2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benımkı kuduryo:)

Hoşgeldin canımm. opuyorumnanaktan Yaramaza bak sen.Doğunca ne yapıcaklar bakalım.

su an itibariyle sakin gibi
ama az evvel icimde ufak ufak tepiniyordu

zaten bizimki gecelei tepiniyor yatmadan evvel :)

seninki ne alemde?

Benimki ara ara hareket ediyo şimdilik. Yatağa uzanınca oynuyo bol bol .kaydirigubbakcemile3

Bu gece kim fal bakıcak ? sempatiksalakcinni

nedir bu fal olayi :) dun ben takip edemedim :)

benımkı baya yaramaz olcak galıba:).) ıns sımdı yaramaz olsun dogunca uslu bı kız olsun:)

ay ben artık gecelerı sagımdan soluma donemıyorum donunce karnım accıyo:)

nedir bu fal olayi :) dun ben takip edemedim :)

Heheheh dün hallisna dalgasına kahve içiyoruz falan dedi de, arkasından da fal baktı birine, falda da tabi ki ne görebilir.Yüklü birini görüyorum falan dedi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Konu bu ,şimdi kim gelse bana da fal bakın diyo. kaydirigubbakcemile3 Bende yeni geldim eve, gezmedeydik. Çanta almadım ya daha çanta baktım ama beğenemedim. Nerden alsam karar veremedim.Şöyle güzel bi çana bulsam hemen alıcam.

evet ben de canta alicam,ama daha gidip bakmadim
netten baktim ama gidip gormak lazim :)

ayyy hadı kızlar ben gıdıp yatar... accayıp uykum geldı.. ıns yarın gorusuruz optum sizlerı...

evet ben de canta alicam,ama daha gidip bakmadim
netten baktim ama gidip gormak lazim :)

kaşınıyorsa krem suruver hemen
ben krem kullanıyorum henuz catlamadı

kasininca hemen krem suruyorum :)

Bebe yağı sürüyorum ben. Hiç çatlamadı benimde.Ama kaşınıyo bugün , yalnız göbeğimde değil, bacaklarım kollarımda kaşınıyo. hihoyyyt

ayyy hadı kızlar ben gıdıp yatar... accayıp uykum geldı.. ıns yarın gorusuruz optum sizlerı...

İyi geceler canım. benim de uykum geldi. Ama biraz daha burdayım ben.Gözlerim kapanana kadar. sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…