inanmıyorum k. hane de mi o kadar para veriyorsunuz ya daha kaç sene öncesine kadar k. hanenin yüzüne bakılmıyordu:) ben hala hiç sevmem k. haneyi sadabad evleri falan vardı acep orda mısın ki? bu arada benm annemlere de yakınmışsın cnm bizimkilerde şişlide oturuyo :) bende doğumdan sonra orda olcam yakınmışız desene
çiçek geçmiş olsun ama anlamadım kist kimde?
çiçekcim çok geçmiş olsun. Umarım tertemiz çıkar sonuç. Zaten bir sorun olsa dr mutlaka anlardı tahmin ederdi. Ama iç ferahlığı içinde tabii ki iyi olur mr.
Burcu ne yaptın da yiyosn merak ettim şimdi:)
zeynebi aldım azcık gezdik
hava aldı kuzum ya Allahtan yağmadı
vakumlu poşetlerden aldım 2 tane bakalım inş iyidir dandik gibi duruyo ya bakalım artık zeynep uyusun halledicem
eşim park yatakla dolap bakmış kahverengiymiş ikiside güzeldi diyo ben gidemiyorum al dedim baklım bi daha gidem resim çekem diyo
alsında işlerimi bitireyim bu oğlan beni çok zorluyo valla
belim fena ğrıyo,kasıklarım öyle,sanki dünden beri çamaşırım hafif ıslanıyo peçete koydum akıntı galiba devam ederse dr.uma bi gideyim kocişe söylemedim telaş yapmasın diye
ama yarın söyliycem hatta abartayım azcık gıcık etti beni ya sabah konuştuk adamla
annesi umreden geliyo ya hediyelik seccade ve ufak kuran alacaktı adam öyle konuştuk herkese dağıtmaya ablamıo da arayayım bi dedi yolda aramış almış bi sürü şey
tesbih,seccade,takke,tülbent ay bi gördüm sinir oldum yaaaaa
ben 3 kuruşun hesabını yapıyorum bana dolap için bekle yarın mı doğuracan diyo annesine neler almış Allahım yaaaa,alsın bişey demiyorum tabi ki alacak da bana kısıp oraya atsın bu ne iş anlamadım
hadiye almayacağız hacca gitmedi ki annem diyodu
sadece seccade oldu hediyelikler sonrada bunlar....
sinirlenmeyeyim diyorum olmuyo valla
ben kendime kıyafet bile almıyorum hacdan gelmiş gibi herşey dağıtacak kadın ya
Allah hepsini bildiği gibi yapsın
bizim rızkımızdan kesiliyo hepsi hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
biraz sert oldu galiba ama kızlar dertleşecek kimsem yok valla
annemi aradım söyelkim böyle böyle diye yazık üzüldü kadın ya karnındakini düşün sinir oluyo o da boşver kızım diyo eline 5 kuruş geçsin zeynebe bişeyler alıp geliyo
kaynana gene çarşıya çıkmıştı kendine manto almış umreye gitmeden önce
bir tane penye yelek bir tane alt almış mavi
bi yelek örmüş onu getirmiş
başka bişey almayacağım doğuma iyo gerek yok onları da alsın başka yere hediye götürsün
Allahım ya bende böyle kaynana mı olucam sanki bana yapıyo oğluna yapmıyo
offff offfffffffffff
kızlar zeynebin odasına bordür yapıştırcam kaç cm yüksekte olmalı bilen var mı bi de nasıl yapışacak ya duvara,bi toz var yarım litre suya koy demişti aldığım yer ama hiç görmedim yapılırken bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
beyazcım bordorun yüksekliğini sen kendin mobilyaların durumuna göre ayarlayabilirsin hani yatak kısımlarında kaybolmasın gibim düşünerekten herhalde, toz tutkalı suyla karıştırılınca bordorun arkasına sürüceksin sonrada duvara istediğin yere yapıştırıcaksın ama oranı falan vardır belki üzerinde şu kadar toza şu kadar su diye ona göre yapabilirsin canım hoş bende cahilim bu konuda ama fikirsel olaraktan şey ettim :)))
canım bız annemın evıne yapmıstık .
mobılyaların boyuna gore ayarlıyorsun karısımı uzerınde yazar sadece dıkkat etmen gereken zemınin duz olması yoksa yukarıdada kayma yapar istersen metreyle yerden olç kucuk isaretler koy bordurun altında kalcak gıbı en son yapıstırısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?