2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çıkıyorum kızlarrr. Akşama burdayım.Görüşürüzzz.Öptük hepiniziii. opuyorumnanaktan

(
evet işte bende kağıthaneden nefret edenlerdendim ki hala öyle gelişmeyen ve içerisinde alışveriş yapıcak hiçbir yer bulunmayan tek semt bence

ben m.koyde doğdum buyudum evlenince tarabyada oturduk işte ama eşim çok sık gittiği için bide teraskatı idi çocuk olucak daha güvenli geniş bi yer olsun dedik.

ama eşim 2 ev bakıp 3.de sıkılınca kağıthane oldu ne yazık ki

gönül evleri sitesinde oturuyorum sanırım sadabat evlerine yakın

yakın olmak güzelmiş doğumdan sonra orda olursan görüşürüz kısmet olursa:)

selamlarrr hoş sohbetler

Berrakcım Havuzlu han orta kat heee:)

Kaynana muhabbeti açılmış yine
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Şükürler olsun benim kaynanama
Her konuda koşzr yardımıma
Ne istesem yapmaya çalışır
Bebek için bile koşturup duruo üstelik kayınpederle seneler önce ayrılmış ve başkasıyla evli...
Son hazırlıklarım bitsede gitsem yazlığa die can atiorum
Şuan yazlıkta klıo tek başına ama bir ayağıda ist.da
Şu bi gerçek ki ben bile onun gibi bi kaynana olamam o kadar iyi olamm
İlla ki bişeylere maydonoz olurum
Eşim bile vay biim gelinin haline dio
Çk pipirikliym çünkü
Herşey tam olsun isterim:)
Yavrucak belki de daha ana rahmine bile düşmeden kayınpederi acio haline:)))

ben de yavaştan toplanayım kızlar... hepinize iyi akşamlar... ayy bugün ne güzel sabah günaydın diyebildim akşam iyi akşamlar diyorum

müdürümün yokluğu nasıl belli oluyor dimi ehehehe

merhaba kızlar umarım herkes ve melekleri iyidir işlerim çok yoğundu giremedim sonra annemin yanına gittim yazlığımıza köy gibi bir yer yazlıktan ziyade ordanda nete çok girebilme fırsatım olmadı ama ara ara okudum yazamasamda
benimde bel kasık ağrılarım çok oldu bu arada yatmak zorunda kaldım geçtiğimiz haftalarda benim Bade mimin beyinciğinde kist vardı bilen bilir bu cuma yine mr çektirmeye gidicez bakalım gelişimi gayet iyi ama doktorumuz bir sorun görünmüyor diyor hatta önden önden gidiyoruz lakin beyincikte ki kist nasıl bi hasar vermiştir vermişmidir belli değil mr da daha içimiz rahat eder dedi bakalım işte benim derdim bitmedi hamilelikte herbirimiz sanırım ayrı sorunlar yaşıyoruz

ay inanmıyorum canımın istediği şeyi kalkıp jet hızıyla yaptım süperim iş yemek olunca hiç engel tanımıyorum :))

çiçekcim çok geçmiş olsun. Umarım tertemiz çıkar sonuç. Zaten bir sorun olsa dr mutlaka anlardı tahmin ederdi. Ama iç ferahlığı içinde tabii ki iyi olur mr.

Burcu ne yaptın da yiyosn merak ettim şimdi:)

çiçek geçmiş olsun ama anlamadım kist kimde?

çok teşekkür ederim kızlar
aspirincim kist bebişimde beyinciğinde zaten amniyosentez falan yaptırmıştık temiz çıktı allaha şükür 18. haftamızda da bebişime mr çekilmiştik ama bişey görünmemişti gebelik yaşı küçük olduğu için ileriki haftalarda tekrar çekeriz dendi amniyosentezde temiz çıkınca gelişimide iyi olunca doktorlar rahatladı bende inanıyorum ki önemsiz bir kist inşallah doğuma kadar da yok olur

zeynebi aldım azcık gezdik
hava aldı kuzum ya Allahtan yağmadı
vakumlu poşetlerden aldım 2 tane bakalım inş iyidir dandik gibi duruyo ya bakalım artık zeynep uyusun halledicem
eşim park yatakla dolap bakmış kahverengiymiş ikiside güzeldi diyo ben gidemiyorum al dedim baklım bi daha gidem resim çekem diyo
alsında işlerimi bitireyim bu oğlan beni çok zorluyo valla
belim fena ğrıyo,kasıklarım öyle,sanki dünden beri çamaşırım hafif ıslanıyo peçete koydum akıntı galiba devam ederse dr.uma bi gideyim kocişe söylemedim telaş yapmasın diye
ama yarın söyliycem hatta abartayım azcık gıcık etti beni ya sabah konuştuk adamla
annesi umreden geliyo ya hediyelik seccade ve ufak kuran alacaktı adam öyle konuştuk herkese dağıtmaya ablamıo da arayayım bi dedi yolda aramış almış bi sürü şey
tesbih,seccade,takke,tülbent ay bi gördüm sinir oldum yaaaaa
ben 3 kuruşun hesabını yapıyorum bana dolap için bekle yarın mı doğuracan diyo annesine neler almış Allahım yaaaa,alsın bişey demiyorum tabi ki alacak da bana kısıp oraya atsın bu ne iş anlamadım
hadiye almayacağız hacca gitmedi ki annem diyodu
sadece seccade oldu hediyelikler sonrada bunlar....
sinirlenmeyeyim diyorum olmuyo valla
ben kendime kıyafet bile almıyorum hacdan gelmiş gibi herşey dağıtacak kadın ya
Allah hepsini bildiği gibi yapsın
bizim rızkımızdan kesiliyo hepsi hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
biraz sert oldu galiba ama kızlar dertleşecek kimsem yok valla
annemi aradım söyelkim böyle böyle diye yazık üzüldü kadın ya karnındakini düşün sinir oluyo o da boşver kızım diyo eline 5 kuruş geçsin zeynebe bişeyler alıp geliyo
kaynana gene çarşıya çıkmıştı kendine manto almış umreye gitmeden önce
bir tane penye yelek bir tane alt almış mavi
bi yelek örmüş onu getirmiş
başka bişey almayacağım doğuma iyo gerek yok onları da alsın başka yere hediye götürsün
Allahım ya bende böyle kaynana mı olucam sanki bana yapıyo oğluna yapmıyo
offff offfffffffffff

ayy canım benim ya boşver kafanı takma adamlar birazcık gıcık oluyorlar benimkide aynı ben birşey isteyince yok mok der anası isteyince akan sular duruyor canım kayınvalidem normalde çok iyidir hiç birşeye karışmaz ama parayı çok seviyor çocukları otururken onların yanında kayınpederime şunu alcam bunu alcam der eşimde hemen ben alırım anne der yok yok oğlum sen alma istemem yan cebime koy bizimkide herşeyi hep kızlarına yapsınn ben daha bir iğnesini görmedim işte diğer yanları iyi olunca bunuda kabul ediyoruz canım
ben çekmeceli dolap istiyordum bebeğin eşyaları için eşim yok falan dedi bende tamam dedim almayalım madem sonra kayınpederim hediye almış allah razı olsun kayınvalidemde orda banyo dolabı beğenmiş benimki ne dese beğenirsin anne sanada ben alayım gııcıkkkkkkkkk iştee valla cannım başa çıkamayız o yüzden hiççç kafanı takma boşver

selam kızlar..,opuyorumnanaktan
kaynanalar zorluyolar sanırım.
benim eşimin annesi yok ama sürüyle halaları teyzeleri var hepsi de başka şehirdeler...
geçenlerde küsmüşler hiç aramıyo eşim diye ama biz bi arayalım ne var ne yok demiyo kimse kim olursa olsun herkes kendini düşünüyor maalesef!!!:1no2:

kızlar zeynebin odasına bordür yapıştırcam kaç cm yüksekte olmalı bilen var mı bi de nasıl yapışacak ya duvara,bi toz var yarım litre suya koy demişti aldığım yer ama hiç görmedim yapılırken bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

beyazcım bordorun yüksekliğini sen kendin mobilyaların durumuna göre ayarlayabilirsin hani yatak kısımlarında kaybolmasın gibim düşünerekten herhalde, toz tutkalı suyla karıştırılınca bordorun arkasına sürüceksin sonrada duvara istediğin yere yapıştırıcaksın ama oranı falan vardır belki üzerinde şu kadar toza şu kadar su diye ona göre yapabilirsin canım hoş bende cahilim bu konuda ama fikirsel olaraktan şey ettim :)))

canım bız annemın evıne yapmıstık .
mobılyaların boyuna gore ayarlıyorsun karısımı uzerınde yazar sadece dıkkat etmen gereken zemınin duz olması yoksa yukarıdada kayma yapar istersen metreyle yerden olç kucuk isaretler koy bordurun altında kalcak gıbı en son yapıstırısın canım

çok teşekkürler ederim kızlar
zeynebi hemen uyutabilirsem başlarım belki
biraz ağrım var artarsa sonraya kalır ama yapmak istiyyorum baklaım haber veririm size
çamaşırlarım çıtı asayım
görürşüz

çiçekcik canım geçmiş olsun. maşallah bebişin iyi çok şükür merak etme doğuma kadar geçer inşallah canım.

Kıslar benimde oğlum çok hareketli bugün yaa.Allahım bir huzur vermedi sabahtan beri oturuyorum tekme kalkıyorum tekme tam göbeğime vuruyor çok canım acıyor yane yapacağımı bilemedim ne yatabildim ne oturabildim ya. Birşey yoktur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…