bende eşimin anneme laf sokmalarından çok korkuyorum.kendisi fazla pimpirikli ve titizdirde annemin yaptığı herşeyi eleştirebilir bilmişlik taslayabilir annemde çeker gider valla hiç muhatap bile olmaz..şimdiden hergün hergün söylüyorum anneme tek kelime bişey dersen bende bu evden giderim diye ama onun sağı solu belli olmaz kendini tutamayabilir..
hımmm benimki pek laf sokmaz sokamaz çünkü annem her zaman ben kimsenini seviyesine inmem der kimseye de laf söletecek bişi yapmaz ama çok güzel de laf çarpar
Benim eşim anneme hayatta laf söylemez bilir bizim için yaptığı fedakarlıkları ama surat asar mesela ben annesiyle ilgili 1 laf etsem o surat asar bizimkiler de neden surat asıyor bize derler ayıkla pirincin taşını.
aynenn cnmm kendileri söyleyemezler bizim başımızın etini yerler biz geldik te rahatsız oldu gibisine
eşim aslında sever annemleri ama kayınvalidem napıyo ne ediyo 2 dakda ne söylüyosa bizimki 180 derece dönüyor ay valla oda marifet ben beceremiyorum
onlar görmüş geçirmiş:) neyi nasıl yapacağını biliyolar hele bir ik, yıl geçsin o marifeti bende yapabilrisem yapacam
Ay ya annem her gün gelmese sorun değil ben eşimi ne yapar eder hallederim kayınvalidemin haksız olduğunu anlatırım ama şimdi adam işten gelecek kaynanam çekip 1 şey diycek o işi anlamadan ya bana ya da annesine sinirlenip surat asacak annemler de o suratı çekecekler o akşam annem beni yiycek niye surat asıyor diye sonra annemler gidicek ben olayı anlatıcam o kayınvalideme kızıcak söylenecek bu sefer kayınvalidem ertesi gün annemlere surat asıcak eee bu sefer annem kızacak bana söylenecek ben kaynanama surat asıcam eşim bana kızıcak derken herkes girecek birbirine
anammmmmmmm seninki baya bi karışık oluyo allah kurtarsın bacım
serdem süper anlatmışsın :))) eşim pek farkına varmaz annemle annesi arasında olanları kesin sadece ay tuturur artık 1 gün çağırmasam annemleri çağır demeye eşimin o huyuna sinir oluyorum annemler burdayken suçluluk hissediyor sürekli annesini çağırma ihtiyacı duyuyor gerçi kesin kayınvalidem diyordur bizi çağırmıyorlar analı kızlı oturuyorlar diye sanki ne işi var her dakka ama yok tabi onun düşüncesine göre oğlunun evii gerçi şimdi unuttu onu kredi ödüyoruz biliyor oğlunun maaşıyla olmaz ben çalışmasam alamazdık evi kabul etii ev ikimizin:)))) allahım düşünceye bak
benimki de kirada oturduğuumuz halde dağ gibi oğlumun evi dedi gelirken sinir oldum bende dedim kirayı beraber ödüyoz enrden oğlunun evi tapuyu ev sahibi oğluna mu vermiş benim haberim yokken dedim
(
evet işte bende kağıthaneden nefret edenlerdendim ki hala öyle gelişmeyen ve içerisinde alışveriş yapıcak hiçbir yer bulunmayan tek semt bence
ben m.koyde doğdum buyudum evlenince tarabyada oturduk işte ama eşim çok sık gittiği için bide teraskatı idi çocuk olucak daha güvenli geniş bi yer olsun dedik.
ama eşim 2 ev bakıp 3.de sıkılınca kağıthane oldu ne yazık ki
gönül evleri sitesinde oturuyorum sanırım sadabat evlerine yakın
yakın olmak güzelmiş doğumdan sonra orda olursan görüşürüz kısmet olursa:)
inşallah cnm doğumdan sonra ordayım birde burduru hiiiiiç çekemem valla kısmetse görüşürüz ne güzel olur valla
zeynebi aldım azcık gezdik
hava aldı kuzum ya Allahtan yağmadı
vakumlu poşetlerden aldım 2 tane bakalım inş iyidir dandik gibi duruyo ya bakalım artık zeynep uyusun halledicem
eşim park yatakla dolap bakmış kahverengiymiş ikiside güzeldi diyo ben gidemiyorum al dedim baklım bi daha gidem resim çekem diyo
alsında işlerimi bitireyim bu oğlan beni çok zorluyo valla
belim fena ğrıyo,kasıklarım öyle,sanki dünden beri çamaşırım hafif ıslanıyo peçete koydum akıntı galiba devam ederse dr.uma bi gideyim kocişe söylemedim telaş yapmasın diye
ama yarın söyliycem hatta abartayım azcık gıcık etti beni ya sabah konuştuk adamla
annesi umreden geliyo ya hediyelik seccade ve ufak kuran alacaktı adam öyle konuştuk herkese dağıtmaya ablamıo da arayayım bi dedi yolda aramış almış bi sürü şey
tesbih,seccade,takke,tülbent ay bi gördüm sinir oldum yaaaaa
ben 3 kuruşun hesabını yapıyorum bana dolap için bekle yarın mı doğuracan diyo annesine neler almış Allahım yaaaa,alsın bişey demiyorum tabi ki alacak da bana kısıp oraya atsın bu ne iş anlamadım
hadiye almayacağız hacca gitmedi ki annem diyodu
sadece seccade oldu hediyelikler sonrada bunlar....
sinirlenmeyeyim diyorum olmuyo valla
ben kendime kıyafet bile almıyorum hacdan gelmiş gibi herşey dağıtacak kadın ya
Allah hepsini bildiği gibi yapsın
bizim rızkımızdan kesiliyo hepsi hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
biraz sert oldu galiba ama kızlar dertleşecek kimsem yok valla
annemi aradım söyelkim böyle böyle diye yazık üzüldü kadın ya karnındakini düşün sinir oluyo o da boşver kızım diyo eline 5 kuruş geçsin zeynebe bişeyler alıp geliyo
kaynana gene çarşıya çıkmıştı kendine manto almış umreye gitmeden önce
bir tane penye yelek bir tane alt almış mavi
bi yelek örmüş onu getirmiş
başka bişey almayacağım doğuma iyo gerek yok onları da alsın başka yere hediye götürsün
Allahım ya bende böyle kaynana mı olucam sanki bana yapıyo oğluna yapmıyo
offff offfffffffffff
kk olup toplanıp dövelim
ayy canım benim ya boşver kafanı takma adamlar birazcık gıcık oluyorlar benimkide aynı ben birşey isteyince yok mok der anası isteyince akan sular duruyor canım kayınvalidem normalde çok iyidir hiç birşeye karışmaz ama parayı çok seviyor çocukları otururken onların yanında kayınpederime şunu alcam bunu alcam der eşimde hemen ben alırım anne der yok yok oğlum sen alma istemem yan cebime koy bizimkide herşeyi hep kızlarına yapsınn ben daha bir iğnesini görmedim işte diğer yanları iyi olunca bunuda kabul ediyoruz canım
ben çekmeceli dolap istiyordum bebeğin eşyaları için eşim yok falan dedi bende tamam dedim almayalım madem sonra kayınpederim hediye almış allah razı olsun kayınvalidemde orda banyo dolabı beğenmiş benimki ne dese beğenirsin anne sanada ben alayım gııcıkkkkkkkkk iştee valla cannım başa çıkamayız o yüzden hiççç kafanı takma boşver
benimki de ne gerek varcılardan:) yok öyle yok şöle valla bende buıktım annesi bulaşık makinesi alsın oğlum bana dedi bende dedim işte kocişime annen b. mak. istiyo tamam alırız deseydin diyo bende dedim ne gerek var canım
Anam kıs maşallah ne güzel ya bekletmemiş oğluşun.
Gerçi ben de evlendim 2 ay sonra hamile kaldım kısss hatta tam 2 ay bile değil ekim3 de evlendim kasım 20 son sat
Bizim gibi aceleci de yok galiba
he he he kimse benim kadar hızlı olamaz:) 12 ekim nikah, 23 ekim sat.(dr 1 kasımla uyumlu diye tutturunca değiştirdi) 31 ekim 1. düğün, 6 kasım 2. düğün:) yani ben 31 ekim akşamı hamile kaldım
Günaydın annecikler ve minicik melekleri...
Ne diyoruz bugün 8+3... Çok yorgunum sırf kuzum için geliyorum işe işler de yoğun stresli Allah yardım etsin. Özlemcim günaydın sana da okudum şimdi dün çok kızdırmışlar seni hiç takma canım benimkiler de öyle ben kısarım onlar saçarlar kendilerine boşver Allah yukarıda bebişlere sağlık versin bizim yaptığımız iyilikler onlara kan can olarak dönsün hep öyle dua ediyorum..
Pınarcım sana da günaydın şekerim
saol canım benim bende sırf kıızım içn çalışıyom valla
Yok zorlamıycam valla bu hafta bitti sayılır normalde 3 hafta kaldı olmadı haftaya da çalışır basar çıkarım biraz işlerimi toparlıyım da arkamdan laf olmasın
offfff zorlama aynen bende hep senin gibi düşünüyorum arkamdan konuşmasınlar işleri bitreyim fln diye ama onlar bana ne zaman izin istesem hep yamuk yaptılar raporluyken bile işe geldim düşün artık