2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eşim aslında sever annemleri ama kayınvalidem napıyo ne ediyo 2 dakda ne söylüyosa bizimki 180 derece dönüyor ay valla oda marifet ben beceremiyorum

Ay ya annem her gün gelmese sorun değil ben eşimi ne yapar eder hallederim kayınvalidemin haksız olduğunu anlatırım ama şimdi adam işten gelecek kaynanam çekip 1 şey diycek o işi anlamadan ya bana ya da annesine sinirlenip surat asacak annemler de o suratı çekecekler o akşam annem beni yiycek niye surat asıyor diye sonra annemler gidicek ben olayı anlatıcam o kayınvalideme kızıcak söylenecek bu sefer kayınvalidem ertesi gün annemlere surat asıcak eee bu sefer annem kızacak bana söylenecek ben kaynanama surat asıcam eşim bana kızıcak derken herkes girecek birbirine

bu arada kızlar sizlerin mesai kaçta bitiyo normalde ben 5te çıkıyordum şimdi evde olunca 6 da falan mı çıkıyorsunuz ay çok geç

Ay özlemcimm boşver artıkk napcan..dediğin gibi tek çocuk olman işi karıştırıyo..artık azcık ordan azcık burdan idare etcen.kavgalarınızıda ses gitmeyecek bi yerde yapın :)) biz mesela banyoya geçiyoruz..çünkü odalardan apartmana müthiş ses gidiyoo..onun bile çaresi var bakk..kaydirigubbakcemile3

banyoda kavga haa:roflol::roflol::roflol:

serdem süper anlatmışsın :))) eşim pek farkına varmaz annemle annesi arasında olanları kesin sadece ay tuturur artık 1 gün çağırmasam annemleri çağır demeye eşimin o huyuna sinir oluyorum annemler burdayken suçluluk hissediyor sürekli annesini çağırma ihtiyacı duyuyor gerçi kesin kayınvalidem diyordur bizi çağırmıyorlar analı kızlı oturuyorlar diye sanki ne işi var her dakka ama yok tabi onun düşüncesine göre oğlunun evii gerçi şimdi unuttu onu kredi ödüyoruz biliyor oğlunun maaşıyla olmaz ben çalışmasam alamazdık evi kabul etii ev ikimizin:)))) allahım düşünceye bak

Mesai bitti. ben çıkıyorum. haydi hoşçakalııııınn.

güle güleee. opuyorumnanaktan

orta kattanmı:roflol::roflol::roflol:tatlım ben ankaradayım havuzlu hanıda ilk kez burdan duydum çok sağol yinedekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay kız nerden aldın diyince ben hiiiiç bakmadım şehre, direk yazdım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Nette var aynısı , dur bulim de link yollıyim sana. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben kaçıyorum acil bye

Güle güle . opuyorumnanaktan neden acilll acabaa.akannehir

tamam canım nette varsa ordan alırım..bayıldım çünkü çok tatlıymış..bulamazsan zorlama kendini:içelim:

kaydirigubbakcemile3 kız bizim banyodan daha çok ses gidiyor biz denedik onu havalandırma boşluğu sesi daha çabuk iletiyor... annemin kullanmadığı odaların üzerine gidip tartışmak lazım eheheheh valla artık kendi bilir öyle mi böyle... benim anneme bir laf desin ben onun annesine bak nasıl davranıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…