günaydın kıslar
nasılsınız melekleriniz nasıl
ben orta hal idare ederim
azcık şişkinliklerim var bugünlerde
10 günlük iznin ardından tekrar iş başı yaptım
Günaydın canım,
10 günün ardından tekrar işe gelmekde zordur yaw ben haftasonundan sonra gelirken bile ayaklarım gerigeri gidiyor son zamanlarda..
günaydın kızlar..... ay ikizannelerinde doğuran doğurana valla psikolojim iyce bozuldu heran doğurabilirimkıskanıp :)
günaydın kıslar
nasılsınız melekleriniz nasıl
ben orta hal idare ederim
azcık şişkinliklerim var bugünlerde
10 günlük iznin ardından tekrar iş başı yaptım
zor evet ama evdede zor canım ya işler bitti çarşambadan beri vakit geçiremedim evde:)
sürekli bi uyuşukluk hali vardı yastıktan başımı kaldıramadım:)
o yüzden bizim gibi çalışmaya alışanlar için evde durmak ancak bebişimizle çekilir:)
kızlar merhaba kızıma ve babasına hedıye olarak boyle bısey dusundum bızı desteklermısınız?
SABAH Babalar Günü - Fotoğraflar CANIM BABAM RİCA ETSEM OYLARMISINIZ?
Günaydın arkadaşlarr..
Ya aklıma birşey takıldı, doktora gittiğinizde doktorunuz eşinizle birlikte olma konusunda bilgi veriyor mu, artık yapmayın filan gibi. Benim doktorum herşeyden konuşuyor ama ona gelmiyor, bildiğimizi düşünüyor heralde.
37.haftayı iple çekiyorum..evde olayımda sürekli yatayım walla..burda okdara çok yoruluyorumki anlatamam..evde yatmaya hasretim resmen:gitme:ve yapılacak o kadar çok iş varki hepsi bekliyor annemler yurtdışında temmuzun sonunda anca gelebilecekler kaynana desen onu saymasam daha iyi olur:sinifsinifyüzden tüm yük üstümde evde işleri yapmaktan yatmaya bile fırsat bulamam lmaz:
Günaydın arkadaşlarr..
Ya aklıma birşey takıldı, doktora gittiğinizde doktorunuz eşinizle birlikte olma konusunda bilgi veriyor mu, artık yapmayın filan gibi. Benim doktorum herşeyden konuşuyor ama ona gelmiyor, bildiğimizi düşünüyor heralde.
biz son gittiğimizde sorduk bundan sonra dur diyelimmi diye(doktor kesin çok aktif olduğumuzu falan düşündü bu soru karşısında bilseki aylardır kardeş gibiyiz:roflol:)37.haftaya kadar kasıklarında ağrı olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz dedi.
Çok hoş yaa, bence de kesin öyle anlamıştır, artık dur diyelim mi deyince. kaydirigubbakcemile3 Bu kardeş gibi yatma konusunda canınız mı istemiyor yoksa çocuğa birşey olursa diye mi düşündüğünüzden yapmıyorsunuz? Ama işte insan eşini de düşününce hamilelik duygu durum bozukluklarından dolayı sanırım aklına gelmeyen yer kalmıyor. En çok aldatmayı , erkekler eşleri hamileyken yaparmış filan gibi. Ben eşimin yapmayacağından eminim nerdeyse ama yine de hayatta en güvendiğim insana bile % 0.1 de olsa yanılma payı bırakırım. O yüzden nerdeyse eminim diyorum.
opuyorumnanaktangünaydın güzel anneler....
neşeli günler herkese!
GÜnaydın kızımın gÜzel arkadaŞları ve melek annelerİ
opuyorumnanaktangünaydın güzel anneler....
neşeli günler herkese!
GÜnaydın kızımın gÜzel arkadaŞları ve melek annelerİ
VALLA şahsen benim canım istemiyo öpmeye bile gelemiyorum nefesim daralıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?