2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annecikler ve minicik melekleri...

Ne diyoruz bugün 8+3... Çok yorgunum sırf kuzum için geliyorum işe işler de yoğun stresli Allah yardım etsin. Özlemcim günaydın sana da okudum şimdi dün çok kızdırmışlar seni hiç takma canım benimkiler de öyle ben kısarım onlar saçarlar kendilerine boşver Allah yukarıda bebişlere sağlık versin bizim yaptığımız iyilikler onlara kan can olarak dönsün hep öyle dua ediyorum..
Pınarcım sana da günaydın şekerim

Çicekcik kendini yorma canım hava serin gerçi ama 2-3 parça ütüle gel biraz otur yoksa çok bunaltıyor artık ütü filan

Çicekcik kendini yorma canım hava serin gerçi ama 2-3 parça ütüle gel biraz otur yoksa çok bunaltıyor artık ütü filan

doğru söylüyorsun tatlım zaten en nefret ettiğim şeydir ütüde bade nin olduğu için zevklen yapıcağım tek ütü sanırım yavaş yavaş acelesi yok zati ama demi
sen nasılsın canım okuyorum arada da sanırım iş yerin problemli biraz bu aralar anladığım kadarıylan az daha sabret canım azıcık daha bitecek işkence

Evet canım hamileliğim başından beri problemli iş yerim hele son zamankarda berbat ama artık ne zaman istesem izne çıakrım rahatlığı var ama dayanıyorum i,şte 36. haftam olsun diye en azından o zaman bebişle 5 ay geçirebilicem süt izinlerimle beraber yoksa bugün basar çıkarım izne de ya sabır diyip yavaşl yavaş yapabildiğim kadarını yapıyorum:)))

canım yaa allah kolaylık versin sana inşallah ama çokta zorlama baktın olmuyor çıkarsın izne bu kadar stres senin içinde meleğin içinde iyi değil bence çokta zorlama dayanmaya çalışma yani

Yok zorlamıycam valla bu hafta bitti sayılır normalde 3 hafta kaldı olmadı haftaya da çalışır basar çıkarım biraz işlerimi toparlıyım da arkamdan laf olmasın

kesinlikle iyi yaparsın tatlım yani nereye kadar insanlarda vicdan neyim kalmamış valla herkes kendi derdinde sen kendini düşünmezsen kimse gelipte senin için seni düşünmez olmuş allah sonumuzu hayıretsin vallaa

didem cim şimdi faceten baktımda sana sende yıldızdan mezunsun istatistik hemde bende fizikten mezunum gerçi ben 99 da mezun oldum

Aaa öylşe mi canım ben 2002de gridim ama:)))2006da mezunum yani sen gitmişsin ben bayağı sonra gelmişim sen çalışmıyormuydun bebiş olunca mı çıktın işten?

valla canım çalışıyorum aslında bizim kendi iş yerimiz lakin işlerimiz pek iyi gitmiyor keşke iyi gitseydide iş yerinde olsaydım malesef biraz da sorunlu bir hamilelik dönemi geçirdiğim için evdeyim haftayada formaliteden raporumu alıcam yani işe gitsemde gitmesemde bir şey yaptığım yok krizden fena etkilendik çünkü evdyeim 3 haftadır bende bir özel durum olursa arıyorlar evden yardım edebiliyorum yada giderim ama olmuyorda zaten bi durum öyle yani

günaydın annısler.ben dun gece bayag sancı cektım ara ara gelıp gıttı sanırım oglusum dondu ve cok agrı oldu suan allaha sukur ıyıyım ama korkuyorum yıne baslarsa agrılarım dıye

günaydın annısler.ben dun gece bayag sancı cektım ara ara gelıp gıttı sanırım oglusum dondu ve cok agrı oldu suan allaha sukur ıyıyım ama korkuyorum yıne baslarsa agrılarım dıye

günaydın canım geçmiş olsun ama sanırım bunlar hep normal yani ne vakit neylen karşılaşıcağımız meçhul şekilde ilerliyoruz gün be gün inşallha bir daha tekrarlamaz ama tekrarlarsada yapacak bir şey yok vaktinde gelsinlerde keretalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…