Çok güzelmiş güle güle giysin kızın..
Dimiii bende öle kavga dövüş yaptıklarında çok zevk alıyorummmmm kötükedihüso:jeyyar:
Ay bu insanları gençleri niye öle kendi hallerine bırakmazlarki.size ne yaaa alla allaahh..demekki cnm bu işin okumuşu cahili olmuyoo..valla ne cahil kadınlar kaynanalar var ama dört dörtlük oluyolar..öğretmen emeklisiymiş seninkide ama kaynana kaynana işte yinede demekki..
Kesinlikle bu işin okumayla alakası yok. Gerçekten okumak sadece cehalet alıyo. bu işlerde düşünce lazım biraz. adam oturup düşünecek. böyle dersem ne olur, bunu yaprsam ne olur diye. ama benimki dobralıkla patavatsızlığı karıştıracak kadar düşüncesiz.
Benim kocamda hep ben haklıyım düşüncesindedir. kaydirigubbakcemile3 ama tabi öyle bişey yok.
Bak işte bunu hep ben yaparımm.yani hep ben haklıyımdır.ama öyleee...azcık t ainadımdır oğlak burcuyum dur vesselam..
Aman bana alt açma demeyin herkes bana alt açma hediye getiriyor şimdiden 5 adet oldu anneannem babaannem annem kaynanam ve benim aldıklarımla 5 etti
Kız herkes birbirinden habersizmi almış alt açmaları.amanınnn çok ta olmuş elinde..e sende başkalarına hediye verirsin zamanı gelince..kullanmazsın bazılarını.zaten didoba demişti ya pek kullanılmıyo diye.canbebe daha çok kullanılıyo diye..öle yaparsın yanii..
Biz 2 sene önce şimdi otruduğumu eve taşınmadan önce k. validemin baskısıyla dubleks bi eve taşınmıştık. güy aonlar üstte yaşayacaktı biz altta. (onu da bi ara anlatırım detaylı)taşınırken ramazandı. ama ne sıcaktı hava. k.validem herşeye maydanoz olur ama taşınma işi olunca ablasına gitti. ist.dan annem geldi. kadın oruç. saçlarının dibinde ter damlıyor. kocaman ev. yardım etmediği gibi. oruç kadına bi kap yemek koymadan gitti ya. hem de daha yerleşmemiş evde duşunu aldı giyindi gitti. bi de giderken hadi ana kız başbaşa yiyin dedi. ya ne yiycez dayalı döşeli ev olsa konuşmuycam. otuç ağız o sıcaklarda o kadar yorgun kadına pide söyledik. ne çorba ne yemek. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim. sonra bişey olunca didem soğuk diyo. keyfimden soğuk değilim ona karşı
Ayy evet yaa sen çok haklısın bu şekilde olmaya..ben olsam belki daha beter olurum da neysseee...
bende alt açma minderi almadım daha ya..senin aldığınçook şekermiş tatlım nerden almıştın ya?
Eminönü havuzlu handan aldım ben canım. Orta kattan. :)
Benim kocamda hep ben haklıyım düşüncesindedir. kaydirigubbakcemile3 ama tabi öyle bişey yok.
Bak işte bunu hep ben yaparımm.yani hep ben haklıyımdır.ama öyleee...azcık t ainadımdır oğlak burcuyum dur vesselam..
.
Ben de Oğlak burcuyum. kaydirigubbakcemile3 İnatçıyım.kaydirigubbakcemile3
dimi yaaaa mafoldumben oofff bırakıp gitseeeemmm gidemem ailenin tek çocuğuyumm bişey olduğunda başlarına bişey geldiğinde bir tek ben yetişiyorum... bişey lazım olduğunda ben alıyorum ben hallediyorum nasıl bırakıp gideyim annemi babamı... şimdide kavga ettiğimzde duyuyor... duyuyor ama ne yapayım...
bu arada kızlar sizlerin mesai kaçta bitiyo normalde ben 5te çıkıyordum şimdi evde olunca 6 da falan mı çıkıyorsunuz ay çok geç
Ay özlemcimm boşver artıkk napcan..dediğin gibi tek çocuk olman işi karıştırıyo..artık azcık ordan azcık burdan idare etcen.kavgalarınızıda ses gitmeyecek bi yerde yapın :)) biz mesela banyoya geçiyoruz..çünkü odalardan apartmana müthiş ses gidiyoo..onun bile çaresi var bakk..kaydirigubbakcemile3
Mesai bitti. ben çıkıyorum. haydi hoşçakalııııınn.
orta kattanmı:roflol::roflol::roflol:tatlım ben ankaradayım havuzlu hanıda ilk kez burdan duydum çok sağol yinedekaydirigubbakcemile3
ben kaçıyorum acil bye
Ben de Oğlak burcuyum. kaydirigubbakcemile3 İnatçıyım.kaydirigubbakcemile3
Aaa şekerim karı koca aynıyız o zaman sizlee.iyi iyi dertleşiriz senle bol bol iki oğlak iki ikizlere karşıı kaydirigubbakcemile3
Kızlar bende çıkıyorum mesai bittii..yarın görüşmek üzere..iyi akşamlarrrrr opuyorumnanaktan
güle güleee. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay kız nerden aldın diyince ben hiiiiç bakmadım şehre, direk yazdım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Nette var aynısı , dur bulim de link yollıyim sana. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Güle güle . opuyorumnanaktan neden acilll acabaa.akannehir
Ay özlemcimm boşver artıkk napcan..dediğin gibi tek çocuk olman işi karıştırıyo..artık azcık ordan azcık burdan idare etcen.kavgalarınızıda ses gitmeyecek bi yerde yapın :)) biz mesela banyoya geçiyoruz..çünkü odalardan apartmana müthiş ses gidiyoo..onun bile çaresi var bakk..kaydirigubbakcemile3
Aaa şekerim karı koca aynıyız o zaman sizlee.iyi iyi dertleşiriz senle bol bol iki oğlak iki ikizlere karşıı kaydirigubbakcemile3
Kızlar bende çıkıyorum mesai bittii..yarın görüşmek üzere..iyi akşamlarrrrr opuyorumnanaktan
Ayyy evet canım. kaydirigubbakcemile3 ıyi akşamlar sana da görüşürüz.opuyorumnanaktan
tamam canım nette varsa ordan alırım..bayıldım çünkü çok tatlıymış..bulamazsan zorlama kendini:içelim:
Buldum :)) Altta iki resim var, biri ayılı biri tavşanlı. :)
436 Babycenter Hayvan Figürlü Altaçma Set | Babycenter | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?