Canım bizden iyisini mi bulacaklar yaa. Sen mesela o saate kadar bekle izin yok özel hayat yok diyorsun meselaçKim çeker bunu allah aşkına.hele şimidki gençlere birbaksana.ımkansız yani. Bulurlarsa daha iyilerini bıraksınlar.(allah korusun)
Yok kıs ekmek parası ne yapsınlar ya onlar da.Valla acıyorum bazen eşime bakıyorum adam nasıl yoruluyorbirde evde benle uğraşıyor belini ovala sırtını sıvazla falan.Bazen ağrım olsada ses etmiyorum ya acıyorum yazıkk...
Tamam canım uzaklaşma sen. Senin bir eş problemin yok galiba canım ya sohpete katılmadın.gerçi bizimki de problem değil de ara sıra daha erken evde olmalarını istiyoruz sadece. Değil mi pelincim.
Hele ki bu zamanlarda daha mı ilgi istiyoruz ne???
Herkesin alıştığı hayat canım ya. Hayat şartları ne yapacaksın.Şükürler olsun ki eşlerimiz başımızda.Allahım onların canına sağlık işlerine bereket versin inşallah
aynen demet haklısın
Gelio sırtım belim diorm sağolsn ovuo
Bazen uyuyo oluorm kendi yemeğini kendi hazırlıo bide bznada hazırlıo
Bazen şöyle yapma bunu atma dağıtma diorm da bu saatte eve geliorm eziyet ediosn dio ayy nasl içim gidio ama napim bende dayanamıorm artık
Önceden 9 da işten gelir yemek bulaşık ütü temizlik derken o gelene kadar uğraşır tek kelime etmezdim ama şimdi bünye dayanmıo
Önceden dediğim de hamilelik öncesi zaten evlendim 3 ay sora hamile kaldm
Çok çalışmışım ama:)
Herkesin alıştığı hayat canım ya. Hayat şartları ne yapacaksın.Şükürler olsun ki eşlerimiz başımızda.Allahım onların canına sağlık işlerine bereket versin inşallah
Haklısın pelincim.Ama biz hafta sonu birşey yapacaksak yapıyoruz cumartesi pazar. Ama akşamları dükkana gidiyor en kalaba olduğu zaman oluyor akşamları zaten gündüz pek iş olmuyor.
Maşalllah alyıldız canım sizinki de bekletmemiş sayılır.Biz eşimle zaten 11 yıldır birliteyiz ben kendimi bildim bileli eşim hayatımdaydı daha lise 1 de tanıştık. O yüzden hemen bebek yapmak istiyorduk vaktimizçok geçmeden anne baba olmak istiyorduk.bende rahim tersliği vardı doktor hemen olmayacağını söylemişti aslında ilk doktora gittiğimde. Ama çok şükür hemen geldi.Yani biz hemen olmaz diye korunmadık aslında. Kısmet işte...
Ay ne güzel canım ya inşallah 1 hafta önce gelir ya allahım gönlüne göre versin canım. Biz ilk yıldönümümüzü bebeğimiz ile kutlayacağız valla. Ağustos 27benimde tahmini doğum.Bakalım hayırlısı olsun canım ya.Bende 38-39 gibi gelmesini istiyorum aslında tipik aslan olsun babası gibi. Eğer başak erkeği olursa yandım.Çok fena olur başak erkekleri tya felaket gururcu kinci olurlar. ınşallah aslan burcu olsun.Bir ara sırf bu yüzden gelmezse sezeryanla aldırıcam diye ama bakalım hayırlısı canım yaa..