kayınvalidem yüzünden oldu.
annemler arabasız gelmişti biz gezmeye gideceğimiz vakit arabayı istedi eşimde hemen kabul etti verdi akşama geldi araba kayınvalidem inat olsun diye yaptı anlıyorum ben tabi ne istiyorsa annemlerden kaynımda öyle ne zaman abimler gelse benim akrabalarım gelse bi şeyi bahane edip araba istiyor araba 1 gün bizde 2 gün onda oluyor

ayy saat 6 olsada gitsem artık ya...20 dk da 1 wc ye gidiyorum her gidişimdede müdürle karşılaşıyorum nasıl işse bu böyle??

aY ÖZlem senin işin benden de zor en azından benimki evde bağrış çağrış olursa bizde değilse duymaz.

dimi yaaaa mafoldumben oofff bırakıp gitseeeemmm gidemem ailenin tek çocuğuyumm bişey olduğunda başlarına bişey geldiğinde bir tek ben yetişiyorum... bişey lazım olduğunda ben alıyorum ben hallediyorum nasıl bırakıp gideyim annemi babamı... şimdide kavga ettiğimzde duyuyor... duyuyor ama ne yapayım...

Benim eşim anneme hayatta laf söylemez bilir bizim için yaptığı fedakarlıkları ama surat asar mesela ben annesiyle ilgili 1 laf etsem o surat asar bizimkiler de neden surat asıyor bize derler ayıkla pirincin taşını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…