2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off geldim hiç bi iş de yapmadımmm
az meyve yedim yemek de yemedim
kuzumun kıyafetleirni toplarım birazdan
bende hazırlamadım oğluşun kıyafetlerini daha inş erken gelmezler valla

evet canım kıskanırlar ama olsun tatlı kıskançlık hele bir dünyaya gelsin işler değişir biz taşıdığımız için yaşadıkalrımız çok daha başka genelde erkekler doğmadan pek anlayamıyorlar

valla ütüyü yarın allah nasip ederse yaparım benimde park yatağım yok daha nevresimi neyim yokda işte bebişimin kılığı kıyafeti var kendime de pijama aldıydım havuzlu hana gittiğimde birde gecelik alıcam onuda alınca yıkar ütülerim yaptıkçada koyarım valize ancak zaten kimbilir kaçkere aç kapa dök yapıcaz :icecream:

Çiğdemcim eşinin işten çıkmasına üzüldüm tatlım.Allah yardımcınız olsun inşallah.Valla benim eşimde öyle ya. çoğu zaman geç kalır allahtan belediyede çalışıyorda,çok dikkat edilmiyor giriş çıkışlara. Valla ben karışmıyorum istediği saatte kalksın zaten uyur oluyorum çoğu zaman bakmıyorum bile.Laf duyarsa o duyacak yani. Benimki de kırk saat ayna karşısından çıkmaz üstünü giymesi yarım saat zaten. ılk zamanlarçok tuhafıma giderdi bende hemen giyinir 2 dk da hazır olurum ama eşimle bir yere gideceksek bekliyorum o hazırlanıyor sonra ben giyiniyorum.Zaten hamilelikten dolayı makyajda yok.saçlar dersen papaz gibi oldu zor taranıyor. O yüzden saça bir topuz üste bir bluz alta pantalon yada capry hadi yallahh..

amin inşallah vakitlice gelirler kızlarda ne biliyim benim hep başından beri bir tadsızlıktır gidiyor dedim her işim ters ne olur ne olmaz çok kokuyorum ondan hazırlamaktan yanayım yavaştan

bezyazcm hoşgeldin
Çok sıcaklara kalmayn ya zor olur

Bu arada bişi dicem size
Canınız istemesn ama gerçi var artık
Karpuz tüketirken asla yanında bişi yemeyn
Tek yersenz faydası oluomuş
Başka bişiyle yendiğinde sadece yemiş oluomuşuz faydası olmuomuş hiç
Üstelik çok faydalı bir besinmiş

Ğelincim odayı maskodan aldık özel yapılıyor canım. O yüzden kokusu gitmniyor bir süre dediler. Arkadaşlardan da duydum ama bakalım inşallah çabuk çıkar kokusu yada çok kokulu olmaz.

Çiğdemcim sen yarın sabah serinde ütüle hayatım kolay olur daha çok bekleyip kırışmasın minikin kıyafetleri. Alınacak bitmiyor ki anacım al al al al sonu yok yani. Aldım bir dünya hala eksiklerimiz var ya. bebeği yapmak marifet,doğurmak marifet,eksikeri tamamlamak marifet,Bakmak apayrı bir marifet yani...

ay çok güldüm aynen öylee canım bende aynı kıyafetlerlen geçiriyorum hamişliğimi bi saç baş aynı makyaj desen yok nadiren kalem rimel öyle misafirlik durumlarında valla saldım iyice
bende genelde eeeh diyorum sanki geç kalırsa kendine diyerekten ama iştee afakanlar basabiliyor aradaa valla kendileri bilirr

Çiğdemcim hiç öyle düşünme canım vaktinde gelecek inşallah de.Beyin kendini neye hazırlarsa o olur demişti doktorum. Sende vaktinde gelecek diye düşün hep canım.

Pelincim valla karğuzun yanında ben birşey yemeyi hiç sevmem ama çok şişiriyor ya beni sizde de oluyor mu şişkinlik?

hoşbulduk fotokolik
azcık sohbet edeyim dedim sizi bulmuşken ama yatmadan olmayacak sanırım
belim fena ağrıyo çatılarıma yayılıyo resmen
sandalyede zor otuyorum
sonra uğrarım yine kızlar

aynen canım aynen öyleee al al al bitmiyor ben saldım artık yaa yeter oldum ki asıl doğduktan sonra olucak bunlar nekiiiii:)))) aslında bu sabah planlamıştım ama çok mide bulantısı çektim akşam üzerine kadar hep yattım ondan yapamadım yarına inşallah allahtan bir sorun çıkmazsa
karpuzu bilmiyordum bak yanında bir şey yendiğinde zararlı olduğunu demek öylee iyi bari tek başına tüketelim tükettiğimizdee

Aynen öyle çiğdemcim valla olan kendilerine olur hiç düşünme sen dön arkanı yat ben öyle yapıyorum.Çoğu alarmı ben duyuyorum kapat diyorum kalk diyoru. Arkasını döner yatarsa hiç takmıyorum valla. Ben işe giderken kendi kendime kalktım vaktinde gittim işime yani.O da kendisi yapsın ...kaydirigubbakcemile3

Çiğdemcim valla aynen dediğin gibi o yüzden daha birşey almayacağım diyorum.Zaten dışarı daçıkamıyorum artık yalnız. Mide bulantıları bazen bendede oluyor ya doğum yaklaştığı için oluyormuş. Sabah kahvaltı ediyorum 2 öksürükle dışarda.Tutmaya çalışıyorum çoğu zaman çıkmasın diye valla.

ay beyazcım yaa ben geçen hafta öyle olmuştum çok korktum hattaa iki büklümdüm ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum hem kasık hem bel hem çatım böle çıtır çıtır ayrılıyor gibiydi 3 gün sabah akşam sürdü inat ettim araamdım doktoruda soğukkanlı bir şekilde bekledim sonrada geçti geçmeseydi ama arayıp gidecektim ne oluyor diye sonra doktoruma rutin kontorle gittimde anlattım ee artık çok normal dedi 1600 gr dı geçen hafta iki katı olmuş şikayetlerinin artmasıda normal dedi bende öyle oldunu düşündüm için gelmedim dedim:)))

Ay wcden ben normalde de pek çıkamıyorum zaten kaydirigubbakcemile3 ama karnımı çok şişiriyor yahu..kaplumbağa gibi yürüyorum eşim de arkamdan gülüyo sonra canım sıkılıyoo...

Ay wcden ben normalde de pek çıkamıyorum zaten kaydirigubbakcemile3 ama karnımı çok şişiriyor yahu..kaplumbağa gibi yürüyorum eşim de arkamdan gülüyo sonra canım sıkılıyoo...:sinifsinif:

valla ben karpuz yesemde yemesemde wc den çıkamıyorum ondan artık ne suyu ne yiycem şeyi kısmıyorum her halukarda ordayım :)))

aynen öyle demetcim bende artık almıyorum kozmetik kaldı bir pişik mişik kremler falan başka abidik gubidik şeyler varda yani alınır onlar aynen öyle bend evdeyim iş yeri bizim zaten gitmiyorum kaç zamandır bir sürü şikayetim olduğu için haftayada rapor almaya gidicem bundna sonrada dışarı neyim çıkabilcemi sanmıyorum heleki sıcaklarda işkence eşimle gidersek arabayla yani başka türlü in bin çok zor çokk

Evet çiğdemcim ya çok zor valla.Bir gün halama gittim büyükçekmeceye allahım işkence gibiydi totbüsle gittim.Dönüşte dayanamadım taksi ile geldim valla. Dedim bir daha dışarı mı tövbe. Şimdi kaynanam 2 sokak ilerimde ona bile gitmiyorum gelen bana gelsin diyorum artık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…