2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çiçekcik canım geçmiş olsun. maşallah bebişin iyi çok şükür merak etme doğuma kadar geçer inşallah canım.

sağol canım benim zaten ben endişelenmiyorum bile artık doktorum ne olur ne olmaz diye bir bakalım dedi ondan aslında çektirmek bile istemiyorum da işte sanki neticede allahın izniylen dünyaya getiricem öyle yada böyle tatlım allahım meleklerimizi korusun tüm kötülüklerden opuyorumnanaktan

yoktur yoktur sağlıklı bebişler öyle hareketli olurmuş tatlım işte son aylarımız katlanıcaz tatlım ya biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor endişelenme hiç
dün yakın bir arkadşım doğum yaptı 7 aydan itibaren kızının ona yaşattıklarından dolayı ne uyku ne huzur ama dün doğurdu maşallahh darısı bize inşallah yani oluyor bunlar tatlım

birde ben çok çektim Bade ciğimin sorunlarından uykusuz huzursuz geceler falan filan inan aslında şimdi benimkide böyle uyutmuyo etmiyo ağrıtıyor durmuyor ama inan hiç dert etmiyorum o yaşadıklarımdan sonra sağlıkları yerinde olsunda canım

Amin canım benim inşallah sağlıkla vaktinde gelsinler cümlesi. ınsan endişe ediyor bazen sürekli hareketli olmasından.bazende hiç hareketi olmuyor uykuya dalıyor sanırım.Biraz sallıyorum başlıyor zıplamaya kerata.Aman çokşükür cümlesi iyi olsunlarda başka derdimiz yok şükürler olsun.

Bu arada arkadaşının da bebişini allahım analı babalı büyütsün inşallah.Sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin canım. Darısıcümlemizin başına..

Herkese selamlar hoş sohbetler
Merak etme demetim bende bugn dr.a gittim
Tekme konusu açıldı bazen gece 3lere kadar uyutmuo dedim
Ooo çok iyi böyle hareketli olması
Dedi:)
İçini ferah tut demwk ki mutlu ve huzurlu
Ah bi doğsalar da gülücük atsalar böyle:)

aminnn canım aminnnnnn vallaa dayanıcaz anniş olmak kolay değilmiş anne karnındaykene başlıyor annelik çok heyecanlı bir süreç ama ben şimdiden diyorum doğruktan sonra özlüycem karnımdaki halini diyee:))))

Ayy canım pelincim valla doğru diyorsun yaa. Sağlıkla dünyaya gelsinlerde hayırlısıile bakalım.
Ay ilk doğumu kim yapacak çok merak ediyorum ben yaa...

bende badenin kılık kıyaftelerini yıkadım ama daha ütülemedim hastane çantasını neyim ne vakit hazırlamak gerek hazırlayan varmı acep aranızda yoksa çok mu erken böyle kararsız kaldım havalar biraz serinken ütüyü yapıp hazırlasammı diyorum yavaştan eksikler var gerçi halada az eksik kaldı ama ne diyorsunuz şekerler bu konuda

Evet canım haklısın.Hatta annem bana bu iyi zamanların bile diyor yani. Bu haldeyken.Ama insan annesinin kıymetini en çok anne olacağı zaman anlıyormuş gerçekten. Anneme her zaman düşkündüm ama şimdi daha bir farklı gözle bakıyorum artık ona. Bende onunla aynı sıfatı taşıyacağım diyorum.Çok güzel bir duygu.Zaten bugün süper bir haber aldım annem inşallah haziran sonu burda olacak inşallah çok sevinçliyim ve doğuma kadar da yanımda olacak inşallah süper bir haber benimiçin..

Çicekcik,Canım valla ben daha hiçyıkamadım.Valizim öyle açık ama kıyafetler yıkanacak.Birde pijama takımı almıştım kendime ama ne hikmetse uzun kollu almışım.Biraz eksiklerimiz var ama bebişin kıyafetleri hazır daha yıkama yapmadık erken gibi geliyor bana. Annem gelsin onla yaparız allahın izni ile inşallah...

ay canım gözünaydın ne güzel iştee bi ayda önceden vakit geçireceksiniz :dance: valla aynen öyle annelerimizin kıymetini değerini biliyorduk elbet ama bu şekilde daha bir başka oluyor bakış açısı değişiyor hele birde dünyaya gelsin sıpıçlar sanırım dahada farklı olucak

bende çatlıorm meraktan
Böyle merak ediorm die kızıorm da kendime
Neyi çok istesem ya olmaz ya çok geç olur
Şimdi böyle merak ederken en son doğuran ya ben olursam diorumkaydirigubbakcemile3

Sabah 8 de uyandm kontrol var die
Eşime hadi diorm trafik vardır geç kalcaz
Sen ne mikropsun dedi bana
Oğlunu görcen die erkenden uyandn başka zaaman olsa kalkmazsn ben geç kalırım işe dedi
Valla gece bile uyandm dedim geç kalırım korkusuyla
Kociş kendi kalkıp gidio çoğu zaman
Ben uyuyorm kaldırmıoda :)
Kendi işi gerçi bişi olmaz
Bebiş doğsun uyanırız erken erken:))

doğru söylüyorsun tatlım nasılsa annen gelicekmiş bende yıkmayı düşünmüyordum ama geçen hafta çok çok sıcaklar oldu dedim mayıs sonu daha şimdiden böyle olursa haziran var temmuz varr mahvolurum diye ödüm koptu ne yapıcaz diyerekten attım makineye posta posta yıkadım valla sıcaklardan çok korkttum yapamam diye aslında aradan çıkmış oldu şimdide diyorum serinken yapsammı ütüyü ama kararsızım biraz daha bekleyebilirim:)))

bence fotocum bebişinden kıskanmış biraz sanırsam ama erkek olupta normal olanını daha görmedim canım her biri ayrı telden yani bir yerden geliyorsa başka bir yerden gidiyorlar

Çiğdemcimçok saol canım.Valla süper oldu bize de moral olarak da.

Pelincim valla bebişleri görmek için çıldırıyorum bende yaa.Ama benim randevum daha 30 haziranda çokk... Eşimde kendi kalkar şimdiye kadar hiç ben kaldırmadım.Kendi kalkar hazırlanır en son beni kaldırır onu yolcu ederim.Ben bekarken babannemel kadım 3-4 yıl.Babannem hergün beni yolcu eder arkamdan ayetel kürsiyi okurdu.Bende alışmışım eşimin arkasından dua okur allaha emanet ederim.Sonra kapımı kitler yatarım.
Benim veledim de sanki 40 hafta bekleyecek gibi geliyor bana bakalım hayırlısı..

kızlar ben yıkadım hazırladım odasını kıyafetlerini ama doğum çantası hazır değil gecelik pijama feln alamadm daha bide park yatak için nevresm takımı almam gerek ve yatak
Ama bence sizde ütüleyin yavaştan
Çok uğraştırıo
ıyice ağırlaşmadan sakince yapın derim
Hem artık ne olacak hiç bilemeyiz

Haklısın pelincim. Bizim odamız 14 haziranda gelecek inşallah.geldiği zamanda kokusu hemen çıkmaz zaten. Acil bir durum olursa.ki inşallah olmaz evdeolanlar iki dk yıkayıverirler herhalde. Doğum çantasına konacakları yıkar ütüleriz de odası kokusu gitmeden yıkayıp yerleştirmek istemiyorum açıkçası.

ay ben yetişemiorm size ya
Cepten yazıorm kusura bakmayn

Çiçekcm kıskanıo valla
Aramıza girdi dio bazende hep oğlun hep oğlun dio
Üülüormda öle dediğinde ben ikisinide çok seviorm ama işte :))

Dmetcim bende seviniodm 15 gün sora gel der die ama önümüzdeki aydan sora daha sık görüşceZ dedi ehh dedim napalım:)

evet demetcim aminn diyorum hayırlısı olsun vallaa ne güzel bir alışkanlık dualarlan yollamak eşini işee
bende cinnet geçririm en sonundaa bağırarak yollarımmmmm :mymeka: mıy mıy mıy iki saatte hadi hadi hadi diyerek kalkacak sanki ben gidicem yani şöyle diyim genişliği konusunu 830 iş başı mesela 815 te hala yataktaa eee cinnet geçiriyo insan haliylennnn bende bir o kadar tez canlı bir insan olaraktan tabii iyice fıttırıyorum bu durumaa gerçi artık işten çıkartıldı malesef bi sürü sorun arasında bir bu eksikti ama benim kociş malesef ağır vasıta gibim klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…