2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslar
nasılsınız melekleriniz nasıl
ben orta hal idare ederim
azcık şişkinliklerim var bugünlerde
10 günlük iznin ardından tekrar iş başı yaptım

günaydın kıslar

Günaydın canım,
10 günün ardından tekrar işe gelmekde zordur yaw ben haftasonundan sonra gelirken bile ayaklarım gerigeri gidiyor son zamanlarda..

Günaydın canım,
10 günün ardından tekrar işe gelmekde zordur yaw ben haftasonundan sonra gelirken bile ayaklarım gerigeri gidiyor son zamanlarda..

zor evet ama evdede zor canım ya işler bitti çarşambadan beri vakit geçiremedim evde:)
sürekli bi uyuşukluk hali vardı yastıktan başımı kaldıramadım:)
o yüzden bizim gibi çalışmaya alışanlar için evde durmak ancak bebişimizle çekilir:)

günaydın kızlar..... ay ikizannelerinde doğuran doğurana valla psikolojim iyce bozuldu heran doğurabilirimkıskanıp :)

günaydın hoş geldin cnm Kıskanma :) sakın doğurayım da deme:) azıcık daha tutu içinde

günaydın kıslar

günaydın hoş geldin aynen ya bende de o şişliklerden var nasıl geçecek bilmiyorum

bende hiç kaldırasım gelmiyo eve gidince küt yatıyorum yemek fln yapıp ortalığı topladıktan sonra

Günaydın arkadaşlarr..

Ya aklıma birşey takıldı, doktora gittiğinizde doktorunuz eşinizle birlikte olma konusunda bilgi veriyor mu, artık yapmayın filan gibi. Benim doktorum herşeyden konuşuyor ama ona gelmiyor, bildiğimizi düşünüyor heralde.

37.haftayı iple çekiyorum..evde olayımda sürekli yatayım walla..burda okdara çok yoruluyorumki anlatamam..evde yatmaya hasretim resmen:gitme:ve yapılacak o kadar çok iş varki hepsi bekliyor annemler yurtdışında temmuzun sonunda anca gelebilecekler kaynana desen onu saymasam daha iyi olur:sinifsinif yüzden tüm yük üstümde evde işleri yapmaktan yatmaya bile fırsat bulamamlmaz:

günaydın cnm valla benim doktor hiç birşeyden konuşmuyo ne akıntın var mı ne kaşıntın varmı diye sormuyo ki ona sıra gelsin:) hoş bizde tık yok kaç aydır kardeş kardeş yatıyoz

aynennnn kaynanaları sayma caanım onlar yük olmasınlar da iş istemezklava:

biz son gittiğimizde sorduk bundan sonra dur diyelimmi diye(doktor kesin çok aktif olduğumuzu falan düşündü bu soru karşısında bilseki aylardır kardeş gibiyiz:roflol:)37.haftaya kadar kasıklarında ağrı olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz dedi.

Çok hoş yaa, bence de kesin öyle anlamıştır, artık dur diyelim mi deyince. kaydirigubbakcemile3 Bu kardeş gibi yatma konusunda canınız mı istemiyor yoksa çocuğa birşey olursa diye mi düşündüğünüzden yapmıyorsunuz? Ama işte insan eşini de düşününce hamilelik duygu durum bozukluklarından dolayı sanırım aklına gelmeyen yer kalmıyor. En çok aldatmayı , erkekler eşleri hamileyken yaparmış filan gibi. Ben eşimin yapmayacağından eminim nerdeyse ama yine de hayatta en güvendiğim insana bile % 0.1 de olsa yanılma payı bırakırım. O yüzden nerdeyse eminim diyorum.

VALLA şahsen benim canım istemiyo öpmeye bile gelemiyorum nefesim daralıyo:)

opuyorumnanaktangünaydın güzel anneler....
neşeli günler herkese!

günaydın hoş geldin şekercim

GÜnaydın kızımın gÜzel arkadaŞları ve melek annelerİ

sanada günaydın güzel anniş

hoşbuldukkk...opuyorumnanaktan
bebeğim sen de hoşgeldin.
valla ben cinsellikten korkimm hamileyken!!:sinifsinif:

gunayyddınn kızlaarr bızdee geldık..nasılsınız bugunn bakalım keyıfler nasılll?bebıslerrr nassıllll..bız ıyıyız cok sukurrr kahvaltımızı yaptık bakıyoruzz oylee..

Günaydın güzel anneler ve onların melekleri naıslsınız? Oğlum akşam hiçuyutmadı beni.Bütün gece babasıyla ayaktaydık ve süreklimide yanması yüzünden istifra ettim çok fena oldum yaa. Bu sabah iyiyizşükür. Biraz birşeyler atıştırdık ama öksürsem gene çıkacak gibi. Neyse.
ılişki konusunda bizede doktor birşey demiyor ama kardeş gibi de dğeiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…