2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kızlar benim temizlikten ne yaptığımı biliyormuyum forumdan çok uzak kaldım bari geçmişi biraz okuyayımda birşeyler olmuşmu öğreneyim dedim zaten misafirde var bir bakıp çıkıyorum kusura bakmayın valla cevap yazamassam hepinizi öpüyorum kocaman :)))

Nurcanım işine bak sen hayatım merak etme daha kimsecikler doğurmadı.Şu anda en önemlisi bu değilmi? Mertcik de sende iyi olun kafi..

Alyıldız ne güzel canım ya tuvalet sorunun olmaması.Benim bir şişkinlik oluyor anında gitmem lazım yoksa altıma yaparım valla.Benim sıpada hiç rahat durmuyor ya göbeğime mi çıktı şimdide anlamadım.Ayakları uzatıyor tepeme kadar valla. ne kadar büyüdü kim bilir...

huu huu nerdesiniz yahu.. Geçmişe midaldınız yaa. Gelin deiki sohbet edelim azıcık..Benimkociş de glir birazdan.

Sanki sıcak bastı yine yaa.. Yğmur yağınca serin olmuştu ne güzel heryer valla oturduğum yerde terledim ben yine..

demetim seninkide mi geç gelio
Benim kocişte 11 den önce gelmio
Sıkıldm vallhep böyle hep böyle
Neyse ki gözümün önünde içim rahat
ışyeri ile ev karşılıklı camdan cama bakışıoz:) gündüzde gidiorm yanına
Ama geç gelişi olmuo işte

Lausa Şerbeti takımı yapan varmı kıslar? ben kendim yapacaktım ama çarşıya gidebilmeşansım yok.Gitsem malzemeyi alacağım kendim yapacağım bakalım.Bu cumartesi gitme olasılığımız olabilir belki gidersek yapacağım bir takım.

Canım benimki de aynı.Erken geldiği zamanlar çok nadirdir. benim kocişim üsküdar belediyesinde çalışıyor.Gelmesi 18ç30 ama kayınpederin dükkanı var kahvesi.Baya büyük bir yer eşimde ona yardıma gidiyor işten sonra.Tabi ordan gelmesi de 11 i buluyor haliyle. Bazen eşim dükkanı kapatıyor o zaman 12.12,30 felan oluyor yani.bende sıkıyorum ama bazend e iyi oluyor diyorumya.Özlüyoruz birbirimizi hiç değilse. Çok istersem bir bahane uydurup erken çağırıyorum eve

Bizim kayınpederin dükkanı da bizeçok yakın 2 dk lık bir mesafe yani.Ama birbirimiz göremiyoruz tabi onlar caddede ben alt sokakta kalıyorum canım. Dediğin gibi nerde olduğunu da bilmek insanın içini rahatlatıyor en azından

6 kullanıcı ama bir pelin yazıyor ya alyıldız da kayboldu bak nereye gittin kızz...

Küsçem hepinize ama şimdiboshayallersmile

amannn erken gelsn yaaa
Bunalıorm çok
Sosyal hayat yok
Zaman geçirmemiz çok zor ve kısıtlı
Üstelik tatilide yok
Babam taksici bnm hep derdim kendi işi olan yada memur olan biriyle evlencem ki çalışma saatleri uygun olsn. Babam gibi olmasın. Büyük konuşmuşum ama kendi işi ve tek başına ve tatilsiz ve belirsz püff

bazen diorm iyiki ev burda gündüzleri getiririm oğlumu bak baban derim yoksa çocuk seni tanımıcak diorm
Sabah giderkn uyuyo olcak
Akşam gelcen uyuyo olcak
Seni göremicek hiç

Kızıo öle dediğimde:)))

Evet canım haklısın çok zor yaa...kendi işi olması..
Eşimle bekarken görüşürdük hep dükkana gitmesine kızardım o zamanlar git birişe gir derdim ama değişmedi yine. Yine gidiyor yine gidiyor.Düşünüyorum aynı durumda ben olsam ve babamın bana ihtiyacı olsa bende giderdim.o yüzden birşey demiyorum ama kayınpederde hem maddi hem manevi her ihtiyacımıza koşar saolsun.Hakkını yiyemem yani o konuda.

pelincim bende diyorum onu eşime valla aynıkaderi paylaşıyoruz arkadaşım yaa.
Bende diyorum ki valla kafamın tasını attırma seni sevdirmem oğluma kötü bildiririm diyorum nede olsa seni doğru düzgün görmicek diyorum nasıl kızıyor bana. Espri yapıyorum tabi ama anlamıyor Eşler bu konudaçok hassa oluyor ama çocuklarına tabi

Yaa alyıldız bizi bırak oyun oyna aşkolsun :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…