2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok fazla almadm kıyafet zaten hızla büyücekler belkide giyemeden küçülücekler
Kaç kilo doğacaklarınıda bilemiorz
Üstelik mevlüt yapılcak ve eminim çok kalabalık olur ee onlarda boş gelmezler
Ben yeni gelin mevlütü yaptığımda 1 hafta için karar verip yaptm herkesi arayamadım sadece çok yakınlarm biliodu nerden baksak 60 kişi felan gelmişti üstelik bir sürü hediye geldi

Hoşgeldin alyıldız canım,
Valla wc sorunu biter mi canım ya? Su içsek de içmesek de wc deyiz bütün gün.

bize gelen gelmiş zatennnn :1shok:
geceleri hep uyanığım ben yatıyorum uyuyorum ama wc ye kalkıyorum sonra saat başı uyanığım kalkmıyorum yataktan ama uyanığım eskidende uykuyla aram pek yoktu yine öyle 4 5 saat uyursam süper yani ama bunların normal olduğunu düşündüğüm için sorun etmiyorum açıkçası ki zaten uykusuz bir insandım allahtan da zor gelmiyor bana

Ay pelincim 60kiş mi düşünemedim yahu o ne kıss...
Yok valla ben o kadar kalaba çağırmam yani gerek yok yaa. Ne o hepsi bebeği almak istiycek istemem valla.

Ay canı ya uykusuz kalmak çok zor ya.Ben bekarken 11 de yatadım sabah 8 de kalkardım yani. Şimdi o kadar zor oluyor ki gün içinde uyursan süper dinleniyorum.Yoksa sersem gibi yemek bile yapasım gelmiyor ya o an aç kalmaya razı oluyorum tabi kalmak mümkün değilde..:hulya:

Ya evet pelincim ya kattılıyorum cnm o kadar kıyafet aldık bakıyorum bazen. Ya 4 kg felan doğsa boyu uzun olsa biraz imkansız giymesi ne olacak? 2. bebek olursa ona artık

alyıldızım hoşgeldin

Demetim herkesi çağıramadan oldu o kadar kişi
Bebeği aldırmam kıs anca bakarlar uzaktan kusura bakmasınlar o daha çok minik hem dimi...

ben de agirlasiyorum artik
oturup kalkmam zaman aliyor :)
hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin Allah
merhaba canım ağırlaştık ki sormaaa ayrıca aminnnnnnn

aynen bende öyle abartı birşey almadım krk mevlütü elbisesi dışında elbise bile almadım kilosunu neyim bilmiyorum kilosunu neyim bilemediğimden doğduktan sonra o tarz şeyler alıcam
yanlız sizin ahbap bayağı bir varmış alelacele olan mevlüte 60 kişi geliyorsa allahım size kolaylık versin diyorum canım akannehir

Tabi pelincim ya. Bizim aileden çok gelecek kimse yok zaten çokğu da memlekette. Ama eşimin tarafı çok kalaba yaa sürün sopak doluşurlar bebeğin başına valla çemkiririm hepsine.Zaten lausa depresyonu ile hiç çekemem onları. Laftan da anlamazlar ya neyse artık

aynen öylee valla bizimde ailemiz çok kalabalık değil eşiminde ailesi hiç kalabalık değil hatta az olunur 20 yi geçmez ki o kadar bile olacağını sanmıyorum gerçi belli olmaz neyse ama olursada lohusa uçan tekmesi atabilirim vallaa kaydirigubbakcemile3 yani allahın gücüne gitmesin ama öylee şekerim ay birde elden ele dolaştırma muhabbeti var yaa oof allahımmm allahtan kayınvalidecim aşırı pimpirikli birisi olduğundan o engel olabilir bu duruma benim mudahele etmeme gerek kalmayabilir

kilosunu boyunuüşünüp yapın alışverişinizi boşz klmasn elinize yazık başka bi ihtiyacınızı alırsınıZ

Mevlüt içinde kaanırım odama anneler halleder
Bebeğimle ilgilenir arada görünürüm
Ve herkese vermem uzaktan bakarlar

Yaa biim keretalar kaç kilo doğar ki acep
1600 olmuş bugün:) sanırım 3 garanti
Çok küçük olmasınlarda rahat edelim yaa

Maşallah canım kayınvalidene.benimki gezdirir gösteriş olsun diye.Ama kaynanam annemden çok çekindiği için annem olmaz derse sesini bile çıkartamaz valla

hehehee oooh ohhh süpermişş çekinsin vallaa iyi yani senin açından

fotocum bebişine maşallah inşallah sağlıcaklan tombiş tombiş doğarlar kuzularımızzzzz benimkide geçen hafta 29+0 da 1600gr dıı tosuncuk olucak bunlarr tosuncuk maşallah herbirimizin bebişineee

eşim çağırıyor kızlar film izleyelim diyor yarın girebilirsem girerim melek anneler öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişleirnize iyi bakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…