2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm benimki pek laf sokmaz sokamaz çünkü annem her zaman ben kimsenini seviyesine inmem der kimseye de laf söletecek bişi yapmaz ama çok güzel de laf çarpar

aynenn cnmm kendileri söyleyemezler bizim başımızın etini yerler biz geldik te rahatsız oldu gibisine

eşim aslında sever annemleri ama kayınvalidem napıyo ne ediyo 2 dakda ne söylüyosa bizimki 180 derece dönüyor ay valla oda marifet ben beceremiyorum

onlar görmüş geçirmiş:) neyi nasıl yapacağını biliyolar hele bir ik, yıl geçsin o marifeti bende yapabilrisem yapacam

anammmmmmmm seninki baya bi karışık oluyo allah kurtarsın bacım

benimki de kirada oturduğuumuz halde dağ gibi oğlumun evi dedi gelirken sinir oldum bende dedim kirayı beraber ödüyoz enrden oğlunun evi tapuyu ev sahibi oğluna mu vermiş benim haberim yokken dedim

inşallah cnm doğumdan sonra ordayım birde burduru hiiiiiç çekemem valla kısmetse görüşürüz ne güzel olur valla

kk olup toplanıp dövelimklava:

benimki de ne gerek varcılardan:) yok öyle yok şöle valla bende buıktım annesi bulaşık makinesi alsın oğlum bana dedi bende dedim işte kocişime annen b. mak. istiyo tamam alırız deseydin diyo bende dedim ne gerek var canım
Anam kıs maşallah ne güzel ya bekletmemiş oğluşun.

Gerçi ben de evlendim 2 ay sonra hamile kaldım kısss hatta tam 2 ay bile değil ekim3 de evlendim kasım 20 son sat
Bizim gibi aceleci de yok galiba

he he he kimse benim kadar hızlı olamaz:) 12 ekim nikah, 23 ekim sat.(dr 1 kasımla uyumlu diye tutturunca değiştirdi) 31 ekim 1. düğün, 6 kasım 2. düğün:) yani ben 31 ekim akşamı hamile kaldım:

saol canım benim bende sırf kıızım içn çalışıyom valla

Yok zorlamıycam valla bu hafta bitti sayılır normalde 3 hafta kaldı olmadı haftaya da çalışır basar çıkarım biraz işlerimi toparlıyım da arkamdan laf olmasın

offfff zorlama aynen bende hep senin gibi düşünüyorum arkamdan konuşmasınlar işleri bitreyim fln diye ama onlar bana ne zaman izin istesem hep yamuk yaptılar raporluyken bile işe geldim düşün artık

saol canım.dun cıdden cok buyuk bı korku atlattım ödüm koptu bıde kayın valıdem ben 7 aylıgım senınkde 7 aylık gelebılır dıyıp duruyordu o aklıma geldı sen nasılsın ? kuzucun nasıl=?

cANIM Allah kimsenin işini bozmasın al tabi raporu en azından sskdan paranı alırsın. Ama bak görürsün bebekler bereketleriyle gelirler...

Tuğçecik hoşgeldin paşa nasıl?

saol canım.dun cıdden cok buyuk bı korku atlattım ödüm koptu bıde kayın valıdem ben 7 aylıgım senınkde 7 aylık gelebılır dıyıp duruyordu o aklıma geldı sen nasılsın ? kuzucun nasıl=?

ayy şom ağızlıı allah korusun hayırlıısylan gelsin kucuzuklar benim kuzumda iyi allaha şükür teyzesi ellerinizden öper dana gibim ordan oraya pıtır pıtır dönüyor ediyo ne yapıyorsa artık içerdee arada ayağı neyim fırlıyor ittiriyo kaktırıyor artık veletler oyun oynuyor resmen maşallah kuzularımızın hepsine anladığım kadarıylan burdaki herkesin kıpır kıpır maşallah ne güzel
ben iyiyim evdeyim ütü yapıcam da çay keyfi yapıyorum sizlerlen birazdan ütüye geçmeyi planlıyorum ama du bakalım hayırlısı
ama arada benimde oluyor bir sürü bel kasıl ağrıları birde kalçam ağrıyo sürekli sağa veya sola yatmaktan belden de vuruyor sanırım ama normal karşıladığım için lafını bile etmiyorum artıkın

amin didemcim aminnn inşallah birde bu arada eşimde işsiz kaldı işten çıkarıldı yani şaka gibi vallaa inşallah bade miz bereketiylen gelir ne diyim ailelerimiz olmasa halimiz perişanda bakma yine şükür ediyorum yani

cANIM Allah kimsenin işini bozmasın al tabi raporu en azından sskdan paranı alırsın. Ama bak görürsün bebekler bereketleriyle gelirler...

Tuğçecik hoşgeldin paşa nasıl?

hosbulduk dıdemcım.bugun ıyı sıpa hareketlı ama aksam sancı cektım ıste sanırım dondu tam olarak :) sen nasılsın kuzucuk nasıl?:CüvCüv:

sanada kolay gelsın seker.gecmıste olsun:) bende dun camasır asmıstım evde ancak kurudular ama ben dun bayag tırstım hafıf agrılarım olurdu ama dunkı bıraz sancılıydı o yuzden annemı aradım demın ben ıs yapamam gelırmısın dıye umarım gelebılır.bendede bı ton utu var dun pıjamamı yıkadım hastane ıcın olanı her yerde baktım 130-140tl burası bıde cok kazık bı kurusta ınmıyorlar kucucuk zıbınlara bıle 10-12dıyrlar.sonra bı yerde fulya markası yerı bayag ıyı tıpıde guzel sabahlık ve pıjamayı 50aldım. almadıysan gez bayag mıllet tutturabıldıgıne satıyor cunku

evet evet pijamaları bayağı pahalıya satıyorlar ya ben havuzlu hana gittiğimde aldım 45 liraya bi takım çok cici sportif eğlenceli birşey bir de gecelik almak istiyorum içime sinen olmamıştı yine bakıcam ama
bu arada yormamak gerekli bende dün yapıcaktım ütüyü ama çok midem bulandı üşüttümmü bebiştenmi bilemedim durdum yani kendimizi iyi hissedince yapıcaz tabiki başka bir yolu yok havalarda hazır serinken yapmak istiyorum sonra valla mümkün değil ütü yapamam yani allah herbirimizin yardımcısı olsun vallaa

BENıMKı DE DÖNMÜŞ TUĞÇECıM DOKTOR DEDı VA ARTIK KASIKLARIMDA Ağrı ve ağırlık yapıyor normal herhalde:)))
Napalım analar çeker kahrını demişler...

eee demedimi annelerimiz 9 ay karnında taşı et sonraaa daaaa:)))))))) yani böylee vallaa benimkide beni çok üzdü bilmeden gelmeden dünyaya daha ama iştee insan diyor sağlıklı olsunlarda gerisi boş unutuveriyorsun annelik iştee başlıyor ilk rahme tohumları düştükten sonra allahım sağlıcaklan kucağımıza almayı da nasip etsin

bende ı tane gcelık aldım ama benımde pek ıcıme sınmedı alcam bı tane daha benım 6haftam var sezeryana korkyrm ya uyuyupta uyanamazsam dıye epıduraldende korkuyorum sonrasında agrı kalıyormus belde,sen ne dusunuyorsun.utuyude azar azar yaparsan ıyı oluyor ben ole yapıyorum yoksa terden catlıyorum
BENİMKİ DE DÖNMÜŞ TUĞÇECİM DOKTOR DEDİ VA ARTIK KASIKLARIMDA Ağrı ve ağırlık yapıyor normal herhalde:)))
Napalım analar çeker kahrını demişler...

valla kahrını cekerım kuzucumda ole agrıdıkı dun ben dogcak heralde dedım bıde terledım bayag tırstım o yuzden.tek erken gelmesınde ben cekerım acı agrı onemlı degıl ya sende sezeryandın dımı nezman olcak bellımı senın?

Sezeryan canım ama doktor 39. haftayı bekleriz bir sorun çıkmazsa ne kadar dursa kar kardır dedi. Herhangi bir belirtide gece gündüz demez alırız dedi

anladım dıdemcım hayırlısı ınsallah zmanında gelır sıpalarımız ben ıcerde az uzancam belım agrıyor azda optum kendıne ıı bak

günaydın annısler.ben dun gece bayag sancı cektım ara ara gelıp gıttı sanırım oglusum dondu ve cok agrı oldu suan allaha sukur ıyıyım ama korkuyorum yıne baslarsa agrılarım dıye

günaydın cnmm ay artık yaklaştı ya başladı sıpalar gerinmeye çıkarın beni burdan demeye:) sabredelim azıcık daha geçer

anladım dıdemcım hayırlısı ınsallah zmanında gelır sıpalarımız ben ıcerde az uzancam belım agrıyor azda optum kendıne ıı bak

inşallah kuzum inşallahhhh hadi uzan da gel

Gülayla günaydın tatlım gayet iyiyiz ytabi bel ağrıları ve kasık ağrılarını saymazsak

artık ağırlaştık belimize kasığımıza yük bindiriyoo veletlerkaydirigubbakcemile3
benim sıpacık ters durduğundan ayakları alt tarafta bazen öyle bir tekme sallıyorki nefesim kesiliyor resmen çok korkuyorum fırt edip çıkıp gelecek diyeeyvahedigeldismile sonra tabii bukadar kolay olmadığı dank ediyo biyandan korkuyorum bi yandanda rahatlıyorum:roflol:

günaydın kızlar..... ay ikizannelerinde doğuran doğurana valla psikolojim iyce bozuldu heran doğurabilirimkıskanıp :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…